Author Topic: 1 - Wojciech Szczęsny  (Read 68829 times)

Offline alonecrow

  • Arsenal's 12th Man
  • Administrator
  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 11340
  • Reputation Power: 145
  • alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!
  • Tec9! Tec9! Tec9!
    • The Twelfth Men's Blog
1 - Wojciech Szczęsny
« on: September 17, 2009, 11:10:23 AM »
izin lagi bikin thread baruuu... ::) :sweat:

serious contender vito mannone buat posisi kiper ketiga di arsenal nih, the youth poland (juniornya fabianski) yang namanya susah disebut (:sweat:) wojciech szczesny..
mengingat semalem mannone (vs standard liege) baru aja dapet debut pertama di first team, dan si szczesny ini juga udah di promosiin ke first-team, jadi mari kita bahas soal dia disini...

sedikit info soal dia:



Name: Wojciech Szczęsny
Nickname: ‘Tech 9′
Age: 18
Nationality: Polish
International: Yes (Under 21)
Position: Goalkeeper
Height: 195cm
Previous Clubs: Legia Warsaw
Contract : Professional


sekedar info, wojciech ini anak kandung dari maciej szczesny, kiper terkenal dari legia warsawa (bekas klubnya wojciech) pada tahun 90an..
sekarang ini, wojciech udah step-up dari tim reserve, tapi masih beberapa kali diturunin di pertandingan reserve (yah, daripada nganggur kali ya.. :sweat:)

banyak yang bilang, kalo kemampuan dia sama mannone itu gak jauh beda, bahkan beberapa pendapat bilang he's better that mannone.. IMO, dia sedikit di atas mannone, cuma masalah umur sama pengalaman aja memang...
buat sekarang mungkin mannone lebih dipercaya oleh AW, tapi gak nutup kemungkinan, mulai musim depan, persaingan kiper ketiga arsenal makin ketat, dan wojciech bisa ngunggulin si mannone..

oh ya, sekedar info, dia kemarin sempet dipanggil sama timnas polandia, cuma gak dimainkan.. lebih sering main buat polandia u-21...

 ::)
 smile jersey
« Last Edit: July 27, 2012, 03:56:35 PM by alonecrow »


"IT'S IN!! He's had the winning goal, and who but AARON RAMSEY may have won the cup for the ARSENAL!!"

Offline henry4life

  • AIS Member
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 13971
  • Reputation Power: 84
  • henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.
Re: Wojciech Szczęsny - 53
« Reply #1 on: September 17, 2009, 11:24:18 AM »
kemaren maen lawan fulham reserves ya?

*ini pasti buat title pake copas deh :glare:

Offline alonecrow

  • Arsenal's 12th Man
  • Administrator
  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 11340
  • Reputation Power: 145
  • alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!
  • Tec9! Tec9! Tec9!
    • The Twelfth Men's Blog
Re: Wojciech Szczęsny - 53
« Reply #2 on: September 17, 2009, 11:26:10 AM »
kemaren maen lawan fulham reserves ya?

waktu lawan stoke reserve yang kemarin juga main kok...


*ini pasti buat title pake copas deh :glare:

ih, enggak kok.. ditulis sendiri dengan penuh ketekunan dan tekad... kan bisa pake ctrl+v..
smile jersey

« Last Edit: September 17, 2009, 11:28:31 AM by alonecrow »


"IT'S IN!! He's had the winning goal, and who but AARON RAMSEY may have won the cup for the ARSENAL!!"

Offline buluk

  • Star Player
  • ****
  • Posts: 3025
  • Reputation Power: 91
  • buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!
Re: Wojciech Szczęsny - 53
« Reply #3 on: September 19, 2009, 09:20:28 AM »
kaya'nya masa depan cerah...
asal sabar dan konsisten
 AFC Merah AFC putih

cimot_cool

  • Guest
Re: Wojciech Szczęsny - 53
« Reply #4 on: September 19, 2009, 12:50:21 PM »
He actually looks like a vey good goalkeeper from everytime I've seen him, he played for the Legia first team at 15/16 before we signed him up, which speaks volumes, his father was also an international goalkeeper for Poland.

I like the looks of him, I really hope he keeps improving because he looks very good indeed.


id-arsenal FORUM

Re: Wojciech Szczęsny - 53
« Reply #4 on: September 19, 2009, 12:50:21 PM »

Offline ngawantu

  • AIS Member
  • Star Player
  • *
  • Posts: 2000
  • Reputation Power: 6
  • ngawantu has no influence.
Re: Wojciech Szczsny - 53
« Reply #5 on: September 19, 2009, 01:17:15 PM »
Bahkan kemampuannya ga jauh dengan almunia.

