id-arsenal FORUM

Arsenal Related => Arsenal Players News => Topic started by: TCP_13 on April 24, 2008, 11:13:03 AM

Title: 10 - Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on April 24, 2008, 11:13:03 AM
(http://www.arsenal.com/assets/_files/scaled/794x500/jul_14/gun__1405067013_wilshere_profile1415.jpg)

Having experienced a sensational first-team breakthrough in 2010/11, last season proved to be a major disappointment for Jack as injury ruled him out of the entire campaign. Not only that, but his dreams of competing for England at Euro 2012 were dashed too. It was a major blow for the midfielder following such a thrilling debut season, but Jack’s long-awaited return will be a major boost for Arsene Wenger this term.

Seen as arguably the most exciting young English midfielder of his generation, Jack has been with the Club since the age of nine and was a key member of the 2009 FA Youth Cup-winning side. Since then his rate of progression has been nothing short of exceptional, and when he stepped up into the first team he immediately caught the eye with a string of fine displays.

His debut season saw him make 49 appearances in all competitions, and it came as no surprise when he won the PFA Young Player of the Year award. Jack also established himself in the England side too before injury struck, winning five caps for the national team. His return to action will be a source of pleasure to both Arsenal and England fans everywhere.


JACK WILSHERE! remember that name!

saking impressivenya penampilan gelandang serang Arsenal U-18 yang baru berusia 16 tahun ini, AW sampai dateng langsung mantau penampilannya di Underhill Senin malam lalu ketika Arsenal Reserves menang 2-0 atas West Ham. Wilshere membuat satu assist untuk gol Rui Fonte dan mencetak gol kedua Arsenal!

Wenger yang saat itu duduk bersama Asisten Direktur Academy, David Court dan juga manajer U-18, Steve Bould bener2 terpukau ketika mempelajari Wilshere. Wilshere berarti sudah mencetak 2 gol di 2 laga pertamanya buat Arsenal Reserves. 15 gol sudah dicetaknya musim ini, sisanya untuk U-18 dimana Arsenal ternyata menjadi juaranya.

Nah, sekarang masalahnya...

AW berada di satu persimpangan jalan dimana dia harus memutuskan apakah membiarkan Jack bertumbuh di Academy atau Reserves seperti selayaknya atau langsung mempromosikannya ke tim utama untuk bermain di Carling seperti Cesc Fabregas waktu itu...Jack memang memiliki attitude dan kemampuan untuk tampil bersama first team, namun kalau AW salah memutuskan, semuanya bisa menjadi bumerang karena tekanan yang berlebihan.

Walaupun Wilshere pemain kidal, namun Arsenal TV sempat membandingkannya dengan Hleb karena cara bermainnya yang benar2 mirip. Bedanya? Wilshere lebih aktif untuk menembak ketimbang Hleb. 15 gol tadi menjadi buktinya musim ini...


(http://youngguns.files.wordpress.com/2008/04/jack-wilshere-2.jpg)
Title: Jack Wilshere
Post by: syx on April 24, 2008, 02:48:34 PM
... kalo hleb hengkang bukan ga mungkin boss AW bakal mempromosikan bocah ini lebih awal. seperti fenomena cesc, kalo sampe anak muda ini cepat jadi first team arsenal bakal makin banyak diincar pemain-pemain muda.
Title: Jack Wilshere
Post by: yoshleb on April 25, 2008, 12:34:30 AM
JACK WILSHERE! remember that name!
Nah, sekarang masalahnya...

AW berada di satu persimpangan jalan dimana dia harus memutuskan apakah membiarkan Jack bertumbuh di Academy atau Reserves seperti selayaknya atau langsung mempromosikannya ke tim utama untuk bermain di Carling seperti Cesc Fabregas waktu itu...Jack memang memiliki attitude dan kemampuan untuk tampil bersama first team, namun kalau AW salah memutuskan, semuanya bisa menjadi bumerang karena tekanan yang berlebihan.

bner2 dilema y....salah2 kalo dia ga bisa dealing dgn tekanan yg berlebihan malah bisa mandek.tp kalo bisa ky cesc tau walcott,malah bgs bgt.mending cari aman aja d,dimatangkan dulu di reserves.1 atau 2 thn lagi baru bisa dicoba.sambil tetap berjaga2 tentunya dr talent scout tim lain.siapa tau barca mau bls dendam..?;D
Title: Jack Wilshere
Post by: syx on April 25, 2008, 08:39:20 AM
barca kan udah bales dendam... udah sering ambil pemain cedera dari arsenal.
Title: Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on April 25, 2008, 12:32:19 PM
Yang mau liat aksinya Jack Wilshere...
http://gunnerblog.com/?p=969

dia yang nomor 10, rui fonte nomor 9, barazite nomor 7.
freakin' awesome!! AW aja sampe senyum2 nontonnya...tanda Wilshere, Fonte, Barazite maen di first team musim depan? (Carling?)
Title: Jack Wilshere
Post by: syx on April 25, 2008, 03:33:51 PM
hleb, rosicky, flamoney kalo pun mo hengkang silakan aja... sepertinya tim muda arsenal menjanjikan.
Title: Jack Wilshere
Post by: Arshendy on April 25, 2008, 03:40:35 PM
^
jgn kebawa esmosi bang,,,tim muda ini masih blom kuat untuk berkompetisi seberat ini,,,nnt aja lihat gmn perkembangan dari aw,,,
Title: Jack Wilshere
Post by: suNu_tujuh on April 25, 2008, 03:42:14 PM
ANJRIT....

keren bgt reversenya kita,,
pas bgt AW nonton, ehhh..Jack Wilshere unjuk kebolehan... AW ampe senyum2 niat pengen ngambil tuh...hihihi

mantep bgt,, ternyata emang bener deh,,, club kita bisa berubah menjadi "arsenal football academy" nih......hehehe...

**yg nomer 7 mirip pires ye...
Title: Jack Wilshere
Post by: syx on April 25, 2008, 03:59:19 PM
bukan emosi... cuma frustasi. prestasi tim cuma naik setingkat di epl, tanpa gelar di akhir musim, ada pemain yg ogah tanda tangan kontrak, ada pemain yg sakit-sakitan, ada pemain yg mulai main kasar.
Title: Jack Wilshere
Post by: gegerigi on April 27, 2008, 11:48:46 AM
jack Wilshere...KEREN BANGET!!!!!!!..tunggu 2 tahun lagi deh sama gedein tuh badan..the next RIVALDO..kaki kirinya mnateb benerrrrrrr ::) ::) ::)
Title: Jack Wilshere
Post by: ArsenalFans on April 27, 2008, 09:40:46 PM
jack Wilshere...KEREN BANGET!!!!!!!..tunggu 2 tahun lagi deh sama gedein tuh badan..the next RIVALDO..kaki kirinya mnateb benerrrrrrr ::) ::) ::)

syapa itu?
Title: Jack Wilshere
Post by: Cungz on April 28, 2008, 12:28:24 AM
Lho.. Rivaldo bung!

Itu lho! Ace nya Brazil dan Barca dulu sebelum adanya Ronaldinho.. :D
Title: Jack Wilshere
Post by: Davidbbc on April 28, 2008, 02:13:34 PM
Sebenarnya yang ditanya yang mana seh ? Rivaldo or Jack Wilshere ? Kalo Rivaldo sekarang bermaen di Greece League dan kabarnya diminati ama kontestan Liga Super Indonesia . Sedang Jack Wilshere , pemaen muda idolanya bro TCP .

Sebenarnya tadi sempat ngeliat Barca TV yang lagi memuat keberhasilan youth team dan reserve team mereka menjuarai kompetisi regional . Kayaknya skuad youth dan reserve team mereka cukup tangguh di Spain , terbukti dengan kemenangan telak pada lawan lawannya . Beberapa pemaen asal Afrika keliatannya cukup menonjol permaenannya dibandingkan rekan laennya . Disamping berpostur tinggi , kecepatan lari mereka juga cukup mengagumkan .
Title: Jack Wilshere
Post by: henry4life on April 30, 2008, 01:29:14 AM
Yang mau liat aksinya Jack Wilshere...
[url]http://gunnerblog.com/?p=969[/url]

dia yang nomor 10, rui fonte nomor 9, barazite nomor 7.
freakin' awesome!! AW aja sampe senyum2 nontonnya...tanda Wilshere, Fonte, Barazite maen di first team musim depan? (Carling?)


waduh, apa-apaan tuh golnya si Wilshere? bisa gitu. kebanding hleb, gw lebih ngebayangin pires pas liat gaya maennya. klo hleb kan kakinya yang cepet. Klo pires teknik sama ngototnya.
Title: Jack Wilshere
Post by: Davidbbc on May 01, 2008, 09:38:46 AM
Wenger sudah mengisyaratkan bakal mengorbitkan wonderkid mereka Jack Wilshere musim depan baek di even EPL , Carling maupun FA Cup . Selaen Wilshere , Wenger juga akan membawa nama nama seperti Mark Randall, Henri Lansbury dan Kieran Gibbs dalam perburuan gelar musim depan , namun Wilshere lebih diprioritaskan .
Title: Jack Wilshere
Post by: gegerigi on May 01, 2008, 11:31:09 AM
Wenger sudah mengisyaratkan bakal mengorbitkan wonderkid mereka Jack Wilshere musim depan baek di even EPL , Carling maupun FA Cup . Selaen Wilshere , Wenger juga akan membawa nama nama seperti Mark Randall, Henri Lansbury dan Kieran Gibbs dalam perburuan gelar musim depan , namun Wilshere lebih diprioritaskan .
setuju bgt gw..

jack willshere emang keren bgt mainnya..TOP BGT dehhh..
Title: Jack Wilshere
Post by: Arshendy on May 01, 2008, 03:25:23 PM
khusus Jack Wilshere katanya aw yg paling menonjol di tim reserve,,,perpaduan antara Cesc fabregas dan A.Hleb,,,
Title: Jack Wilshere
Post by: henry4life on May 01, 2008, 09:06:02 PM
ngelanjutin tulisan om davidbbc

Wenger confirms promotion for talented 16-year-old

Manager Arsène Wenger has confirmed that talented teenager Jack Wilshere will be part of his first team line-up next season.

Although he will feature mostly in the Carling Cup, the move is a positive one for young Wilshere, who has received nothing but rave reviews for his performances in the reserves.

Wenger once proclaimed that there were two 16-year-olds in academy that had the necessary technical ability to take their game to the next level, and it is obvious that he considers Wilshere to be one of them.

Wenger also confirmed Mark Randall, Henri Lansbury and Kieran Gibbs would also be promoted. However he held special praise for Wilshere.

"The next generation is (Henri) Lansbury, (Kieran) Gibbs, (Mark) Randall, Jack Wilshere.

"I don't think he (Wilshere) will stay a long time in the Reserves."

source (http://arsenal-mania.com/articles/3105353/Wenger-confirms-promotion-for-talented-16-year-old.html)

wah ada yang mesti bikin thread untuk wilshere nih. Chris?
hehe..
Title: Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on May 02, 2008, 09:11:38 AM
Yahoo....yiihaa...yuhuu...
semoga nggak mengecewakan ya Jack...ternyata dia salah satu dari 2 pemain u-17 yang kata AW punya talenta hebat... kayaknya pernah gw post deh...tar ubek2 dulu deh...

Welcome Jack, Mark, Henri, Kieran...
British semua bo...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: syx on May 02, 2008, 04:53:25 PM
anak ini udah banyak banget diberitakan di reserve player... mending gw split aja.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: anggArsenal on May 02, 2008, 05:52:19 PM
waaw..
kabar gembira di awal musim 2008/2009..

smoga ada kabar gembira jg di akhir musim nanti.. >.<
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: syx on May 02, 2008, 06:03:21 PM
emang kabar gembira untuk menutup musim ini setelah ada yg pindah ke lain hati karena duit.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: one two pass on May 02, 2008, 06:09:00 PM
emang kabar gembira untuk menutup musim ini setelah ada yg pindah ke lain hati karena duit.
ya ampun mod..ampe dibawa2 ke tret orng lain mslh flamini..ckckc...
segitu g terimanya..hehehe...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: syx on May 02, 2008, 06:12:07 PM
[OOT] udah nerima kok. kalo ketemu flamoney di jalan gw pasti kasi senyum...
(http://blog.roodo.com/onion_club/4412144b.gif)
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on May 06, 2008, 09:46:22 PM
Jack Wilshere jadi pemain terbaik di Atalanta Cup...

(http://youngguns.files.wordpress.com/2008/05/jack-wilshere-award.jpg)

berita lengkapnya bisa dilihat di reserves players news...
http://www.id-arsenal.com/aisboard/index.php?topic=360.msg124424;topicseen#new
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: gegerigi on May 08, 2008, 08:43:18 AM
ga sabar pgn liet dia main season depan..langsung beli bajunya ahhh... ;D ;D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: joe3428 on May 08, 2008, 09:20:19 AM
kayaknya sih masih lama ya... baru dia bisa main di first team... paling tidak satu musim lagi deh....
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: joe3428 on May 08, 2008, 09:28:38 AM
unless... miracle happens... finger cross!
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: henry4life on May 08, 2008, 09:40:44 AM
wah. thank you untuk om syx udah ngesplit threadnya. gw udah expect buat liat thread ini begitu forum bisa di buka.

skill udah ada. jangan over expectation aja. ntar jadi kecewa. tapi ini orang jelas punya skill tinggi
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: abam on May 08, 2008, 11:04:35 AM
gile golnya keren banget yah, swirling gitu, even hleb juga ga pernah gua liat bikin gol kayak gitu.. mungkin cuma rosicky atau RvP yang bisa bikin gol kayak gitu di squad arsenal yg sekarang

gua rasa wenger mulai banyak promote anak2 inggris, untuk jaga2 juga siapa tau peraturan soal quota jumlah pemaen asing bener2 diberlakuin bbrp taun lagi

inilah asiknya jadi fans arsenal, mantau pemaen2 reserve-nya juga seneng banget rasanya ;D

semoga musim depan udah bisa diliat permainannya di carling cup at least, or even earlier di emirates cup ;D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Cungz on May 08, 2008, 11:32:06 PM
Sayang banget yah kalo gak langganan Astro, gak ada yang nyiarin partai Carling Cup. Padahal gw penasaran banget pengen liat partai Carling Cup secara AW pasti menurunkan pemain2 muda di sana.. :D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: abam on May 09, 2008, 10:25:29 AM
Sayang banget yah kalo gak langganan Astro, gak ada yang nyiarin partai Carling Cup. Padahal gw penasaran banget pengen liat partai Carling Cup secara AW pasti menurunkan pemain2 muda di sana.. :D

tapi kan masih ada arsenal-tv ;D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Rizts on May 09, 2008, 10:47:07 AM
wah, bener2 bocah kualat ;D
maksudnya kualitasnya dah lewatin usianya :P
ini cocok kayaknya naik jadi first team,
tapi jgn langsung jadi line-up
minimal main di carling atau FA,
sama buat backup klo2 ada yg cedera ;)
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Cungz on May 10, 2008, 09:01:08 PM
Sayang banget yah kalo gak langganan Astro, gak ada yang nyiarin partai Carling Cup. Padahal gw penasaran banget pengen liat partai Carling Cup secara AW pasti menurunkan pemain2 muda di sana.. :D

tapi kan masih ada arsenal-tv ;D
Iya sih.. Sayangnya Arsenal TV gak live....

Pada kirim masukan yu ke TV One.. Biar mereka musim depan nyiarin partai Carling live khususnya Arsenal.

Pengen liat pemain kayak si Wilshere ini soalnya.. :D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: dekore on May 11, 2008, 11:51:59 PM
mangx TV one taon dpan bakal nayangn BPL lg???
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: abam on May 12, 2008, 12:07:59 PM
bah tv-one bahkan ga nyiarin pertandingan minggu terakhir.. gua pikir bakal nyiarin biarpun cuma tim2 degradasi.. payah bener sih

semoga taun depan kontraknya lebih adil lah, kasih pertandingan2 yg rada seru buat disiarin langsung, astro harusnya mau berbagi lah

anyway jadi OOT deh gara2 jack wilshere ;D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Cungz on May 14, 2008, 06:32:46 PM
Hehehe.. Btw Jack Wilshere tuh murni dari akademi Arsenal kan? Bukan memboyong dari klub lain kayak si Walcott kan?
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on May 14, 2008, 06:44:56 PM
([url]http://img150.imageshack.us/img150/9775/jackwillysherecl9.png[/url])

Kalo rajin ngikutin tret ini pasti nama Jack Wilshere terdengar familiar. Well, baru2 ini pemain muda Arsenal berusia 16 tahun ini disamakan dengan Hleb! really?

Jack bergabung dengan Arsenal setelah discout ketika bermain di tim lokalnya, dan akhirnya masuk lewat Hale End system. Kemampuannya untuk menerobos masuk ke kotak penalti dan juga mencetak gol menarik perhatian coaching staff Arsenal yang lalu memasukkannya ke level yang pas untuk terus berkembang. Then, dia masuk ke U18 awal musim ini walaupun masih muda banget...Hebatnya, dia mencetak 16 gol sudah musim ini (15 di U18, 1 di Reserves). ckckckckck...

Kemarin malam adalah debutnya di Reserves Team. Tantangan buat dia karena di U18, dia hanya bermain melawan pemain seusianya, tapi di Reserves, kadang2 dia harus bermain melawan pemain2 Internasional. Contohnya, Liam Rosenior, pernah tergabung di timnas Inggris U21 dan sudah banyak tampil di Premier League membela Fulham dan kini Reading.

Start di sayap kiri, posisi yang dia sebenernya gak biasa, dan juga sempat ditaro di tengah, atau juga second striker, dia jalani dengan outstanding. Sering juga mundur untuk membantu pertahanan dan maju untuk menyerang. Emang sih, sering juga bolanya direbut musuh, tapi dengan umur yang baru 16, dia benar2 belajar dengan baik.

Penuh trik dan kontrol bola yang mirip dengan Hleb, dia juga berani untuk melewati 2 defender di tengah2 dan jarang kontrolnya buruk. Dia juga mengandalkan instingnya dan siap2 memanfaatkan peluang kalo saja ada pass matang dari striker reserves, Nazer Barazite. Seperti malam kemaren, dia mendapat pass matang dari Nazer, dan dengan tenang menceploskan bola ke gawang lawan. Gol di debut? it's just great!

Di akhir pertandingan dia juga berhasil adu balap dengan Rosenior dan berhasil melewati bek berpengalaman ini, sayang aja bolanya akhirnya out, hehehe...but promising, right?

Pelatih Reserves, Neil Banfield terkesan dengan penampilan Jack.

    “It is Jack’s first game, he is only 16, been here since he was 9, and he is a talented lad — one of a few that we have here — and has done well tonight. He has scored quite a few goals for Steve in the Youth team and has warranted a place at this level and credit to him, he has come in and done really well.”

Selain itu, dia juga orang Inggris dan sempat beberapa kali tampil di youth team. Sayang aja dia sempat cedera dan gak ikut ke Portugal di Algarave tournament dimana Inggrislah yang jadi juaranya...

So, inget, Jack Wilshere...

-youngguns.wordpress-
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: capt14 on May 14, 2008, 06:50:05 PM
kalo masih 16 taon....kasih waktu 3-4 taon......

biar traore dulu yang masuk ke 1st team.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: nang_gunners on May 14, 2008, 06:59:20 PM

kalau dilihat2 sekilas kok mukanya mirip sama joe cole yah?
apa karena sama2 inggris nya?
semoga aja mennya juga segahar joe cole,
kalau maennya bagus gak papa nih di orbitin buat carling tim, sekalian buat ngasah mental dia dan buat persiapan naik ke tim utama musim depan

Go...Wilshare..!
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: abam on May 15, 2008, 10:20:46 AM
menurut gua sih mengingat si wilshere ini emang awalnya dari arsenal juga, bebannya ga bakal sebesar walcott

kalo walcott dulu kan karena udah dibeli lumayan mahal dari southampton, jadi pendukung plus media juga bener2 nyorot dia, apa iya sebagus harganya... itu jg yg menurut gua bikin walcott lambat untuk bisa bener2 berkembang, karena secara mental jg itu tugas yg sangat berat buat dia

kalo misalnya wilshere diorbitin ke first team season depan, harusnya sih dia bisa lebih cepet berkembang karena toh dia ga dibandrol mahal dari klub laen alias emang produk arsenal dari awalnya, dan fans pun udah cukup mengenal dia dari reserve team

teorinya sih ya... kita liat aja deh hasilnya ;D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: henry4life on May 18, 2008, 10:19:54 AM
pas ujicoba, di duetin boleh tuh. Double W. Walcott - Wilshere. hehe..
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Cungz on May 19, 2008, 08:00:21 PM
Iya tuh.. Gak sabar.. Hehehe..
Semoga Wilshere diturunkan di ajang Carling musim depan dan bisa tampil bagus.. ;)
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TishArsenal_forever on May 19, 2008, 08:38:55 PM
gw punya myspace nya wilshere loo..kynya dy bnran d. gtau jg si tpi ga kliatan fake sama skali. ada macem2 tu di myspace gw ada cedric evina, jack, james shea, paul rodgers...ank2 youth arsenal lah pkknya. rata2 ternyata emang gangsters. hahaha
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Red-Guns on May 19, 2008, 09:31:25 PM
mau dunk linknya....
kok tampangan culun amad ya  :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: alonecrow on May 19, 2008, 09:33:18 PM
^
kan masih muda... ntr juga tambah ganteng lagi....  ::)
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Red-Guns on May 19, 2008, 09:40:24 PM
gantenk kek gallas mau???:sweat:
mana nih link-ny gw mau badingin...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: alonecrow on May 19, 2008, 09:41:47 PM
hahaha.. kalo linknya tanya ma si tisha aja..
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TishArsenal_forever on May 19, 2008, 10:05:12 PM
link apaan ?
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Red-Guns on May 19, 2008, 10:06:55 PM
myspacenya  :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TishArsenal_forever on May 19, 2008, 10:16:29 PM
myspacenya  :sweat:


ooh bilang kek..sangkain gw link buat ke thread nya wilshere. hahaha.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=241013736

Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Red-Guns on May 19, 2008, 10:17:35 PM
asli parah amad ni anaq  :sweat: :sweat: :sweat:
ngpain gw minta link thread???
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: alonecrow on May 19, 2008, 10:18:47 PM
huahahahahaha.. jadi ambigu gini.. tuh udah dikasih kan..
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TishArsenal_forever on May 19, 2008, 10:19:41 PM
asli parah amad ni anaq  :sweat: :sweat: :sweat:
ngpain gw minta link thread???

apaan si yang parah2 dari tadi??
hahahaha  ;D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Red-Guns on May 19, 2008, 10:39:12 PM
link yg di kasih bahasa-ny aneh???
maksud gw link yg ada video-nya dia ada ga???
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: alonecrow on May 19, 2008, 10:42:12 PM
link video apa? kalo link video goalnya dy: http://www.youtube.com/watch?v=ITVSdAzBjXY
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: syx on May 21, 2008, 04:56:47 PM
red-guns... kalo nulis pake huruf yg mudah dibaca tanpa harus ngeblok dulu.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on May 21, 2008, 05:07:39 PM
Di umurnya yang 17 nanti, Jack akan disodori kontrak profesional selama 5 tahun.

The Daily Mirror reports Jack Wilshere will be offered a 5 year professional contract when he turns 17 next year, following on from the news that Arsene Wenger will promote the Luton born youngster to the first team next season.

Wilshere signed a long term scholarship deal in January, which will come into effect this summer but the fact we have already offered him a professional contract shows how highly he is rated. Especially because players are usually given pro terms around September time, and when they are usually 17/18.

Liam Brady and David Court will take heart from this news, added to the news that last year all the scholars signed professional contracts for the first time since the Academy began. Jack’s progress has shown that the quality and technical standards of the system are improving dramatically every year.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TishArsenal_forever on May 21, 2008, 11:12:14 PM
red-guns... kalo nulis pake huruf yg mudah dibaca tanpa harus ngeblok dulu.

ia dong !!!! masa harus di blok blok terus..kan membuang energy. hahaha  ::)
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: gegerigi on May 21, 2008, 11:26:51 PM
wonder kid nya arsenal nih..hahaa...pasti keren bgt dia..
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TishArsenal_forever on May 21, 2008, 11:34:54 PM
taun dpan udah dipastiin main di carling ya dy ?? dnger2 si gitu..  ::)
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: syx on May 22, 2008, 04:18:03 PM
carling pasti... malah kalo bener-bener mengkilap bukan ga mungkin mematahkan rekor cesc sebagai pemain termuda arsenal di epl.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Rizts on May 23, 2008, 10:08:16 AM
kita liat aja musim depan
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: dugemer on July 19, 2008, 11:05:46 PM
tadi main pas vs Barnet...ok banget...main di Carling udah bisa laahh
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: VanFun on July 19, 2008, 11:15:54 PM
carling....
betul...

*minimal
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Cungz on July 20, 2008, 06:16:15 PM
Padahal ni anak masih muda banget.. 17 taun yah? Hehehehe...
Ato 16 si? ???
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: nelxid on July 20, 2008, 07:46:16 PM
ktnya jago bgt neh anak. ampe dibilang d next cesc gt...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: tam on July 20, 2008, 08:20:36 PM
Bagus ni anak. Jangan sampe dibajak tim lain.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on July 21, 2008, 01:18:34 PM
ktnya jago bgt neh anak. ampe dibilang d next cesc gt...

Sebenernya lebih sering dibilang the next Hleb...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: capt14 on July 21, 2008, 01:50:21 PM
padahal hleb juga belon jago2 amat di arsenal,

gocekannya boleh, tapi ga bisa shooting...??

jd menurut gw, jgn disebut the next hleb...si hleb belon jago.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: dalpits on July 21, 2008, 02:09:32 PM
padahal hleb juga belon jago2 amat di arsenal,

gocekannya boleh, tapi ga bisa shooting...??

jd menurut gw, jgn disebut the next hleb...si hleb belon jago.
Ini kayaknya sedikit kesal dengan kepergian Hleb :D hehhehe......
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: nang_gunners on July 23, 2008, 07:43:15 AM

dari semua pemaen yang maen di pertandingan kedua pre season tadi gue paling seuka dengan aksi2 jack wilshare ini. sumpah keren abis ni anak. padahal masih muda banget tapi udah bisa maen kayak pemain top BPL.

sering ngirim umpan yang tak terduga dan punya visi permainan yang bagus banget. driblingnya juga OK punya, gue rasa AW bakalan segera promosiin dia minimal di carling cup musim ini.

harus bener2 di jaga nih anak, jangan sampe di bajak atau di culik sama klub laen, sumpah bisa nyesel abis kalau kehilangan pemain ini. emang sih gaya maennya hampir mirip sama hleb. secara dia posisinya di sayap tapi lebih suka nusuk lewat tengah dan merusak pertahanan lawan dari tengah tipe nya hleb banget kan. tapi tusukannya maut banget

gue suka sama nih pemain
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: shikamaru on July 23, 2008, 07:55:01 AM
jack emang disiapkan arsenal untuk meroket..... huehuehuehueheuhue
apalagi dgn ketentuan 6+5 yang kemungkinan bisa disahkan....

well setidaknya janji wenger kalo englishman dari arsenal akan muncul 2-3 tahun lagi bukan cuma lips service
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: GuN-NerS on July 23, 2008, 08:00:16 AM
Sama bro!!! Gua jg demen bgt ama ni pemaen.
Cmn gua kepengennya dia ga cmn maen di Carling doank,
gua pengennya dia plg ga dpt bebrp sub in di EPL.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on July 28, 2008, 07:15:26 PM
(http://youngguns.files.wordpress.com/2008/07/vela-wilshere-friendly.jpg)

Nitip satu assist kayak gini lagi ya pas lawan Burgenland XI...

Ini kesempatan terakhir untuk show off di depan AW supaya dapat maen di tim inti musim depan...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: tiqho on July 28, 2008, 08:34:09 PM
tampangnya baby face banget!
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: supermaman on July 29, 2008, 09:39:16 PM
Arsène Wenger refuses to put any pressure on rising star Jack Wilshire.

The midfielder has been highly impressive in pre-season and it would be easy to get over-excited about his early promise.

“He is 16-years old and he has the qualities a lot of young players have,” said the Frenchman. “The team played well and I would not like to pick out one player.

“But the fact that Jack is with us tells you I rate him highly. He is the only 16 year-old player I have brought here.”

16 tahun dan higly rated player ... tinggal nunggu waktu bisa nembus team utama nih. 1-2 tahun lagi kah ?
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Davidbbc on July 29, 2008, 09:49:40 PM
Kalo diliat dari klipnya di musim lalu , salah satu kelemahan pemaen ini adalah jarang unggul di bola atas dan kurang tangguh dalam duel badan . Mungkin umurnya yang belia menjadi penyebab , namun musim depan untuk tampil di ajang yang lebih keras Wilshere harus berlatih fisik dengan keras .
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: joe3428 on July 29, 2008, 11:19:19 PM
pendek bos... faktor tinggi kali ya... tapi walhasil jadi enak meliuk-liuk... kata orang low gravity.. mirip overmars...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Cungz on July 30, 2008, 12:01:21 AM
Keren banget ni anak.. Mungkin dia bisa menembus first team Arsenal di usianya yang masih 16.. :D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Suri on July 30, 2008, 12:06:02 AM
^
yup, ga lama kali....kalopun setahun lagi tetep masih muda 17 th...hihi

mantaabbbb......
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: VanFun on July 30, 2008, 11:45:19 AM

nih anak page nya bakalan penuh nih gw rasa....indeed.... ;)
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Cungz on July 30, 2008, 04:01:01 PM
Yup! Soalnya tampil cemerlang banget.
Btw, ini anak murni dari akademi Arsenal kan? Ato memboyong dari klub lain?
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TishArsenal_forever on July 30, 2008, 10:32:30 PM
“But the fact that Jack is with us tells you I rate him highly. He is the only 16 year-old player I have brought here.”

dari club lain kyanya tu...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: tiqho on July 30, 2008, 10:38:33 PM
bukannya maksudnya pemain termuda yang dibawa?
maksudnya satu satunya 16ager in the squad!
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: henry4life on July 31, 2008, 12:20:54 AM
Hehe.. asal kita jangan over expectation aja.
Ntar nyesel loh, hehe..

Gimana pun dia masih muda loh
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: nang_gunners on July 31, 2008, 05:04:15 AM

gol yang indah,
sumpah gue sama sekali gak nyesel kehilangan hleb
karena kita dapet samir nasri dan jack willshare yang lebih hebat dari sekedar hleb

God created Jack Wilshere because he's missing Pires  :-*  :-*
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: buluk on July 31, 2008, 07:45:17 AM
keren wilshere ..
 ;D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: alonecrow on July 31, 2008, 10:03:38 AM
wilshere, wilshere, wilshereeeeee....!!!
hehehe......

mantap sekali kau mainnya nak..  :D  :D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: capt14 on July 31, 2008, 10:32:33 AM
...pesen2 bwt om AW dari skrg ah...

plis bgt....jgn ampe lepas lagi ya om.... :exclam:
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: wWwiNdAaA on July 31, 2008, 02:49:19 PM
ini nih,,, pemain yang bagus buat masa depan arsenal...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: capt14 on July 31, 2008, 02:50:39 PM
ini nih,,, pemain masa depan yang bagus buat arsenal...

 :D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: wWwiNdAaA on July 31, 2008, 02:55:25 PM
??
ya,, terserah lah..
yg pasti jgn sampai dy pergi...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: joe3428 on July 31, 2008, 03:05:34 PM
pengen liat dia main di emirates cup... at least sebagai pemain cadangan...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: gegerigi on July 31, 2008, 03:26:01 PM
2 games,2 goals...hehe..

kerenn!!kaki kirinya kaya kaki kirinya rivaldo!! :P
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Rizts on July 31, 2008, 03:37:29 PM
berarti bakal lama di arsenal donk??
dah karatan baru ke milan
persis rivaldo :P
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: capt14 on July 31, 2008, 03:39:20 PM
temans....ini baru pemanasan lho...jgn tlalu ber ephoria dulu...hehehe
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on July 31, 2008, 03:40:07 PM
temans....ini baru pemanasan lho...jgn tlalu ber ephoria dulu...hehehe

Setuju...
he's still 16 after all...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: capt14 on July 31, 2008, 03:47:36 PM
temans....ini baru pemanasan lho...jgn tlalu ber ephoria dulu...hehehe

Setuju...
he's still 16 after all...
...it's up to him... :)
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: abam on July 31, 2008, 03:48:04 PM
sabar sabar semua ;D

saksikan saja wilshere di carling cup !! hopefully ;D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: capt14 on July 31, 2008, 03:50:35 PM
yup...sekali2 di fa cup...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: abam on July 31, 2008, 03:52:29 PM
semoga bro.. semoga.. gua rasa kalo diawal2 pas arsenal ngadepin tim2 divisi bawah, kita sangat mungkin menyaksikan wilshere
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: tiqho on July 31, 2008, 05:00:45 PM

Im also 16 but I cant do anythin he can do at all.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: DitZZZ on July 31, 2008, 05:03:39 PM

Im also 16 but I cant do anythin he can do at all.

