Author Topic: Theo Walcott - 14 (Part 2)  (Read 247809 times)

Offline Coach

  • AIS Member
  • First team player
  • *
  • Posts: 1110
  • Reputation Power: 4
  • Coach has no influence.
Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #540 on: March 05, 2009, 02:47:56 PM »
dah sembuh yak TW? Taf mantaf.... jadi bisa tandem ama Apin nech.
Jadi kaya apa Arsenal kalo dah ada TW, Fab, Apin ama Dudu  arse flag  dah ga sabar nech... :-*

Offline Davidbbc

  • Moderator
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 5376
  • Reputation Power: 50
  • Davidbbc is on the verge of being accepted.Davidbbc is on the verge of being accepted.Davidbbc is on the verge of being accepted.Davidbbc is on the verge of being accepted.Davidbbc is on the verge of being accepted.
Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #541 on: March 05, 2009, 07:15:03 PM »
Kayaknya dengan masih fitnya Arshavin di sektor sayap , Wenger tidak usah terlalu terburu buru dengan menurunkan TW . Kecuali Wenger mempunyai pemikiran laen dengan memberikan Walcott partai yang relatif ringan untuk pemanasan buat Walcott di FA CUP .

Offline henry4life

  • AIS Member
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 13971
  • Reputation Power: 84
  • henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.
Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #542 on: March 05, 2009, 10:01:28 PM »
mending di simpen buat lawan roma sih. weekend ini turun bentar aja lah 20 menitan

Offline hebron

  • AIS Member
  • First team player
  • *
  • Posts: 1074
  • Reputation Power: 6
  • hebron has no influence.
Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #543 on: March 05, 2009, 10:02:19 PM »
TW udah bisa turun di pertandingan FS pekan ini.
satu gol harus jadi jatahnya
Na$ri dan Cesc harus belajar tentang CINTA, KESETIAAN, & BUDI BAIK dengan KING HENRY..

be a Gooner be a Stronger..

Offline Cungz

  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 10358
  • Reputation Power: 28
  • Cungz barely matters.Cungz barely matters.
Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #544 on: March 05, 2009, 10:05:44 PM »
gua pengennya walcott start, tapi kayaknya wenger ga akan ambil resiko

feeling gua dia jadi subs buat babak ke-2
Feeling gw juga gitu bro.. Mungkin Walcott bakalan masuk menggantikan Arshavin, ato mungkin menggantikan Nasri.

id-arsenal FORUM

Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #544 on: March 05, 2009, 10:05:44 PM »

Offline marco_gooners

  • Star Player
  • ****
  • Posts: 2808
  • Reputation Power: 7
  • marco_gooners has no influence.
  • don't waste your life
Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #545 on: March 06, 2009, 04:43:22 AM »
sama bro !!
dr feeling gw sprtinya walcott dimainin lawan roma in olimpico..
gantiin arshavin, tp brti ebou gak maen dong.

ah tau dah,walcott kan gk bisa CM..
kl gak jadi winger ya jadi striker..

tp yak bro,kl walcott jadi winger bakal abis tuh bek kiri roma
eh bek kiri roma sapa sih?ah,gk penting lah..
pkknya gitu,liat aja pas assist lwn milan. hehehe...

ngelawan roma lewat pemain2 yg pny pace2 yg bombastis mutakhir nan spekulatif seperti walcott RvP nasri
udh cukup lah..

 Arsenal logo!

ArsenalFans

  • Guest
Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #546 on: March 08, 2009, 10:45:27 PM »
buzet ini bocah udah ga maen 3 bulan.. bgitu maen udah kesetanan bgitu..

theo.. theo..  :-* :-*

Offline marco_gooners

  • Star Player
  • ****
  • Posts: 2808
  • Reputation Power: 7
  • marco_gooners has no influence.
  • don't waste your life
Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #547 on: March 09, 2009, 04:22:58 AM »
sebentar lagiiiii...
gak sabar nih gw !!!

pace nya theo emg sadis.. AFC Merah AFC Merah

Offline hebron

  • AIS Member
  • First team player
  • *
  • Posts: 1074
  • Reputation Power: 6
  • hebron has no influence.
Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #548 on: March 09, 2009, 06:11:42 AM »
jika Theo sedikit tenang tadi malam..., dia bisa cetak gol perdana pasca cidera. ama kayak dudu.... daya serang Arsenal semakin kuat nih dengan comeback-nya Theo..
Na$ri dan Cesc harus belajar tentang CINTA, KESETIAAN, & BUDI BAIK dengan KING HENRY..

be a Gooner be a Stronger..

