Author Topic: Robin van Persie - 10 (Part 3)  (Read 244283 times)

Offline henry4life

  • AIS Member
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 13971
  • Reputation Power: 84
  • henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.
Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #675 on: November 02, 2009, 01:13:04 AM »
Van Persie nutup bolanya begitu di oper emang bagus banget. Padahal keliatan banget klo pas dribble, kaki kanannya kaya gak bisa ngapa-ngapain. tapi koq ya tetep selalu berhasil nahan bola biar gak kerebut ya. :sweat:

Offline galau

  • AIS Member
  • First team player
  • *
  • Posts: 1397
  • Reputation Power: 16
  • galau has no influence.
  • Arsenal's Legend, 1995 - 2006
Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #676 on: November 02, 2009, 11:50:34 AM »
Persie = Bergkamp + Henry ?

kata om AW sih......perpaduan Bergkamp dan Henry....kemampuan assist dan visinya (Bergkamp) dan Ketajamannya (Henry)

Offline arioss

  • AIS Member
  • First team player
  • *
  • Posts: 1178
  • Reputation Power: 2
  • arioss has no influence.
  • Veteran Rileks
    • My blogs
Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #677 on: November 02, 2009, 12:05:32 PM »
tinggal gocekannya aja nih yg mesti selicin Henry... biar lolos pas 1-on-1 sama pemain lawan... ;D
MyPC

MyLappie

Offline henry4life

  • AIS Member
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 13971
  • Reputation Power: 84
  • henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.
Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #678 on: November 03, 2009, 12:18:44 AM »
Van Persie: It always feels good when Spurs lose!

"It always feels good to beat Spurs. It even feels good when we don't play them and they get beaten, so it's especially good when we've played them.

"All week people at the training ground are speaking about this game. Everyone is excited and we are, too."

"(It was) Cesc's brilliance [that made the goal special].

"Straight from the kick-off (Wilson) Palacios lost the ball, he went past Palacios and through Ledley King.

"To do that you need a lot of technique. Spurs played with the right attitude, good spirit.

"It was a tight, tough first half hour, but from the moment we scored the first goal they died basically."


source

Offline supermaman

  • AIS Member
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 5541
  • Reputation Power: 19
  • supermaman has no influence.
  • supergooners
Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #679 on: November 03, 2009, 11:02:21 AM »
Van Persie: It always feels good when Spurs lose!


idem. I'm feels good too ...  ::)

id-arsenal FORUM

Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #679 on: November 03, 2009, 11:02:21 AM »

cimot_cool

  • Guest
Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #680 on: November 03, 2009, 02:22:06 PM »
Gotta love Van Persie. The man will always be a true gooner.  smile jersey

Offline Cungz

  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 10358
  • Reputation Power: 28
  • Cungz barely matters.Cungz barely matters.
Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #681 on: November 03, 2009, 09:40:53 PM »
Gw rasa Van Persie bakalan jadi Arsenal Player of The Month buat bulan Oktober nih...

Score more goals Persie!

Offline henry4life

  • AIS Member
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 13971
  • Reputation Power: 84
  • henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.
Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #682 on: November 04, 2009, 12:09:19 AM »
^
sayang cungz. direbut sama fabregas gelarnya, hehe..

btw,

Van Persie: I am enjoying my new role

"In the last four or five weeks I've felt much better.

"I've had to get used to the new role because I previously played as a second striker and now I'm operating as a main striker, so I needed to find my way in.

"To my mind, earlier in the season I lost too much energy working defensively and needed to find the right balance. It's really important for the team that I have enough energy to score goals and make assists, as well as helping out in other ways.

"I feel that in the last few weeks I've found that mix, of having the energy to do my offensive work and contribute defensively.

"It was hard in the first few weeks to really find my way the second striker and striker are very close to each other on the pitch but at the same time there's such a difference, a massive difference, between the two roles.

"I like it because it's a new challenge for me and if you look at the results and the personal stats of almost every player, everyone has improved with the new system."


source

Offline arshavin10

  • Star Player
  • ****
  • Posts: 2853
  • Reputation Power: 6
  • arshavin10 has no influence.
Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #683 on: November 04, 2009, 11:40:16 AM »
Wenger Ingin 25 Gol Dari Van Persie
Target gol dipasang manajer Arsenal itu untuk salah satu bombernya.
4 Nov 2009 01:17:24


Robin Van Persie mendapat tuntutan dari sang manajer, Arsene Wenger. Penyerang asal Belanda itu diminta mencetak 25 gol musim ini.