And I am only 1 year younger than him, it's embarrassing, i can't like him.... :( :( :(

Salute for Wilshere!!!!
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Cungz on July 31, 2008, 05:50:02 PM
Gw sangat yakin, musim ini dia bakalan diturunkan di BPL.
Mungkin bisa jadi pemain termuda yang turun di ajang BPL yah? :D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: GuN-NerS on July 31, 2008, 08:12:08 PM

Im also 16 but I cant do anythin he can do at all.

And I am only 1 year younger than him, it's embarrassing, i can't like him.... :( :( :(

Salute for Wilshere!!!!
Gua malah lbh tua bbrp bulan dr dia, cmn kalo maen bola jauh bgt dr dia... :( :( :(
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Cungz on August 01, 2008, 12:07:44 AM
Wilshere bener2 aset berharga nih. Semoga dia loyal sama Arsenal.
Serius, di usia yang masih segitu, dia sangat berpotensi membuat BIG IMPACT!
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: ArsenalFans on August 01, 2008, 12:27:09 AM
mantep nih..

msk-in team inti aja..

eboue balik posisi smula..
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: henry4life on August 01, 2008, 06:57:00 AM
Eboue kayanya mau dijadiin holding midfielder. Pengganti Flamini.

Anyway, Wilshere punya kapasitas skill untuk jadi first team player. Tinggal mental ama pengalaman aja.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Cungz on August 01, 2008, 09:32:09 AM
Eboue kayanya mau dijadiin holding midfielder. Pengganti Flamini.

Anyway, Wilshere punya kapasitas skill untuk jadi first team player. Tinggal mental ama pengalaman aja.
Betul banget bro.. Wilshere menonjol banget...
Di Carling sih udah pasti diturunin. :D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: tiqho on August 01, 2008, 01:48:52 PM
klo kata bokap gw,
begitu nemu pemain anak ajaib alias wonderkid kaya gini
jangan terlalu di ekspos, jangan jadikan dia the next blablabla, jangan berikan beban dengan langsung jd tim inti!
berikan ruang dia untuk buat kesalahan dan setelah itu beri tau letak salahnya dan akirnya ga akan terulang lagi kesokannya!
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Rhesa Nasri on August 01, 2008, 09:21:04 PM

Im also 16 but I cant do anythin he can do at all.

And I am only 1 year younger than him, it's embarrassing, i can't like him.... :( :( :(

Salute for Wilshere!!!!
Gua malah lbh tua bbrp bulan dr dia, cmn kalo maen bola jauh bgt dr dia... :( :( :(

But, i'm sure we have our own ability that he doesn't have, and we still can do anything he can't do ( udah grammar ngaco OOT Pula). Well, bagi gw aset berharga kita gak boleh lepas lagi kayak si Matt Connoly.

Pokoknya kita tinggal ngasi jam terbang tinggi gw yakin dia bisa berkembang bgt, dan dia bisa kayak Cesc. Dan gw juga setuju bgt sama bung tiqho, he's still so young and as long as he enjoys the game, he will show his best to us. Don't compare him with another wonderkid such as Cesc because it suits him so much. He hasn't got enough experience but has a good ability, we just have to help him and let him grow on his own (another sentence using grammar yg ngaco bgt). :) :)
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Nitha21 on August 01, 2008, 10:11:34 PM
Setuju Buanget Ama Ini :

klo kata bokap gw,
begitu nemu pemain anak ajaib alias wonderkid kaya gini
jangan terlalu di ekspos, jangan jadikan dia the next blablabla, jangan berikan beban dengan langsung jd tim inti!
berikan ruang dia untuk buat kesalahan dan setelah itu beri tau letak salahnya dan akirnya ga akan terulang lagi kesokannya!

Jangan Kebanyakan Dipuji Dan Dimarahin.... ;)
Penampilannya Sementara Ini Cenderung Stabil Diatas Rata2 .. Tentunya Karna Dia Bermain Lepas ..
Biarkan Dia Mengexplorasi Sendiri Segala Kemampuannya Di Level Yang Tidak Telalu Tinggi ..

Trends Permainan Dengan Nilai Positif Tentunya Akan Menambah Kepercayaan Diri Si Jack Untuk Terus Improvisasi Dengan Skill Individu Dan Kerjasama Team Yang Dimilikinya.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: pablo on August 01, 2008, 11:02:25 PM
bukan itu saja
yg gua liat convidensi dalam shot on goalnya juga tinggi
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Cungz on August 03, 2008, 01:17:45 AM
Jack maen bagus di babak pertama tadi. Kerjasamanya dengan Ramsey, Denilson, Vela, dan Bendtner keren banget. Sayang tuh si Eboue merusak ritme...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: tiqho on August 03, 2008, 08:31:57 AM
gw lebih sreg liat wilshere dikanan. .
trus ramsey ga ditengah, tp tetep dikiri!
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: ArsenalFans on August 03, 2008, 09:36:52 AM
ramsey bermaen lebih baik d sisi kiri..

gw lebih mendukung ramsey d maenkan sebagai winger..

Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on August 03, 2008, 10:35:47 AM
Ini anak mentalnya kuat juga ya? Berani loh gocek pemain2 berpengalaman Juve. Walau sering gagal, tapi menjanjikan lah...Paling enggak, nggak demam panggung dan memang keliatan kalo dia menikmati big matches...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: final_heaven_13 on August 03, 2008, 10:37:25 AM
crossingnya ga ada yg meleset...akurasinya tinggi bgt trus dribelnya juga mantep...kudu di selipin di tim pertama neh hehehe :-*
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: cRaZyBouTcEsC on August 03, 2008, 03:04:12 PM
wew....
tiap ngeliat jack maen
makin cinta aj gw ma ni anak.... :-*
br 16thn tp maenny keke pmaen25thn keatas...dewasa bgt....
om AW hrs sering2 maenin dia di carling n FA nih.... ::)
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Ntiez on August 03, 2008, 04:25:07 PM
Jack Wilshere,,,,,

Rememer that name  :scyth:
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: cRaZyBouTcEsC on August 03, 2008, 04:30:07 PM
^^
remember..... :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: FABFOUR on August 03, 2008, 05:58:58 PM
sip... permainan nih anak kalem... keren lah...

your future is bright son!!!

come on jack!!! jgn jd ky bentley dkk yg udh dididik mlh kabur
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: medut on August 03, 2008, 10:40:36 PM
prtandingan smalem ni bocah sm Ramsey maennya aduhai...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: gegerigi on August 03, 2008, 11:10:01 PM
jack!!!

gokil!
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Cungz on August 03, 2008, 11:16:53 PM
Wilshere keren! Bahkan mainnya jauh lebih bagus dibandingkan Eboue..
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: henry4life on August 04, 2008, 09:28:58 AM
Hebat..hebat.. gw gak nyangka ada pemain yang sama sekali gak kedengeran musim lalu, tapi pre season ini tampil bagus. Semoga bisa tembus skuad utama arsenal
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Scapegoat on August 04, 2008, 10:12:58 AM
anjrot nih orang agresif bgt maennya...
walaupun kecil tapi agresif, bisa menjadi the next edgar davids nih...^^
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: abam on August 04, 2008, 10:15:39 AM
Wilshere keren! Bahkan mainnya jauh lebih bagus dibandingkan Eboue..

agreed !! dish eboue, promote wilshere ! wekekekeke
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: vandai on August 04, 2008, 10:20:00 AM
mungkin nanti bisa aja dia dipasang bareng Rosicky.
Wilshere di kiri, Rosicky di kanan.
wah pasti mantap banget tuh sayap nya..
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Fikri Wicaksana on August 04, 2008, 11:40:37 AM
Wah...brati untuk posisi sayap makin banyak aja ya.baguslah...bisa menimbulkan persaingan yang sehat.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on August 04, 2008, 12:34:22 PM
Hebat..hebat.. gw gak nyangka ada pemain yang sama sekali gak kedengeran musim lalu, tapi pre season ini tampil bagus. Semoga bisa tembus skuad utama arsenal

Ehem, sama sekali nggak kedengaran? :P
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: yoshleb on August 04, 2008, 01:39:10 PM
jd heran...musim lalu lumayan sering liat arsenal reserves main,ga prnh (not even one match) gw liat wilshire diturunin.skrg malah jd youngster yg paling menyita perhatian...keren bgt nih orang...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on August 04, 2008, 01:45:51 PM
jd heran...musim lalu lumayan sering liat arsenal reserves main,ga prnh (not even one match) gw liat wilshire diturunin.skrg malah jd youngster yg paling menyita perhatian...keren bgt nih orang...

Musim lalu, dia emang mulai dari U-18 dulu...setelah mencetak banyak gol akhirnya akhir musim baru dipromote ke reserves...sekarang udah maen lawan tim sebesar Juventus dan Madrid aja...ckckck
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: yoshleb on August 04, 2008, 01:49:49 PM

he2...makanya wkt lawan juve kmrn komentatornya ngomong nyeleneh.ada momen wkt nedved dilanggar sm wilshire n si komentator lgsg bilang kalo nedved ga boleh marah karna dia seperti lagi dilanggar sm anaknya sendiri..:sweat:...dgn nedved yg udah 30an,n wilshire yg baru 16,emang kaya anak sendiri..
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: abam on August 04, 2008, 01:49:56 PM
aksinya yang paling berkesan waktu dia ngelewatin back kanan madrid, gua lupa, salgado apa siapa yah, trus dengan tenang men-chip bola ke depan gawang, sayang aja posisi bendtner masih kurang pas buat ngegolin

tapi itu tenang banget untuk ukuran anak 16 taun wakakaka
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on August 04, 2008, 01:55:01 PM
@abam, Javi Garcia...

Liat lagi ke catatan musim lalu, Wilshere mencetak 13 gol untuk U-18, dan akhirnya mencetak 2 gol di 2 pertandingan tim Reserves. Pantes aja...

@yoshleb, ada juga yang komentatornya bilang walau umur Ramsey ama Wilshere dijumlahin, tetep masih lebih muda daripada Nedved. :sweat:

Just until when we keep calling Jack Wilshere too young?!

opinion...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: yoshleb on August 04, 2008, 01:59:47 PM

Just until when we keep calling Jack Wilshere too young?!

opinion...

:sweat:...komentatornya juga kmrn bingung mau mengkategorikan clichy atau eboue itu yougnster atau nggak..padahal umur mereka msh 23 n 22..

btw,yg pasti wilshire jd angin segar utk arsenal.walau blm pasti wilshire bakal diturunkan di epl musim dpn,tp setidaknya wenger jd punya lebih bnyk stok pemain n variasi strategi buat musim dpn.not to mention wilshire yg asli inggris,so pers2 inggris bisa mengurangi kritikannya ke wenger..
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on August 04, 2008, 02:02:55 PM
([url]http://img150.imageshack.us/img150/9775/jackwillysherecl9.png[/url])

Kalo rajin ngikutin tret ini pasti nama Jack Wilshere terdengar familiar. Well, baru2 ini pemain muda Arsenal berusia 16 tahun ini disamakan dengan Hleb! really?

Jack bergabung dengan Arsenal setelah discout ketika bermain di tim lokalnya, dan akhirnya masuk lewat Hale End system. Kemampuannya untuk menerobos masuk ke kotak penalti dan juga mencetak gol menarik perhatian coaching staff Arsenal yang lalu memasukkannya ke level yang pas untuk terus berkembang. Then, dia masuk ke U18 awal musim ini walaupun masih muda banget...Hebatnya, dia mencetak 16 gol sudah musim ini (15 di U18, 1 di Reserves). ckckckckck...

Kemarin malam adalah debutnya di Reserves Team. Tantangan buat dia karena di U18, dia hanya bermain melawan pemain seusianya, tapi di Reserves, kadang2 dia harus bermain melawan pemain2 Internasional. Contohnya, Liam Rosenior, pernah tergabung di timnas Inggris U21 dan sudah banyak tampil di Premier League membela Fulham dan kini Reading.

Start di sayap kiri, posisi yang dia sebenernya gak biasa, dan juga sempat ditaro di tengah, atau juga second striker, dia jalani dengan outstanding. Sering juga mundur untuk membantu pertahanan dan maju untuk menyerang. Emang sih, sering juga bolanya direbut musuh, tapi dengan umur yang baru 16, dia benar2 belajar dengan baik.

Penuh trik dan kontrol bola yang mirip dengan Hleb, dia juga berani untuk melewati 2 defender di tengah2 dan jarang kontrolnya buruk. Dia juga mengandalkan instingnya dan siap2 memanfaatkan peluang kalo saja ada pass matang dari striker reserves, Nazer Barazite. Seperti malam kemaren, dia mendapat pass matang dari Nazer, dan dengan tenang menceploskan bola ke gawang lawan. Gol di debut? it's just great!

Di akhir pertandingan dia juga berhasil adu balap dengan Rosenior dan berhasil melewati bek berpengalaman ini, sayang aja bolanya akhirnya out, hehehe...but promising, right?

Pelatih Reserves, Neil Banfield terkesan dengan penampilan Jack.

    “It is Jack’s first game, he is only 16, been here since he was 9, and he is a talented lad — one of a few that we have here — and has done well tonight. He has scored quite a few goals for Steve in the Youth team and has warranted a place at this level and credit to him, he has come in and done really well.”

Selain itu, dia juga orang Inggris dan sempat beberapa kali tampil di youth team. Sayang aja dia sempat cedera dan gak ikut ke Portugal di Algarave tournament dimana Inggrislah yang jadi juaranya...

So, inget, Jack Wilshere...

-youngguns.wordpress-


reminder tentang post2 awal gw tentang Wilshere...Ada profil singkatnya tuh... :-[
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: dugemer on August 04, 2008, 02:06:44 PM
Ini anak mentalnya kuat juga ya? Berani loh gocek pemain2 berpengalaman Juve. Walau sering gagal, tapi menjanjikan lah...Paling enggak, nggak demam panggung dan memang keliatan kalo dia menikmati big matches...

yup mentalnya kuat bgt..selian itu yang bikin gue melongo ketika dia berani adu body dgn pemain madrid Salgado klo ga salah...stlh bertabrakan sama2 jatuh dgn cepat si Wilshere bangun lagi...walahh ga papa ck ck ck..salut !! :D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on August 04, 2008, 02:15:37 PM
Pendapat terbaru AW:

The Arsenal boss said: "We cannot put any limitation on his participation in the team. The quality is there, I don't look too much at his age, just what he is doing on the pitch and at the moment the quality is good."
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: galuh on August 04, 2008, 02:24:53 PM
Ini anak mentalnya kuat juga ya? Berani loh gocek pemain2 berpengalaman Juve. Walau sering gagal, tapi menjanjikan lah...Paling enggak, nggak demam panggung dan memang keliatan kalo dia menikmati big matches...

yup mentalnya kuat bgt..selian itu yang bikin gue melongo ketika dia berani adu body dgn pemain madrid Salgado klo ga salah...stlh bertabrakan sama2 jatuh dgn cepat si Wilshere bangun lagi...walahh ga papa ck ck ck..salut !! :D

heheheee... iya. gw liat`a sambil geleng geleng kepala trus comment "wedeeeee.. mantab.mantab!!" ;D ;D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: shikamaru on August 04, 2008, 04:57:25 PM
carling tahun ini menjanjikan nih...... huehuehuehuehuehue
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: ArsenalFans on August 04, 2008, 05:10:35 PM
Ini anak mentalnya kuat juga ya? Berani loh gocek pemain2 berpengalaman Juve. Walau sering gagal, tapi menjanjikan lah...Paling enggak, nggak demam panggung dan memang keliatan kalo dia menikmati big matches...

yup mentalnya kuat bgt..selian itu yang bikin gue melongo ketika dia berani adu body dgn pemain madrid Salgado klo ga salah...stlh bertabrakan sama2 jatuh dgn cepat si Wilshere bangun lagi...walahh ga papa ck ck ck..salut !! :D

ngeri jg ama om2.. umurnya 1 stnghnya..  ;D ;D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: abam on August 04, 2008, 05:13:23 PM
semoga aja dia gak jadi 'korban media'

tau sendiri org inggris, pas lagi ada talent bagus kayak gini disanjung2 sampe gila2an ga masuk akal, akhirnya jadi bumerang buat si pemain itu sendiri.. contoh paling nyata yg terjadi pada walcott, jadinya over expectation gara2 media inggris

semoga ini gak terjadi pada wilshere
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: sem0et on August 04, 2008, 07:07:56 PM
wow, ne thread judulnya musti di edit neh, tambahin no.19 , hehehe


Wilshere named in Arsenal's first-team squad

Jack Wilshere has been named in Arsenal's first-team squad for the 2008/09 season.

The talented 16-year-old has played a major role during pre-season, impressing Arsène Wenger at the Club's training camp in Austria and featuring in both of Arsenal's games at the Emirates Cup.

Wilshere started against Juventus on Saturday and went close with a volley in the first half. He came off the bench against Real Madrid on Sunday and caused problems for one of Europe's most experienced right backs, the Spaniard Michel Salgado.

Wilshere wore the No 55 shirt against La Liga's champions but will take the No 19 shirt in the forthcoming campaign. That number was vacated by Gilberto when the Brazilian left for Panathinaikos last month.

Wilshere joined Arsenal as a nine year-old in October 2001. Last season he scored 13 times in 19 Under-18 league outings and also netted twice from two reserve team starts, all while still a schoolboy
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TishArsenal_forever on August 04, 2008, 07:10:27 PM
tapi yang below 17 tetep aj ga boleh main di league kan ya ? klo fa cup boleh ga ?
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: dekore on August 04, 2008, 07:18:35 PM
tapi yang below 17 tetep aj ga boleh main di league kan ya ? klo fa cup boleh ga ?

stau gw bole..
fabs maen d arsenal dr umur 15 kan y???
klo ga slh lo...
wow, ne thread judulnya musti di edit neh, tambahin no.19 , hehehe


Wilshere named in Arsenal's first-team squad

Jack Wilshere has been named in Arsenal's first-team squad for the 2008/09 season.

The talented 16-year-old has played a major role during pre-season, impressing Arsène Wenger at the Club's training camp in Austria and featuring in both of Arsenal's games at the Emirates Cup.

Wilshere started against Juventus on Saturday and went close with a volley in the first half. He came off the bench against Real Madrid on Sunday and caused problems for one of Europe's most experienced right backs, the Spaniard Michel Salgado.

Wilshere wore the No 55 shirt against La Liga's champions but will take the No 19 shirt in the forthcoming campaign. That number was vacated by Gilberto when the Brazilian left for Panathinaikos last month.

Wilshere joined Arsenal as a nine year-old in October 2001. Last season he scored 13 times in 19 Under-18 league outings and also netted twice from two reserve team starts, all while still a schoolboy

wow...
keren dia dah jd 1st team
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: The Gunners 13 on August 04, 2008, 07:21:58 PM
Masa depan arsenal dan tim inggris nih jgn sampe disia-siakan.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: TishArsenal_forever on August 04, 2008, 07:22:17 PM
@dekore: maksud gw di league..league yg buat title itu lo.klo title fab soalny bru main wktu umur 17 taun..walcott jg..

tpi gw gtau praturan ny tu sbnnya kya apa...hehehe
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: dekore on August 04, 2008, 07:26:45 PM
@dekore: maksud gw di league..league yg buat title itu lo.klo title fab soalny bru main wktu umur 17 taun..walcott jg..

tpi gw gtau praturan ny tu sbnnya kya apa...hehehe

gw jg kaga tw dah..

Masa depan arsenal dan tim inggris nih jgn sampe disia-siakan.

dia inggris asli???
bkn wales ato ttanggax y???
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: xgoonerx on August 04, 2008, 08:25:03 PM
wuidih si wilshere masuk 1st team. dpt no.19 dia. hebat hebat
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: tiqho on August 04, 2008, 08:37:57 PM
Wilshere named in Arsenal's first-team squad

(http://www.arsenal.com/images/pics/report/realmadrid03082008_8.jpg)


Jack Wilshere has been named in Arsenal's first-team squad for the 2008/09 season.

The talented 16-year-old has played a major role during pre-season, impressing Arsène Wenger at the Club's training camp in Austria and featuring in both of Arsenal's games at the Emirates Cup.

Wilshere started against Juventus on Saturday and went close with a volley in the first half. He came off the bench against Real Madrid on Sunday and caused problems for one of Europe's most experienced right backs, the Spaniard Michel Salgado.

Wilshere wore the No 55 shirt against La Liga's champions but will take the No 19 shirt in the forthcoming campaign. That number was vacated by Gilberto when the Brazilian left for Panathinaikos last month.

Wilshere joined Arsenal as a nine year-old in October 2001. Last season he scored 13 times in 19 Under-18 league outings and also netted twice from two reserve team starts, all while still a schoolboy.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: VanFun on August 04, 2008, 08:39:01 PM
55 to 19  :D
waw..ga nyangka cpt bgt AW pake dia..
boleh c buat pelapis....minimal carling nih berarti.... ::)


Title: Re: Jack Wilshere
Post by: arsenal_crazymaniac on August 04, 2008, 08:48:45 PM
Gw percaya AW slalu cari pemain YOuth terbaik~~~!! ;D ;D >:( >:( >:( :P :PHidup GOONERS
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: vandai on August 04, 2008, 08:56:12 PM
duh..asal jangan kayak Walcott di awal2 masuk first team.
terlalu banyak harapan pada dia, akhirnya malah mentok..

jadi yah, lebih baik kita jangan berharap banyak dulu deh sama neh anak.
biarkan dia kumpulin pengalaman dulu dan berkembang.
paling 2taun lagi dia udah bisa setenar Cesc Fabregas deh.

16 taun... :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: ArsenalFans on August 04, 2008, 09:29:45 PM
duh..asal jangan kayak Walcott di awal2 masuk first team.
terlalu banyak harapan pada dia, akhirnya malah mentok..

jadi yah, lebih baik kita jangan berharap banyak dulu deh sama neh anak.
biarkan dia kumpulin pengalaman dulu dan berkembang.
paling 2taun lagi dia udah bisa setenar Cesc Fabregas deh.

16 taun... :sweat:

walcott knp emang?

perasaan permaenan yg dia tunjukan musim maren luar biasa deh sbg super-sub..
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: vandai on August 04, 2008, 09:39:33 PM
musim2 sebelumnya bro.
bahkan sama bos AW, dia sempet mo dipinjemin dulu ke klub laen karena perkembangannya lambat.
juga Gallas sempet komentar pedas terhadap Walcott.
akhirnya Walcott sendiri yang bilang dia ga mau kemana2 dan akan berusaha kuat biar bisa nembus tim inti.
dan akhirnya memang terbukti dia bisa berkembang.

nah makanya, jangan sampe Wilshere jadi gitu.
jangan terlalu di bebanin lah..
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: henry4life on August 04, 2008, 10:57:34 PM
Hebat..hebat.. gw gak nyangka ada pemain yang sama sekali gak kedengeran musim lalu, tapi pre season ini tampil bagus. Semoga bisa tembus skuad utama arsenal

Ehem, sama sekali nggak kedengaran? :P

hahahahaha...
klo dari forum itu pengecualian deh, :P

btw, Wilshere lebih pantes jadi sayap kanan daripada kiri. Dia tipe sayap yang nusuk ke dalem soalnya. Karena dia kidal, nusuk dari kanan bakal lebih gampang
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: yoshleb on August 04, 2008, 11:06:34 PM
btw, Wilshere lebih pantes jadi sayap kanan daripada kiri. Dia tipe sayap yang nusuk ke dalem soalnya. Karena dia kidal, nusuk dari kanan bakal lebih gampang

msh kebayang2 pires dulu y? ::)
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: supermaman on August 04, 2008, 11:24:02 PM
walaupun udah dipastikan masuk 1st team ... kayaknya wilshere akan lebih banyak maen di'reserved' team, semisal Carling Cup. physically belum siap kayaknya.

btw, selamat buat wilshere. sama kayak fabregas, 16 tahun udah 1st team.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: VanFun on August 04, 2008, 11:29:59 PM
btw, Wilshere lebih pantes jadi sayap kanan daripada kiri. Dia tipe sayap yang nusuk ke dalem soalnya. Karena dia kidal, nusuk dari kanan bakal lebih gampang
msh kebayang2 pires dulu y? ::)

iya move2 nya juga ga nyisir lapangan...lebih nusuk....pires alike.. ::)
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: the gummers on August 04, 2008, 11:49:48 PM
Gile...Pamor nih bocah meningkat pesat...Tp emang kemaren wkt lawan madrid maennya bgs bgt smpt gak sadar gw klo umurnya baru 16 thn, bener2 young guns sejati ,mudah2an ke depannya dia bermental atlit prof sejati,nggak bermental super star kaya pemaen2 klub tetangga itu tuuh...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: henry4life on August 05, 2008, 12:31:18 AM
btw, Wilshere lebih pantes jadi sayap kanan daripada kiri. Dia tipe sayap yang nusuk ke dalem soalnya. Karena dia kidal, nusuk dari kanan bakal lebih gampang

msh kebayang2 pires dulu y? ::)

hehe...
tapi agak beda. Pires lebih ngotot maennya. Mungkin karena pengalaman aja kali ya.

btw, 19 tadinya nomer gilberto kan ya?
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: medut on August 05, 2008, 01:24:13 AM
musim2 sebelumnya bro.
bahkan sama bos AW, dia sempet mo dipinjemin dulu ke klub laen karena perkembangannya lambat.
juga Gallas sempet komentar pedas terhadap Walcott.
akhirnya Walcott sendiri yang bilang dia ga mau kemana2 dan akan berusaha kuat biar bisa nembus tim inti.
dan akhirnya memang terbukti dia bisa berkembang.

nah makanya, jangan sampe Wilshere jadi gitu.
jangan terlalu di bebanin lah..

gk tau knp gw ngeliat justru first impression Walcott wkt itu biasa aja, gk trlalu spesial, tp ini, si bocah Wilshere, pas prtama nonton Arsenal vs Juve kmrn, mengingatkan gw sama debutnya Fabregas wkt maen di EPL prtama kali, wkt itu cesc maen bgs bgt, n sterusnya diprcaya AW....
hal yg ampir mirip gw liat sm si Wilshere ini....sama satu lg si Ramsey....
smoga aja dya brkembang pesatttttt
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: sodom on August 05, 2008, 01:33:27 AM
salute deh bwt Wilshere....maenny g demam panggung...

moga2 aj ne anak perkembanganny cepet kyk si Fabregas...

kyakny The Next Pires neh.....smoga angka 19 bisa jadi angka keberuntungan bwt Wilshere....GO Young Gooner...!!!!!!
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: tam on August 05, 2008, 03:17:41 AM
Ga heran kalo ga perlu nunggu lama dia bakal dipanggil capello kyk walcott dulu.
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: abam on August 05, 2008, 09:29:17 AM
dengan masuknya wilshere ke first team, gua agak2 yakin wenger ga akan menambah pemaen lagi... tapi who knows deh ;D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: buluk on August 05, 2008, 09:49:18 AM
selamat wilshere ....

dia emang layak dapet promosi ...
semoga dengan promosi ini makin bikin dia semangat dan berkembang pesat..

untuk posisi menurut gue dia lebih cocok di kanan, jadi bisa shoot ke gawang kaya pas bikin gol lawan stutgart...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: alifsn on August 05, 2008, 11:27:58 AM
Gooosshhh plisssss ,,, he's my favorite now. Jack Wilshere ,,, tinggal diolah dan dikasih pengalaman EPL + FA lebih banyak, gue yakin dia ga lama lagi maen ke zona Champions. udahlahh, promosiin aja pemaen ini cepet2 sebelum dia kontrak professional january taun depan (damn he's just 17 next year). jadi pas udah mo sign kita udah tau kualitasnya dan bisa langsung ikat kontrak panjang (8 tahun lahh kaya fabregas). 
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: the gummers on August 05, 2008, 11:37:05 AM
Btw namanya wilshere atau wilshire? Di artikel depan ditulisnya wilshire...
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: buluk on August 05, 2008, 11:50:31 AM
jadi pas udah mo sign kita udah tau kualitasnya dan bisa langsung ikat kontrak panjang (8 tahun lahh kaya fabregas). 

idenya bole juga nihh ..
 ;D
Title: Re: Jack Wilshere
Post by: Davidbbc on August 05, 2008, 01:31:08 PM
Btw namanya wilshere atau wilshire? Di artikel depan ditulisnya wilshire...

Jack Wilshere . Nama yang akan dikenang fans Arsenal musim depan . Melihat recordnya di pre season sepertinya Wenger sudah tidak ragu untuk memplot pemaen muda ini bermaen regular musim depan .
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dugemer on August 05, 2008, 03:07:24 PM
wuiiihhhhh...feeling gw bener ;)
...stlh liat permainan bocah ini di bbrp match pre-season kmrn..ughh feeling gw lgsg berkata ini bocah bakal masuk 1st team.... :D :D :D

ayo buktikan Jack!! ;)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Rhesa Nasri on August 05, 2008, 03:17:21 PM
Wah... nomernya si Gilby skrg dipake ma ni anak. :D :D

Dia itu DM atau bkn sih.....?

Kalo beneran DM kayaknya AW nargetin dia utk jadi pengganti-nya Flamoney, gw liat kerjasama dia sm Ramsey ok bgt! Dan akhirnya gak bkl ada yg memprotes kt tim dgn minim-nya pemain lokal. :P

Kalo kita bukan hanya punya pemain lokal biasa, melainkan yang berkualitas!!!
;D ;D ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on August 05, 2008, 03:19:48 PM
ad kmungkinan jack bkalan maen di epl next....
cuma klo mnrt gw agak kecil kmungkinanny...
mungkin dia akan lebih sering dipasang di carling n fa, ketimbang di epl yg memang lbh keras...

tp itu semua tergantung AW, krn dia lbh tw siapa yg bkalan dia turunkan.... ::)

congrats juga dia dpt no jersey warisan gilby....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: yoshleb on August 05, 2008, 04:58:03 PM
Dia itu DM atau bkn sih.....?

Kalo beneran DM kayaknya AW nargetin dia utk jadi pengganti-nya Flamoney, gw liat kerjasama dia sm Ramsey ok bgt! Dan akhirnya gak bkl ada yg memprotes kt tim dgn minim-nya pemain lokal. :P

DM dari mananya bro??kan dia di 2 partai kmrn nyisir dr sayap mulu...kalo gw bisa bandingin,lionel messi versi inggris.ga terlalu istimewa di gocekan,tp menakutkan di speed n dribbling...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: DitZZZ on August 05, 2008, 05:56:41 PM
feeling gw bener klo dia bklan diplot bwat jadi masuk squad inti... Bek Madrid ditipu dah kmrn ama dia dan diacak" pertahanan Madrid ama Jupe ama dia...

ayo kang Wilshere, masa depan Inggris jg ada di tanganmu....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: medut on August 05, 2008, 09:51:26 PM
iy gw jg brharap, adalah satu org English yg jd tumpuan Arsenal, alias starter...tp sabarlah dikit. dy msh belasan taun!!! gile
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: toshi on August 05, 2008, 10:10:28 PM
asal ni anak jgn di samber ama Real Madrid atau barcelona aja =p hehehe.. mempertahankan great talent lebih susah daripada memproduksinya apalagi jaman sekarang uang lebih berperan daripada kesetiaan atau loyalitas kepada club. semoga Jack Wilshere terus maen di Arsenal sampe pensiun kaya Paolo Maldini di Milan :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gegerigi on August 06, 2008, 06:46:10 AM
After impressing in 19 youth appearances by notching 13 times Wilshere was promoted to the reserves. He then had a hand in a beautifully weighted assist, and a thunderous goal struck with his left peg against West Ham United's reserves, under the watchful eye and appreciative Arsene Wenger.

'Le Boss' granted him a chance in the first team's pre-season preparations where the Arsenal youth product continuously impressed, never looking out of place, and kept his composure.

The 16-year old has now seen the rewards of his work come to fruition as he is handed ex-Arsenal midfielder Gilberto's shirt number, 19, perhaps the greatest hint yet that the local London lad may be featuring in Carling Cup teams this coming campaign...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on August 06, 2008, 10:18:46 AM
Arsene Wenger sudah tidak ragu untuk segera melepas pemaen muda ini bermaen di Premier League musim depan . Menurut Wenger dia tidak meligat Wilshere dari umurnya melaenkan dari cara bermaen dan ketenangannya dalam mengolah bola .
"The quality is there. I don’t look at his age, just what he is doing on the pitch."
"Wilshere is not phased by physical challenges and will be in the first-team squad."