Offline sodom

  • AIS Member
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 4547
  • Reputation Power: 26
  • sodom barely matters.sodom barely matters.
Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #549 on: March 09, 2009, 03:46:49 PM »
Gila lari ny tetep kenceng aj...sayang peluang ny tidak berbuah Gol...tapi np problem comeback yg mengesankan...Theo..Theo..Theo..!!!! AFC putih AFC Merah
\\\\\\\"Arsenal is my second religion"\\\\\\\

id-arsenal FORUM

Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #549 on: March 09, 2009, 03:46:49 PM »

Offline ngawantu

  • AIS Member
  • Star Player
  • *
  • Posts: 2000
  • Reputation Power: 6
  • ngawantu has no influence.
Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #550 on: March 09, 2009, 05:51:45 PM »
Theo sama van persie pernah ribut, tapi kalo diduetkan mantap hasilnya.

putra bergy

  • Guest
Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #551 on: March 09, 2009, 06:18:55 PM »
Kayaknya dengan masih fitnya Arshavin di sektor sayap , Wenger tidak usah terlalu terburu buru dengan menurunkan TW . Kecuali Wenger mempunyai pemikiran laen dengan memberikan Walcott partai yang relatif ringan untuk pemanasan buat Walcott di FA CUP .

setuju banget!...hope di UCL vs Roma dia dah 100% fit n nyetel!..

Offline gon2

  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 6674
  • Reputation Power: 201
  • gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!
Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #552 on: March 09, 2009, 07:11:53 PM »
Mengingat Apin ga bisa maen buat UCL, mungkin posisinya akan digantiin Theo. Tapi klo Theo main brarti harus ada yg berkorban untuk posisinya. Klo gw milih Theo maen jadi striker, jadi Eboue bisa tetep maen.

Offline Cungz

  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 10358
  • Reputation Power: 28
  • Cungz barely matters.Cungz barely matters.
Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #553 on: March 09, 2009, 08:48:19 PM »
Theo Walcott: Arsenal Will Be 'Flying' When Our Injured Return

The pacey winger believes the Gunners can finish the season strongly...

Arsenal's lethal weapons are returning to match fitness at pivotal moments in the season. Eduardo da Silva and Theo Walcott could be in line to feature, if not start, in the Gunners' concluding Champions League leg versus Roma midweek, while Francesc Fabregas, Tomas Rosicky, and Emmanuel Adebayor are just weeks away from making their first team bows once again.

Lively winger Walcott - who replaced Eduardo in the club's 3-0 win over Burnley in the FA Cup on Sunday - believes Arsenal will finish the season strongly because of this, and it could even prove a decisive catalyst in the club lifting silverware aloft in May.

"As soon  as we have got all our players  back hopefully we will be flying," Walcott told Setanta. "If we play football like we did on Sunday, we can beat anyone."

Regarding his recovery, he said, "The shoulder feels fine. I still havenít experienced getting clattered yet so thatís the next test. But if that happens, our new doctor Gary OíDriscoll has come from a rugby background and he says, touch wood, Iíll be okay."

Eduardo capped his comeback with an extraordinary volley that was as delicate as it was audacious, and Walcott branded the finish "ridiculous."

He said, "Eduardoís finishing is ridiculous. He hasnít lost his touch and he never will. His goal is the best finish I have seen this year.
"I have learned from watching him while he has been injured, how well he took everything and how he smiles when he comes in every day."

sumber: www.goal.com

Setuju banget! Musim ini kita semua belom liat kekuatan Arsenal yang sesungguhnya. Di awal musim, belom ada Eduardo dan Rosicky. Di pertengahan musim, kita kehilangan Walcott, Adebayor dan Cesc.

Nah, menjelang akhir musim, semuanya pelan-pelan udah pulih.. Kemaren aja baru Walcott dan Dudu yang pulih, Arsenal udah tampil kayak gitu.. Gimana ya kalo semuanya udah pulih? :D

We will see the real Arsenal! :D

Offline gon2

  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 6674
  • Reputation Power: 201
  • gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!
Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #554 on: March 09, 2009, 10:48:30 PM »
Ditunngu aja nih gebrakannya dari Walcott di pertandingan2 berikutnya...

id-arsenal FORUM

Re: Theo Walcott - 14 (Part 2)
« Reply #554 on: March 09, 2009, 10:48:30 PM »