:sweat:

cimot_cool

  • Guest
Re: Wojciech Szczęsny - 53
« Reply #6 on: September 19, 2009, 01:44:59 PM »
^ menurut gw sih kita ngk bisa samakan dengan almunia. Wojciech Szczęsny kiper muda yg masih bisa di poles dan memiliki prospek ke depan, demam panggung dikit wajar lah....  :D tapi prospek ke depan kan kita belum tau. moga2 aja ngk mengecewakan.
« Last Edit: September 19, 2009, 01:52:07 PM by cimot_cool »

Offline alonecrow

  • Arsenal's 12th Man
  • Administrator
  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 11340
  • Reputation Power: 145
  • alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!
  • Tec9! Tec9! Tec9!
    • The Twelfth Men's Blog
Re: Wojciech Szczęsny - 53
« Reply #7 on: September 19, 2009, 03:02:50 PM »
kalo dari gaya mainnya sih, dia bisa dibilang lebih ke arah almunia dan sedikit ke arah fabianski...


"IT'S IN!! He's had the winning goal, and who but AARON RAMSEY may have won the cup for the ARSENAL!!"

Offline Davidbbc

  • Moderator
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 5376
  • Reputation Power: 50
  • Davidbbc is on the verge of being accepted.Davidbbc is on the verge of being accepted.Davidbbc is on the verge of being accepted.Davidbbc is on the verge of being accepted.Davidbbc is on the verge of being accepted.
Re: Wojciech Szczęsny - 53
« Reply #8 on: September 22, 2009, 04:01:03 PM »
Biasanya kiper Eropa Timur lebih tangguh dalam hal fisik . Semoga aja penampilan cemerlangnya di Carling Cup dapat merebut hati Wenger seperti halnya Fabianski beberapa musim lalu .

cimot_cool

  • Guest
Re: Wojciech Szczęsny - 53
« Reply #9 on: September 22, 2009, 10:33:21 PM »
Menurut lineup terakhir dari media, Wojciech Szczęsny bakal di turunkan nih. moga2 penampilan nya tidak mengecewakan   ;)

id-arsenal FORUM

Re: Wojciech Szczęsny - 53
« Reply #9 on: September 22, 2009, 10:33:21 PM »

Offline henry4life

  • AIS Member
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 13971
  • Reputation Power: 84
  • henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.
Re: Wojciech Szczęsny - 53
« Reply #10 on: September 23, 2009, 05:10:46 AM »
menurut live comm sih, kayanya ada banyak penyelamatan penting nih.

Offline alonecrow

  • Arsenal's 12th Man
  • Administrator
  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 11340
  • Reputation Power: 145
  • alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!
  • Tec9! Tec9! Tec9!
    • The Twelfth Men's Blog
Re: Wojciech Szczęsny - 53
« Reply #11 on: September 23, 2009, 05:41:34 PM »
he didn't disappoint me.. ::)

bener nih, selain mannone, almunia sama fabianski juga harus waspada sama ini orang..


"IT'S IN!! He's had the winning goal, and who but AARON RAMSEY may have won the cup for the ARSENAL!!"

cimot_cool

  • Guest
Re: Wojciech Szczęsny - 53
« Reply #12 on: September 23, 2009, 06:01:36 PM »
Szczęsny ...looked solid throughout and looks a real prospect.

moga2 performa nya bisa lebih baik dari senior2 nya

Offline Davidbbc

  • Moderator
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 5376
  • Reputation Power: 50
  • Davidbbc is on the verge of being accepted.Davidbbc is on the verge of being accepted.Davidbbc is on the verge of being accepted.Davidbbc is on the verge of being accepted.Davidbbc is on the verge of being accepted.
Re: Wojciech Szczęsny - 53
« Reply #13 on: September 24, 2009, 08:02:05 AM »
Wenger banyak memuji penampilan kiper mudanya yang tidak mungkin dapat menggeser posisi Mannone apabila Manuel Almunia belum pulih dari virusnya pekan ini . Wenger mengatakan :

"I liked his performance. He was a great, great prospect, but then last year he broke both arms in the gym, when the bar fell on him.
"He has a presence, he has a charisma, a calmness, and you see straight away there is quality there."

Offline ngawantu

  • AIS Member
  • Star Player
  • *
  • Posts: 2000
  • Reputation Power: 6
  • ngawantu has no influence.
Re: Wojciech Szczsny - 53
« Reply #14 on: September 24, 2009, 09:51:56 AM »
Mungkin ga dia gantiin almunia dalam waktu dekat?

id-arsenal FORUM

Re: Wojciech Szczsny - 53
« Reply #14 on: September 24, 2009, 09:51:56 AM »