Wenger menilai Van Persie memiliki potensi dan kemampuan untuk bisa memenuhi target yang ditetapkannya itu, mengingat kondisi fisik dan semangat ada di puncak terbaiknya.

"Jika Anda melihat kesempatan yang dia miliki sejak awal musim, Anda tak bisa bilang dia tidak akan mampu mencetak 25 gol," tandas Wenger seperti dikutip Sky Sports.

"Robin telah mengemban tanggungjawab lebih karena dia berada di depan. Dia juga sudah berkomitmen pada klub untuk jangka waktu yang lama dan dia masih muda, 26 tahun, di mana pada usia itu pesepakbola bisa sangat efisien, matang dan ingin memenangi banyak hal."

"Karena itulah saya yakin dia bisa menjadi pengumpan dan pencetak gol terbaik di liga. Jika Anda lihat, gol yang dicetaknya selalu impresif," papar Wenger lagi.

Musim lalu, Van Persie mencetak 20 gol untuk Arsenal.

Offline Ariestoteles

  • First team player
  • ****
  • Posts: 1080
  • Reputation Power: 8
  • Ariestoteles has no influence.
Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #684 on: November 04, 2009, 01:21:53 PM »
Wenger Ingin 25 Gol Dari Van Persie
Target gol dipasang manajer Arsenal itu untuk salah satu bombernya.
4 Nov 2009 01:17:24


Robin Van Persie mendapat tuntutan dari sang manajer, Arsene Wenger. Penyerang asal Belanda itu diminta mencetak 25 gol musim ini.

Wenger menilai Van Persie memiliki potensi dan kemampuan untuk bisa memenuhi target yang ditetapkannya itu, mengingat kondisi fisik dan semangat ada di puncak terbaiknya.

"Jika Anda melihat kesempatan yang dia miliki sejak awal musim, Anda tak bisa bilang dia tidak akan mampu mencetak 25 gol," tandas Wenger seperti dikutip Sky Sports.

"Robin telah mengemban tanggungjawab lebih karena dia berada di depan. Dia juga sudah berkomitmen pada klub untuk jangka waktu yang lama dan dia masih muda, 26 tahun, di mana pada usia itu pesepakbola bisa sangat efisien, matang dan ingin memenangi banyak hal."

"Karena itulah saya yakin dia bisa menjadi pengumpan dan pencetak gol terbaik di liga. Jika Anda lihat, gol yang dicetaknya selalu impresif," papar Wenger lagi.

Musim lalu, Van Persie mencetak 20 gol untuk Arsenal.


asal jangan cidera aja...
bissaa laah 25 sih :) di semua ajang kan maksudnya ? bukan cuma BPL...


id-arsenal FORUM

Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #684 on: November 04, 2009, 01:21:53 PM »

Offline Fikri Wicaksana

  • First team player
  • ****
  • Posts: 784
  • Reputation Power: 1
  • Fikri Wicaksana has no influence.
Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #685 on: November 04, 2009, 08:05:30 PM »
^
kalo bisa di BPL lebih bagus tu

Thomas_ntung

  • Guest
Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #686 on: November 04, 2009, 10:55:29 PM »
Ayo RvP.....kamu pasti bisa (mungkin bisa buat goal lebih dari 25)   smile jersey

Offline w0rm5

  • Star Player
  • ****
  • Posts: 3012
  • Reputation Power: 14
  • w0rm5 has no influence.
  • ribut aje lu pada :P
Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #687 on: November 05, 2009, 05:54:58 AM »

"It always feels good to beat Spurs. It even feels good when we don't play them and they get beaten, so it's especially good when we've played them.


bener2 gooner ini ;D
bahagia ketika itu sampah2 dari lilywhore kalah :D
silahkan bertanya sepuasnya sama saya disini


My STIGnature


COME ON YOU GUNNERS!! COME ON STIG!!! eh....ARSENAL!!

cimot_cool

  • Guest
Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #688 on: November 05, 2009, 05:46:41 PM »
Arsenal 4 - 1 AZ Alkmaar

RVP - 7

 so on form, kept play ticking, always involved, great runs

Thomas_ntung

  • Guest
Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #689 on: November 05, 2009, 06:37:28 PM »
Van Persie semalam bermain baik sekali,sayang semalam RVP tidak membuat goal. moga2 bisa terus konsisten.

id-arsenal FORUM

Re: Robin van Persie - 11 (Part 3)
« Reply #689 on: November 05, 2009, 06:37:28 PM »