PS. Semenjak Wilshere dimaenkan Wenger di pre season , kayaknya threadnya dia termasuk yang paling banyak diposting yah . Go Wilshere ....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vandai on August 06, 2008, 10:24:50 AM
ga heran emang.
penampilannya impresive banget.
terutama pas emirates kemaren. pasti langsung suka.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on August 06, 2008, 12:12:04 PM
Pelatih reserve Arsenal Neil Banfield mendukung penuh langkah Arsene Wenger yang akan menurunkan Wilshere dalam skuad inti Arsenal musim depan . Menurutnya Wilshere cukup tangguh untuk bermaen di level atas . Apalagi semenjak dipanggil  untuk menjalani pre season di Austria , Banfield sudah memiliki feeling bahwa pemaen ini akan menarik perhatian Wenger .
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: tiqho on August 06, 2008, 12:25:43 PM
iniii baruuu gelandang serang yang gayanya britania bangettt !!!

aduuh kasian banget dia !
16 tahun udah ditabrak salgado kaya gituu

(http://d.yimg.com/us.yimg.com/p/rids/20080803/i/r1887973947.jpg)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 06, 2008, 12:31:26 PM
Foto lainnya Wilshere...

(http://www.arsenal.com/Images/w/wilshere_wenger.jpg)

Pendapat Banfield mengenai Wilshere:

    “If the young players work hard at their game, listen to the advice of the coaching staff, they realise they will have every opportunity here,”

    “Jack was given the opportunity by the manager to go on the Austrian Training Camp, along with five others who have all done really well. Jack has taken his chance, and he is one of quite a few we have here that we have high hopes for.

    “You have to adapt to the physical aspects of the game, and I think Jack is strong enough. It is about how you physically develop and I think with Jack, even at 16, it doesn’t mean he won’t be as physically strong as someone at 18 or even someone at 20.

    “That has been the benefit of our Reserve team. The experienced players that our lads are up against means they learn on the pitch. The senior players then show them what to do while the game is going on. That is carried on for the young lads who learned so much in Austria.”


PS: Kaos yang dipake AW itu keren juga...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vandai on August 06, 2008, 12:42:09 PM
iniii baruuu gelandang serang yang gayanya britania bangettt !!!

aduuh kasian banget dia !
16 tahun udah ditabrak salgado kaya gituu

([url]http://d.yimg.com/us.yimg.com/p/rids/20080803/i/r1887973947.jpg[/url])


kata Salgado: "Hussh... jangan liat bolanya..!!! ga boleh direbut!! itu bagian gua..."
;D ;D

*saking licinnya Wilshere, matanya harus ditutup biar ga bisa ngeliat bola*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 06, 2008, 01:07:33 PM
Foto lainnya Wilshere...

([url]http://www.arsenal.com/Images/w/wilshere_wenger.jpg[/url])

PS: Kaos yang dipake AW itu keren juga...


gak ada yang niat buat ?? fufufufufufufu
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on August 06, 2008, 01:40:51 PM
Foto lainnya Wilshere...

([url]http://www.arsenal.com/Images/w/wilshere_wenger.jpg[/url])

PS: Kaos yang dipake AW itu keren juga...


gak ada yang niat buat ?? fufufufufufufu


pesen 1 yakkk....
 ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: kaizer on August 06, 2008, 01:50:05 PM
Foto lainnya Wilshere...

([url]http://www.arsenal.com/Images/w/wilshere_wenger.jpg[/url])

PS: Kaos yang dipake AW itu keren juga...


gak ada yang niat buat ?? fufufufufufufu


pesen 1 yakkk....
 ;D


klo ad yang buat boleh tuh pesen...

tapi Wilshere kurang tinggi yah??
klo di khitan pasti ntar tambah tinggi.
hihihh ;D ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on August 06, 2008, 03:49:31 PM
model overmars dan maradona nih... boncel lincah.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: braam on August 06, 2008, 03:58:46 PM
Emank deh bener2, Arsenal selalu aja punya amunisi yg cemerlang. Salah 1 amunisi paling tajam ya si Jack Wilshere.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Rhesa Nasri on August 06, 2008, 04:08:52 PM
Pesen gw buat Wilshere cm kalo dia udh jadi bgt jangan sampe mata duitan kayak Flamon€y dan H£€b. Jangan sampe kalo udh jago dia pindah hanya untuk UANG!!!
:D :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on August 06, 2008, 04:10:57 PM
(http://www.bearsac.com/Meets.Celebrities/AFCpires.JPG)
smoga nanti jack bs jd penguasa left flank kek pires....
byk gol, byk assist, dribble maut..... ::)

huh...jd kangen ma pires....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on August 06, 2008, 06:53:55 PM
([url]http://www.bearsac.com/Meets.Celebrities/AFCpires.JPG[/url])
smoga nanti jack bs jd penguasa left flank kek pires....
byk gol, byk assist, dribble maut..... ::)

huh...jd kangen ma pires....
Wah.. Malahan menurut gw, Wilshere berpotensi buat melebihin Pires.. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 07, 2008, 04:15:53 PM
JW19 kembali menuai pujian...kali ini dari 'seniornya' TW14

Walcott, speaking to Sky Sports, said: "He is a brilliant young lad, brilliant kid and it will be brilliant to work with him this year. I will be there for him if he wants anything and I will be close to him, but I am sure he will be in and out of the team this year and that shows a lot of confidence for a 16-year-old to come and do what he has done, to come through the ranks is difficult at one of the best teams in the world. I am sure he will be brilliant in the Carling Cup team and the Premier League if he plays."

Baguslah...

Meski demikian, penampilan JW melawan Huddersfield membuktikan bahwa this kid is still learning karena bbrp kali dia melepaskan bola begitu saja hingga beberapa kali hampir mengancam gawang Arsenal... ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: yoshleb on August 07, 2008, 04:51:32 PM
wilshere di acara "arsenal member's day" selasa kmrn..

(http://www.arsenal.com/images/m/membersday2008_players_wide.jpg)

dia keliatan kecil bgt yah..? ::) ::) :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 07, 2008, 04:53:47 PM
Jaketnya KAWAIII!!! ::)

Pendekkan dia dari TW ya?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dugemer on August 07, 2008, 04:59:16 PM
wah Kang Bayor keliatan paling tuir :P

maaf oot :P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on August 07, 2008, 05:40:55 PM
Iya lah dia paling kecil. Secara usia aja masi 16 taun gitu.. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Nitha21 on August 09, 2008, 12:17:32 AM
wilshere di acara "arsenal member's day" selasa kmrn..

([url]http://www.arsenal.com/images/m/membersday2008_players_wide.jpg[/url])

dia keliatan kecil bgt yah..? ::) ::) :sweat:


Liat Dech Gaya Ama Tampangnya ... Kaya Masih Baby Banget Yach
Ama Denilson & Walcott Juga :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: DitZZZ on August 10, 2008, 11:06:18 AM
anak ini bener" surprise terbesar gw, lincahnya anak ini, bek" kaliber Madrid dipermalukan, Sevilla jg sempet dibikin pusing....

Come On *Red Jack! Show me your high moves this season!

*Julukan yg gw bikin sendiri, krn Black Jack udah ada, dan Arsenal pake seragam warna merah ditambah lagi di kartu remi cmn ada 2 warna: merah dan item, jadi aja gini julukannya..... :) :) :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 10, 2008, 11:09:31 AM
Hehe, Red Jack ya?
 ::)

anyway, mentalnya mirip Keown neh...Diego Capel aja dilawan...Pas dibilangin wasit dia rada ngeyel, hahahahaha
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ArsenalFans on August 10, 2008, 01:33:43 PM
wilshere di acara "arsenal member's day" selasa kmrn..

([url]http://www.arsenal.com/images/m/membersday2008_players_wide.jpg[/url])

dia keliatan kecil bgt yah..? ::) ::) :sweat:


Liat Dech Gaya Ama Tampangnya ... Kaya Masih Baby Banget Yach
Ama Denilson & Walcott Juga :-*


walcott baby face bgt..

hahaha... apalagi klo lg senyum,, kya anak kecil umur 8 thn-an,,

imut...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on August 10, 2008, 03:42:16 PM
Hehe, Red Jack ya?
 ::)

anyway, mentalnya mirip Keown neh...Diego Capel aja dilawan...Pas dibilangin wasit dia rada ngeyel, hahahahaha
Iya tuh, meski usianya masih muda, dan postur tubuhnya terbilang kecil. Tapi dia nyalinya gede. Gak takut beradu/kontak fisik dengan lawan.. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: medut on August 10, 2008, 05:06:38 PM
Hehe, Red Jack ya?
 ::)

anyway, mentalnya mirip Keown neh...Diego Capel aja dilawan...Pas dibilangin wasit dia rada ngeyel, hahahahaha
Iya tuh, meski usianya masih muda, dan postur tubuhnya terbilang kecil. Tapi dia nyalinya gede. Gak takut beradu/kontak fisik dengan lawan.. :D

yup dan gw baru nyadar, pas komentatornya bilang umurnya 16 taon! gila anak klas 2 SMA nih...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dalpits on August 11, 2008, 10:26:13 AM
Hehe, Red Jack ya?
 ::)

anyway, mentalnya mirip Keown neh...Diego Capel aja dilawan...Pas dibilangin wasit dia rada ngeyel, hahahahaha
Iya tuh, meski usianya masih muda, dan postur tubuhnya terbilang kecil. Tapi dia nyalinya gede. Gak takut beradu/kontak fisik dengan lawan.. :D
Beradu mulut sama teman sendiri (VP11) juga gak takut :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 11, 2008, 04:41:32 PM
Ada yang nyumbang lagu untuk Jack...

Where’s Jack Wilshere gone? Where’s Jack Wilshere gone?
Where’s Jack Wilshere gone? Where’s Jack Wilshere gone?
He’s gone to score… He’s gone to scoooore……

First time you see him he’ll be getting the balll…
Ooo wee Jacky Jacky Wilshere,
Next thing, the Keeper will not see him at allll
Ooo wee Jacky Jacky Wilshere, Jacky Jacky Wilshere Jack!

Repeat chorus

Tune: Middle of the Road. Where’s your mama gone?

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=c_ENFi4QQHI[/youtube]

What do you think?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on August 11, 2008, 04:44:00 PM
^^
i think its cool...

tp, gw g tw cara nyanyiinny.... :(
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on August 11, 2008, 04:45:20 PM
harapan ini semoga jangan jadi beban... ntar malah mainnya ga lepas dan sulit berkembang lagi.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on August 11, 2008, 07:20:10 PM
Wilshere bakatnya udah promising banget. Cuma Wenger pun harus hati2 dalam menurunkan dia. Jangan sampe karena postur fisiknya yang belum cukup siap, dia malah terkena cedera parah akibat tekel keras dari lawan.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 12, 2008, 12:37:17 AM
Wilshere kayanya bakal beberapa kali turun musim depan di EPL.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 12, 2008, 01:23:59 AM
Ngetes post dari hape..hehe.. Wilshere kata aw akan kasih variasi serangan jika diperlukan..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gegerigi on August 12, 2008, 06:03:37 AM
permainannya sih kerenn...tapi masih belum nyatu sama permainan arsenal..sama mentalnya masih jelek bgt,,,
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on August 12, 2008, 07:42:28 AM
permainannya sih kerenn...tapi masih belum nyatu sama permainan arsenal..sama mentalnya masih jelek bgt,,,

namanya juga masih anak-anak bro..
 ;D
semoga musim ini bisa bikin dia makin matengg...
sering2 aja turun di FA ama Carling trus sesekali di EPL..
musim depan pasti bakal makin ok...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on August 12, 2008, 02:54:56 PM
permainannya sih kerenn...tapi masih belum nyatu sama permainan arsenal..sama mentalnya masih jelek bgt,,,
klo mnrt gw, dlm usiany yg msh segitu mudany....
gw termasuk salut sm mentalny dia.....
dia bs main bagus di preseason, especially against juve...
itu cukup ngebuktiin dr segi mental dia ud punya mental yg bagus....
brani adu bodi atw sgala macem....

klo mnrt gw, tinggal jam terbang aj......IMO ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 12, 2008, 03:07:29 PM
pemain muda kuncinya emang cuma itu... sering diturunkan....
untuk mental gue gak terlalu khawatir.....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on August 12, 2008, 07:18:19 PM
Justru gw rasa mental Wilshere patut diacungi jempol lho!
Di partai pre season kemaren waktu Arsenal lawan Madrid, Wilshere berani beradu fisik dengan Salgado nya Madrid.
Padahal kalo mental dia masih lemah, dia pasti merasa takut dan sungkan gitu.. Tapi ini kagak..
:D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Rocky_79 on August 13, 2008, 03:56:33 PM
Justru gw rasa mental Wilshere patut diacungi jempol lho!
Di partai pre season kemaren waktu Arsenal lawan Madrid, Wilshere berani beradu fisik dengan Salgado nya Madrid.
Padahal kalo mental dia masih lemah, dia pasti merasa takut dan sungkan gitu.. Tapi ini kagak..
:D

emang kenapa harus takut dan sungkan sama salgado?
salgado kan bukan siapa-siapanya dia...?
malah harusnya pemain² baru macam si wilshere ini lah yg harus main maksimal di preseasson, biar AW ngeliat dan dapet tempat di 1st team
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dalpits on August 13, 2008, 04:58:00 PM
Wilshere punya kwalitas dan mental..... terlihat selama pramusin, emirate cup dan amsterdam cup penampilannya cukup stabil dan menjanjikan padahal lawan2nya team2 berkelas.
pokoknya T O P dah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on August 13, 2008, 06:52:23 PM
Justru gw rasa mental Wilshere patut diacungi jempol lho!
Di partai pre season kemaren waktu Arsenal lawan Madrid, Wilshere berani beradu fisik dengan Salgado nya Madrid.
Padahal kalo mental dia masih lemah, dia pasti merasa takut dan sungkan gitu.. Tapi ini kagak..
:D

emang kenapa harus takut dan sungkan sama salgado?
salgado kan bukan siapa-siapanya dia...?
malah harusnya pemain² baru macam si wilshere ini lah yg harus main maksimal di preseasson, biar AW ngeliat dan dapet tempat di 1st team
Justru gw salut sama Wilshere bro.. Padahal perkiraan gw, anak usia 16 taun, diturunkan di partai melawan Real Madrid, maennya bakalan takut ato malah di bully2 lawan. Tapi Wilshere gak. Malah dia mempecundangi bek Madrid yang lebih berpengalaman. ;)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: wWwiNdAaA on August 13, 2008, 10:19:22 PM
kykny dy bakal kyk walcott musim kemaren deh...
masih sering jd cadangan d EPL, tapi lumayan diandalin di kompetisi lain... ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: joe3428 on August 13, 2008, 11:42:28 PM
dan malam ini dibawa oleh AW buat penyisihan CL lawan Twente...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 14, 2008, 01:51:24 PM
Wilshere kelelahan?

"He (Wilshere) has had very hard physical preparation for a boy of just 16 years-old," Wenger told the club's official website. "He looks a little bit tired now. We have to give him time to recover from that intense preparation but, in two or three weeks, he will have done that and might play as well."
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on August 14, 2008, 01:57:36 PM
nih anak mungkin bakal sering diturunin di Carling ama FA..
kalo di BPL mungkin pas darurat ajah...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on August 14, 2008, 03:57:46 PM
jangan terlalu dipaksain... ntar kaya kasus owen ato fowler. waktu muda terlalu sering main, tapi akhirnya sekarang jadi kurang terdengar lagi.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TishArsenal_forever on August 14, 2008, 05:25:26 PM
emang kliatan mulai tired tu..tpi biasa lah hes still 16, ntar juga fisik kuat sndiri.
tadi tmen gw fan ny newcastle united bilang ma gw excitedly gt..

"hey whos that new kid they signed in arsenal...harvey?"
"harvey? u mean ramsey?"
"yea ramsey..i like that kid, hes amazing. n the other one..the 16 year old boy, he has scored quite a lot during the pre season"
"OWWHHH WILSHERE !! JACK WILSHERE"
"yea wilshere!! cmonn man hes just 2 years older than u and hes a pro footballer already? unbelievable! i've watched him playin n never get bored of him...he's a great player, really!!"

wah hebat..he takes the hearts of the non-arsenal fans...
 ::) ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on August 14, 2008, 06:49:29 PM
Hehehe.. Gw sebagai fans Arsenal tentu bangga Arsenal punya pemain muda yang hebat seperti Wilshere.. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: suntzu on August 15, 2008, 08:18:07 AM
emang kliatan mulai tired tu..tpi biasa lah hes still 16, ntar juga fisik kuat sndiri.
tadi tmen gw fan ny newcastle united bilang ma gw excitedly gt..

"hey whos that new kid they signed in arsenal...harvey?"
"harvey? u mean ramsey?"
"yea ramsey..i like that kid, hes amazing. n the other one..the 16 year old boy, he has scored quite a lot during the pre season"
"OWWHHH WILSHERE !! JACK WILSHERE"
"yea wilshere!! cmonn man hes just 2 years older than u and hes a pro footballer already? unbelievable! i've watched him playin n never get bored of him...he's a great player, really!!"

wah hebat..he takes the hearts of the non-arsenal fans...
 ::) ::)
kayaknya yang dimaksud vela deh kan wilshere golnya gak byk2 amat  :-\ :-\
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: tam on August 15, 2008, 08:43:03 AM
^
Musim kemaren di tim reserve wilshere banyak bikin gol kok.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: suntzu on August 15, 2008, 08:47:37 AM
tp kan
"he has scored quite a lot during the pre season"
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on August 15, 2008, 09:08:48 AM
Jack Wilshere kemungkinan bakal dimaenkan Wenger menjelang laga pertama melawan WBA .
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dalpits on August 15, 2008, 04:56:52 PM
Setuju bangeet....
kalo ngeliat dari mukanya WILSHERE, dia tipikal orang yg gak takut sama kehebatan orang laen dan seorang pemikir.

kaya ki joko bodo aja nih: ketik weton kirim ke 9090
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vandai on August 15, 2008, 05:02:01 PM
ngeliat tampangnya, emang keliatan kayak anak "bengal" gitu.
yah dalam arti positif.
yang ga takut meski lawan gede sekalipun.. ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: medut on August 15, 2008, 05:58:18 PM
ngeliat tampangnya, emang keliatan kayak anak "bengal" gitu.
yah dalam arti positif.
yang ga takut meski lawan gede sekalipun.. ;D

bner, tp bukan bengalnya Rooney, najis ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Nitha21 on August 15, 2008, 08:08:10 PM
Bengalnya Bengal Culun Menawan.. Lugu Banget :-* Gayanya Juga  :-*
Top Banget Dah Pokoknya ;D
Jadi Inget Ma Kseleksmjaer Dari Manyun :scyth:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: DitZZZ on August 15, 2008, 08:11:04 PM
Bengalnya Bengal Culun Menawan.. Lugu Banget :-* Gayanya Juga  :-*
Top Banget Dah Pokoknya ;D
Jadi Inget Ma Kseleksmjaer Dari Manyun :scyth:

kta gw sih masih lebih culun Paul Scholokan..... :P :P :P

kta gw sih dia dijadiin supersub dulu, mirip" Nikki musim lalu lah....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on August 15, 2008, 09:17:10 PM
Kayaknya sih gak langsung jadi starter deh. Yang jelas, gw yakin Wilshere bakalan di bawa Wenger buat partai lawan WBA, tapi sebagai cadangan.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 16, 2008, 11:03:35 AM
dengan banyak pemain cedera, ada harapan wilshere bakal main di emirates ntar malem.....

makin banyak pemain inggris nih yg nampil... ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on August 18, 2008, 12:49:58 PM
Di partai pertama lawan WBA kemaren belom diturunkan yah? Gpp deh, masih banyak kesempatan kok.. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on August 19, 2008, 12:07:30 AM
^^
kmungkinan besar dia blum akan diturunkan di EPL....
tp mungkin di FA n carling.....
klo gw bilang, kecil bgt kemungkinan AW bkalan nurunin dia di EPL...
tp g menutup kmungkinan loh.... ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TishArsenal_forever on August 19, 2008, 08:35:11 PM
bukannya kalo di league itu at least harus 17 years old ya ?klo di carling atau fa gt boleh, tpi klo di league bkknya ga boleh ya?
cmiiw
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 19, 2008, 11:06:44 PM
^
setau gw sih gak ada peraturan kaya gitu di liga inggris. biasanya pemain underage yang gak bisa maen di liga inggris itu kebentur sama work permit. nah klo wilshere kan orang inggris asli, jadi gak ada masalah work permit. cmiiw juga
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dekore on August 19, 2008, 11:12:48 PM
wah,brarti dah bs dpasng pas maen d EPL dong...
tp ko kmrn gada namax y???
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on August 19, 2008, 11:14:42 PM
bukannya kalo di league itu at least harus 17 years old ya ?klo di carling atau fa gt boleh, tpi klo di league bkknya ga boleh ya?
cmiiw
klo g salah boleh tish, btul kt bang henry4life...
pmaen itu g boleh maen klo terbentur work permit yg blom keluar...
klo asli inggris atw persemakmuran klo g salah boleh deh....


cesc fabregas klo g salah megang rekor pencetak gol termuda arsenal (16 thn 212hr )
pas arsenal menang lawan wolves 5-1........CMIIW jg deh..... ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TishArsenal_forever on August 20, 2008, 06:07:53 PM
o ya bagus lah klo gitu..ga kaya vela, udah gw tunggu2 ga muncul2, baru dapet work permit season ini. tapi ga nyesel lah..hasil loan bagus juga tu

@alan: fabregas dulu itu yg lawan wolves kyanya ga di epl deh..di carling seinget gw. lupa tapi gw..pkknya goal nya lucu aj
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on August 20, 2008, 09:23:52 PM
@tisha : woi !!!!! nama gw alam !!!!!! >:(


klo soal cesc, entah saya jg lupa...itu di EPL atw di carling.... :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: tam on August 21, 2008, 01:42:08 AM
^
Itu di carling, musim 2003/2004 waktu menang 5-1. Waktu itu cesc belum dimainkan di epl. Pertandingan carling sebelumnya cesc bikin rekor jadi pemain termuda arsenal.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 21, 2008, 11:53:06 AM
@tisah : woi !!!!! nama gw alam !!!!!! >:(

wkwkwkwkwk
bukannya adjie? :P

semoga Jack nambah tinggi...masih kecil banget...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on August 21, 2008, 03:31:10 PM
^^
hehehehehhehehehe......
itu nama adek gw yg fans manyun...... ::)

gw pke nama dia di forum sebelah..... ;D

klo asliny nama saya alam...... ::)


sssttt, jgn bilang2 di forum sbelah y bang....... ;D
kitakan tetangga..... ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 21, 2008, 05:45:06 PM
@tisah : woi !!!!! nama gw alam !!!!!! >:(

wkwkwkwkwk
bukannya adjie? :P

semoga Jack nambah tinggi...masih kecil banget...

sama aja dua-duanya nih.... sama-sama salah nulis nama... wkwkwkwkwk...
ketawa bacanya...  ;D  ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 21, 2008, 05:46:55 PM
tisah dan alan...
kayak judul lagu...
wkwkwk
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on August 21, 2008, 06:12:42 PM
@alone : ah...mang saya salah nulis y ?? prasaan ngga deh.... ::)



@tcp : lagu ap ?? no such thing !!! >:(
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 21, 2008, 06:14:07 PM
^
wkwkwkwkwk.. coba diliat lagi lam...
lo nulisnya tisha or tisah...  ;D  ;D  ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on August 21, 2008, 06:16:42 PM
^^
hmm....
sampean coba yg liat ulang deh..... ::)



jack wilshere is the hottest youngster i've ever seen.... :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 21, 2008, 06:18:36 PM
hiyah bisa aja..... bilang aja baru diganti tadi...  :P  :P

ckckckck.. alam naksir berat nih sama wilshere.. moga-moga tidak menjurus ke hal-hal yang tidak diinginkan...  :sweat:  :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on August 21, 2008, 06:21:18 PM
@alone : sp yg ganti y ?? saya ngga ngerasa kok... ::) mungkin pas di quote sampean, sampean sendiri yg ganti kali.... ::)




hmm.....
boleh dibilang bgitu sih.....saya naksir berat nih sama jack.... :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on September 10, 2008, 03:57:13 PM
Naiknya Wilshere ke tim utama Arsenal ternyata menimbulkan kegairahan besar dan sangat berdampak positif (http://youngguns.wordpress.com/2008/09/09/wilshere-inspires-positivity-in-the-arsenal-academy/) terhadap pemain2 Akademi yang lain. Mereka merasa terinspirasi oleh Wilshere, seperti yang dikatakan oleh Emmanuel Frimpong (http://youngguns.wordpress.com/Emmanuel-Frimpong/), pemain Ghana andalan Arsenal U-18:

“We are all encouraged by what Jack has done and he has inspired us all. We know that if we have the talent and apply it we will have a chance to make the most of it, and that is what I am driven to do.”
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on September 10, 2008, 04:21:21 PM
sama kasusnya saat cesc naek pangkat. banyak pemain muda yg tertarik pindah ke arsenal. di antaranya merida... tapi sepertinya nasibnya ga sebaik cesc. semoga lebih banyak lagi bibit-bibit muda yg potensial terinspirasi cesc dan wilshere.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on September 12, 2008, 10:51:44 PM
Hal ini membuktikan, Arsenal emang sangat menghargai talent para youngster. Dan gak tanggung2 dalam memberikan para youngster kesempatan bermain.. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TishArsenal_forever on September 12, 2008, 11:57:50 PM
eh gw mo nanya d.. ad yg tau ga

jack wilshere tu asli didikan arsenal yg bener2 murni dari arsenal gt
atau orang talented yang dibeli arsenal dgn hrga ga penting trus dimasukin k youth team trus dilatih dgn bagus sampe jadi keren bgt kaya gini ?

asli dri arsenal ya ?  ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 12, 2008, 11:59:47 PM
kayaknya kalo jack wilshere itu asli dari arsenal deh....
di arsenal.com dia dibilang udah ada di arsenal dari 9 tahun... yah, seangkatan lah harusnya sama si lansbury...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: zhut4 on September 14, 2008, 12:12:42 AM
sayang ya giringan bola ciamiknya gag keliatan tadi, abisna main sebentar doang dia... arsenal boleh berbangga hati karena jack asli berasal dari akademi arsenal, dan masih amat sangat belia tapi dah nembus tim utama,,
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on September 14, 2008, 12:14:19 AM
eh gw mo nanya d.. ad yg tau ga

jack wilshere tu asli didikan arsenal yg bener2 murni dari arsenal gt
atau orang talented yang dibeli arsenal dgn hrga ga penting trus dimasukin k youth team trus dilatih dgn bagus sampe jadi keren bgt kaya gini ?

asli dri arsenal ya ?  ;D
Asli dari Arsenal... Bukan hasil pembelian dari klub lain kayak Walcott ato Ramsey.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on September 14, 2008, 12:19:07 AM
walopun cuma maen bentar...
tp gw seneng bgt liat match pertamany dia di EPL...
g rugi gw spanjang pertandingan neriakin namany...
akirny dimasukin juga... ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: zhut4 on September 14, 2008, 12:23:01 AM
waaa kalo gitu bener2 asli ya didikan arsenal mang Joss semua!!! ayo wilshere buktikan gocekan mautmu gag kalah dibanding si tua giggs munyuk utd
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: supermaman on September 14, 2008, 10:21:51 AM
Jack Wilshere became the youngest player to represent Arsenal in League football when he came off the bench on Saturday at Blackburn.

The midfielder was 16 years 256 days when he replaced Robin van Persie in the 81st minute at Ewood Park.

This broke the Premiership record set by Cesc Fabregas (17 years, 103 days at Everton in 2004) and the League best by Gerry Ward (16 years 321 days, Huddersfield T (h) in 1953).

However the Spaniard remains the youngest player to represent the club.

Fabregas made his debut in a Carling Cup tie against Rotherham in 2003 when he was 16 years 177 days.

See below for the latest list of age records at Arsenal Football Club

Appearances

Overall
Cesc Fabregas (16 years 177 days, Lge Cup(3) Rotherham Utd (h) 28 Oct 2003)


In League
Jack Wilshere (16 years 256 days, Blackburn (a) 13 Sept 2008)

In Premiership
Jack Wilshere (16 years 256 days, Blackburn (a) 13 Sept 2008)

In Europe
Theo Walcott (17 years 129 days Dinamo Zagreb (h) UCL 3 QF 23 August 2006)

In FA Cup
Stewart Robson (17 years 57 days v Tottenham (a) FAC3 2 Jan 1982 lost 0-1)


Goalscoring


Youngest AFC goalscorer overall
Cesc Fabregas (16 years 212 days v Wolves (h) (Lge Cup) 2 Dec 2003 won 5-1)

Youngest AFC goalscorer in League
Cesc Fabregas (17 years 113 days v Blackburn R (h) (Lge) 25 Aug won 3-0)


Youngest AFC goalscorer in Premiership
Cesc Fabregas (16 years 212 days v Wolves (h) (Lge Cup) 2 Dec 2003 won 5-1)

Youngest AFC goalscorer in Europe
Cesc Fabregas (17 years 217 days v Rosenborg (h) (UCL Grp Stge) 7 Dec 2004 won 5-1)


congratz buat Wilshere yg mencatat sejarah sbg pemain Arsenal termuda yg diturunkan di Liga. Tapi utk overal (cup) Fabgregas masih megang.

keep learning Jack !
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on September 14, 2008, 10:47:03 AM
Jangan2 ntar di UCL juga dia bikin rekor lagi nih.. Soalnya gw ngerasa ada kemungkinan juga di partai UCL hari Rabu nanti, Wilshere akan kembali diturunkan. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: GuN-NerS on September 14, 2008, 12:18:35 PM
Jangan2 ntar di UCL juga dia bikin rekor lagi nih.. Soalnya gw ngerasa ada kemungkinan juga di partai UCL hari Rabu nanti, Wilshere akan kembali diturunkan. :D
Yep, I have the same feeling too...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: deckiota on September 14, 2008, 10:12:37 PM
gw juga seneng pas tampangnya nongol masuk lapangan. Tapi emang sayang maennya cuma sebentar doang.
Soal rekor appearance udah, tinggal nunggu gol nya aja. Seperti waktu lawan Stuttgart ama Burgenland XI jaman pre-season kemaren
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on September 15, 2008, 12:36:04 PM
looking for scoring jack!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on September 15, 2008, 04:03:21 PM
bentar lagi bakal jadi pencetak gol termuda nih... keliatannya masa depan inggris bakal bersinar karena banyak pemain binaan arsenal yang muncul. arsenal bakal kembali mendominasi timnas inggris.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vandai on September 15, 2008, 04:09:41 PM
mantap kemaren..
begitu masuk, langsung meliuk2..
ga keliatan demam panggung.

TimNas England... siap2 invasi dari pemain muda arsenal!!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on September 15, 2008, 04:10:24 PM
badan sih mungil tapi semoga aja kemampuan lebih jago ketimbang sneijder ato maradona.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vandai on September 15, 2008, 04:15:23 PM
yah wajar lah om, masih ABG gitu ;D

mesti sering2 ke Gym kayaknya..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on September 15, 2008, 08:15:57 PM
Jack Wilshere diundang untuk jadi klien Pasqualin D’Amico Agency, salah satu agen terbesar di Italia.

After becoming the youngest player to ever take to the field in the Premier League for Arsenal on Saturday, Jack Wilshere’s profile is rising every day - so much so Italian Sports agency Pasqualin D’Amico are keen to add the diminutive play-maker to their prestigious clientele.

Pasqualin D’Amico are the biggest sports agency in Italy and boast clients such as Gennaro Gattuso, Alessandro Del Piero, Massimo Donati, Francesco Toldo, Nuno Gomez and the Giovinco brothers, Giuseppe and Arsenal target Sebastian.

Whilst the company is Italian based, owners and F.I.F.A licensed agents Claudio Pasqualin and Andrea D’Amico also have a number of players who have played in England on their books, including Mark Viduka, Thomas Helveg, Samuel Dalla Bona and Lorenzo Amoruso.

Wilshere, still only 16, caught the eye during the summer playing in the Atalanta Cup, a competition the Gunners Under 16’s won on penalties. Jack walked away with the Player Of The Tournament prize and impressed the locals with his creative instincts.

Just four months later he is now a first team player for Arsenal and quickly becoming a favourite amongst fans are pundits alike, something P&D are keen to capitalised on.

