Author Topic: 19 - Santiago Cazorla Gonzalez  (Read 15905 times)

Offline LegendofDB10

  • Youth Player
  • **
  • Posts: 259
  • Reputation Power: 19
  • LegendofDB10 has no influence.
Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #30 on: August 11, 2012, 11:57:54 AM »
Kabarnya kaki kiri dan kanan doi sama hebatnya...
“When I arrive at the gates of Heaven the Good Lord will ask ‘what did you do in your life?’ I will respond ‘I tried to win football matches.’ He will say: ‘Are you certain that’s all?’ But, well, that’s the story of my life.”
- Arsene Wenger -

Offline bomchicano

  • First team player
  • ****
  • Posts: 1741
  • Reputation Power: 52
  • bomchicano is on the verge of being accepted.bomchicano is on the verge of being accepted.bomchicano is on the verge of being accepted.bomchicano is on the verge of being accepted.bomchicano is on the verge of being accepted.
  • VCC - Gunner4Life
Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #31 on: August 11, 2012, 07:50:05 PM »
dan jg shoot from out of the box nmr 1 di top league europe musim kemaren
masuk the best team versi whoscored.com
dan jg passing terbaik nmr 4 di la liga dibawah xavi,iniesta,messi hehe
Victoria Concordia Crescit

Offline gon2

  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 6674
  • Reputation Power: 201
  • gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!
Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #32 on: August 12, 2012, 12:25:05 AM »
dan jg shoot from out of the box nmr 1 di top league europe musim kemaren
masuk the best team versi whoscored.com
dan jg passing terbaik nmr 4 di la liga dibawah xavi,iniesta,messi hehe
no4 di bawah xavi, iniesta, messi, berarti di atas cesc dong passingnya.  ;D

Offline buluk

  • Star Player
  • ****
  • Posts: 3025
  • Reputation Power: 91
  • buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!
Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #33 on: August 12, 2012, 10:36:38 AM »
dan jg shoot from out of the box nmr 1 di top league europe musim kemaren
masuk the best team versi whoscored.com
dan jg passing terbaik nmr 4 di la liga dibawah xavi,iniesta,messi hehe
no4 di bawah xavi, iniesta, messi, berarti di atas cesc dong passingnya.  ;D

cesc di sana kan bench-warmer bro...
jarang maen...jadi ga terlalu nongol di statistik  ;D

mang enak jadi cadangann.... ;D
ehhh, enak dingg....makan gaji buta....ga cape tetep dapet gaji...
 :scyth:

Offline gon2

  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 6674
  • Reputation Power: 201
  • gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!
Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #34 on: August 12, 2012, 03:55:36 PM »
dan jg shoot from out of the box nmr 1 di top league europe musim kemaren
masuk the best team versi whoscored.com
dan jg passing terbaik nmr 4 di la liga dibawah xavi,iniesta,messi hehe
no4 di bawah xavi, iniesta, messi, berarti di atas cesc dong passingnya.  ;D

cesc di sana kan bench-warmer bro...
jarang maen...jadi ga terlalu nongol di statistik  ;D

mang enak jadi cadangann.... ;D
ehhh, enak dingg....makan gaji buta....ga cape tetep dapet gaji...
 :scyth:
Ga terlalu bench warmer amat ah si cesc. Sering nyetak gol malah, klo ane liat2 highlight. Tapi ga seinti waktu kek di arsenal yg seolah tak terganti sih...

id-arsenal FORUM

Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #34 on: August 12, 2012, 03:55:36 PM »

Offline ul2

  • AIS Member
  • Star Player
  • *
  • Posts: 2417
  • Reputation Power: 47
  • ul2 might someday be someone...ul2 might someday be someone...ul2 might someday be someone...ul2 might someday be someone...
  • we have different way to support ARSENAL, mate
Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #35 on: August 12, 2012, 04:23:16 PM »
dan jg shoot from out of the box nmr 1 di top league europe musim kemaren
masuk the best team versi whoscored.com
dan jg passing terbaik nmr 4 di la liga dibawah xavi,iniesta,messi hehe

kira2 ntar di arsenal bisa kagak ya?arsenal kan jarang maen shoot from out of box >:(
On the surface,I was all negativity and doubt.
But on the inside,you gotta believe, haven't you?