The fact a non-Italian has been offered the chance to be represented by one of the best agency’s in the world is fantastic on it’s own, but as Wilshere is just 16 and still a scholar it’s even more impressive.

ckckck...doors are opened for him... ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TishArsenal_forever on September 15, 2008, 09:07:20 PM
bagus tu buat wilshere..asal jgn ngikut flamini pindah ke italy aja
 :-X :-X

kaya fabregas tu..pinter, ganti agent yg orang england gara2 sama joseba diaz ditarik tarik ke spain terus..smoga wilshere bisa sepinter cesc dalam milih agent
 ;) ;)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on September 15, 2008, 09:09:16 PM
Wilshere maen nih kayanya pas lawan Kiev
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on September 16, 2008, 11:24:12 AM
iya mecahin rekor lagi dong...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on September 19, 2008, 02:26:42 AM
Lawan Bolton mungkin Wilshere bakalan kembali dimainkan. Tapi gw gak yakin dia bakalan langsung jadi starter. Paling2 dimainkan di babak 2 menjelang menit2 akhir pertandingan.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on September 19, 2008, 12:25:33 PM
pemanasan aja... jangan langsung digeber biar lebih awet, ga mudah rusak.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TishArsenal_forever on September 19, 2008, 07:47:13 PM
iya mecahin rekor lagi dong...

yah..nanti record nya si CESC dong yang dipecahin
 :sweat: :sweat:

below 17 ud blh main juga kan ya di CL? ga ada peraturan2 umur2an gt ?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 19, 2008, 11:35:32 PM
yah kok kemarin gak dimainin di kiev....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dugemer on September 20, 2008, 11:31:55 AM
^
nanti vs bolton starter ;)

maunya sihhh :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: The Gunners 13 on September 20, 2008, 01:51:41 PM
Kemungkinan kalo lawan bolton ga langsung starting line up deh.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on September 20, 2008, 02:59:06 PM
terlalu riskan kalo diturunkan lawan bolton yg cenderung maen keras...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on September 20, 2008, 10:28:09 PM
Yup! Paling mungkin kalopun diturunkan juga di menit2 akhir dan kalo Arsenal udah unggul cukup jauh, kayak pas lawan Blackburn kemaren.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Nitha21 on September 20, 2008, 10:39:54 PM
Pasti Asyik Kalo Jadi Di Duetin Dengan Walcott Di Sayap Kiri!!

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 21, 2008, 01:27:22 AM
wilshere gak main lawan bolton... ngeri juga kalo ngebayangin main tadi... maennya keras...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on September 22, 2008, 01:16:13 AM
carling selasa ini carling selasa ini
wilshere maen wilshere maen
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: galuh on September 22, 2008, 01:19:42 AM
^
itu birama dimulai ketukan berapa,dik??

hup hup Wilshere... kemarin main kemarin main...:P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on September 22, 2008, 01:21:26 AM
tujuh per sebelas aja lah biar gampang.
bakal seru nih nonton carling
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: nang_gunners on September 22, 2008, 09:05:27 AM

udah gak sabar nih lihat cara wilshare ngobrak ngabrik pertahanan lwan lagi  :-*
masih keingetan waktu pre season nih
betapa wondernya anak ini 
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Nitha21 on September 22, 2008, 10:30:13 PM

udah gak sabar nih lihat cara wilshare ngobrak ngabrik pertahanan lwan lagi  :-*
masih keingetan waktu pre season nih
betapa wondernya anak ini 

AvatarNya Tuch... Kecilannya Si Willshere Yach :nerd:??
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: VanFun on September 23, 2008, 03:27:39 PM
Quote
gollllll
simpen dulu ah....
filling golin nih anak....  ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on September 23, 2008, 03:39:41 PM
Feeling gw, tentunya dia bakalan maen bagus, dan bikin 2 assist.. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TishArsenal_forever on September 23, 2008, 08:47:04 PM
^
weheheeee...boleh2
ntar malem dy ama frimpong jadi yg paling muda ni..16 taun. gile gileeee!!

bakal full 90 minutes ga ya dy?? dy bs aj jadi playmaker ni lwn shefu.
muahahahahahahahhaha cant waitttttt !!!!!
 :-* :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ed on September 23, 2008, 08:58:08 PM
prediksi: 1 gol, 2 assists, MOM. hahahha moga2 kejadian
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on September 24, 2008, 07:33:58 AM
Quote
gollllll
simpen dulu ah....
filling golin nih anak....  ;D


filling loe oke juga brur....
 ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on September 24, 2008, 10:08:52 AM
Comment AW setelah CC melawan Blades... :-*

On Jack Wilshere...

"He was 15 [when he first impressed] he’s 16 and last year a few times I integrated him in our [first team]  training sessions. He didn’t look atall out of place. Straight away football was natural for him.

"He is a quiet boy, very determined, very focused. The talent is there you have seen that again tonight. It is always difficult when you are the manager of a boy with talent like that you are always a little bit cautious to put too much prssure on him and too high a level of expectation. I believe it is all in there and that I have the responsiibilties  to nurture him and to get him at the right moment and the right development in the next two or three years. 16 to 19 is very important age for the development of a football palyer. At the moment he has skipped a few classes.

"People tell me his a little bit like Liam Brady because of he has good balance and change of direction. I dont know well enough Liam.

"I believe later [in his career] he will be a central midfielder or behind the strikers."
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on September 24, 2008, 10:13:21 AM
rekor pencetak gol termuda pecah ga?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on September 24, 2008, 10:17:33 AM
nope...
masih dipegang Fabregas om...

However, Cesc Fabregas, by just more than a month, remains Arsenal's youngest scorer at 16 years 212 days with his goal against Wolves in December 2003.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: valentino.rossy on September 24, 2008, 01:10:54 PM
Gila Kenceng juga tendangannya ini anak, padahal baru umur 16.
Makan apa yah dia ?  :P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Ariestoteles on September 24, 2008, 01:15:21 PM
Gila Kenceng juga tendangannya ini anak, padahal baru umur 16.
Makan apa yah dia ?  :P

Next fabregas..? you got it..prof...

nilai plus : angletere...

rise..jack..rise...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: VanFun on September 24, 2008, 02:33:53 PM
Quote
gollllll
simpen dulu ah....
filling golin nih anak....  ;D

hore bener...sebenernya ada peluang emas juga satu lagi si boy...cuma dia mau tendang ke tiang jauh melengkung sayang jadi jauh....

sama penalty tuh kok dikasih....hih...kasar amet sih tackle nya.....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: capt14 on September 24, 2008, 03:02:43 PM
mukannya mirip2 ama solkjaer ga sih ?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TishArsenal_forever on September 24, 2008, 03:22:01 PM
mukannya mirip2 ama solkjaer ga sih ?

JAHAHAHA masa si? masih jauh lbih mending wilshere ah gw bilang..sokls tu ud tua tampang masih kaya bayi, kalo wilshere kan emang masih babygun tu

eh yg carling tadi malem ada highlites2 goal ny gitu ga si?
di youtube smoga banyak d...ntar gw skalian download fullmatch nya ah !!
 ::) ::)

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on September 24, 2008, 03:28:04 PM
ya jangan cuma tampang... sukur-sukur loyalitasnya mirip solksjaer.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: suNu_tujuh on September 24, 2008, 03:28:41 PM
mukannya mirip2 ama solkjaer ga sih ?


(http://img231.imageshack.us/img231/4044/wilshere20070717afcdz8.jpg)
(http://img.skysports.com/07/07/218x298/solskjaer_504995.jpg)

uummm,,,  :-\
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on September 24, 2008, 03:31:09 PM
sama sekali tidak... yg atas ga ada rambutnya, yg bawah keriting.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: VanFun on September 24, 2008, 03:31:16 PM
solksjaer...iya mirip juga.... tp potongan rambut nya beda...

hilite? buat hL nya ada sih ke page 7 ars vs the blades aja  nih (http://www.id-arsenal.com/aisboard/index.php?topic=1786.90) gw ada taruh link td..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ed on September 24, 2008, 05:01:46 PM
prediksi: 1 gol, 2 assists, MOM. hahahha moga2 kejadian


wahahaha. prediksi gw wilshere 1 gol benarrr :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on September 24, 2008, 11:02:55 PM
Di liat2 dari jaman preseason kemaren, selalu trio Wilshere, Vela, Bendtner yang mencetak gol yah? :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on September 25, 2008, 03:13:47 AM
Wilshere maen harus bareng sama Ramsey. Enak banget liatnya.

Wilshere = Brady?

Arsene Wenger feels Jack Wilshere has the potential to one day become an Arsenal legend like Liam Brady.

The 16-year-old scored his first senior goal as part of the youthful Gunners side - with an average age of just 19 - who ripped Sheffield United apart to win 6-0 in the Carling Cup at the Emirates Stadium on Tuesday night.

"He is a quiet boy, very determined and focused. For the rest, the talent is there. You have seen that again," said Wenger, who has entrusted the future of the club to former midfielder Brady - an FA Cup winner in 1979 and now head of the Gunners Academy.

"When you are a manager of a boy like that who has the talent, you are always cautious to put too much pressure on him and too high a level of expectation.

"I believe it is all in there, but also that I have a responsibility to nurture him and get him in the right development over the next two or three years, that will be vital.

"From 16 to 19 is a very important age for the development of a football player - and Jack has skipped a few classes!"

Wenger added: "People tell me he is a bit like Liam Brady, because he has good balance and change of direction. I believe later [in his career] he will be a central midfielder or behind the strikers."

source (http://hidupmatiarsenal.blogspot.com/2008/09/jack-wilshere-liam-brady.html)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: GuN-NerS on September 25, 2008, 09:37:08 AM
Wilshere maen harus bareng sama Ramsey. Enak banget liatnya.

Wilshere = Brady?

Arsene Wenger feels Jack Wilshere has the potential to one day become an Arsenal legend like Liam Brady.

The 16-year-old scored his first senior goal as part of the youthful Gunners side - with an average age of just 19 - who ripped Sheffield United apart to win 6-0 in the Carling Cup at the Emirates Stadium on Tuesday night.

"He is a quiet boy, very determined and focused. For the rest, the talent is there. You have seen that again," said Wenger, who has entrusted the future of the club to former midfielder Brady - an FA Cup winner in 1979 and now head of the Gunners Academy.

"When you are a manager of a boy like that who has the talent, you are always cautious to put too much pressure on him and too high a level of expectation.

"I believe it is all in there, but also that I have a responsibility to nurture him and get him in the right development over the next two or three years, that will be vital.

"From 16 to 19 is a very important age for the development of a football player - and Jack has skipped a few classes!"

Wenger added: "People tell me he is a bit like Liam Brady, because he has good balance and change of direction. I believe later [in his career] he will be a central midfielder or behind the strikers."

source ([url]http://hidupmatiarsenal.blogspot.com/2008/09/jack-wilshere-liam-brady.html[/url])

Emang Brady tu maennya kyk gmn???
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Suri on September 25, 2008, 10:55:06 AM
^
hehe, tanya om syx deh....mungkin aja tau....:)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on September 26, 2008, 03:14:20 AM

Emang Brady tu maennya kyk gmn???


ini nemu satu di youtube
lawan spurs lagi

http://www.youtube.com/watch?v=PS7pXBV3SQ0

@suri
ah situ pura-pura gak tau
:P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gegerigi on September 26, 2008, 04:46:32 AM
^

keren abis golnya.. :-X
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: GuN-NerS on September 26, 2008, 05:37:03 AM
^
WOW!!! Mantap bgt golnya...

Thx for the video...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: inspekturvijay on September 26, 2008, 05:51:31 AM
Gila, kecil2 bs nyetak gol kek gitu....
Kereen....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vicbenghas on September 26, 2008, 06:29:03 AM
mukannya mirip2 ama solkjaer ga sih ?

Mirip jg si, dikit. Cm Solksjaer lbh tinggi hehehe  :P  :P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on September 26, 2008, 07:18:00 AM
^
hehe, tanya om syx deh....mungkin aja tau....:)

(emang gw setua itu?)
(http://blog.roodo.com/onion_club/3c68bb64.gif)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on September 26, 2008, 08:23:01 AM
Fabregas mengatakan tidak terlalu mengkhawatirkan kondisi psikologis Wilshere setelah dua penampilannya bersama Arsenal di ajang resmi yang mencuri perhatian media massa . Menurut Fabregas , Wilshere yang masih tinggal bersama orangtuanya tidak memerlukan advice darinya . Wilshere adalah pemaen yang berkualitas bagus dan memiliki mental yang bagus juga . 
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Suri on September 26, 2008, 11:21:42 AM
^
hehe, tanya om syx deh....mungkin aja tau....:)

(emang gw setua itu?)
([url]http://blog.roodo.com/onion_club/3c68bb64.gif[/url])


eehhh, anu...engga bilang tua kok, om..... :sweat:
cuma bilang, kali aja om syx tau, kan om syx seangkatan sama kakeknya Wilshere...

*larrrriiiiiiiiiii..........ahhh...

@henry4life : getok....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on September 26, 2008, 11:26:08 AM
bwahahahahha................... syx kena....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on September 26, 2008, 12:38:27 PM
Wilshere mantap abis! Anak umur 16 taun bisa buat gol seperti itu di ajang Carling Cup.. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on September 26, 2008, 12:44:13 PM
Tadi baru liat cuplikan golnya. Memang keren ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: DitZZZ on September 26, 2008, 02:59:37 PM
^
hehe, tanya om syx deh....mungkin aja tau....:)

(emang gw setua itu?)
([url]http://blog.roodo.com/onion_club/3c68bb64.gif[/url])


eehhh, anu...engga bilang tua kok, om..... :sweat:
cuma bilang, kali aja om syx tau, kan om syx seangkatan sama kakeknya Wilshere...

*larrrriiiiiiiiiii..........ahhh...

@henry4life : getok....


ternyata cuma tansur yg bisa ngalahin oom syx... ;D ;D ;D

yup, gw jg salut sama mentalnya Wilshere, gak heran setelah Emirates Cup, boss AW langsung narik dia ke first-team dan dikasih nomer 19...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on September 29, 2008, 12:46:03 PM
Jack diincer Chelsea...

However, Wenger is understood to have moved quickly on learning of the West London clubs interest and will offer Wilshere a six-year deal at the Emirates, worth £15,000-a-week to stop the Gunners young prodigy leaving for Luiz Felipe Scolari’s team.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 29, 2008, 01:54:31 PM
diincer chelsea sama inter...
ayo cepet-cepet tawarin kontraknya ke si wilshere.....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: capt14 on September 29, 2008, 02:45:51 PM
tenang aja...selama wilshere dipercaya di first team, sulit bwt chelsea untuk ngebajak.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: GuN-NerS on September 29, 2008, 02:54:37 PM
I just hope he is not money oriented...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on September 30, 2008, 04:12:20 PM
dia bisa jadi next walcott di arsenal, disayang banyak fans karena dia english tulen.....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gegerigi on September 30, 2008, 09:01:36 PM
I just hope he is not money oriented...

masih kecil om..belom ngerti duit..masi minta jajan kok sama mama,, ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on October 03, 2008, 01:45:52 PM
wes sugih mas. Gak perlu uang jajan lg
malah dia yg ngasi duit jajan ma bonyok
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on October 04, 2008, 12:46:29 AM
I just hope he is not money oriented...
I Hope so...
Kalo dia Money Oriented.. Karirnya sebagai pemaen sepak bola pasti gak berkembang lagi..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on October 04, 2008, 12:03:08 PM
kalo dia cerdas seperti walcott, dia tau dimana dia bisa berkembang banyak sebagai pemain
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on October 25, 2008, 09:13:06 AM
@Steve Bould, give little Jack your piece of advice, will ya...

As for Luke Wilshere, kasih tau your brother ya mana yang baik buat futurenya...

update (http://youngguns.wordpress.com/2008/10/06/italian-agency-plays-mind-games-in-wilshere-pursuit/)

btw,
Wilshere nyetak 1 assist dan Freeman nyetak 1 gol ketika mereka bersama Emmanuel Frimpong membantu Inggris U-17 menang 7-0 atas Armenia...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on October 25, 2008, 02:14:21 PM
@Steve Bould, give little Jack your piece of advice, will ya...

As for Luke Wilshere, kasih tau your brother ya mana yang baik buat futurenya...

update ([url]http://youngguns.wordpress.com/2008/10/06/italian-agency-plays-mind-games-in-wilshere-pursuit/[/url])

btw,
Wilshere nyetak 1 assist dan Freeman nyetak 1 gol ketika mereka bersama Emmanuel Frimpong membantu Inggris U-17 menang 7-0 atas Armenia...
perasaaan di Inggris U-17 peran para youngster Arsenal menonjol banget...
Pertanda bukti bahwa beberapa musim ke depan, timnas Inggris bakalan di huni oleh pemaen2 Arsenal. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: capt14 on October 25, 2008, 03:05:06 PM
^
bisa2 berubah my timnas fav...slama ini perancis, krn byk pemaen arsenal.

kedepannya megang inggris...bener2 tgantung ama para pemain arsenal nih... :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on October 25, 2008, 03:29:05 PM
tenang aja...selama wilshere dipercaya di first team, sulit bwt chelsea untuk ngebajak.

cashley dibajak statusnya starter lho.......
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on October 25, 2008, 11:32:13 PM
@Capt14
ntar henry pensiun gw juga bingung nih, hehe..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: capt14 on October 27, 2008, 08:12:53 AM
^
hehe...kesalahan klasik yg sering dilakukan org2.

pake nick dg nama pemain, kalo pemain itu pindah ...?

pasti udah ga sreg aja pake nick-nya itu.   :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: DitZZZ on October 27, 2008, 09:46:22 AM
^
hehe...kesalahan klasik yg sering dilakukan org2.

pake nick dg nama pemain, kalo pemain itu pindah ...?

pasti udah ga sreg aja pake nick-nya itu.   :D

kecuali klo dah yakin dia bklan jdi legend, kyk Bergkamp, Henry, ato Pires gtu sih gpp. Tpi klo pindahny kyk hleb dkk sih...

Gw dong pke nmr punggung, bisa Parlour, Cesc ato Denilson ato the next 15. Klo embel" pemaen di avatar doang sih gpp, kyk gw, double double yuw (wilshere & wenger) ntar jg tinggal diganti dgn mudah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on October 27, 2008, 09:58:23 PM
^
hehe...kesalahan klasik yg sering dilakukan org2.

pake nick dg nama pemain, kalo pemain itu pindah ...?

pasti udah ga sreg aja pake nick-nya itu.   :D

oh bukan. dont get me wrong. gw bangga masih bawa nama henry. maksud gw perancisnya. gw kan demen prancis karena ada henry. makanya nanti klo henry pensiun, semoga di prancis ada gallas, clichy, sagna, flamini, nasri (klo bisa silvestre juga, hehe..). jadi masih ada bumbu arsenalnya.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: supermaman on November 12, 2008, 01:06:47 PM
waduh ... kasian banget thread ini kurang diperhatikan. ditendang keatas dulu ah.  :)

ni bocah maen bagus lho tadi malam. assist gol pertama itu keren, bukti dia punya visi yg bagus.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on November 12, 2008, 01:08:40 PM
hehe, MoM yang belum bisa minum sampanye MoM karena masih dibawah U-18, hahaha kocak banget dah...

Penilaian Jack menurut gunnerblog:

Jack Wilshere
Fabio Capello was in the crowd last night, and I doubt it was to watch Titus Bramble.  I’m going to go out on a limb and say Wilshere has a decent chance of following Theo Walcott in playing for England before the age of eighteen, and subsequently going to the World Cup in 2010.  The guy is sixteen years old, and last night he was dancing past Wigan defenders as if they weren’t there.  Wilshere is the most exciting English talent since Wayne Rooney.  He reminds me of all kinds of players, but at the moment he looks like a cross-breed of Joe Cole and Lionel Messi (except much less ugly than such a child would be).  Somehow, however, I suspect that he’ll go on to be very much his own man.  A special, special talent.

Capello beneran merhatiin Wilshere gak ya? Apa cuma Carson doang? (yang pasti emang bukan Bramble sih...:sweat: )
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: komunist on November 12, 2008, 01:10:37 PM
waduh ... kasian banget thread ini kurang diperhatikan. ditendang keatas dulu ah.  :)

ni bocah maen bagus lho tadi malam. assist gol pertama itu keren, bukti dia punya visi yg bagus.
wah baru mau nyari ni thread,trnyt udh ada yg baik hati mau bawain ke atas,hehe
tp si wilshere ini sadis jg ya,umur segitu cara mainnya udh kyk pemin pro berpengalaman
visi ama teknik ni anak bgs bgt
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on November 12, 2008, 01:15:38 PM
mantebsss abisss maennya...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on November 12, 2008, 02:53:20 PM
MOTM ya? wehee... congrats...
sayang gak bisa liat pertandingannya...  :(
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: DitZZZ on November 12, 2008, 03:32:27 PM
waw, congratz deh...

wekekek, ntar champagne-nya diganti sama apa yah? Cola mungkin? ;D ;D ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on November 12, 2008, 03:51:10 PM
Kapan ya Jack duet lagi ama Cesc?

(http://images.mirror.co.uk/upl/m4/nov2008/7/3/8D894F67-FFEC-0564-BED7C616ECB5FE5B.jpg)

English midfielder Wilshere, 16, was awesome and Wenger said: “Cesc and Jack could play well together.

“They have the same good potential. They are both players of character and they are not frightened of going into the challenge.

"Jack takes the ball no matter where, it’s all natural to him.

“He’s a different type of player — more of a dribbler, whereas Cesc is more of a passer.”
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on November 12, 2008, 08:53:21 PM
so jack similar to hleb monsiuer ?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on November 12, 2008, 10:36:34 PM
Salah satu kelebihan Jack, meskipun usianya masih 16 tahun dan bodynya terbilang "kecil" tapi ni anak sangat berani kontak fisik untuk memperebutkan bola. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on November 13, 2008, 10:54:25 AM
Jack Wishire :D
Salah satu tipikal pemain yang jarang dimiliki oleh Arsenal maupun Inggris, beda banget ma gaya pemain2 Arsenal sebelumnya, menurut saya gaya bermain seperti Wilshire inilah gambaran gaya bermain Arsenal maupun Timnas Inggris dimasa yang akan datang, masih menurut saya. peaceeee ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on November 13, 2008, 12:32:38 PM
yang penting sering diturunkan dan bisa bersikap seperti walcott, gak gede kepala dan tetap bekerja keras.....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on November 13, 2008, 12:53:48 PM
(http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00648/72_jacklad_682x400_648350a.jpg)

Hayo, Jack yang mana? ::)

JACK WILSHERE is the fresh-faced teenager destined for greatness with Arsenal — but he has always remembered the kids he left behind at school.

While Wilshere has been with Arsenal since the age of nine, he was also the star football pupil at The Priory School in Hitchin.

Wilshere’s former PE teacher Dan Nearney, 34, said: “It is an absolute pleasure to see Jack perform at the highest level.

“What is really good about Jack is that, even though he was with Arsenal, he never missed a single school game from the age of 11 to 15.

Even after he left last year, Jack would come and watch to support his friends. That tells you everything you need to know about the lad.

He was always an inspiration, he led by example. After that performance against Wigan, there has been a real buzz around the school.

“From the first time I saw him at 11, I always thought he would make it. There was no comparison with any other pupil I have seen. With him, we got into the last eight of the national Under-14s.

“He was always all over the park, he had such an amazing engine. Despite his size, he was still the strongest player on the pitch.

We will see Jack play for England, there is no doubt about that.

“I was also his form teacher for one year and I not only got to know Jack but his parents and they are very nice people.

“We won the District Cup every year with Jack in the team. We also won the County Cup. Whenever there was an influential goal to be scored, it was Jack who got it.”

Dad Andy, a plumber, said: “Jack has always loved playing football.

“We first took him to play for a local side near us in Hitchin. He was four but the coaches put him straight in with the Under-8 team.”

Wilshere’s sister Rosie, 20, and brother Tom, 19, also go to watch all his Arsenal matches.

And striker Simpson, 19, who scored twice on his full debut, said: “Jack’s a great talent. He came on the scene in pre-season and he’s done really well.

“When he was away in Austria he played some great football and he’s coming on well. He showed against Wigan what a good player he is.”

 :-* :-* :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on November 13, 2008, 12:58:10 PM
^^
jack yg jongkok ke3 dr kanan megang bola nike....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on November 13, 2008, 04:45:20 PM
Yang jongkok megang  nike ball dan sok tinggi sendiri, padahal pas gede malah pendek sendiri ;D ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on November 13, 2008, 04:51:29 PM
itu jongkok apa udah berdiri?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on November 13, 2008, 04:55:02 PM
itu jongkok apa udah berdiri?


:sweat:

anyway, Wilshere lebih mirip Brady apa gazza nih?

(http://www.independent.co.uk/multimedia/archive/00081/pg-64-wilshire-afp-g_81624t.jpg)

At Arsenal, Wilshere has been likened to Liam Brady which, undoubtedly a great compliment, does not quite capture his playing style. He is, although at present just 5ft 7in, more akin to Paul Gascoigne, given the relish with which he runs with the ball and his distinctive style of doing so with his head up.

And Brady, 52, said: “Jack’s had a lot of publicity but he has his feet firmly on the ground.

“He really wants to make it and is a very dedicated young man.

“Jack is a bit special. He’s lacking experience but has a very bright future.

“I’ve heard a few people say he reminds them of me and that’s a bit of a compliment to me, because the kid is so talented. I’ll certainly take that.”
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on November 13, 2008, 10:32:45 PM
Gw rasa ini pemain bakalan jadi yang paling jago se Inggris di masa depan. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: medut on November 13, 2008, 11:13:31 PM
@Cungz...stuju! gw seneng bgt sm ni org...btw gerak-geriknya mirip bgt sm Zambrotta deh...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on November 14, 2008, 08:36:33 AM
Wilshere yang bergabung di Arsenal sejak umur 9 tahun adalah sosok dan bakat hebat yang sulit dilupakan oleh pelatih team sekolahnya , Dan Nearny . Menurut Nearny , Jack adalah figur pesepakbola yang hebat dan tidak pernah meninggalkan sekolahnya walau jadwal pertandingan yang ketat . Malah pada tahun lalu dia juga ikut mendukung dan menonton pertandingan sepakbola team sekolahnya .

“He was always an inspiration, he led by example. After that performance against Wigan, there has been a real buzz around the school.
“From the first time I saw him at 11, I always thought he would make it. There was no comparison with any other pupil I have seen. With him, we got into the last eight of the national Under-14s.
“He was always all over the park, he had such an amazing engine. Despite his size, he was still the strongest player on the pitch.
“We will see Jack play for England, there is no doubt about that.

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on November 14, 2008, 11:43:06 AM
Rasanya nggak ada keraguan dengan visi dan misi permainan Jack Wishire, sklill diatas rata-ratA, mental jangan ditanya. semua dimilikinya untuk menjadi seorang biNtang sepakbola bAru. AmiiiiiiiiEn
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on November 14, 2008, 12:50:43 PM
Tinggal yang perlu dipikirkan Arsenal bagaimana mempertahankan pemain ini jika suatu saat banyak klub lain yang mengincar dia.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on November 14, 2008, 01:08:03 PM
Dan yang lebih penting lagi memberikan tempat di tim iNti
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: tienry wahyu on November 14, 2008, 01:23:46 PM
jack.. g pernah nonton aksiny hehehe.. lawan aston maen g yac??
 ;) ;)

Dan yang lebih penting lagi memberikan tempat di tim iNti

yac, klo emg maennya bagus moga aj gitu.. kyknya mayoritas pemain arsenal aplg yg muda dah pada bagus (nasri, vela, fabregas, walcott) .. tapi kenapa masih susah bgt bwt konsisten.. 
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: medut on November 14, 2008, 01:32:50 PM
Tinggal yang perlu dipikirkan Arsenal bagaimana mempertahankan pemain ini jika suatu saat banyak klub lain yang mengincar dia.

ini dia nih...klo inget Arsenal, pasti inget hal2 kyk gini...sedih :(
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on November 14, 2008, 10:34:54 PM
Gw rasa Wilshere kans nya buat masuk tim inti cukup gede dibandingkan youngster2 lainnya.

Wilshere bisa jadi yang terbaik di timnas Inggris. Tapi dia harus loyal sama Wenger. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on November 15, 2008, 12:16:11 AM
mEnuRut sAya BerMain seBagai peMaiN inti meRupaKan AlaSan seTiap pemaiN unTuk bEtah diKluBnYa,keNdatiPun maSih banYak fAktoR lAeN, dAn haL itu hArus diPerTimbangKan oLeh AW untuk tAlEnta bEsaR sePerTi WilShiRe agAr daPat teMpat diSquad iNti ArsEnaL.

kAlo gW liAt2 MiriP mEssI deH PerMainaNnYa ::)

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: nang_gunners on November 15, 2008, 12:24:48 AM
mEnuRut sAya BerMain seBagai peMaiN inti meRupaKan AlaSan seTiap pemaiN unTuk bEtah diKluBnYa,keNdatiPun maSih banYak fAktoR lAeN, dAn haL itu hArus diPerTimbangKan oLeh AW untuk tAlEnta bEsaR sePerTi WilShiRe agAr daPat teMpat diSquad iNti ArsEnaL.

kAlo gW liAt2 MiriP mEssI deH PerMainaNnYa ::)



WeW....
smsnya panjang bener bro  ;D  ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on November 15, 2008, 06:48:07 AM
@ bro Aero , tolong diperhatikan cara penulisannya yah . Soalnya forum ini buat semua umur . OK , keep posting and no offence

Sayangnya prestasi gemilang Jack Wilshere tidak membuat dirinya dipanggil Boss England U-21 untuk pertandingan persahabatan melawan Czech Republic di Bramall Lane pekan depan .
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on November 15, 2008, 10:45:19 AM
meskipun gak dipanggil di U-21, tapi Wenger sudah mulai menyarankan capello untuk manggil wilshere di World Cup 2010 nanti...

Wenger happy for Wilshere's World Cup call

Despite the difficulties that followed Theo Walcott’s call-up in 2006, Arsène Wenger would be happy to recommend Jack Wilshere to Fabio Capello for inclusion in the squad for South Africa in 2010.

The 16-year-old continued to develop his burgeoning reputation with a sparkling performance against Wigan in the Carling Cup this week.  Already this season Wilshere has become Arsenal’s youngest ever League player and one of their youngest scorers. If he continues at this rate, it is just possible he could make it into the England squad in two years time.

“In 2010 Jack will be 18,” said the manager. “[In 2006] Theo was 17 and had never played a single Premier League game also he had not grown like Wilshere has now.
 
“Before then Wilshere will come in and out of the team, he'll play in the Champions League and the Premier League. We have to assess the situation in two years. I don't see why not but then the pressure is there straight away. So let him develop and play. When he is ready, he will play.”
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on November 15, 2008, 10:55:48 AM
sAraN ArsEnE  weNgeR  mEmAng  mAsUk  aKal  siH  AgAr  CaPeLlo mEnCaNtuMkaN  nAmaNyA  diPiAlA  duNiA  2010,  kAreNa  mEnUrUt  pErKiraAn sAyA  mUsiM  dEpAn  WiLshIre  aKan MenjAdi  pEmaIn  iNti  ArSeNal, jAdI pAdA pErHelAtan  pIaLa  dUnIa  2010  WilShiRe  SuDaH  sEmAkiN  MaTang PerMaiNannyA,  Itu  KalO  sAyA  meRujUk  pAda  PerMaiNanNya  SeKaRaNg.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on November 15, 2008, 12:17:28 PM
Saya yakin wishere masuk tim piala dunia 2010. Moga makin betah di Arsenal.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on November 15, 2008, 12:19:08 PM
tapi sebelum wilshere masuk tim piala dunia, capello harus mastiin dulu inggris jangan sampe kesandung lagi kayak kualifikasi euro kemarin... :P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on November 15, 2008, 12:22:14 PM
^
Kalo untuk lolos kualifikasi saya yakin inggris bisa.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: tiqho on November 15, 2008, 12:22:48 PM
Jack Wilshere akan gantikan Joe Cole di timnas !!!
we'll see ...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on November 15, 2008, 12:24:00 PM
^
Kalo untuk lolos kualifikasi saya yakin inggris bisa.

kalo walcott, wilshere, lansbury, randall, freeman, murphy main pasti bisa... hehe.. ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: tiqho on November 15, 2008, 12:27:19 PM
walcott udah gantiin beckham dan nyrobot yg hrsnya jd punya SWP !
lansbury bkal gantiin lampard ..
randall gantiin gerrard ..
murphy gantiin rooney ..
freeman gantiin defoe ..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on November 15, 2008, 12:29:30 PM
Wah kalo mereka maen saya dukung tim inggris nanti :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on November 15, 2008, 12:54:12 PM
Wilshere menurut gw bahkan bisa melebihi pencapaian Walcott di World Cup 2006 lalu. Di World Cup lalu, Walcott menjadi pemain termuda yang dipanggil timnas Inggris, tapi di partai World Cup nya sendiri, Walcott sama sekali belom diturunkan.

Sedangkan Wilshere, di World Cup 2010 nanti pastinya udah lebih matang ketimbang keadaan Walcott pas pertama kali di panggil di 2006 kemaren. Wilshere di taun 2008 ini aja udah punya pengalaman bersama Arsenal di ajang Carling Cup.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on November 15, 2008, 04:51:33 PM
Tapi dia harus loyal sama Wenger. :D
mending loyal ama arsenal aja...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on November 15, 2008, 04:53:04 PM
TUL ! kalo loyal sama AW, ntar habis donk pemain muda arsenal pindah kalo AW pensiun dari arsenal
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on November 17, 2008, 09:40:11 PM
Mungkin   kinilah    saatnya    Wilshire    diberi    kepercayaan    penuh   oleh   AW,   barangkali    aja    bisa    ngasih    solusi    yang    brilian    untuk    krisis    yang    sedang    dihadapi    Arsenal    sekarang.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on November 17, 2008, 10:26:04 PM
Mungkin   kinilah    saatnya    Wilshire    diberi    kepercayaan    penuh   oleh   AW,   barangkali    aja    bisa    ngasih    solusi    yang    brilian    untuk    krisis    yang    sedang    dihadapi    Arsenal    sekarang.

Tapi perlu diingat, resiko nya juga gede kalo langsung memberi kepercayaan penuh buat Wilshere untuk turun sejak menit awal di ajang premier league.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on November 17, 2008, 10:53:39 PM
walcott udah gantiin beckham dan nyrobot yg hrsnya jd punya SWP !
lansbury bkal gantiin lampard ..
randall gantiin gerrard ..
murphy gantiin rooney ..
freeman gantiin defoe ..

Wah kalo mereka maen saya dukung tim inggris nanti :D

tapi klo by the time,
lansbury dah ke chelsea,
randall dah ke liverpool
murphy dah ke MU
freeman dah ke portsmouth..

gimana tuh? hihihi..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: tiqho on November 18, 2008, 01:56:54 PM
^
jangan sampeee dah !
talenta" ky gitu terutama wilshere harus dipertahankan sampai titik darah penghabisan !
klo perlu anak AIS patungan buat nggaji wilshere biar dia betah ! wkwkwk
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on November 18, 2008, 04:10:49 PM

tapi klo by the time,
lansbury dah ke chelsea,
randall dah ke liverpool
murphy dah ke MU
freeman dah ke portsmouth..

gimana tuh? hihihi..

Ga jadi dukung Inggris. :P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on November 18, 2008, 08:59:35 PM
gak rela kalo lansbury sama murphy pindah ke dua tim itu...  :glare: :glare:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on November 18, 2008, 09:21:57 PM
gak rela kalo lansbury sama murphy pindah ke dua tim itu...  :glare: :glare:
Iya, apalagi Wilshere.. Huih! Tambah gak rela gw... :(
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on November 18, 2008, 11:48:50 PM
gak rela kalo lansbury sama murphy pindah ke dua tim itu...  :glare: :glare:
Iya, apalagi Wilshere.. Huih! Tambah gak rela gw... :(

Memang kalo pindah ke klub laen trus gak suka Arsenal lagi gitu?
Easy man, everythink it's ok :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on November 20, 2008, 04:10:58 AM
^
Maksudnya sayang banget. Pemain berpotensi hebat gitu masa gak maen di arsenal.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: VanFun on November 21, 2008, 08:12:02 PM
Top 10 future England star

dia masuk list loh...  ::)

yang dari luar arsenal ada bostock,sears,mattock,moses,rodwell,welbeck

mau liat dia di urutan berapa?
ini link nya source (http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/top10s/article1936615.ece)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on November 21, 2008, 09:54:20 PM
Top 10 future England star

dia masuk list loh...  ::)

yang dari luar arsenal ada bostock,sears,mattock,moses,rodwell,welbeck

mau liat dia di urutan berapa?
ini link nya source ([url]http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/top10s/article1936615.ece[/url])
Nomor 1 donk.. Hahahaha!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on November 21, 2008, 10:02:33 PM
mantap wilshere.... itu delph juga bagus banget tuh katanya. ada rumor waktu itu arsenal mau beli. klo jadi mantep juga.

btw, ada pemaen spurs ama mu? :sweat: maen aja jarang banget, malah yang spurs gak pernah di maenin. kasian bakat gitu cuman buat nonton bola di pinggir lapangan doang...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on November 22, 2008, 01:38:31 AM
Waaah selamat deCh Buat Wilshire atas penghargaan yang diberikan siapalah diInggris sana sebagai pemain muda inggris yang paling berbakat

Btw, Wilshire kemungkinan besar diturunin nih pas lawan Mancity tapi sebagai pengganti.
wah gimana ya kalo maennya lebih bagus dari Theo, bisa-bisa Theo gak bisa Istirahat dengan tenang niCh ;D ;D ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Fikri Wicaksana on November 22, 2008, 03:58:09 PM
Kira2 ntar malem mean gak ya?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on November 22, 2008, 04:02:43 PM
Saya harap dimainkan. Meski umurnya masih 16, tapi mentalnya ga kalah dengan pemain senior.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on November 23, 2008, 12:02:15 AM
Yang sabar ya Wilshire
Mungkin musim ini memang bukan jata loe untuk unjuk kebolehan dipentas premierre leaque. Tapi musim depan aku yakin dan percaya kalo kamu pasti dapet satu tempat di tim inti Arsenal...!

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on November 24, 2008, 11:32:01 AM
liat masmu walcott n vela. mereka sabar menanti (kyk rumah makan) buat masuk 1st team. dan hasilnya : m e m u a s k a n

kamu memang berbakat,cepat dan gesit. tapi mentality mu harus kebentuk biar berkarakter buat maen di EPL
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on November 25, 2008, 02:58:19 PM
Mungkin saja Wilshire memulai debutnya di liga champion saat Asenal menjamu Kiev dini hari nanti terlebih dahulu bersama tim senior, mengingat banyak sekali pemain tengah Arsenal yang mengalami cedera maupun kurang fit.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on November 25, 2008, 09:41:44 PM
hope so..senangnya kalo liat pemain muda arsenal itu bikin kocar kacir bek2 lawan
apalagi ini international match..watta experience
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on November 26, 2008, 12:22:52 AM
Yup! Ada kemungkinan Wilshere bakalan diturunkan. Apalagi ngeliat di Arsenal.com bahwa ada kemungkinan pemain Reserve kayak Jay Simpson dan Fran Merida aja bakalan di bawa ke skuad UCL nanti. Kalo 2 pemain tersebut aja di bawa, so ada chance Wilshere bakalan dimainkan donk! Meskipun sebagai sub. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on November 26, 2008, 02:20:05 AM
gak masalah...pengin liyat darah inggris di permainan arsenal

kakinya tu lho kayak kelabang kalo lari (maap gak kepikiran analogi yg laen)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on November 26, 2008, 04:39:54 AM
Lawan Dynamo Kyev tadi, Masuknya Wilshere terbukti menghidupkan kembali serangan via sayap kiri Arsenal. Kalo Wilshere masuk lebih awal, mungkin Arsenal bisa menang lebih dari 1 gol tadi. :D

Gpp lah, yang penting Arsenal menang! Dan debut yang manis buat Wilshere di ajang UCL.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: diaby4life on November 26, 2008, 04:43:25 AM
kayaknya bakal sering dimainin di UCL nih bocah..
bagus tadi mainnya.. hehe..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on November 26, 2008, 09:52:43 AM
jadi, pemain termuda Arsenal di UCL udah dipegang ama Wilshere ato masih Fabs?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: supermaman on November 26, 2008, 10:08:09 AM
Jack Wilshere  has become the youngest Arsenal player to represent the Club in European competition.

When he replaced Carlos Vela against Dynamo Kyiv on Tuesday night he set a new mark at 16 years and 329 days.
 
The previous youngest was Theo Walcott who was 17 years and 129 days when Arsenal played against Dinamo Zagreb at Emirates Stadium on 23 August 2006.

wilshere ... youngest ever in UCL for Arsenal !
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on November 26, 2008, 10:46:31 AM
congrats for Jack...
next target: youngest goalscorer in UCL for AFC...soon!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on November 26, 2008, 10:48:20 AM
rekor keduanya si wilshere ya setelah jadi pemain termuda di EPL... cmiiw..
congratulations buat rekornya... ke depannya, kalo bisa udah bisa nyetak gol buat arsenal..  ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on November 26, 2008, 03:07:15 PM
Walaupun sedikit grogi, tapi pertandingan perdananya (baca:Wilshire) di UCL sudah bisa dibilang bagus, terlihat dideterminasinya
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on November 26, 2008, 03:38:07 PM
Yup! Begitu Wilshere masuk, serangan via sayap kiri Arsenal langsung menjadi lebih hidup! Hehehe...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dekore on November 28, 2008, 10:13:09 PM
mantab kali maenx kmrn...
cb jd starter ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on December 02, 2008, 01:52:30 PM
Semoga dini hari nanti Wilshire kembali menunjukkan permainan terbaiknya, rasanya memang dkompetisi inilah (baca;carling cup) wilshire harus memulai terlebih dahulu karirnya sebelum meniti karirnya di premierre leaque musim depan.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on December 18, 2008, 12:50:33 PM
Apa masa depan JW di Arsenal?

Q: Which position will Jack Wilshere end up in and why?

AW: I believe he will end up as a central midfielder behind a striker.  The ‘Bergkamp role’ - he can play maybe a little bit deeper, but you need as well to have the ball in midfield, so he might play a little bit behind the striker, just off the striker, you know?  Because I am convinced that he will have a tremendous power… penetrative power - we forget that this boy is only 16!  You give him four more years… he is a very strong boy, and I believe he can penetrate, he can give a final ball, and he can score goals aswell.  And he’s a passionate guy, he’s a committed one; not afraid of tackles; you would want these players to finish central.

I don’t think that Jack will ever be tall, but he will be very strong, very very strong.  We have a good comparison with players of his own age - he’s so strong in terms of pure power, pure force, pure strength, that you imagine that in four more years this boy will be massively strong.

He is comparable to Rooney.  I wouldn’t like to put too much pressure on him - that’s one of the basic problems you have when you’re talented and very very young - Theo Walcott  went through that at the start - there’s a lot of enthusiasm at the start and then suddenly they say ‘Oh, he’s not as good as he thought he would be’, and there’s a lot of scepticism around the player, and then he has to survive at the top level and it’s not easy.  But Theo dealt well with that and I’m confident we can surround Jack well enough to deal with it.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on December 18, 2008, 02:58:58 PM
yang tumbuh di arsenal pastilah bisa dijaga dengan baik.... ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on December 19, 2008, 05:23:26 AM
Katanya Wilshere maen bagus banget ya pas lawan pompey reserves? udah nih, promosiin jadi starter aja klo nasri-walcott blom sembuh.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: nang_gunners on December 19, 2008, 05:30:57 AM

kayaknya AW masih belum berani maenin wilshare untuk jadi starter di BPL, mungkin karena terlalu riskan secara dia masih miskin pengalaman dan takut kalah body dengan pemain BPL lain
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on December 19, 2008, 05:32:43 AM
^
Kalah body? Coba liat quote dari tcp deh


I don’t think that Jack will ever be tall, but he will be very strong, very very strong.  We have a good comparison with players of his own age - he’s so strong in terms of pure power, pure force, pure strength, that you imagine that in four more years this boy will be massively strong.

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: nang_gunners on December 19, 2008, 05:40:50 AM

^^

iya aku juga ngelihat kok kalau anak ini sangat punya talenta untuk jadi pemain yang punya body kuat meskipun ga tinggi2 amat ya hampir kayak roney lah, apalagi sekarang dia baru berusia 16 tahun jadi masih sangat bisa berubah bodynya

tapi kan kita harus realistis kalau untuk saat ini body jack masih sangat miny kekuatannya kalau dibandingin dengan lawan2 yang lain, ntar takutnya jadi sasaran tekel bek2 lawan lagi, kan kasihan   
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on December 19, 2008, 05:42:44 AM
^
Hehe.. di tackle ya udah. Resiko om, hehe.. Gw sih pengen banget liat Wilshere di tim inti. Skill dah ada, tinggal temen setim aja. Liat aja pas UCL kemaren, dia maennya bagus padahal. Tapi temen-temen setimnya kaya gak ada motivasi gitu.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on December 19, 2008, 05:44:15 AM
Satu2nya yang saya takutkan dari pemain ini, dia nanti pindah karena digoda klub lain.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: nang_gunners on December 19, 2008, 05:46:06 AM

iya aku juga suka sih lihat dia maen di BPL
tapi menurutku enggak sebagai starter
mungkin musim ini bisa dimulai sebagai supersub

dan musim depan bisa naik tingkat jadi starter kayak theo  :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: survivorzzz on December 19, 2008, 06:39:42 AM

iya aku juga suka sih lihat dia maen di BPL
tapi menurutku enggak sebagai starter
mungkin musim ini bisa dimulai sebagai supersub

dan musim depan bisa naik tingkat jadi starter kayak theo  :-*
stuju..... soalnya klo membina pemain muda harus ati2 tktnya ntar kyk michel owen , cepet redupnya
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dekore on December 21, 2008, 12:44:27 AM
ko jrg dpake d tim inti lg yak?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: suNu_tujuh on December 21, 2008, 12:50:58 AM
mungkin situasi club kita lagi kritis,,
lagi membutuhkan pemain2 yg udah berpengalaman buat konsen ke prebutan posisi atas,,

jadi pemain2 muda di nomor duakan dulu,,
jangankan wilshere,. song-diaby-ebou aja (yg lebih pengalman) suka di rotasi di tim inti.

mungkin di kluarin untuk FA cup aja nih nnti
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: medut on December 21, 2008, 10:14:56 PM
mirip Nasri nih, kecil-kecil tp kuat, apalagi br 16taon, gila kelas 2 SMA kira2 lah, baru sgede gini udah bisa nahan gempuran fisik pemaen2 pro di EPL....gw baru sadar ttg ini...salut
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on December 22, 2008, 07:45:11 AM
ko jrg dpake d tim inti lg yak?

biar gak terlalu kena pressure mainnya... jangan sampe kasus owen keulang lagi ke wilshere..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: rizal_bert on December 22, 2008, 08:33:29 AM
jangan sering dimaenin badannya masih tumbuh, tulangnya belum terlalu kuat. ditebas beberapa kali memang tahan, sama kayak bodi avanza :P tadi lama2 ga kerasa sdh peyot2 ga karuan. contohnya owen :P

Mending dijadiin sub sekali2 buat nambah pengalaman.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on December 22, 2008, 09:15:08 AM
... kalo ketemu pemain gede kaya gareth barry bisa bahaya tuh. isa keinjek saking mungilnya. biar tumbuh rada gede dulu deh.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: rizal_bert on December 22, 2008, 09:40:34 AM
fisik dan mental tepatnya.

itu jangan2 kalo dimaenin jadi starting line up, pas half time dimarahin AW bisa nangis ngadu ma bokap nyokapnya dirumah.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on December 23, 2008, 01:14:18 PM
Halo Next Bergkamp...kira2 bisa gantiin Cesc sementara? atau emang harus Denny atau Diaby?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on December 23, 2008, 02:04:25 PM
... kalo ketemu pemain gede kaya gareth barry bisa bahaya tuh. isa keinjek saking mungilnya. biar tumbuh rada gede dulu deh.

Iya kalo masih bisa gede.. kalo gak!
Fisik bukan ukuran untuk jadi pesepakbola hebat, udah banyak contoh sob. messi, wright Philip, Aaron Lennon, dll. mereka sukses kok, malah Messi jd nominasi Ballon di'or walaupun keluar sebagai runner up

Jack W bisa kok
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on December 23, 2008, 02:05:47 PM
^Kalo pemain kayak di avatar elo bisa gak ya sob? hehe...piss

Makanya AW juga gak terlalu peramsalahin bodynya Jack...::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arief_nugroho on December 23, 2008, 04:46:13 PM
ketutup ma teknik ya..sungguh cerah nih.. :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: nang_gunners on December 25, 2008, 11:51:50 AM



Arsenal's Wilshere to Join West Bromwich Albion On Loan


Another one of Wenger's young Gunners is heading up to the West Midlands to gain some first-team expereinece.

Jack Wilshere is reportedly set to join his team-mate Jay Simpson on loan at West Bromwich Albion in the New Year, according to The Daily Mail.

The attacker, Arsenal's youngest ever player to have featured in the Champions League at just 16, is not set to turn 17 until the turn of the year. Despite his youth, it is felt that he can still do a job in the top division with a side like West Bromwich Albion, who try to play a passing game similar in style to Arsenal's.

Wilshere has been outstanding this season in the Carling Cup for the Gunners, and has been compared by his manager Arsene Wenger to Arsenal great Dennis Bergkamp.

"I believe he will end up a central midfielder, just off the main striker in the Bergkamp role," explained Wenger.

"I am convinced he will have tremendous penetrative power. We forget that the boy is only 16 yet already has so much power - you give him four more years and he will be massively strong.

"He can find the final ball and can also score goals. He is a passionate and committed guy and not afraid of tackles."

Simpson meanwhile is reportedly considering a new three-year deal at the Emirates, but the Gunners' staff would like the 20-year-old to get a run of Premier League games first, in order to build his experience.

Zack Wilson, Goal.com


apa ga sayang nih kalau dipinjemin ke klub lain?
kira2 gelandang kita udah cukup gemuk belum sih kalau di tinggalin wilshare?
 :-\
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on December 25, 2008, 11:52:56 AM
gak ada komentar langsung dari AW, jadi ini sepertinya cuma rumor belaka...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on December 25, 2008, 02:20:10 PM
Wilshire masih aman sepertinya di banch Arsenal, apalagi banyak pemain tengah yang cedera, paling nggak dia dibutuhin pas kompetisi FA.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on December 25, 2008, 08:50:12 PM
Pengennya sih Wilshere langsung masuk menggantikan peran Walcott aja cuman Wenger pasti berhitung menurunkan pemaen yang mana ? Wilshere yang akan menandatangani kontrak profesional pertamanya bulan depan dipastikan tidak akan dipinjamkan ke klub manapun , karena Wenger akan segera memberi kesempatan kepada pemaen muda ini . 
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on December 25, 2008, 10:00:52 PM
Pengennya sih Wilshere langsung masuk menggantikan peran Walcott aja cuman Wenger pasti berhitung menurunkan pemaen yang mana ? Wilshere yang akan menandatangani kontrak profesional pertamanya bulan depan dipastikan tidak akan dipinjamkan ke klub manapun , karena Wenger akan segera memberi kesempatan kepada pemaen muda ini . 
Yup! Lagipula Wenger tentunya ingin memproteksi Wilshere yang masih berusia muda supaya tidak terlalu dipaksakan bermain sehingga akhirnya malah berakibat fatal (cedera).
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on December 25, 2008, 11:35:26 PM
boxing day mesti turun nih. kayanya yang tanggal 28
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on December 26, 2008, 12:43:17 AM
Ke wba itu hanya rumor kayaknya.. Udah dibantah ama youngguns..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on December 26, 2008, 02:00:22 AM
Ke wba itu hanya rumor kayaknya.. Udah dibantah ama youngguns..

tuh kan, bener ternyata cuma rumor...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on December 26, 2008, 03:12:53 AM
Ke wba itu hanya rumor kayaknya.. Udah dibantah ama youngguns..

Beneran rumor? sukur kalo gitu. Memang sebaiknya jangan dipinjamkan.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on December 26, 2008, 11:42:08 AM
masih 16 tahun, gak bakal dipinjemin, minimal 18 tahun untuk kebijaksaan AW meminjamkan pemain
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arief_nugroho on December 26, 2008, 04:07:47 PM
apalagi cuma wenger yang tau cara melatih anak muda.. :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: tiqho on December 26, 2008, 08:42:46 PM
tapi kenapa AW ga pernah mau nurunin di BPL ya ?
tetep aja diaby sama denilson lah dipaksain main di sayap, eboue lah yang baru sembuh n masih kacau !
kenapa bukan wilshere atw ramsey yg selalu oke setiap dimaenin ?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: nang_gunners on December 26, 2008, 08:54:18 PM
masih mau di bentuk mentalnya kali bro
lagian mungkin bos AW memang sengaja memproteksi wilshare biar ga di cederai sama pemain2 lawan di BPL, tahu sendiri kan gmn cara maen mereka kalau menghadapi tim yang kreatif dan bermain indah kayak arsenal
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on December 26, 2008, 10:41:00 PM
masih mau di bentuk mentalnya kali bro
lagian mungkin bos AW memang sengaja memproteksi wilshare biar ga di cederai sama pemain2 lawan di BPL, tahu sendiri kan gmn cara maen mereka kalau menghadapi tim yang kreatif dan bermain indah kayak arsenal

setuju dengan alasan yang ini..
dan gw rasa satu lagi alasannya adalah biar kejadian owen gak keulang ke wilshere..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on December 29, 2008, 11:38:42 AM
kapan maen lg?? sayang match reserve/u18 gak terlalau di ekspos
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on December 30, 2008, 03:52:16 AM
Di FA cup kayaknya main
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on January 02, 2009, 10:28:32 AM
Selamat Ulang Tahun Jack...(kelupaan oy...) :sweat:
1 Jan 1991

Kadonya? Kontrak profesional dari Arsenal...

Jack Wilshere had a double celebration when he woke up this morning. Not only was it the wingers 17th birthday, but his scholarship deal turned into a professional contract with the Gunners.

The terms are unknown, but it’s believed to be as long as eight years in length. It will see Jack become a full time player with the club, meaning he will now stop attending extra school lessons in a bid to keep total focus on being a footballer.  :sweat:

Many believe Wilshere has the potential to become one of the greatest players in the club’s history, but today marks a significant step in his development. He can also expect to add a couple of zero’s to his current pay packet - matching the sort of money that Chelsea offered him last season.

SkySports pundit Andy Gray picked out the prospect as one of the stars to watch out for in 2009, in a list which included Manchester United’s Rafael da Silva and Chelsea’s Franco di Santo.

Despite media reports, don’t expect Wilshere to be leaving on loan anytime soon. It promises to be an exciting few years in Jack’s development, but Arsène Wenger is known to keep his most exciting youngsters at the club.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on January 02, 2009, 07:35:32 PM
Selamat buat wilshere.
Swit sepentin
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on January 02, 2009, 11:18:09 PM
Happy Birthday Jack!
Masa depanmu cerah bersama Arsenal! ;)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Urataros on January 02, 2009, 11:40:43 PM
^
^
wilshere itu '92 om hehehehe

happy bday jack!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on January 03, 2009, 12:47:19 AM
Loh, salah ya? Ckckck.. Apa udah lahir trus gak jadi? Dipending dan diloan dulu setahun gara2 gak ada work permit?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on January 03, 2009, 01:12:23 AM
Selamat Ulang tahun Jack..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on January 03, 2009, 08:56:35 AM
Loh, salah ya? Ckckck.. Apa udah lahir trus gak jadi? Dipending dan diloan dulu setahun gara2 gak ada work permit?


liat ni orang ngeles :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on January 03, 2009, 09:27:07 PM
Loh, salah ya? Ckckck.. Apa udah lahir trus gak jadi? Dipending dan diloan dulu setahun gara2 gak ada work permit?


liat ni orang ngeles :sweat:

ngelesnya parah lagi...

anyway, congrats buat wilshere...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: medut on January 03, 2009, 09:36:32 PM
salah satu asset berharga Arsenal...

biasanya AW klo uda kesengsem sm pemain muda, bakalan diorbitin terus nih...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Lubab on January 04, 2009, 12:06:10 AM
hari ini kurang menggigit, jatah maennya kurang lama sih
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Fikri Wicaksana on January 04, 2009, 10:32:09 PM
Duh.ngarep bgt ni wilshere bisa lebih banyak dimainin
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dekore on January 04, 2009, 10:54:25 PM
Duh.ngarep bgt ni wilshere bisa lebih banyak dimainin

ho oh..

mlh sringan ramsey yg dpasang...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Fikri Wicaksana on January 04, 2009, 10:57:02 PM
Sama2 pgn liat ramsey ama wilshere maen hahaha
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dekore on January 04, 2009, 11:01:12 PM
Sama2 pgn liat ramsey ama wilshere maen hahaha

kyx ga mgkn dpasg d BPL yak..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: supermaman on January 06, 2009, 01:25:42 PM
congratz dulu deh atas kontrak profesional Wilshere ... official di arsenal.com.  :)

Arsenal Football Club is delighted to announce that Jack Wilshere has signed professional terms with the Club.
 
Jack, who turned 17 on New Year’s Day and was therefore eligible to sign his first professional contract, has already started to make an impact with his performances for the first team as he continues his excellent development at the Club.
 
Jack, an England Youth International, made Arsenal history making his full first team debut, coming on as an 81st minute substitute against Blackburn Rovers at Ewood Park in the Premier League on September 30, 2008. At 16 years and 256 days, he became the youngest ever player to represent Arsenal in both the League and the Premier League.

Just 10 days later, aged 16 years and 266 days, Jack made his first full competitive start for the Club in the Carling Cup Third Round victory over Sheffield United, capping off a fine performance with his debut goal for the first team in the 6-0 win.
 
Jack, who comes from Hitchin in Hertfordshire, made further history for Arsenal when he came on as a substitute in the 76th minute during the UEFA Champions League home match against Dynamo Kyiv on November 25, 2008. At 16 years 329 days, he became the youngest ever player to represent Arsenal in European competitions.
 
At Arsenal since he was nine years old, left-footed Jack, who to date has made seven first team appearances, was the youngest player taking part in the first team’s Austrian pre-season training camp in July, aged just 16. He scored twice in the friendly with Burgenland, and netted again against Stuttgart. He then played both games in the Emirates Cup, impressing against both Juventus and Real Madrid.

Arsène Wenger said: “We are delighted that Jack has signed a professional contract with us. Jack is a player with great potential, with an ability to find the final ball and also score goals.
 
“Jack is a passionate and committed young player, he is not afraid of tackles and I am convinced he will have tremendous penetrative power in a few years.
 
“We have already seen Jack’s qualities in both his first team performances and in training on a regular basis, and we look forward to Jack being an important part of our first team for years to come.”
 
Everyone at the Club is looking forward to Jack’s continued contribution and development with Arsenal in the forthcoming years.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on January 06, 2009, 02:49:05 PM
Hari bersejarah Buat Jack N' Arsenal...
btw, gajinya berapa ya perpekannya? ::)

pokoknya Selamat deCh untuk kontrak profesional N' sweet seventeennya... untuk Jack Sparrow ups.. Jack Wilshire ::)



Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on January 06, 2009, 03:28:38 PM
Mantap nih Jack! Sukses di Arsenal!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: supermaman on January 06, 2009, 03:46:48 PM
Hari bersejarah Buat Jack N' Arsenal...
btw, gajinya berapa ya perpekannya? ::)

pokoknya Selamat deCh untuk kontrak profesional N' sweet seventeennya... untuk Jack Sparrow ups.. Jack Wilshire ::)





dari beberapa sumber gajinya 10.000 pounds per pekan ... dalam jangka waktu 3 tahun.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on January 06, 2009, 03:51:49 PM
for a 17 years old.... that is much !
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: supermaman on January 07, 2009, 11:17:15 AM
another record broken from Jack ... masih kategori youngest.  :)



Jack Wilshere, who turned 17 on New Year’s Day, became the youngest Arsenal player to appear in the FA Cup when he replaced Nicklas Bendtner after 86 minutes of Saturday’s Third-Round tie against Plymouth Argyle.
 
Aged 17 years and two days, the youngster trumped previous record-holder Stewart Robson by 55 days.
 
On Saturday, September 13, Jack became Arsenal’s youngest player in the League and on Tuesday, November 25, aged 16 years and 329 days, he broke Theo Walcott’s record to become the youngest Gunner to appear in European competition.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on January 07, 2009, 11:30:27 AM
well, tinggal nunggu pecahin rekor pencetak gol termuda nih.... ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on January 08, 2009, 09:31:49 PM
Hehehe.. Semoga Jack mampu memecahkan rekor "tersulit" di Arsenal.
Jadi pencetak gol terbanyak Arsenal, mengalahkan Thierry Henry.. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on January 09, 2009, 02:43:45 PM
congrats buat jack atas kontrak pro barunya...

*telat ya? :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: AERO on January 09, 2009, 03:36:02 PM
Hari bersejarah Buat Jack N' Arsenal...
btw, gajinya berapa ya perpekannya? ::)

pokoknya Selamat deCh untuk kontrak profesional N' sweet seventeennya... untuk Jack Sparrow ups.. Jack Wilshire ::)





dari beberapa sumber gajinya 10.000 pounds per pekan ... dalam jangka waktu 3 tahun.


Buseeeet, anak umur 17 thn udah berpenghasilan Rp.680.000.000/bln
Kalo tinggal diIndonesia  mewah banget tuCh... ::)

           
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on January 09, 2009, 07:59:39 PM
Btw, pemain bola berusia 17 tahun kayak si Jack ini masih sekolah gak sih? Ato udah full time jadi pemain bola?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on January 09, 2009, 08:46:08 PM
kalo gak salah di berita kontrak nya itu, ada tulisan kalo jack akhirnya full konsentrasi ke sepakbola, sehingga scholarship nya dia di lepas.. cmiiw..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on January 22, 2009, 05:39:06 PM
Di reserve tadi cetak 2 gol, moga diturunkan lawan Cardiff nanti.

(http://i382.photobucket.com/albums/oo265/mpolamide/wilshere.gif)

Dapat gambar hasil ngintip di forum sebelah, tipikal gol2 Henry.  ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on January 22, 2009, 07:12:05 PM
Huih! 2 goal euy! Bahkan Bischoff dan Eduardo yang lebih tua dari dia aja gak mencetak gol..
Bener2 promising banget! :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Poppy Mine on January 22, 2009, 07:19:57 PM
Wilshere shines in Eduardo’s second coming.  :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on January 22, 2009, 07:29:19 PM
Harus diakui bahwa Wilshere emang jago bikin goal dengan bola melengkung seperti pertandingan kemaren . Apalagi musim lalu sewaktu memperkuat team reserve , Wilshere . melepas first shoot seperti goal kemaren
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: pre on January 22, 2009, 07:40:33 PM
golnya muanteb!!
apalagi buat pemain usia 17 tahun..
mdh2an karirnya lancar..
n jadi legend di klub ini karena asli binaan klub..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Suri on January 22, 2009, 10:41:31 PM
iyaa goalnya manteepp bangett...kaki kiri pula..


 :-*  :-*

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on January 23, 2009, 01:16:46 PM
gila wilshere golnya... mantep...
speechless gw..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on January 23, 2009, 08:50:58 PM
Bener-bener gol kelas atas! Worldclass!
Setelah di Carling kita liat Worldclass goal dari Carlos Vela, sekarang Wilshere juga bikin another Worldclass goal.

Para pemain muda Arsenal emang calon Worldclass player semua.. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on January 23, 2009, 11:32:37 PM
Makanya gw sering bilang kita gak butuh Arshavin. Udah ada Wilshere.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on January 27, 2009, 12:40:28 AM
masi muda bro,,tar terkaget2
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on January 27, 2009, 02:24:02 AM
^
Justru itu. Masih muda, jarang main. Klo Arshavin dateng, apa gak tambah jarang maen tuh?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on January 27, 2009, 02:17:26 PM
brarti arshavin jgn dibeli? kita butuh pemain bos..ngliat eboue diaby gak konsisten n vela jrg starter. jack musti waiting list dulu gt

tp pastilah jack jd the next rising star
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on January 28, 2009, 02:38:47 AM
Rosicky bntar lagi sembuh. Fabregas bntar lagi sembuh. Walcott bntar lagi sembuh. Eduardo bntar lagi siap ke tim inti. Vela makin bagus mainnya. Arshavin buat apa dong?

Justru klo stock tambah banyak, Wilshere bakal tambah jarang lagi mainnya. Pengalaman udah banyak dia dapet di level reserves. Dia butuh pengalaman di level atas.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on January 28, 2009, 02:46:35 PM
^^
iya sih sob...
tapi...jelas kita butuh pemain yg berpengalaman bermain di level atas...
gw rasa kedatangan arshavin bs nutupin masalah inkonsistensi permainan arsenal...
disamping skillnya baik, dia juga bagus meng-convert peluang jd gol....
cuma memang tetep harus mikirin pertahan sih...

klo gw sih setuju arsenal beli arshavin... :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on January 30, 2009, 07:38:13 PM
loan perhaps? kayak vela,djourou n bentner
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on January 30, 2009, 07:40:11 PM
wilshere di loan? not a good option..
terlalu bagus untuk di loan..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on January 31, 2009, 12:48:52 AM
^
Bukan itu sebenernya alesannya. Wilshere emang bagus. Tapi Arsenal masih butuh dia. Ngapain juga ngeloan pemain yang masih di butuhin, hehe..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on February 05, 2009, 10:20:33 PM
Wilshere's boots go under the hammer

(http://www.arsenal.com/assets/_files/images/feb_09/gun__1233826927_wilshere_boots.jpg)

Arsenal’s teenage midfielder Jack Wilshere has donated the football boots he wore during Arsenal’s victorious Carling Cup match against Wigan Athletic on Tuesday, November 11 to the Gunners’ Charity of the Season, Teenage Cancer Trust.

The charity, dedicated to improving the lives of teenagers with cancer, has put the boots on auction site eBay with all funds going to the Gunners’ target of £300,000, enabling Teenage Cancer Trust to increase its support for teenagers and young adults with cancer in the London area by building a unit within a brand new Day Care Centre at University College Hospital, London.