Offline LegendofDB10

  • Youth Player
  • **
  • Posts: 259
  • Reputation Power: 19
  • LegendofDB10 has no influence.
Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #36 on: August 12, 2012, 11:46:48 PM »
Quote
kira2 ntar di arsenal bisa kagak ya?arsenal kan jarang maen shoot from out of box

belakangan udah mulai dipopulerkan lagi sama Arteta n Ox  ;D ;D
“When I arrive at the gates of Heaven the Good Lord will ask ‘what did you do in your life?’ I will respond ‘I tried to win football matches.’ He will say: ‘Are you certain that’s all?’ But, well, that’s the story of my life.”
- Arsene Wenger -

Offline jokoantonio

  • Star Player
  • ****
  • Posts: 2129
  • Reputation Power: 11
  • jokoantonio has no influence.
  • 2011-2012
    • Terminal 3 Oh Terminal 3...
Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #37 on: August 13, 2012, 01:45:41 AM »
Moga2 jauh dr injury..

kaissa

  • Guest
Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #38 on: August 13, 2012, 10:08:32 AM »
Cazorla vs FC Cologne

Offline LegendofDB10

  • Youth Player
  • **
  • Posts: 259
  • Reputation Power: 19
  • LegendofDB10 has no influence.
Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #39 on: August 13, 2012, 12:51:07 PM »
Pemain kyk gini aja masi jadi cadangan di timnas spain. Ga heran mereka juara dunia & eropa.
“When I arrive at the gates of Heaven the Good Lord will ask ‘what did you do in your life?’ I will respond ‘I tried to win football matches.’ He will say: ‘Are you certain that’s all?’ But, well, that’s the story of my life.”
- Arsene Wenger -

id-arsenal FORUM

Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #39 on: August 13, 2012, 12:51:07 PM »

Offline brain_52

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Reputation Power: 1
  • brain_52 has no influence.
  • hoist your color, gunners...!!!!
Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #40 on: August 14, 2012, 06:54:07 PM »
nggak sabar liat partnership nya cazorla sama arteta, sayangnya pas lawan koln artetanya malah cedera tapi segitu juga cazorla udah bikin hidup lini tengah.

btw match lawan sunderland dia udh pulang dari timnas blm ya? mana jauh lagi ke purwokerto  :sweat:

Offline bomchicano

  • First team player
  • ****
  • Posts: 1741
  • Reputation Power: 52
  • bomchicano is on the verge of being accepted.bomchicano is on the verge of being accepted.bomchicano is on the verge of being accepted.bomchicano is on the verge of being accepted.bomchicano is on the verge of being accepted.
  • VCC - Gunner4Life
Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #41 on: August 16, 2012, 04:55:13 PM »
semalam uda mulai lg kan shooting dia dr luar kotak berbuah gol pertama spain hehe
byk peluang spain dr shoot2 dia didalm dan luar kotak,dr yg straight ampe yg model curling shoot jg ada haha
ga sabar liat dia maen ntar sabtu malam hehe
Victoria Concordia Crescit

Offline shikamaru

  • AIS Member
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 13553
  • Reputation Power: 60
  • shikamaru is a rising star!shikamaru is a rising star!shikamaru is a rising star!shikamaru is a rising star!shikamaru is a rising star!shikamaru is a rising star!
Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #42 on: August 17, 2012, 10:59:22 PM »
jadi setidaknya kita punya tambahan penendang jarak jauh....:D

Offline ul2

  • AIS Member
  • Star Player
  • *
  • Posts: 2417
  • Reputation Power: 47
  • ul2 might someday be someone...ul2 might someday be someone...ul2 might someday be someone...ul2 might someday be someone...
  • we have different way to support ARSENAL, mate
Re: Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #43 on: August 18, 2012, 03:52:04 AM »
Quote
kira2 ntar di arsenal bisa kagak ya?arsenal kan jarang maen shoot from out of box

belakangan udah mulai dipopulerkan lagi sama Arteta n Ox  ;D ;D

iya ni, untungnya, soalnya beberapa pemain, ketika ada kesempatan, dicancel buat giring lagi ato oper lagi, akhirnya hilang, kena counter attack
On the surface,I was all negativity and doubt.
But on the inside,you gotta believe, haven't you?

Offline alonecrow

  • Arsenal's 12th Man
  • Administrator
  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 11340
  • Reputation Power: 145
  • alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!
  • Tec9! Tec9! Tec9!
    • The Twelfth Men's Blog
Re: 19 - Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #44 on: August 18, 2012, 05:24:11 PM »
Resmi dapet 'bekas' nomornya Wilshere, katanya beberapa pihak sengaja milih ini biar deket deket sama 20 :sweat:


"IT'S IN!! He's had the winning goal, and who but AARON RAMSEY may have won the cup for the ARSENAL!!"

id-arsenal FORUM

Re: 19 - Santiago Cazorla Gonzalez
« Reply #44 on: August 18, 2012, 05:24:11 PM »