The donation came as Arsenal dedicated its match against Liverpool Football Club on 21st December to Teenage Cancer Trust which raised over £200,000 for the cause with players and directors donating a day’s wages to the charity.  Liverpool captain, Steven Gerrard also generously donated a signed Liverpool away shirt which is also up for auction on the site.

Seventeen-year-old Jack Wilshere said: “We were really pleased to raise over £200,000 for the charity at the dedicated matchday in December and I wanted to donate something to the cause to bring us even closer to the target.  I hope the boots can raise a good amount of money for the cause.”

The auctions close at midday on Tuesday 10th February and can be found by clicking on the following links:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MESELX:IT&item=220349243394

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MESELX:IT&item=220349253693

Jack’s boots are a pair of red Nike Total90 and are signed ‘best wishes, Jack Wilshere 19.’

Arsenal is the first to commit to funding part of Teenage Cancer Trust’s unit in the Day Care Centre.  The Club hopes that other organisations will follow their lead, helping the charity to raise a further £1.2million to complete the development of their unit.

The money raised by Arsenal through innovative fundraising initiatives by players, staff and supporters will fund an Education Zone for teenage and young adult cancer patients in Teenage Cancer Trust’s unit in the Centre which is due to open in 2012. The Centre will be the first of its kind in Europe and Teenage Cancer Trust’s unit will help thousands of teenagers and young people with cancer and their families across London and the South East. 

The Education Zone will be a dedicated space where those being treated can keep up with their studies and also learn more about their cancer. The zone will include computers and laptops with wireless access, enabling them to contact their school, keep in touch with their friends and even join in with lessons via webcam.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on February 05, 2009, 11:32:28 PM
Wilshere's boots go under the hammer

([url]http://www.arsenal.com/assets/_files/images/feb_09/gun__1233826927_wilshere_boots.jpg[/url])

Arsenal’s teenage midfielder Jack Wilshere has donated the football boots he wore during Arsenal’s victorious Carling Cup match against Wigan Athletic on Tuesday, November 11 to the Gunners’ Charity of the Season, Teenage Cancer Trust.

The charity, dedicated to improving the lives of teenagers with cancer, has put the boots on auction site eBay with all funds going to the Gunners’ target of £300,000, enabling Teenage Cancer Trust to increase its support for teenagers and young adults with cancer in the London area by building a unit within a brand new Day Care Centre at University College Hospital, London.

The donation came as Arsenal dedicated its match against Liverpool Football Club on 21st December to Teenage Cancer Trust which raised over £200,000 for the cause with players and directors donating a day’s wages to the charity.  Liverpool captain, Steven Gerrard also generously donated a signed Liverpool away shirt which is also up for auction on the site.

Seventeen-year-old Jack Wilshere said: “We were really pleased to raise over £200,000 for the charity at the dedicated matchday in December and I wanted to donate something to the cause to bring us even closer to the target.  I hope the boots can raise a good amount of money for the cause.”

The auctions close at midday on Tuesday 10th February and can be found by clicking on the following links:

[url]http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MESELX:IT&item=220349243394[/url]

[url]http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MESELX:IT&item=220349253693[/url]

Jack’s boots are a pair of red Nike Total90 and are signed ‘best wishes, Jack Wilshere 19.’

Arsenal is the first to commit to funding part of Teenage Cancer Trust’s unit in the Day Care Centre.  The Club hopes that other organisations will follow their lead, helping the charity to raise a further £1.2million to complete the development of their unit.

The money raised by Arsenal through innovative fundraising initiatives by players, staff and supporters will fund an Education Zone for teenage and young adult cancer patients in Teenage Cancer Trust’s unit in the Centre which is due to open in 2012. The Centre will be the first of its kind in Europe and Teenage Cancer Trust’s unit will help thousands of teenagers and young people with cancer and their families across London and the South East. 

The Education Zone will be a dedicated space where those being treated can keep up with their studies and also learn more about their cancer. The zone will include computers and laptops with wireless access, enabling them to contact their school, keep in touch with their friends and even join in with lessons via webcam.

Umur masih muda aja sepatunya udah dilelang, bener2 calon pemain besar.. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: putra bergy on February 06, 2009, 03:06:51 AM
...wilshere..
mudah2an gak kecepetan dimasukin ke tim inti...coz sayang kalo talenta kaya dia layu sebelum berkembang..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on February 06, 2009, 11:14:00 AM
sepatu bersejarah nih, wilshere bakal jadi pemain besar !!!!

btw thanks to gerrard dah mau bantu arsenal untuk kegiatan sosial ini......
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on February 10, 2009, 09:05:04 PM
wilshere di panggil ke tim inggris u-19 dan bisa dapet first capnya di u-19 pas lawan spanyol u-19 hari ini...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on February 10, 2009, 10:17:09 PM
Mungkin juga first cap nya bakalan diiringi dengan first goal juga.. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: wisnu pulunggono on February 11, 2009, 02:11:19 PM
gua suka nih pemain..rada mirip2 overmars dulu.
hehe
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on February 11, 2009, 04:31:29 PM
kenceng juga yah larinya? baguslah.....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on February 12, 2009, 04:21:24 PM
sepatu bersejarah nih, wilshere bakal jadi pemain besar !!!!
saat ini wilshere masi keliatan mungil... tingginya berapa ya?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on February 12, 2009, 04:47:18 PM
kalo gk salah sekitar 160an om..

wilshere main full pas lawan spanyol u-19.. tp inggris u-19 tetep aja kalah...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on February 13, 2009, 04:22:08 PM
dengan tinggi segitu berarti masi perlu beberapa taon lagi untuk jadi pemain besar seperti yang diharapkan shika...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arief_nugroho on February 13, 2009, 08:31:38 PM
mungil dan lincah hmm..paduan mematikan..jawaban inggris atas messi hehee
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on February 14, 2009, 02:28:06 AM
mungil dan lincah hmm..paduan mematikan..jawaban inggris atas messi hehee
Bahkan menurut gw, Wilshere bisa jauh lebih bagus daripada Messi.. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on February 14, 2009, 04:42:42 AM
^
Wah klo itu sih long way to go cungz, hehe.. Lagian tipe maennya beda. Tapi Wilshere keliatan banget potensinya.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: wisnu pulunggono on February 16, 2009, 12:16:00 PM
Bahkan menurut gw, Wilshere bisa jauh lebih bagus daripada Messi.. :D
ya butuh waktu lah.tinggal nunggu aj..
bentar lagi paling.hehe
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on April 02, 2009, 10:45:15 AM
ya ampun, koq thread ini ketendah jauh amet sih? :sweat:

anyway, Wilshere udah sembuh. Di beritakan terakhir dia udah bisa latian bareng tim reserves lagi. Ayo Wilshere, bawa arsenal menangin fa youth cup
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on April 02, 2009, 11:49:20 PM
wew..bagus deh klo gitu...
kasian bgt klo pmain semuda dia pengembangannya keganggu sm cidera.
mayan lah, brarti reserve arsenal ud fully loaded lg...
eh...ap msh ad yg cidera nih ??
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vandai on April 06, 2009, 03:38:33 PM
apa kabar neh anak??
kok menghilang lama yaaa... ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on April 06, 2009, 05:17:03 PM
abis cedera kemarin kan...
katanya bisa diturunin pas lawan city di semifinal leg 2 youth cup nanti...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: radifan_lr on April 13, 2009, 07:13:05 PM
Gelandang serang Arsenal ini disebut-sebut sebagai The Next Paul Gascoigne di tim nasional Inggris.

Jack Wilshere mencatatkan diri sebagai debutan termuda asli Inggris yang pernah diturunkan Arsenal di ajang Liga Primer Inggris. Sejarah itu dibuat Wilshere saat Arsenal menghadapi Blackburn Rovers di Stadion Ewood Park pada 13 September 2008 ketika masuk ke lapangan menggantikan Robin Van Persie enam menit sebelum laga berakhir.

Saat masuk ke dalam lapangan, usia Wilshere masih 16 tahun 256 hari. Remaja kelahiran Stevenage, Hertfordshire, itu memecahkan rekor 16 tahun 321 hari milik Gerald 'Gerry' Wald ketika menjalani debutnya di tim senior pada 22 Agustus 1953.

Selang 10 hari kemudian, Wilshere mencetak gol pertamanya bagi Arsenal ketika menggulung Sheffield United di Piala Liga. Nama Wilshere mulai ramai dibicarakan saat memberikan umpan matang kepada Jay Simpson untuk menceploskan bola ke dalam gawang Wigan Athletic. Wilshere terpilih sebagai man of the match di laga itu.

Satu bulan berikutnya, Wilshere kembali mendapat kepercayaan masuk tim inti. Kali ini levelnya Liga Champions. Wilhere masuk sebagai pemain pengganti ketika menghadapi Dynamo Kiev. Ia menjadi pemain kelima berusia 16 tahun yang pernah tampil di kompetisi antarklub termegah di Eropa tersebut.

Pujian bertubi-tubi pun datang untuk Wilshere. Pelatih Arsene Wenger menganggap pemain yang lahir di malam pergantian tahun pada 17 tahun lalu itu mempunyai potensi yang sama seperti pemegang rekor debutan termuda di Arsenal, Cesc Fabregas, dan dapat bermain bersama pemain asal Spanyol itu di tim yang sama.

“Cesc dan Jack bisa bermain bagus bila diturunkan bersama-sama. Mereka berdua memiliki potensi, dan sama sekali tidak takut saat berada di lapangan. Jack juga menyukai permainan fisik dan siap menggiring bola di mana saja melawan siapa saja,” puji Wenger dilansir Independent.

“Tapi kedua pemain ini mempunyai tipe berbeda. Jack lebih cenderung sebagai penggiring bola, sedangkan Cesc pemberi umpan. Jack selalu membawa bola lebih dulu sebelum memberikan umpan, sementara Cesc pengumpan murni yang langsung menyodorkan bola kepada rekannya hanya dengan sekali lihat.”

Legenda Arsenal, Liam Brady, juga memberikan pujian bagi pemain bernomor punggung 19 ini. Menurut Brady, Wilshere mempunyai kemampuan dan sikap yang diperlukan untuk menjadi pemain kelas dunia.

“Jack Wilshere sudah sering mendapatkan publisitas, tapi ia tetap bersikap rendah hati. Dia benar-benar ingin berhasil di dunia sepakbola dan sangat berdedikasi. Saya rasa Jack merupakan pemain yang spesial,” ungkap Brady dilansir Skysports.

Setelah hanya berstatus 'amatir', karena terbentur aturan batas usia minimal pemain profesional, Wilshere akhirnya resmi menjadi pemain profesional setelah menandatangani kontrak dengan The Gunners empat hari setelah merayakan ulang tahunnya yang ke-17.

Tak heran bila kemampuan menggiring bola Wilshere dibandingkan banyak pengamat sepakbola di Inggris dengan salah satu legenda negeri itu, Paul Gascoigne. Gaya bermain dan posisi kedua pemain itu nyaris serupa karena sama-sama berstatus sebagai gelandang serang yang mengandalkan kemampuan menggiring bola serta akurasi umpan kepada rekan-rekannya.

Pujian yang diberikan kepada Wilshere ini pun menarik perhatian Fabio Capello. Pelatih tim nasional Inggris ini sengaja datang ke Stadion Emirates hanya sekadar menyaksikan langsung liukan Wilshere. Capello pun mengakui sangat kagum dengan kemampuan menggiring bola yang diperlihatkan Wilshere.

Karir sepakbola Wilshere diawali ketika seorang pemandu bakat melihat permainannya di sekolahnya saat masih berusia sembilan tahun. Pemain bernama lengkap Jack Andrew G. Wilshere ini masuk ke akademi Arsenal pada Oktober 2001. Sejak itu, permainannya terus meningkat.

Wilshere 15 kali dipilih sebagai kapten tim U-16 Arsenal. Ia juga beberapa kali masuk ke dalam skuad U-18, kendati usianya masih 15 tahun. Pada Februari 2008, Wilshere masuk ke dalam tim reserves Arsenal, dan langsung mencetak gol ke gawang Reading.

Sejak itu, karirnya terus cemerlang sampai akhirnya masuk ke dalam skuad inti The Gunners.

source : click here (http://www.goal.com/id-ID/news/1569/profil/2009/04/13/1205793/profil-top-rising-star-no-8-jack-wilshere)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on April 13, 2009, 07:21:58 PM
Wilshere, jauuuh lebih bagus dari pemain muda mu yg lg heboh skrg.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: joe680 on April 13, 2009, 07:49:35 PM
Wilshere, jauuuh lebih bagus dari pemain muda mu yg lg heboh skrg.

Macheda?? Jangan dibandingin lah...
Pasti jauh lebih bagus pemaen muda ARSENAL kmana2!!
Baru punya pemaen muda 1 aja hebohnya minta ampun...!!

Wilshere will be one of the best midfielder in the world!!
ga kaya seleb dadakan yg di MU!! wekekekeke
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: radifan_lr on April 13, 2009, 08:48:41 PM
jack wilshere sama macheda?
gw bilang macheda 2 goalnya di 2 pertandingan yg bikin heboh itu juga nggk lepas dari faktor hoki.
mau liat yg bener2 goal dan disebut 'wonder goal'? nih videonya.
selamat menikmati  smile jersey
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=ITVSdAzBjXY[/youtube]
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: nang_gunners on April 13, 2009, 09:02:39 PM

^^

fukin briliant
aku sumpahin gak bisa qunut orang2 yang suka ngemeng kalau arsenal gak pernah nyumbang pemain inggris yang berkulaitas,
awas aja kalau 2-3 tahun lagi mereka pada menghebohkan jack wilshare
dasar kurang ajar semua
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on April 13, 2009, 11:23:54 PM
Dibandingin sama Macheda? Wah, jauh donk!
Dari gol yang dicetak aja keliatan lebih berkelas yang mana.. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on April 14, 2009, 10:05:24 AM
wilshere musim ini adem ayem di first team. tapi di fa youth cup udah ngebawa arsenal sampe semi final nih. juara nih kayanya arsenal.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on April 15, 2009, 12:00:08 AM
mesti.. harus... kudu..... biar diem prestasi membuktikan !!!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on April 15, 2009, 12:01:26 AM
wilshere musim ini adem ayem di first team. tapi di fa youth cup udah ngebawa arsenal sampe semi final nih. juara nih kayanya arsenal.
Yup!
Salah satu ciri pemain hebat adalah bisa membawa klubnya jadi juara.
So, buktikan Wilshere!!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: w0rm5 on April 24, 2009, 04:05:23 PM
ayo pak wenger, bsk lwn boro diturunin lagi wilshere :D
udah lama ga liat ni bocah maen :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on April 24, 2009, 05:16:32 PM
kesempatannya bakal ada lagi di musim depan......
ato bantu reserve mencapai posisi yg lebih baik musim ini dulu Jack ?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on April 24, 2009, 07:48:31 PM
Wilshere bikin gol tuh lewat tendangan penalty buat Arsenal Reserve.. :D

Musim depan gw yakin dia bakal lebih bersinar lagi..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 03, 2009, 12:29:57 AM
waduh, sayang tadi gak ada di bench pas lawan pompey..
padahal kalo ada, bakal lebih menarik lagi itu pertandingannya..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on May 03, 2009, 03:09:38 AM
^
Simpen buat final, hehe... kartu as tim reserve nih.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Arsenal Till I die on May 03, 2009, 07:33:10 AM
yaahh padahal gw berharap maen nii tadi lawan pompey !!! huhhuhuhuhuhu
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: iatngicuk on May 04, 2009, 04:21:55 PM
waduh, sayang tadi gak ada di bench pas lawan pompey..
padahal kalo ada, bakal lebih menarik lagi itu pertandingannya..


kemaren gk ada di bench lawan pompey karena lagi maen di ATALANTA CUP..arsenal juara setelah menang adu pinalti lawan Juve...
Wilshere jadi Player of the tournament
news :

Quote
Arsenal Under 16’s Beat Juventus To Win Atalanta Cup

([url]http://youngguns.files.wordpress.com/2008/05/arsenal-atalanta-cup.jpg[/url])

Arsenal Under 16s will travel home today with the Atalanta Cup, after they beat Juventus on penalties in the final yesterday evening.

After an entertaining 0-0 draw the game would be decided from the penalty spot. After the first 10 players had taken their kicks and all converted, trialist keeper Sean McDermott then saved one, before being given the chance to be the hero and win Arsenal the Cup. He converted and the young Gunners picked up the trophy during the week long tournament.

It seemed Steve Gattings boys grew from strength to strength the more the competition progressed. Arsenal beat Juventus in 1-0 in the opening game. Before flattening Chievo Verona 3-1 thanks to goals from Jack Wilshere, Jason Banton and trailist striker Nikos Karelis.

Then came Inter Milan who were romped 4-0 with a double from Benik Afobe, added to by efforts from Emmanuel Frimpong and Luke Freeman. Up next was CSKA Moscow in the Semi-finals, they were smashed aside with a stunning 6-0 win, which saw a hat-trick from Luke Freeman, and one a piece for Afobe, Wilshere and Nikos Karelis.

Setting up the fore mentioned final against Juventus. A huge well done and congratulations for everybody involved with the win, and in particular to Jack Wilshere who won player of the tournament, and to blog regular Joseph56 for sending this news via e-mail.

Goal Rankings.

Luke Freeman - 4
Benik Afobe - 3
Jack Wilshere - 2
Niko Karelis - 2
Emmanuel Frimpong - 1
Jason Banton - 1

Article By - J.Sanderson & Joseph56
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on May 04, 2009, 04:30:29 PM
^^
wah2...congratz bwat arsenal under 16 n jack yg berhasil jd POTT.
kaptennya siapa nih ??

mak...inter dibabat 4-0 euy...hehe...
top scorer tournament-nya siapa nih ?? freeman juga kah ??
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 04, 2009, 04:55:10 PM
wuih.. ternyata wilshere sedang mengharumkan nama arsenal di luar inggris.. congrats...
tapi boleh ya dia masuk skuad u-16? secara dia udah 16 lebih sekarang.. hehe..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on May 04, 2009, 05:02:26 PM
pirlo aj pernah main di italy under 23/21 lupa gw lone...
klo satu/dua pmain kayanya msh dibolehin kali yaa ??
g tw pasti gw peraturannya gmn...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 04, 2009, 05:06:10 PM
ahh... umpan lambung gw di sambar.. sip lah lam. :P :sweat:
kalo satu/dua memang pasti boleh... asal umurnya juga jangan jauh-jauh amat..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vandai on May 04, 2009, 05:08:00 PM
mungkin dia masih under 16 waktu didaftarkan.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on May 04, 2009, 05:10:45 PM
@alone : hehehe...sialan lo gan.... :sweat:

coba skalian pasang merida/ramsey...bisa2 makin menggila youth team kita di tournament itu...hehe...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 04, 2009, 05:13:34 PM
@alone : hehehe...sialan lo gan.... :sweat:

coba skalian pasang merida/ramsey...bisa2 makin menggila youth team kita di tournament itu...hehe...

hehehe.. peace lam.. :sweat:

kalo merida masih sering dipasang di youth team (bukan di turnamen itu ya) musim lalu sama setengah musim ini kemarin..
tapi entah kenapa ramsey gak pernah ada di reserve sama youth...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on May 05, 2009, 06:37:46 AM
atalanta cup itu apa?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 05, 2009, 06:42:36 PM
kayak UCL nya buat tim youth gitu sepertinya sih...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Syiar on May 05, 2009, 08:19:57 PM
Selamat buat Jack Wilshere  AFC Merah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on May 05, 2009, 10:51:01 PM
Mantap nih Wilshere.. Musim depan menurut gw bakal makin lebih sering diturunkan di first team nih... ;)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: budum on May 07, 2009, 03:06:27 PM
wah keren2......salute ama nih bocah......ak aja seumuran dia msh maen dlapangan voli 7 lawan 7 ala sepakbola kampung...... smile jersey smile jersey

bangga nih......selamat2

moga season depan bakal sering dpt t4
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on May 10, 2009, 05:30:27 AM
kayak UCL nya buat tim youth gitu sepertinya sih...

Turnamen biasa kan?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: budum on May 10, 2009, 02:57:02 PM
kayak UCL nya buat tim youth gitu sepertinya sih...

Turnamen biasa kan?

iyah kyknya......ud membangakan lha........go young gooners
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on May 12, 2009, 07:38:40 AM
Ace arsenal di FAYC nih. Semoga juara deh.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ashadi-arsenal on May 12, 2009, 01:25:28 PM
bright future nih. Uda siap bw arsenal juara lg
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: budum on May 12, 2009, 01:30:44 PM
bright future nih. Uda siap bw arsenal juara lg


amien yah allah.......dengerkan doa hamba2mu yg teraniya oleh para setan2 ini

moga kita dpt gelar lagi musim depan
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: w0rm5 on May 12, 2009, 01:41:46 PM
mari kita prediksi kiprah wilshere musim depan :D
yang jelas di carling udah 100% pasti maen...betul?

leg2 awal piala FA juga nampaknya bakalan maen.

nah di EPL keknya jam terbangnya bakalan diperbanyak ama AW.
dgn perkiraan rosicky bakalan maen lagi, diaby pindah dan masuknya beberapa pemain baru macam yaya atau barry, lini tengah bakalan kebanjiran pemaen bagus....ujung2nya pasti rotasi.
makin sering rotasi, kemungkinan maen makin gede.

ngeliat permainan wilshere taun ini ketika pertama kali turun di champions, nampaknya aw juga bakalan ngasih banyak kesempatan nih bwt wilshere.

:D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: marco_gooners on May 12, 2009, 04:49:31 PM
^
oke saatnya england man beraksi lagi setelah sekian lama..  :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on May 13, 2009, 08:11:46 AM
Wilshere: 'coba kalo gw sering dimainin, minimal 1 gelar pasti dapet'.

;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alifsn on May 13, 2009, 09:10:44 AM
maenin dong ini, at least lawan stoke city maen gitu. udah bisa dicobalah, dari dulu ada feeling bagus sama nih bocah .. krisno2 doang mah lewat ..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: marco_gooners on May 13, 2009, 12:46:51 PM
yup dipasang aja. sisa 2 match gini..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 13, 2009, 01:18:35 PM
playmaker sama calon kapten masa depan arsenal bersama henri lansbury...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on May 13, 2009, 06:12:36 PM
^^
nah jack sm henri tuh pnasaran gw liat mereka main bareng2 di 1st team....
smoga mereka bs diturunin di sisa2 partai deh....merida juga jg lupa.
apalagi si lansburry, blom pernah liat gw mainnya...pnasaran...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on May 13, 2009, 11:58:01 PM
^^
nah jack sm henri tuh pnasaran gw liat mereka main bareng2 di 1st team....
smoga mereka bs diturunin di sisa2 partai deh....merida juga jg lupa.
apalagi si lansburry, blom pernah liat gw mainnya...pnasaran...
Paling gede kans nya diturunkan di partai terakhir lawan Stoke. Kalo lawan MU, menurut gw mereka masih belum akan diturunkan deh, mengingat gw rasa AW bakal pake first team buat mengalahkan MU di partai BPL ini, buat mengobati kekecewaan para fans setelah Arsenal dikalahkan MU di partai UCL kemaren.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on May 14, 2009, 01:26:18 AM
^^
yup...i think so...
lawan MU pasti boss msh nurunin pmain2 kunci, siapa tw bs nunda pesta MU kan mantap....
lawan stoke...baru boss mesti nurunin byk pmain reserve nih...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 14, 2009, 09:13:59 AM
^^
nah jack sm henri tuh pnasaran gw liat mereka main bareng2 di 1st team....
smoga mereka bs diturunin di sisa2 partai deh....merida juga jg lupa.
apalagi si lansburry, blom pernah liat gw mainnya...pnasaran...

duet wilshere-lansbury gak bisa diliat musim ini lam..
kan si henri lagi merantau ke scunthrope.. :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alifsn on May 14, 2009, 09:37:01 AM
setidaknya wilshere dapet 1 tempat di either FA or EPL, kalo misalnya masih ragu mending di loan aja ke coca cola division, tim2 kaya southampton, millwall, swansea, wolves juga gpp asal ada jaminan first team. toh akan punya kesempatan main di FA juga dia ketemu tim2 premiere.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Urataros on May 14, 2009, 09:02:38 PM
setidaknya wilshere dapet 1 tempat di either FA or EPL, kalo misalnya masih ragu mending di loan aja ke coca cola division, tim2 kaya southampton, millwall, swansea, wolves juga gpp asal ada jaminan first team. toh akan punya kesempatan main di FA juga dia ketemu tim2 premiere.

ralat southampton uda pasti ke degradasi musim ini, lif ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on May 14, 2009, 11:20:54 PM
Feeling gw sih lawan Stoke mungkin bakalan di bawa ke skuad Arsenal oleh Wenger.
Musim depan, Wilshere bakal kembali jadi tumpuan buat tim Carling... ;)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on May 15, 2009, 04:31:50 AM
taun ini aja bakal ngebawa tim reserve juara FA
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on May 16, 2009, 12:46:08 AM
^^
nah jack sm henri tuh pnasaran gw liat mereka main bareng2 di 1st team....
smoga mereka bs diturunin di sisa2 partai deh....merida juga jg lupa.
apalagi si lansburry, blom pernah liat gw mainnya...pnasaran...

duet wilshere-lansbury gak bisa diliat musim ini lam..
kan si henri lagi merantau ke scunthrope.. :sweat:
oh...bgitu yak ?? :sweat:
yud...yg penting si boss mainin jack...ud lumayan lah...
g ketinggalan si merida yg pasti....hehehe...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: tienry wahyu on May 22, 2009, 10:36:35 PM
kemana yah ni anak? koq ga dimaen2in lagi ama pak AW.. :scyth:
bagi donk berita terbarunya..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on May 23, 2009, 01:05:38 PM
Cerita terbarunya tadi pagi nyetak 1 penalti dan 2 assist di final fa youth leg 1 lawan pool. Kyknya gak turun lawan stoke jadinya.

Stlh main di ucl, dim emang rada turun makanya dichaz lg di u-18.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: putra bergy on May 23, 2009, 03:57:07 PM
...gak usah buru2 lah, jack masih terlalu muda juga..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Chevalier_Pires on May 24, 2009, 12:15:15 AM
ini bocah HOT PROSPECT abisss!!!

mudah2an masa depannya cerah di N5. . .


 arsenal3
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on May 24, 2009, 08:28:28 AM
BIG statement dari wilshere

“I think any of us(reserve team) can break into the first team because we are all that good.

“We’ve all got talent and we know we can push into the first team. We love playing together, especially with 33,000 fans in watching us.”

source (http://arseneknowsbest.wordpress.com/2009/05/24/wilshere-feels-he-and-his-team-mates-are-good-enough-to-break-into-the-first-team/)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: anggArsenal on May 24, 2009, 10:03:19 AM
mudah2an pensiunn di arsenal nih anak..
*haha jangka panjang bgt

tp patut di AMIN-kan  arsesmile
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: budum on May 24, 2009, 10:07:53 AM
abis liat video-nya nih bocah...........kerennnnnnnnnnnn  smile jersey smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: marco_gooners on May 24, 2009, 05:57:25 PM
BIG statement dari wilshere

“I think any of us(reserve team) can break into the first team because we are all that good.

“We’ve all got talent and we know we can push into the first team. We love playing together, especially with 33,000 fans in watching us.”

source ([url]http://arseneknowsbest.wordpress.com/2009/05/24/wilshere-feels-he-and-his-team-mates-are-good-enough-to-break-into-the-first-team/[/url])


gw setuju sama stetment nya..
mereka bener2 KOMPAK !!!!

semua tim musuh pst bisa dikalahin kl udah kompak.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Arsenal Till I die on May 24, 2009, 07:37:02 PM
kayagnyaa nii anak bakal jadi kapten arsenal deeehh !!! punya feeling antara walcott dan dia nii jadi kapten
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 25, 2009, 06:55:25 AM
well done for the first leg jack..
bener kan, maut ini anak duetnya sama si lansbury..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Arsenal Till I die on May 25, 2009, 07:19:28 PM
wilshere imut banget sii  :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on May 25, 2009, 10:02:55 PM
Musim ini cuma di awal2 aja cukup sering diturunkan. Begitu nyampe pertengahan hingga akhir musim, Wilshere jarang diturunkan.

Gw yakin musim depan dia akan lebih sering diturunkan! ;)

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Arsenal Till I die on May 25, 2009, 10:14:34 PM
(http://i709.photobucket.com/albums/ww100/franscech1991/l_106c035baeaa1c90b06269ef58521417.jpg)

wilshere gibs jay simpson randall etc
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Urataros on May 25, 2009, 10:24:51 PM
([url]http://i709.photobucket.com/albums/ww100/franscech1991/l_106c035baeaa1c90b06269ef58521417.jpg[/url])

wilshere gibs jay simpson randall etc


nah tansurr, ini ni foto yg wktu itu gw prnh critainn tp mpe skrg gw lupa posting :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Arsenal Till I die on May 25, 2009, 10:26:34 PM
cuma wilshere gibs ma randall doank yg ganteng  ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on May 26, 2009, 12:17:29 AM
jersey wilshere... jersey wilshere....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: budum on May 26, 2009, 07:10:33 AM
([url]http://i709.photobucket.com/albums/ww100/franscech1991/l_106c035baeaa1c90b06269ef58521417.jpg[/url])

wilshere gibs jay simpson randall etc


wilshere yg paling tampan.......and paling putih......... smile jersey smile jersey


enak bgt yah,msh muda,maen di arsenal.........PENGEN!!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 26, 2009, 11:50:51 AM
jersey wilshere... jersey wilshere....

jersey lansbury pesenan dulu dik..
:sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on May 27, 2009, 07:15:11 AM
^
wah itu musim depan masi di arsenal gak ya orangnya?
hihihihihi...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: DitZZZ on May 27, 2009, 04:30:24 PM
(http://www.arsenal.com/assets/_files/images/may_09/gun__1243412904_liverpool26052009_24.jpg)

(http://www.arsenal.com/assets/_files/images/may_09/gun__1243412893_liverpool26052009_23.jpg)

gantengnya wilshere, moga2 taun depan megang Piala BPL sama UCL senior deh, amiiiiinnnnn!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: marco_gooners on May 27, 2009, 06:38:11 PM
ditz..jgn terlalu terburu-buru mas..
kasih aja dia dulu main 1musim lg di reserves gitu..
drpd dipasang di senior tapi cm bbrp kali aja main nya.
nnt malah turun rate nya...

di reserves aja dulu,sama emanuel thomas dkk..
sabar ajeee, 2 org ini udah PASTI the next legend di arsenal kok.
u know lah english-man from london kan ciamik2 semua.

lumayan main di reserves buat ngasah mental..
tar sekali2 ketemu ama deco/ballack di chelsi reserves hahaha.. imo
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: DitZZZ on May 27, 2009, 06:49:15 PM
ya maksud gw wilshere cmn ikutan megang pialanya doang, kyk berbatov di MU gitu loh, gak maen tapi megang piala... :-X :-X :-X
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 27, 2009, 09:08:27 PM
^
wah itu musim depan masi di arsenal gak ya orangnya?
hihihihihi...

:glare:

kan musim depan duet sama wilshere di first team.. :blank:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Arsenal Till I die on May 27, 2009, 09:11:46 PM
waaahhh sii jack emang !!! pemaen masa depan arsenal !!! moga gak kmana mana tuh bocah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on May 27, 2009, 09:14:50 PM
Jack Wilshere , salah satu youngster yang ingin saya liat bermaen di skuad inti musim depan. Apalagi pemaen ini sehari hari sudah berlatih bersama team senior di Colney dan Wenger bakal memberi kesempatan buat Wilshere lebih banyak di pre season nanti . Liat aja komentar dari Liam Brady : “ He is a special kid. He has got great awareness with his passing ability and he can run with the ball”
“He just needs to keep on learning but he is the kind of kid who’ll want to learn and do better.
“I think he has a tremendous career in football ahead of him.”
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on May 28, 2009, 06:58:47 AM
musim depan angkat FA cup yang senior ya ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: budum on May 29, 2009, 11:43:30 AM
jgn cuma fa.....bpl dan ucl......dan wiilshare berperan bnyk ddlamnya.... ;D ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on May 29, 2009, 07:54:44 PM
Sebelum menargetkan mengangkat itu semua, gak usah jauh2.. Carling Cup dulu aja deh... :D

Lagian Wenger juga belom pernah menang Carling Cup kan? Di ajang Carling Cup, Wilshere hampir dapat dipastikan bakal jadi starter. Saatnya unjuk gigi... :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Arsenal Till I die on May 30, 2009, 07:26:57 AM
kayagnyaa musim depan masuk tim senior lagii nih !!!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ival on May 31, 2009, 07:38:01 AM
gw rasa next season willshere maen di FA ama carling deh,,klo untuk BPL dan champion league,,masih butuh waktu,,,minimal setahun lagi,,,
soalnya atmosfir BPL ama champion league berbeda ama FA dan carling ,,apalagi reserve
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on June 05, 2009, 10:34:47 AM
huehuehuehuee, sama seperti gibbs kah maksudnya?
di champion masih belon tenang?

tapi sebenarnya gue gak terlalu khawatir kalo youngster kita di turunkan di champion, selain kapan lagi mo cari pengalaman di UCL, juga gue yakin mental pemain muda arsenal sebenarnya bagus
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on June 05, 2009, 11:18:44 AM
wilshere sepertinya kuat lah mental kalo diturunin di UCL.. asal jangan langsung diturunin lawan tim-tim gede aja..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on June 05, 2009, 12:39:51 PM
Iyalah. LAwan tim2 kacang di Champions bisa turunin aja pemain2 kyk Wilshere. AW emang biasanya sering gitu kan, terutama klo udah aman dan pasti lolos fase grup.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on June 08, 2009, 04:11:31 PM
asal jangan diturunkan dulu di qualifikasi phase aja....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on June 09, 2009, 08:42:12 PM
asal jangan diturunkan dulu di qualifikasi phase aja....
Kualifikasinya kan 2 leg? Kalo misalnya Arsenal udah unggul dengan skor yang cukup aman di leg pertama, menurut gw gak terlalu masalah menurunkan Wilshere di partai leg kedua...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: w0rm5 on June 09, 2009, 08:59:21 PM
wilshere kan udah sempet maen di champion kmrn.
impactnya kata gw cukup bagus wong dianya maen bagus.
malah nambah daya serang arsenal.
ga keliatan kek pemaen debutan
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on June 12, 2009, 07:17:42 PM
Wilshere - Walcott has shown me the way

Theo Walcott’s words of wisdom have helped Jack Wilshere cope with this season’s intense introduction to life in the first team.
 
In February 2008, the Hertfordshire-born midfielder was making his first Reserve Team appearance while still a schoolboy. Yet within seven months he had made his debut for Arsène Wenger’s senior side aged just 16 years and 256 days. The ‘secret’ was out.
 
More glory was to come when Wilshere opened his goalscoring account with a fizzing long-range drive in Arsenal’s 6-0 victory over Sheffield United in the Carling Cup. In total, the midfielder appeared eight times in the first team alongside numerous outings for the Reserves and Under-18s.
 
One man who knows all about the journey from teenage wonderkid to first-team regular is Walcott. And for Wilshere, there could be no better mentor.
 
 “They all talk to me and tell me what it was like for them when they were young players,” he told Arsenal.com. “But Theo is the one who helped me especially in that area.
 
“When he was young he would play a game and then not play again for the next six months. That can be tough so he’s been giving me advice on that.
 
“It helps a lot. Maybe I am following the same path as him so it’s helpful to have him around. I want to do what he has done really, he’s now a proper member of the first XI really and that’s what I want to be.”
 
Walcott is also aware of the similar transition on the international stage. The rapid winger was a surprise inclusion in Sven-Goran Eriksson’s England squad which was knocked out of World Cup 2006.
 
Walcott, who did not appear in Germany, has since become a regular feature for the Three Lions and completed 90 minutes in England’s 6-0 thrashing of Andorra on Wednesday.
 
Wilshere is at the forefront of a new wave of young homegrown talent throughout the Academy and he believes it can only benefit the Club.
 
“I’m proud that so many young English players have got this far,” Wilshere said. “We’ve got a mixed squad but it’s great to see them coming through.

”It’s good for all of us in the team and it keeps the spirit up. There are more even younger too - Benik [Afobe], Chuks [Aneke] people like that.
 
“The English players join the Club at a young age and keep working hard. That moves them up through the age groups and they’re there when they’re older.
 
“Hopefully they continue to do it in the future too.”
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on June 12, 2009, 08:07:10 PM
Huehuehue.. Keduanya emang mirip kok. Speed nya mirip, sama2 orang Inggris, sama2 mumpuni main di sayap. Hehehe..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: final_heaven_13 on June 13, 2009, 11:57:18 AM
menurut gw wilshere lebih jago drpd walcott, kalo walcott cuma ngandelin speed doank tp wilshere berteknik dan lincah. kalo walcott cuma gitu2x doank pasti lambat laun bisa kebalap ama wilshere
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on June 13, 2009, 09:34:48 PM
menurut gw wilshere lebih jago drpd walcott, kalo walcott cuma ngandelin speed doank tp wilshere berteknik dan lincah. kalo walcott cuma gitu2x doank pasti lambat laun bisa kebalap ama wilshere
Untuk hal ini, gw setuju bro...
Gw rasa secara teknis, Wilshere di atas Walcott. Tapi kalo soal fisik, stamina, sama kecepatan, Walcott di atas Wilshere.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: final_heaven_13 on June 14, 2009, 08:59:00 PM
menurut gw wilshere lebih jago drpd walcott, kalo walcott cuma ngandelin speed doank tp wilshere berteknik dan lincah. kalo walcott cuma gitu2x doank pasti lambat laun bisa kebalap ama wilshere
Untuk hal ini, gw setuju bro...
Gw rasa secara teknis, Wilshere di atas Walcott. Tapi kalo soal fisik, stamina, sama kecepatan, Walcott di atas Wilshere.
yah pasti dlm hal kecepatan walcott menang...kalo ga salah walcott punya prestasi dlm olahraga sprint. yg bisa nyamain kecepatan walcott yah paling henry dan vela kalo menurut gw...emang speednya gila bgt si walcott. masalah stamina wilshere sebenarnya lumayan kuat tp mungkin blm bisa langsung digenjot habis2xan fisiknya maklum masih abg hehehe. kadang2x otak, visi dan misis lbh dibutuhkan dr sekedar kecepatan krn kalo yg markingnya jago,masalah speed bisa diredam.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on June 15, 2009, 12:33:05 AM
menurut gw wilshere lebih jago drpd walcott, kalo walcott cuma ngandelin speed doank tp wilshere berteknik dan lincah. kalo walcott cuma gitu2x doank pasti lambat laun bisa kebalap ama wilshere
Untuk hal ini, gw setuju bro...
Gw rasa secara teknis, Wilshere di atas Walcott. Tapi kalo soal fisik, stamina, sama kecepatan, Walcott di atas Wilshere.
yah pasti dlm hal kecepatan walcott menang...kalo ga salah walcott punya prestasi dlm olahraga sprint. yg bisa nyamain kecepatan walcott yah paling henry dan vela kalo menurut gw...emang speednya gila bgt si walcott. masalah stamina wilshere sebenarnya lumayan kuat tp mungkin blm bisa langsung digenjot habis2xan fisiknya maklum masih abg hehehe. kadang2x otak, visi dan misis lbh dibutuhkan dr sekedar kecepatan krn kalo yg markingnya jago,masalah speed bisa diredam.
Yap... Setuju gw... Klo bener2 tau permainannya dan bisa ngimbangin speednya yg ngandalin speed lebih gampang dimatiin daripada yg ngandalin visi dan otak..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on June 15, 2009, 03:36:26 AM
hahahaha gak bisa judge gitu dong. wilshere suksesnya baru di skala reserves loh. klo walcott udah kebukti di tim senior dan timnas inggris. jadi menurut gw kurang adil lah klo dari situ kita judge skill wilshere di atas walcott.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on June 15, 2009, 06:32:29 AM
eh wilshere larinya juga cukup kenceng lho sebenernya.. :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: final_heaven_13 on June 15, 2009, 06:50:44 AM
hahahaha gak bisa judge gitu dong. wilshere suksesnya baru di skala reserves loh. klo walcott udah kebukti di tim senior dan timnas inggris. jadi menurut gw kurang adil lah klo dari situ kita judge skill wilshere di atas walcott.
jgn lupa bro wilshere jg sukses di tim england u21. Gw lbh suka gaya main wilshere ketimbang walcott,wilshere kayak belut soalnya,masih muda tp berani buat penetrasi,ga malu2x walaupun msh junior hehe
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: marco_gooners on June 15, 2009, 12:51:22 PM
walcott jd kurang kan gara2 dia diajarin jadi winger dulu ama AW..
makanya yg terlihat cuma speed nya aja yg kenceng.

finishing walcott jg lumayan kok..
tp memang wilshere dan walcott asset berharga arsenal.

so jgn sampe deh ini anak pindah,  ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on June 15, 2009, 01:16:03 PM
wilshere kalo sampe di lepas, nah itu baru blunder besar banget dari AW sama staff nya.. :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on June 15, 2009, 02:58:53 PM
Klo sampe Walcott yang dilepas??
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on June 15, 2009, 03:14:13 PM
sama aja blunder besar itu..
kecuali memang ke depannya walcott ato wilshere gak menunjukkan perkembangan yang signifikan dari yang sekarang..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on June 15, 2009, 03:21:10 PM
Hohohohoho...... Pasti tuh 2 orang bakalan jadi pemain besar...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on June 15, 2009, 08:54:14 PM
^sekarang masih pendek sih, apalagi wilshere...:P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on June 16, 2009, 07:45:09 PM
2-2nya belon sampe umur 25 kan? masih bisa tinggi lah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on June 16, 2009, 08:18:54 PM
hahahaha gak bisa judge gitu dong. wilshere suksesnya baru di skala reserves loh. klo walcott udah kebukti di tim senior dan timnas inggris. jadi menurut gw kurang adil lah klo dari situ kita judge skill wilshere di atas walcott.
Emang rasanya kurang fair juga menilai sedini itu bro, tapi kalo gw pribadi sih liat dari berapa kali Wilshere main di partai first team Arsenal aja. Membandingkan dengan ketika Walcott main di partai first team Arsenal dengan jumlah partai yang sama, rasanya secara statistik bagusan Wilshere daripada Walcott. Hehehe
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on June 17, 2009, 08:22:20 AM
hehehe.. klo gw masih blom bisa ngebandingin mereka berdua deh. sampe dua-duanya bener-bener ada reguler di first team.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Aan_Adrian on June 17, 2009, 03:59:53 PM
klo sekarang emang walcott masih lebih baik dari wilshere..klo wilshere lebih jago ya pasti masuk 1st team..

cuma klo diliat dari potensinya wilshere bisa jauh lebih jago dari walcott..wilshere punya kelebihan lain yg g dipunyain walcott,yaitu dribble..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: marco_gooners on June 18, 2009, 02:20:42 AM
passing n vision nya jg potensial banget..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on June 18, 2009, 09:06:29 AM
Wishere cuma kalah umur dari walcott
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on June 18, 2009, 01:17:31 PM
kalo walcott gak berkembang udah pasti bakal kelewat ama nih anak
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Coach on July 03, 2009, 10:31:40 AM
Arsenal Perpanjang Kontrak Pemain Mudanya
Setelah Aaron Ramsey, kini giliran Jack Wilshere yang ikatan kontraknya diperpanjang Arsenal.

Kemarin, Aaron Ramsey setuju untuk memperpanjang kontraknya bersama Arsenal. sejurus kemudian, pihak klub langsung memperbarui kontrak Jack Wilshere.

Tidak disebutkan berapa lama durasi kontrak baru yang sudah ditandatangani Wilshere, namun pihak klub menegaskan jika pemain berusia 17 tahun itu akan bertahan dalam waktu yang lama.

"Merupakan kabar gembira Jack telah menandatangani kontrak jangka panjang," ujar manajer Arsene Wenger.

"Jack telah membuat kemajuan yang bagus musim lalu, bermain untuk tim U-18, pengganti dan tim utama dan kami menyaksikan betapa hebat talenta yang dimilikinya," paparnya lagi.


Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on July 03, 2009, 01:50:56 PM
Hppy to hear that...
Congratz ya jack... :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on July 03, 2009, 06:36:32 PM
mengamankan pemain berpotensi bro.....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on July 03, 2009, 07:08:27 PM
Yup, calon pemain terbaik Inggris di masa depan nih.. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on July 03, 2009, 07:27:08 PM
Berita yang sangat bagus. Moga musim depat bisa dapat kesempatan maen lebih banyak.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on July 04, 2009, 03:02:02 AM
Selamat udah nyusul ramsey..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on July 04, 2009, 04:50:14 AM
^
hahahaha gw salah baca nih urutannya. harusnya gw buka thread wilshere dulu baru gibbs biar tulisan lo lebih berurutan ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on July 04, 2009, 08:56:19 AM
Hehe, kan urutannya mesti gitu..:P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: supermaman on July 04, 2009, 10:02:07 PM
Arsenal Football Club is delighted to announce that Jack Wilshere has signed a new long-term contract with the Club.
 
Wilshere (17), who signed professional terms with the Gunners in January, enjoyed a breakthrough season in 2008/09, making eight first-team appearances and scoring one goal.

Arsène Wenger said: “It’s such great news that Jack has signed a new long-term contract. Jack made great progress last season, playing at Under-18s, Reserves and First Team level and we all witnessed what a great young talent he is. At still 17 years of age, the potential is huge for Jack and we’re all delighted that he has committed his long-term future to Arsenal Football Club.”
 
Everyone at Arsenal is looking forward to Jack’s continued contribution and development in the years to come.

pemain yang sangat potensial dan sangat layak dipertahankan ... udah memecahkan beberapa rekor dalam kategori termuda untuk Arsenal. congratz Jack !
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on July 05, 2009, 06:28:17 AM
Bulan puasa nanti bang Jack bakal sering dimainkan. :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on July 07, 2009, 02:19:26 PM
congrats juga buat wilshere atas kontrak barunya.. ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: syx on July 07, 2009, 05:59:30 PM
napa nunggu bulan puasa?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on July 07, 2009, 08:20:41 PM
Musim lalu Jack Wilshere tampil memukau di ajang pre season hingga akhirnya dia dimasukkan Wenger ke skuad utama Arsenal untuk menjalani musim kompetisi 08/09.

Semoga aja di pre season kali ini juga dia bisa tampil lebih bagus lagi, sehingga di musim kompetisi 09/10, Wilshere bisa lebih banyak diturunkan... :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Gunman on July 08, 2009, 08:19:56 AM
Nunggu Bulan Puasa... Buat Ngisi kekosongan Nasri  arse flag
Nasri kan Muslim...hehehehe  smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: engaaas on July 08, 2009, 01:26:30 PM
Nunggu Bulan Puasa... Buat Ngisi kekosongan Nasri  arse flag
Nasri kan Muslim...hehehehe  smile jersey
hahaha setuju gw sama bro yg satu ini..trs yg gantiin RVP sama kolo toure syp?mereka kan juga muslim.. arse flag
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: A.P on July 08, 2009, 01:34:04 PM
nasri, RvP ma Toure kaga usah diganti klo bulan puasa...sapa tau ibadah bawa hoki hehehe...

"Toure counter attack...bola dioper kepada nasri...nasri mencoba membawa sendirian..masih nasri, mencoba melewati 1 pemain, 2 pemain, 4 pemain sodara-sodara...umpan terobosan kepada van persie, van persie mencoba melakukan shooting langsung dengan kaki kirinya..Van Persie SHOOOOOTT...daaaannnnnn....ah sayang sekali bola melamb..oooohh apa yang terjadi bola mengenai burung yang sedang terbang rendah daaaaannn GGGGGOOOOOAAAALLLLLLLLLL......!!!! "


 arsenal3 arsenal3 arsenal3 arsenal3 arsenal3 arsenal3 arsenal3 arsenal3 arsenal3 arsenal3 arsenal3 arsenal3
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: engaaas on July 08, 2009, 01:47:36 PM
hahaha..poor bird. :(
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on August 02, 2009, 06:09:59 AM
Sip bang jack. Kalo arshavin ga cetak gol dia bisa jadi motm.

oot, knp bang jack bakal sering maen dibulan puasa, karena sinetron PPT tayangnya bulan puasa. ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gegerigi on August 02, 2009, 07:00:22 AM
GOKIL bgt wilshere mainnya..baru masuk langsung gocak gocek sana sini,crossing...mantab bgt lah pokoknya!!..


btw,ni anak crossingnya TOP bgt!!dribble bolanya juga oke!!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on August 02, 2009, 08:56:50 AM
speed-nya mirip walcott, tapi dengan kelebihan lebih jago gocek daripada walcott

 AFC putih  AFC Merah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dugemer on August 02, 2009, 09:17:22 AM
^
setuju...bocah ini speednya setara sama TW14..kelebihannya di gocekannya..ughh silap mata ;D
topp!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on August 02, 2009, 09:19:29 AM
^
setuju...bocah ini speednya setara sama TW14..kelebihannya di gocekannya..ughh sliap mata ;D
topp!

satu lagi, dia lebih ngotot dan ga cengeng... walopun body kecil, berani ngeyel ama lawannya.. klo dijatuhin, pasti buru2 bangun buat fight lagi
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dugemer on August 02, 2009, 09:27:37 AM
^
betul bgt om buluk..walau masih muda dia ga peduli siapa yg dihadapi..mau lebih gede, lebih senior, lebih lincah..hajarrr truss!! :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: rico_gooners on August 02, 2009, 09:37:46 AM
GOKIL bgt wilshere mainnya..baru masuk langsung gocak gocek sana sini,crossing...mantab bgt lah pokoknya!!..


btw,ni anak crossingnya TOP bgt!!dribble bolanya juga oke!!

setuja...
permainan nya blom kebaca ma tim lain ....  smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Syiar on August 02, 2009, 09:52:33 AM
Willshire akan memberikan warna baru di Arsenal dan Premierre Leaque musim depan,wajah lama dengan visi yang lebih modern.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: putra bergy on August 02, 2009, 10:48:18 AM
..bagus..tapi belum cukup..


..potensial sekali ni anak.. arsenal3 arsenal3
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: tiqho on August 02, 2009, 12:08:29 PM
wonderkid ! 17 tahun kaya gitu mainnya, gila 3 tahun lagi jadi pemain terbaik gua yakin
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 02, 2009, 06:38:46 PM
speed cukup.... imajinasi cukup.... tinggal sering diturunkan di pertandingan aja nih....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gegerigi on August 02, 2009, 06:47:32 PM
makan yang banyakk..biar gemukan dikit badannya! :-* :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on August 03, 2009, 12:01:35 AM
parah jago bgt wilshere..

masih umur 18 thn ya?

gila ini sih udah pantes msk 1st-team.. udah pelapis walcott ini aja, eboue jadi pelapis sagna..

bner2 masa depan cerah!!!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Seafirefly on August 03, 2009, 12:04:54 AM
parah jago bgt wilshere..

masih umur 18 thn ya?

gila ini sih udah pantes msk 1st-team.. udah pelapis walcott ini aja, eboue jadi pelapis sagna..

bner2 masa depan cerah!!!

17 taun ktny om,pas taun baru 18.. (kan klo gk slh ultahny 1 Januari,hi3x..).
taun ini kykny udh bisa turun di liga sbg subs kykny,jdi Rosicky ttp bisa maen di playmaker kyk tadi ngelapisin Cesc ato bahkan ngedampingin Cesc klo mo pke 4-5-1..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: delyon.e on August 03, 2009, 12:09:23 AM


17 taun ktny om,pas taun baru 18.. (kan klo gk slh ultahny 1 Januari,hi3x..).
taun ini kykny udh bisa turun di liga sbg subs kykny,jdi Rosicky ttp bisa maen di playmaker kyk tadi ngelapisin Cesc ato bahkan ngedampingin Cesc klo mo pke 4-5-1..

allahuakbar... jago banget wilshere.. padahal masih kelas 2 SMA.. salut!!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 03, 2009, 12:10:40 AM
Hehehe, gak salah gw ikutin sepak terjang anak ini dari masih di u-18 dan reserves di akhir 2 musim lalu..hehehe..

The best is yet to come..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 03, 2009, 12:27:54 AM
^
haha.. iya gw inget banget taun lalu lo bikin thread wilshere semua orang cuek kagak ada yang kenal. Gw posting juga dikit-dikit sampe liat dia beneran maen musim lalu.

Musim ini jelas udah improved lebih jauh ya..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on August 03, 2009, 12:40:11 AM
Mantep bgt ni anak maennya... Pasti wenger bakal lebih sering nurunin dia musim ini, walaupun intinya dia mungkin masih jadi sub2 ama buat FA n carling dulu sih... Tapi ga diragukan lagi calon bibntang masa depan...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 03, 2009, 12:51:40 AM
Fabio Capello tadi ngapain ya? ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: jellot on August 03, 2009, 12:54:10 AM
Fabio Capello tadi ngapain ya? ::)

nyontek strategi nya AW kali  AFC Merah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on August 03, 2009, 12:59:47 AM
Fabio Capello tadi ngapain ya? ::)
Mau liat perkembangan wilshere.... ato mungkin mau liat2 permainan almunia???
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Seafirefly on August 03, 2009, 01:16:49 AM
Fabio Capello tadi ngapain ya? ::)
Mau liat perkembangan wilshere.... ato mungkin mau liat2 permainan almunia???
dpt jackpot dia,wilshere maen bagus,almunia jg maen bagus,hi3x..

Ato cm nganterin walcott?di tunnel pas mo ngambil piala ada dia,pke bju item2..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cRaZyBouTcEsC on August 03, 2009, 01:43:57 AM
3 kata aj bwat gambarin mainny jack tadi...
"edan pisan euy..."

Calon2 messi jg nih, hehe...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on August 03, 2009, 03:37:32 AM
Fabio Capello tadi ngapain ya? ::)

Liat wilshere dan almunia ;D

Moga bisa secepatnya ditarik ke timnas senior.

bdw, siapa komentator tvone yang bilang musim lalu wilshere cuma maen di carling? :glare:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 03, 2009, 04:24:02 AM
Wenger on Wilshere,

"I sped him up by putting him in the dressing room and giving him a chance to practice every day with the first team."

"If I had taken him out of the youth team now, you would not have seen what we did today, that means he has benefited a lot from special treatment and an acceleration of his education.

"I do not know how much he will play (this season). It is very difficult to predict.

"The only problem in England, knowing the impatience of English people, is that it will be difficult to keep the right pace in his progress.

"Let's be calm and quiet. There is still a year to go to the World Cup, and let's see how he improves, how consistent he is.

"Let's not make stars in just two games. You have to respect the development of the players."

source (http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_5469593,00.html)

Patience is indeed a virtue, hehe..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gegerigi on August 03, 2009, 06:38:12 AM
bener2 wonder kid arsenal nih anak!!

haha..gokil bgt deh emang wilshere!...mudah2an pas dimainkan di EPL dia ga grogi.. ;)
 Arsenal logo! Arsenal logo!

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Aan_Adrian on August 03, 2009, 11:29:31 AM
better than walcott..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dcsOnline on August 03, 2009, 12:20:16 PM
Yo ayo wilshere....

badan gedein dikit buat body charge... terus lengkap d...

 arsenal3 arsenal3 arsenal3 arsenal3
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: final_heaven_13 on August 03, 2009, 01:03:53 PM
Yg hebat mentalny wilshere,walaupun msh muda tp brani fight dan bisa ngeblend am permainan tim.speed,penempatan posisi,akurasi tendangan dan umpan,gocekan bkin wilshere bener2x wonder kid...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arioss on August 03, 2009, 01:20:18 PM
better than walcott..
yup... lebih licin dari Theo... ;)

tapi enaknya... klo ada Jack... Theo bisa jadi striker nih...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: kaizer on August 03, 2009, 01:58:05 PM
spechless liat wilshere smalem.
hail jack wilshere!!! arsenal3
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: xgoonerx on August 03, 2009, 02:10:28 PM
Fabio Capello tadi ngapain ya? ::)

Liat wilshere dan almunia ;D

Moga bisa secepatnya ditarik ke timnas senior.

bdw, siapa komentator tvone yang bilang musim lalu wilshere cuma maen di carling? :glare:

makanya gw mendingan nonton dr parabola deh... males denger komentator indonesia..udah sok pinter, salah2 pula !

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on August 03, 2009, 02:22:22 PM
wilshere nih kyanya bner2 kya walcott

walcott
05/06: namanya aja ga kedenger , kontroversi tiba2 dipangil timnas bwt piala dunia

06/07: masih jadi pemaen pengganti

07/08: jam terbang di team inti udah meningkat tp masih jd pemaen pengganti

08/09: jadi pemaen inti


wilshere

07/08 : team reverse

08/09: team reverse

09/10: maenya buzet speechless deh..

gile bner inggris, walcott belum gede2 bner udah punya titisanya, 2 2nya dari arsenal pula .. bentley,lennon,young,swp kyanya bakal dapet saingan berat nih..  :P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: najwanadira on August 03, 2009, 03:40:43 PM
Jack jadi Player of the tournament ya di Emirates Cup? ;)
Trio Jack, Cesc, ma Arshavin di tengah bakal dahsyat, tinggal ditambah ma pat vieira arsenal pasti treble musim ini
amin.... smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Ito' 5!50 on August 03, 2009, 03:42:30 PM
gila nih bocah..lebih gila drpd cesc,walcott atw ronaldo waktu umur 17 th.. :-*

aset penting nih..harus dijaga baik2..

trus mudah2an media kgk ngexpose abis2an aja.. :scyth:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: budum on August 03, 2009, 04:56:33 PM
liat wilshere maen................cuma bsa bengong......


gila nih bocah......keren bgt
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: yospirez on August 03, 2009, 05:51:22 PM
:sweat: :sweat:...qo pada mendiskreditkan walcott y?dia itu pemain arsenal juga lho..udh pada lupa assistnya dia ke ade di anfield (ucl 07/08) kmrn?c'mon guys...

*sori oot dikit..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: the gummers on August 03, 2009, 06:08:59 PM
:sweat: :sweat:...qo pada mendiskreditkan walcott y?dia itu pemain arsenal juga lho..udh pada lupa assistnya dia ke ade di anfield (ucl 07/08) kmrn?c'mon guys...

*sori oot dikit..
hah?! siapa yg diskriditkan walcott yos? Gak ada ah menurut gw... Penampilan wilshere di emirats cup kemaren emang meningkat pesat tapi gw harap jangan dulu sering2 dimaenin di first team di epl dulu,kalo di carling atau fa boleh lah...Biar digodok dulu di reserve team biar fisik sama mentalnya berkembang dulu,wilshere adalah aset arsenal yang sangat berharga...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Arsenal Till I die on August 03, 2009, 06:55:45 PM
terkagum kagum ma permainan nii bocah !!!  :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ian_andrian on August 03, 2009, 07:02:04 PM
si kecil yang berbkat. . .
kaya jagon W, , horge lorenzo smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: yospirez on August 03, 2009, 07:26:41 PM
:sweat: :sweat:...qo pada mendiskreditkan walcott y?dia itu pemain arsenal juga lho..udh pada lupa assistnya dia ke ade di anfield (ucl 07/08) kmrn?c'mon guys...

*sori oot dikit..
hah?! siapa yg diskriditkan walcott yos? Gak ada ah menurut gw... Penampilan wilshere di emirats cup kemaren emang meningkat pesat tapi gw harap jangan dulu sering2 dimaenin di first team di epl dulu,kalo di carling atau fa boleh lah...Biar digodok dulu di reserve team biar fisik sama mentalnya berkembang dulu,wilshere adalah aset arsenal yang sangat berharga...

ga ada y?perasaan gw aja kali.soalnya aneh aja wilshere main bgs di bbrp partai n lgsg dibanding2in sm walcott.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 03, 2009, 10:11:11 PM
Jack jadi Player of the tournament ya di Emirates Cup? ;)
Trio Jack, Cesc, ma Arshavin di tengah bakal dahsyat, tinggal ditambah ma pat vieira arsenal pasti treble musim ini
amin.... smile jersey

klo gw gak salah baca berita, katanya arshavin yang jadi player of the tournament. Tapi Wilshere dapet MOTM di 2 pertandingan. Aneh ya.


ga ada y?perasaan gw aja kali.soalnya aneh aja wilshere main bgs di bbrp partai n lgsg dibanding2in sm walcott.

bukan ngebandingin yos. Tapi kita semua ngarepin Jack bisa ngikutin jejak Theo
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Suri on August 04, 2009, 10:49:59 AM
gila nih bocah..lebih gila drpd cesc,walcott atw ronaldo waktu umur 17 th.. :-*

agak berlebihan nihh..hehe...:)
Cesc 16 tahun ajaa udah jadi pencetak goal termuda Arsenal sampe saat ini...Walcott juga ga bisa "dilewatin gitu ajaa"...

kalo Ronaldo mahh...sebodo amattt....

tapi Jack Wilshere bener2 kereeeennn abissss....TOP CLASS...!!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Fikri Wicaksana on August 04, 2009, 01:03:44 PM
Mantep pisan pokoknya mah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: agungfabregas on August 04, 2009, 01:11:11 PM
wonderkid  AFC putih
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: xgoonerx on August 04, 2009, 01:33:37 PM
gila nih bocah..lebih gila drpd cesc,walcott atw ronaldo waktu umur 17 th.. :-*

agak berlebihan nihh..hehe...:)
Cesc 16 tahun ajaa udah jadi pencetak goal termuda Arsenal sampe saat ini...Walcott juga ga bisa "dilewatin gitu ajaa"...

kalo Ronaldo mahh...sebodo amattt....

tapi Jack Wilshere bener2 kereeeennn abissss....TOP CLASS...!!

itu sebenernya gol si Gilberto Silva lho...

coba diliat lg videonya :P hihihih

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: supermaman on August 04, 2009, 04:27:00 PM
jadi ingat emirates cup musim lalu ... disana wilshere juga udah mulai mencuri perhatian. dan emirates cup musim ini dia jd MOTM. apakah pertanda dia bakal lebih sering dimainin di EPL ? musim lalu dia membantu youth arsenal juara di League & FA Youth Cup. sapa tau aura juaranya kebawa di EPL/FA/UCL musim ini.  :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on August 04, 2009, 04:43:24 PM
gw rasa perkembangannya bakal persis seperti walcott..

untuk tahun ini kyanya tetep walcott jd pilihan utama, tp jam terbang wilshere semakin bertambah..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on August 04, 2009, 04:49:50 PM
first team mah belom lah si wilshere. AWnya sendiri aja bilang, jangan terlalu ngedewain wilshere dulu hanya hasil dari pertandingan kemaren. Tapi kesempatan bermain pastinya akan makin terbuka buat wilshere dan jalan menuju pemain bintang sangat terbuka lebar
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 05, 2009, 11:02:50 AM
Pre season musim lalu aja Salgado udah kewalahan jagain dia. Apalagi musim ini pengalamannya dah nambah banyak banget.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 05, 2009, 11:38:24 AM
@H4L.... gue mah harepin dia bisa lewatin Theo... bukan ngikutin jejaknya dia....

coba kita buat perbandingan sedikit, akselerasi dia memang tidak sekenceng Theo, tapi menurut gue dribble dia masih lebih bagus dari Theo, juga umpannya...... kalo Theo gak hati2 dia bisa tenggelam sama Jack....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 05, 2009, 11:42:44 AM
^
hehe.. tapi kenapa mesti theo yang tenggelem klo bisa bersinar barengan?

Gw pribadi lebih suka sama gaya main wilshere. Tapi mesti diinget juga skalanya. Walcott udah main di skala yang jauh lebih atas, dan sejauh ini konsisten. Wilshere menonjol, tapi, with all respect, di skala tim youth.

Kan pake milestone. Pertama sejajarin Theo dulu, abis itu lewatin. Emang mesti pelan-pelan kan. AW sendiri bilang gitu, makanya dia sengaja taro Wilshere di tim youth musim lalu.

Remember. You push it too hard, you might lose it, hehe..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on August 05, 2009, 11:48:29 AM
jgn berekspetasi terlalu tinggi ke Wilshere juga..

dulu ekspetasi kita ama walcott jg besar nyatanya dia bs membuktikan itu smua,semoga hal ini bs dilakuin wilshere

bner kata aw kita ga bs ngliat dia hanya dari 2 pertandingan dia, liat perkembangan dia di musim ini.. gw rasa tetep walcott jd pilihan utama, perlahan tetapi pasti wilshere+ramsey pasti berkembang..  ;)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: final_heaven_13 on August 05, 2009, 11:57:07 AM
Walcott unggul dr segi speed dan pengalaman bermain tp wilshere jauh lbh unggul di visi dan cara ngebaca permainan,di 2 pertandingan kmaren wilshere ksh umpan yg baik dan di timing yg tepat,sering bgt bgtu..umpanny akurat.wilshere ampir sama fabregas dlm memberikan umpan dan terobosan,itu menandakan visiny bgs bgt
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on August 05, 2009, 12:06:23 PM
yang paling hebat arsenal jarang ada pemaen inggris, tapi begitu ada pemaen inggris di arsenal pasti msk timnas terus..

seaman,adams,keown,winterburn,parlour,cole,campbell,ian wright,walcott

semoga selanjutnya wilshere..  ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: donny_pires on August 06, 2009, 05:19:43 PM
yang paling hebat arsenal jarang ada pemaen inggris, tapi begitu ada pemaen inggris di arsenal pasti msk timnas terus..

seaman,adams,keown,winterburn,parlour,cole,campbell,ian wright,walcott

semoga selanjutnya wilshere..  ::)
setuju bung ntar walcott jd striker murni spt yg dia minta, terus jack jd sayapnya sipppppp deh
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on August 06, 2009, 05:38:11 PM
yang paling hebat arsenal jarang ada pemaen inggris, tapi begitu ada pemaen inggris di arsenal pasti msk timnas terus..

seaman,adams,keown,winterburn,parlour,cole,campbell,ian wright,walcott

semoga selanjutnya wilshere..  ::)
Abis walcott yg masuk timnas inggris, harusnya gibbs dulu yg berikutnya masuk. Baru setelah itu wilshere.. ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 07, 2009, 10:45:00 AM
Wenger on Wilshere...

"I believe what is good in Jack's case," said Wenger, "[is] he reminds me a bit of Rooney when he started, in his belief and in his positive attitude to go forward. still has a lot to learn, team-wise and in his relationship with other players but there are some great basics there. You do not want him to be a star before he has delivered, though, and managing expectation levels is harder here than anywhere else."

source (http://www.guardian.co.uk/football/2009/aug/06/arsene-wenger-dubs-jack-wilshere-new-roooney)

ini maksudnya pasti rooney pas di everton nih. masih bener kelakuannya. gak kaya pas di mu, hehe..

The future is bright!!  AFC Merah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 07, 2009, 03:52:10 PM
as predicted, ini bocah memang bersinar di pre-season sekarang ini...
tadinya gw kira bakalan bersinar bareng sama ramsey, tapi ternyata wilshere yang lebih banyak dapet jatah main...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 08, 2009, 05:25:44 AM
^
Untung di posisi juga sih. Fabregas udah gak mungkin digeser. Tapi klo gelandang serang masih gede kemungkinannya di geser.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: FRED on August 08, 2009, 07:36:36 PM
gak salah lagi kalo arsenal di sebut-sebut sebagi gudang produksi pemain-pemain muda inggris...semoga wilshere betah di arsenal dan gak goyah dengan tawaran dari klub lain di masa depan.yeah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 08, 2009, 09:27:12 PM
Wilshere di panggil timnas U-20

Jack Wilshere’s incredible talents have finally been recognised by his country. The diminutive play-maker has been called up to represent England’s Under 20’s next week in a friendly against Montenegro.

kemungkinan besar wilshere bakal masuk ke timnas inggris u-20 buat main di piala dunia u-20 bulan depan. Jadi masih lama kayanya ngeliat Wilshere main di EPL musim ini.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: desmodromics on August 08, 2009, 10:15:41 PM
gw nemu nii foto. repost g yaa?

(http://a824.ac-images.myspacecdn.com/images01/97/l_106c035baeaa1c90b06269ef58521417.jpg)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vandai on August 08, 2009, 10:26:11 PM

ini maksudnya pasti rooney pas di everton nih. masih bener kelakuannya. gak kaya pas di mu, hehe..

The future is bright!!  AFC Merah

Yang jelas Wilshere gak akan ngisi mobil dieselnya dengen bensin!! ;D ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 09, 2009, 12:09:47 AM
Yah, JW dipanggil, ace u-19 si Lansbury malah enggak..

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 09, 2009, 12:15:06 AM
lansbury kan udah dapet jatahnya di turnamen u-19 kemarin chris... gantian lah... :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 09, 2009, 12:26:32 AM
Jebolan u19 ama u21 kan katanya dilebur di u20 khusus buat wc u20. Pelatihnya juga si eastick2 itu..

Jack gmana ya di timnas?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 09, 2009, 01:23:43 AM
^
bakal ngasi operan ke wellbeck terus tapi gak ada yang masuk :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on August 09, 2009, 05:19:47 PM
Capello Siap Sisipkan Wilshere Ke Piala Dunia
Fabio Capello sudah menyiapkan pintu bagi Jack Wilshere untuk terbang ke Afrika Selatan tahun depan.
9 Agu 2009 16:21:04


Manajer timnas Inggris, Fabio Capello, tidak menampil peluang Jack Wilshere menjadi bagian dari skuad Piala Dunia di Afrika Selatan tahun depan.

Gelandang Arsenal berusia 17 tahun ini tampil mempesona pada Piala Emirates setelah membantu timnya membungkus kemenangan mutlak atas Glasgow Rangers.

Tak hanya gelar juara turnamen, dua gol Wilshere juga memenangi hati Capello.

"Dalam sembilan bulan ke depan, kami akan menentukan apakah Wilshere berangkat atau tidak ke Afrika Selatan," papar Capello kepada News of the World.

"Semuanya tergantung apakah Arsene Wenger memainkannya di Arsenal. Dia mengejutkanku di Piala Emirates. Aku melihatnya dua kali musim lalu dan dia banyak berkembang."

Manajer berkebangsaan Italia itu merasa Wilshere punya semua kemampuan untuk sukses di level tinggi.

"Dia punya kepribadian besar, dia mencetak banyak gol, dia bermain tanpa takut, dan dia punya kepercayaan diri tinggi," ujar Capello.

"Rekan setimnya akan selalu memberikan bola kepadanya. Itu tidak biasa bagi pemain semuda dirinya."



 ::) ::) ::) semoga bneran
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: donny_pires on August 09, 2009, 05:51:00 PM
pemain ini masih muda dan tentunya masih byk berkembang semoga harapan kita jng terlalu tinggi padanya......tetapi selalu mendukungnya!!!biarlah dia berkembang dulu dan pada saat tiba wktnya dia pasti akan menjadi bintang arsenal maupun three lion
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: w0rm5 on August 09, 2009, 07:45:46 PM
kl beneran di panggil, maka jadilah wilshere Walcott mk 2
:D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 09, 2009, 09:48:06 PM
beuhh... kalo sampe wilshere masuk ke timnas inggris, really great achievement buat seorang pemain seumur dia..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 09, 2009, 11:08:56 PM
kl beneran di panggil, maka jadilah wilshere Walcott mk 2
:D

tapi bedanya sekarang dimaenin dong. klo walcott kan jadinya kaya cuman nonton di kelas vvvip doang :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on August 10, 2009, 01:15:06 PM
anjrit keren bgt kalo jd dipanggil...yah lumayan lah buat tar dipasang lawan tim ecek2

eh tp piala dunia mana ada tim ecek2 yak  :-X
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: najwanadira on August 10, 2009, 03:15:37 PM
Seharusnya AW leboh banyak beri kesempatan jd starter di EPL nanti, yakin pasti jd the best young player deh
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TishArsenal_forever on August 10, 2009, 06:06:29 PM
WILSHERE KE U-21 ;D

Wilshere handed Under-21s call up

Arsenal midfielder Jack Wilshere has been called into the England Under-21 squad for the friendly against Holland in Groningen on Tuesday.

The 17-year-old has been promoted from the Under-20s by coach Stuart Pearce following an injury to Bolton midfielder Fabrice Muamba.
Wilshere has been tipped to have a chance of making the senior squad for the World Cup next year, with boss Fabio Capello looking to monitor his progress this season.
After starring for his club in the pre-season Emirates Cup, Wilshere was expected to be named in Pearce's squad but instead prepared for the Under-20s clash against Montenegro at West Brom.
Gunners boss Arsene Wenger has compared Wilshere's talent to Wayne Rooney's, with the youngster's hopes of making South Africa dependent on whether the Frenchman gives him enough appearances.
"We have time before we have to decide if he will go to South Africa," Capello said. "It depends a lot on Arsene Wenger, if he will play him."

http://www.teamtalk.com/football/story/0,16368,1766_5483079,00.html

yeaaaa i hope AW will play him keren bgt klo bs ke south africa ::)
tp ke U21 is good enough for now..he totally deserves this, congrats to wilshere
 AFC Merah

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on August 10, 2009, 06:08:44 PM
Mantap dah wilshere. Buat pemain usia 17 masuk ke U-21 itu udah bagus bgt loh... Apalagi klo ampe masuk ke timnas senior...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on August 10, 2009, 09:35:05 PM
Asalkan Wilshere bisa memanfaatkan setiap kesempatan main yang diberikan Wenger buat dia di musim ini, gw yakin Wilshere bisa masuk ke skuad Inggris buat World Cup 2010 nanti... :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: hebron on August 11, 2009, 09:12:43 PM
asal gak terlalu cepat puas dan besar kepala..
JW mungkin bisa lebih hebat dari Beckham....
 smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: engaaas on August 12, 2009, 12:31:53 AM
wah kalo itu gw sependapat bgt..
JW punya bnyak kelebihan dibandingin becks..terutama dalam hal dribbling..  :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: yospirez on August 12, 2009, 06:39:07 PM
imo,tiap pemain punya kelebihan-kekurangannya masing2.sah2 aja sih kalo mau dibandingin.tp khusus pemain muda kaya wilshere,bagusnya sih jangan dibanding2in dulu sm pemain lain yg lebih senior.selain bisa jadi beban buat dia,malah bisa bikin fans kecewa nantinya kalo belum2 udh bikin ekspektasi yg berlebihan ke dia.kan kaya yg boss wenger bilang,sabar aja nunggu wilshere berkembang n ntar juga waktunya bakal dtg..;)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: supermaman on August 13, 2009, 09:44:26 AM
udah debut dia ... hasilnya 0-0. lumayanlah maen tandang lawan Belanda U21.

Jack Wilshere made his debut for England Under-21s as Stuart Pearce's side were held to a goalless draw in Holland. The 17-year-old Arsenal midfielder has been hugely impressive in pre-season. The teenager replaced Aston Villa's Fabian Delph after 58 minutes and acquitted himself well.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alifsn on August 13, 2009, 11:57:52 AM
gua ngikutin si jack wilshere dari dia masih kecil (bareng lansbury) .. gue kira lansbury yg bakal develop cepet, tapi wilshere emang luar biasa banget. perfect banget buat arsenal, pemuda lokal, didikan arsenal dari umur 8 taun sampe sekarang masuk timnas inggris ... kalo bisa maen buat arsenal sepanjang karir dia bakal lebih 'besar' dari tony adams ... doain aja mudah2an bisa begitu. 30 taun lagi liat patungnya depan ashburton grove ,, hehehe
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on August 13, 2009, 11:59:43 AM
emang mantep bgt ya, arsenal jarang2 produksi produk lokal, tapi sekali-nya produksi bagus2 semua hasilnya dan langganan timnas terus

ampe bek timnas inggris dulu kya ngliat arsenal maen aja..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: engaaas on August 14, 2009, 11:37:38 PM
emang mantep bgt ya, arsenal jarang2 produksi produk lokal, tapi sekali-nya produksi bagus2 semua hasilnya dan langganan timnas terus

ampe bek timnas inggris dulu kya ngliat arsenal maen aja..
haha..kalo skrg liat bek arsenal kaya ngeliat prancis maen.. smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 15, 2009, 07:31:26 AM
Gw jadi meratiin komentar si komentator pas arsenal lawan rangers kemaren. Beberapa kali si komentator bilang klo kelebihan utama si Wilshere ini, confidencenya. Di umur segitu, dia udah berani banget ambil keputusan, ngoper gaya aneh-aneh, ngelepas tendangan dari jauh, ngebody pemain lawan. Dari pertama Walcott dateng, Walcott butuh sekitar setaunan lebih buat ngedapetin confidence yang di dapetin Wilshere sekarang.

Jadi gak salah kayanya klo semua fans arsenal punya harapan tinggi ke Wilshere..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 15, 2009, 02:15:36 PM
yang gak didapet Theo di Arsenal adalah pengalaman memimpin di reserve, Jack yang udah ikut Arsenal dari 9 tahun udah jadi panutan dan pemimpin di segala kelompok umur di sekolah Arsenal, jadi Jack sudah biasa memimpin pemain lain dan punya confidence lebih dari pemain lain.....

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Rhesa Nasri on August 15, 2009, 02:25:33 PM
emang mantep bgt ya, arsenal jarang2 produksi produk lokal, tapi sekali-nya produksi bagus2 semua hasilnya dan langganan timnas terus

ampe bek timnas inggris dulu kya ngliat arsenal maen aja..
malah youth arsenal kayaknya banyakan pemain lokal.. wilshire, gavin hoyte, Luke Ayling, Randall, Luke Freeman.. cuma gw rasa, masa depan kiper arsenal ada ditangan dua org polandia itu.. fabianski sm szczesny... dan dua dua nya ada di first team.. keren.. dan Wilshere emg performed really well bgt pas pre-season jadi dia bakal likely be paired wid aaron ramsey... dan yg penting wilshere gak punya ego tinggi. keren!  AFC putih
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: suNu_tujuh on August 15, 2009, 02:39:51 PM
^
ya semoga merendah terus bro...

yg gw takutin dari anak2 muda inggris tuh tabiatnya yg suka unconsisten,, kadang bagus dikit udah byk omong... kaya runi wkt dari eperton dulu... ehhh, bener ternyata byk omong pas udah gede.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: theo_walcott on August 15, 2009, 02:41:05 PM
^ mirip sama yang ngomong ya sun...hihihi
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: suNu_tujuh on August 15, 2009, 02:45:09 PM
^
gila lu,.
resha loe katain banyak omong.... parah lu ndra..



*wkwkkww.... adu kambing.com :p
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 24, 2009, 07:16:30 PM
saatnya debut musim ini lawan celtic...

*crossing fingers
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 25, 2009, 12:02:57 PM
no worries.... no worries.....

*join crossing fingers
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 26, 2009, 03:52:19 AM
lha udah balik dia? bukannya sebulan ya di tournament U-20?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 26, 2009, 10:08:46 AM
sekarang mah dah balik....;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on August 26, 2009, 10:23:20 AM
bayangin bek2 celtic kocar kacir dibegoin anak kecil  arse flag
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 27, 2009, 03:45:17 AM
main tadi tuh.. sayang gak jadi starter memang... tapi lumayan lah...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: budum on August 27, 2009, 03:52:41 AM
biar maen bentar bek celtic dah kocar kacir githu...........ampe harus dijaga 3 pemain.............takut gara2 kmrn liat ranger diacak2 ama nih bocah...... ;D ;D


seneng bgt liat dia msk td.... ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 27, 2009, 03:53:40 AM
Lumayan..selalu terlihat active and energetic..

*fingers udah bisa dilepas..cape jg dicrossing2
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 27, 2009, 03:54:56 AM
^ darah muda sih chris... :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on August 27, 2009, 03:55:43 AM
Agak riskan juga pas diturunkan di partai lawan Celtic barusan, terutama melihat gaya main Celtic yang cenderung kasar seperti itu. Takut Wilshere cedera.
Terbukti pergerakan Wilshere memang menyulitkan lawan. Sampai2 harus dikasari dulu, baru bisa dihentikan.

Semoga gak cedera deh... :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on August 27, 2009, 04:00:46 AM
Engine-nya ok bnget nih bocah.. Mantabbss
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: jokoantonio on August 27, 2009, 04:01:16 AM
masi banyak yg harus dikejar.. terutama pngalaman dan karakter... kalo skill siy uda di atas wakakak
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: A.P on August 27, 2009, 03:16:55 PM
maen dr menit 70an, 1 asisst ke apin dan 1 SOT (sayang ketepis dengan tidak sengaja ma boruc)..wew..makin serem aja nih anak..coba dimaenin dari awal, bakal ngacak2 ky waktu rangers nih..  ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on August 27, 2009, 03:18:43 PM
Wuih... Mantap juga ni anak maennya. Moga2 makin sering diamenin deh..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 28, 2009, 07:18:41 AM
Wilshere di panggil England U-21 buat maen 2 pertandingan minggu depan.

source (http://justarsenal.com/jack-wilshere-picked-for-england-u21-squad-walcott-left-out/415)

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cimot_cool on August 28, 2009, 12:37:50 PM
^
Just hope he doesn't get burnt out and also comes out of the match unscathed.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Ariestoteles on August 28, 2009, 12:45:05 PM
berharap banget..Wilshare bisa masup sebagai pengganti di laga Mu vs Ars..
dan pasti don fabio akan liat..the new youngstar ...

run jack run...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: hebron on August 28, 2009, 10:35:12 PM
menunggu aksi JW di pertandingan arsenal vs MU.. mungkin AW memainkan dia sebagai pemain pengganti...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 29, 2009, 11:14:45 AM
show off depan SAF ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: A.P on August 29, 2009, 01:56:55 PM
pengen liat Wilsehere dribel bolak-balik ngelewatin Evra..wkwkwkwk  smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on August 29, 2009, 02:09:14 PM
Moga sempet maen dan cetak gol.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: tiqho on August 29, 2009, 07:45:34 PM
starter aja di kanan gantiin bendtner ! beuh !
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: delyon.e on September 02, 2009, 11:59:11 PM
starter aja di kanan gantiin bendtner ! beuh !

sabarlah.. bendtner lumayan ada peningkatan kok..
ada saatnya wilshere untuk jadi starter.. arse flag arse flag
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 03, 2009, 11:11:00 AM
kalo bener apa yang gw prediksi dari awal musim, wilshere harusnya bakalan lebih bersinar di carling dibanding dengan musim lalu..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on September 03, 2009, 11:18:08 AM
^
selama timingnya gak selalu bentrok sama jadwal timnas, gw rasa Wilshere bisa jadi kunci arsenal maju jauh di carling cup
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on September 05, 2009, 07:35:11 PM
Setelah dudu, kini wilshere yg diduga diving..

Inggris-u21 memang mendapat penalti dan akhirnya menang 2-1 gara2 jack dilanggar di kotak penalti pas kedudukan 1-1 lawan makedonia-u21. Para pemain dan pelatih lawan memang sangat yakin kalo jack melakukan simulasi, hal yg dibantah oleh pearce..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 05, 2009, 08:57:53 PM
apaan lagi sih ini..
setiap pemain arsenal dilanggar, selalu tudingannya diving.. apa-apa diving...
nanti lain kalo almunia jatuh nyelamatin gawang dituduh diving...

and, this is wilshere we're talking about.. geez...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Ito' 5!50 on September 05, 2009, 09:23:45 PM
masih gak bisa komen..soale belom liat kejadiannya...ada yg punya videonya??  :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cimot_cool on September 06, 2009, 01:09:41 PM
good to hear that he earned a penalty for young lions. AFC Merah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on September 23, 2009, 12:48:47 PM
Jack Wilshere menuai banyak pujian atas penampilan gemilangnya di Carling Cup tadi malam . Pujian datang dari Arsene Wenger yang mengatakan :
"I feel he did very well. He looked always lively, dangerous in a difficult part of the game. When it was very tight in the first half he looked to find openings, he is not scared. He has something which is very difficult to give to players, no matter how big the game is he takes the ball and takes people on.
"He still sometimes has a little lack of experience in his decision-making but you see there is something special there.
"I believe in the future he will be a central player but at the moment in his education it is good that he plays wide right, wide left, central, wherever we need him."
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cimot_cool on September 23, 2009, 01:16:33 PM
Wilshere looked really classy throughout the whole match; weaving in between players and making great passes.

The Brummies kept trying to hack him down at every opportunity but couldn't really get close to him. :P

perlakuan memalukan Jerome Thomas terhadap Wilshere....harusnya di ban aja sekalian  >:(
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: suNu_tujuh on September 23, 2009, 01:30:16 PM
nih baru next TW,,
Lah, TW aja masih muda...hehe...

suka nih gw sama gerak2nya dia td mlm, walo cuma dari HL doang liatnya.
coba skali2 di pake di EPL deh...

cuma kudu di inget, masih hijau nih... jgn terlalu cepet ngarepinnya,,, nanti juga ada waktunya kita ngliat dia di tim inti.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cimot_cool on September 23, 2009, 01:58:07 PM
Always wanted the ball last night, the only person who looked in control and wanting to make things happen.

He's going to be a great player, I just hope its at Arsenal.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on September 23, 2009, 03:18:18 PM
Yup! Talenta besar seperti ini selain musti di kembangkan juga musti di pertahankan.
Jangan sampe deh udah di kembangkan susah payah di Arsenal, tapi yang menikmati malah tim lain.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 23, 2009, 05:33:25 PM
always a good play from him...

sekarang kita liat dia berkembang di musim ini, dan tentu saja, jangan over expectation..

perlakuan memalukan Jerome Thomas terhadap Wilshere....harusnya di ban aja sekalian  >:(

i didn't see this one.. yang mana ya?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cimot_cool on September 23, 2009, 06:48:05 PM
perlakuan memalukan Jerome Thomas terhadap Wilshere....harusnya di ban aja sekalian  >:(


i didn't see this one.. yang mana ya?



Pertikain di menit ke 38', mereka berdua bertikai,karena wilshere mengambil bola dari Jerome kemudian Jarome sedikit memukul Wilshere. dan hal tersebut udah cukup buat Jarome di keluarkan wasit.

(http://i37.tinypic.com/e9spxe.jpg)
 Jerome gemes kali sama pipinya Wilshere he2 ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: budum on September 23, 2009, 07:20:21 PM
thomas ngiri x ama wilshere.......kalah jago ama anak kecil...... ;D ;D

ga sopan megang2.....ga tau apa itu masa depan arsenal...... :scyth: :scyth: :glare:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on September 23, 2009, 08:19:20 PM
Bahaya bener dah si jerome thomas.... Mantan arsenal juga kan dia?? Umur berapa sih ni anak??
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on September 23, 2009, 10:17:39 PM
^
Yes. baru mau gw post. jerome thomas itu didikan arsenal juga loh. Umurnya sekarang 26 taun. Dia di arsenal dari 2001-2004.

gw liat livecomm kayanya sadis banget. di tabok gitu :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on September 24, 2009, 10:12:51 PM
Bagus deh dia di kartu merah.. :D

Kalo cuma ribut2 di lapangan, gpp deh.. Yang penting jangan sampe jadi berantem brutal yang mengakibatkan Wilshere cedera... :(
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on September 25, 2009, 11:26:30 AM
kalo dari versi pelatihnya.... si jerome nawarin tangan buat jadi pegangan si jack naik, jack gak mau trus ngomong sesuatu....

jerome tersinggung dan dorong muka jack......
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on September 25, 2009, 01:51:36 PM
Si wilshere ngomong apa ya?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 25, 2009, 01:54:54 PM
^
palingan, "saya bisa bangun sendiri kok.." :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on September 26, 2009, 03:51:39 AM
@shika
nah itu, makanya gw bilang di match thread klo wilshere keliatan sedikit punya attitude (imo, makanya disamain kaya gazza/rooney, despite of the skill). semoga di tangan AW dia jadi bisa lebih baik deh.

tapi overall main bagus banget pas lawan wba. kerja sama 1-2 dia jalan sama siapa aja. Cara mainnya pun udah keliatan, born to be a gunner.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on September 26, 2009, 04:59:57 AM
Biasa pemaen inggris
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: budum on September 26, 2009, 06:33:22 AM
berharap aja permainannya ga menurun gara2 kejadian ini........ :( :(

"inget waktu maen fm 04,j thomas ada  dalam skuad inti pnyaq........


moga killer pass-nya wilshare trus berkembang
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on September 28, 2009, 10:30:48 AM
h4l, we need that kind of player... ;D

setidaknya ada yg bisa provokasi pihak lawan... ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 28, 2009, 07:28:19 PM
punya attitude, memang pantes buat jadi kapten masa depan sepertinya...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on September 28, 2009, 11:00:28 PM
punya attitude, memang pantes buat jadi kapten masa depan sepertinya...
Yup, feeling gw juga demikian.
The Next Arsenal Number 10 nih kayaknya... :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on September 29, 2009, 11:30:59 AM
no 10...... hmmmmmmm... 13 dulu deh........
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 29, 2009, 11:37:49 AM
19 aja udah cukup kok buat sekarang, hehe...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on September 29, 2009, 01:46:16 PM
deal ama lo bro gagak... ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: engaaas on October 17, 2009, 01:44:28 AM
@shika
nah itu, makanya gw bilang di match thread klo wilshere keliatan sedikit punya attitude (imo, makanya disamain kaya gazza/rooney, despite of the skill). semoga di tangan AW dia jadi bisa lebih baik deh.

tapi overall main bagus banget pas lawan wba. kerja sama 1-2 dia jalan sama siapa aja. Cara mainnya pun udah keliatan, born to be a gunner.
eits..jgn salah.RVP aja yg tadinya bengal bgt ditangan wenger jadi begal bgt nyetak golnya.jarang adu argumen sama wasit lg.agak beda ya sama CR "gay" 9..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cimot_cool on October 17, 2009, 12:17:53 PM
yg penting mainya ngk mengecewakan dan bisa buat Arsenal juara.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on October 19, 2009, 03:37:57 PM
kemaren cuma dimasukin buat habisin waktu doank, even bola aja gak nyentuh... :(

tapi setidaknya dah mulai diturunkan ama AW di pertandingan
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: tikarry on October 19, 2009, 03:40:52 PM
kemaren cuma dimasukin buat habisin waktu doank, even bola aja gak nyentuh... :(

tapi setidaknya dah mulai diturunkan ama AW di pertandingan

hal pertama yg terlintah dipikiran gw pas liat Jack dimasukin menit 90an:

kasian yg nyuci baju... :(
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on October 19, 2009, 04:31:00 PM
^
kayaknya sih baju nya dibawa jack ke rumah buat dipajang... daripada di cuci di klub.. :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: marco_gooners on October 19, 2009, 06:06:24 PM
kemaren cuma dimasukin buat habisin waktu doank, even bola aja gak nyentuh... :(

tapi setidaknya dah mulai diturunkan ama AW di pertandingan

hal pertama yg terlintah dipikiran gw pas liat Jack dimasukin menit 90an:

kasian yg nyuci baju... :(

hahaha.. hal2 kecil yg bisa jadi ribet tuh kalo di indonesia :P
mending lgsg kasi parfum aja buat dipake lawan west ham nnt..
eh iya baru nyadar sisa 2 pert. bulan ini kita main di london doang.. west ham n sperz..
sikaatt !
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: sodom on October 19, 2009, 07:15:07 PM
sebener ny kasian jg liat Wilshere maen bentar doank, pdhl pengen liat aksi2 ny lg... :(
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Randy on October 19, 2009, 08:56:51 PM
^
kayaknya sih baju nya dibawa jack ke rumah buat dipajang... daripada di cuci di klub.. :sweat:

sini dah pajang di rumah saya...  ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: VanFun on October 20, 2009, 12:19:56 AM
biar lain kali ga mubazir (bajunya).ganti ini aja :P

(http://www.oleole.com/media/main/images/member_photos/group1/subgrp151/jackwilsheresuperboy_283453.gif)

eh ga usah cuci2 kan kalo gini? :blank:
 smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on October 27, 2009, 11:13:02 PM
The Boro yang baru dapet pelatih baru, Gordon Stratchan, langsung tancep gas masalah pemain baru. Wilshere salah satu target Stratchan. Selain Wilshere, Macheda juga katanya mau di tarik the boro

source (http://www.guardian.co.uk/football/2009/oct/27/football-transfer-rumours)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on October 28, 2009, 01:46:41 AM
yak pelatih baru, gak realistis targetnya, prepare to get disappointed stratchan...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dddwwiii on October 28, 2009, 04:27:29 PM
pengen bgt lngeliat lebih banyak dari wilshere..
ayo bung arsene.. turunin dia lebih banyak lagi..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Capt.Shirko on October 28, 2009, 07:30:10 PM
gk bisa maen ya ntar malem??? gara2 masih mid semester yaa... :( :( :(
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on October 28, 2009, 09:15:17 PM
The Boro yang baru dapet pelatih baru, Gordon Stratchan, langsung tancep gas masalah pemain baru. Wilshere salah satu target Stratchan. Selain Wilshere, Macheda juga katanya mau di tarik the boro

source ([url]http://www.guardian.co.uk/football/2009/oct/27/football-transfer-rumours[/url])
Wilshere menurut gw gak akan mau pindah ke Boro. Meskipun jaminan first team nya lebih besar ketimbang Arsenal, tapi yang ada dia malah jadi turun kasta karena bermain di klub yang reputasinya lebih rendah.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on October 28, 2009, 09:20:02 PM
Boro-boro wilsherenya mau ke boro... Jangan boro-boro mimpi dunx, boro.....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on November 11, 2009, 11:57:59 PM
Young midfielder Jack Wilshere, who is currently out with an ankle problem, hopes to make his comeback in the City game, after a frustrating spell on the sidelines.

"I picked up my injury in training but I should be back for the Manchester City game," he told the club's official website.

"It will be good to play against Manchester City and I hope they play a full team.

"We will go there and believe we can win and hopefully we can. I think now we are into the last eight it is realistic for us to win the trophy.

"I think we can beat Manchester City and if we do then the competition will be wide open. We can go all the way."

source (http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_5688760,00.html)

jangankan city, chelsea full team pun gw rasa juga bisa di atasin sama tim carling arsenal yang lagi on fire.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on November 12, 2009, 12:56:15 PM
huehuehuhuehue, deal for that !!!

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cimot_cool on December 03, 2009, 11:14:23 AM
Manchester City 3 - 0 Arsenal

Wilshire - 5
didn't do much, but at least he showed spirit.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on December 04, 2009, 12:14:59 AM
ribut sama bellamy ya? ;D ;D mantap emang ini anak



UPDATE!!

Wilshere open to loan move

Wilshere admits a short-term deal away from Emirates Stadium could be the answer he is looking for, but the ambitious teenager has made it clear that he will only consider offers from Arsenal's top flight rivals.

"I would think about it but I think it would have to be in the Premier League," he said.

"Not that the Championship is a bad league at all, but it might suit me differently.

"I have seen things about Middlesbrough, Celtic and Rangers being interested and there may be others, but a Premier League side would be better.

"I would, of course, rather stay and be involved at Arsenal though, so we will see what happens."

source (http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_5754044,00.html)

boleh lah. udah out dari carling juga.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on December 09, 2009, 08:04:19 AM
Arsene Wenger sudah memberi lampu hijau bagi klub yang berniat meminjam gelandang mudanya Jack Wilshere . Namun Wenger mengisyaratkan akan meminjam Wilshere ke klub yang akan memberinya kesempatan bermaen di skuad utama dan lebih bagus lagi apabila klub tsb bermaen di level Premier League .

"There is a chance [for a loan]. I would prefer it to be in the Premier League, but at the top level of the Championship could be interesting."
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on December 09, 2009, 11:14:35 AM
coba dia di loan ke newcastle... sepertinya bagus..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on December 09, 2009, 11:30:53 AM
nah gw jugam ikir gitu. andai ke divisi bawah, mending di newcastle deh
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: BonArsenal on December 10, 2009, 07:47:51 AM
Arsene Wenger sudah memberi lampu hijau bagi klub yang berniat meminjam gelandang mudanya Jack Wilshere . Namun Wenger mengisyaratkan akan meminjam Wilshere ke klub yang akan memberinya kesempatan bermaen di skuad utama dan lebih bagus lagi apabila klub tsb bermaen di level Premier League .

"There is a chance [for a loan]. I would prefer it to be in the Premier League, but at the top level of the Championship could be interesting."

tim yg kekurangan pemain di BPL kayaknya Portsmouth deh
mereka klo ga salah kena embargo buat belanja juga kan ??
lagipula sejarah transfer pemaen Arsenal banyak ke sana: Sol, Lauren, Kanu  :-\

semoga sukses aja buat Wilshere !!!  arse flag
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on December 10, 2009, 01:33:08 PM
^
kalo di portsmouth kayaknya malah bisa kurang wilshere disana... pemain yang bagusnya udah gak sebanyak dulu waktu di jaman redknapp..

kalo gw sih tetep setuju, kalo di loan, ke newcastle aja..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: w0rm5 on December 10, 2009, 01:52:52 PM
iya mending ke newcastle aja.
skalian dijadiin agenrahasia arsenal bwt ngebujuk steven taylor ke arsenal :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on December 11, 2009, 05:26:44 AM
Silvestre praise for Jack Wilshere

"He's (Wilshere) among the best young players I've trained and played with.

"Wilshere is very tricky to play against. He's close to the ground so it's difficult to get the ball off him.

"He protects the ball well. He's unpredictable so when you train with him everyday it's difficult to catch him.

"He's really matured. We expect him to be always a step ahead of the others and we hope he carries on like this."

source (http://arsenal-mania.com/articles/3107816/Silvestre-praise-for-Jack-Wilshere.html)

wah pantes wilshere gak naek naek permainannya. yang jagain cuman silvestre. :P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: marco_gooners on December 11, 2009, 05:41:00 AM
jgn ah ke newcastle. banyak bajingan2 disana. steven taylor,ryan taylor,joey barton. msh inget arshavin di sikut dgn sangat sengaja sama steven taylor. trus clichy di piting sama ryan taylor. trus joey barton.. rata2 pemain newcastle kasar2. permainan mrk jg kurang luwes. karna kick n rush bgt.

takutnya pulang2 dr newcastle bkn makin canggih tp malah jd preman wkwkwk..
kl mau loan, coba loan ke nottingham forest. bisa jadi wilshere bawa nottingham forest kembali ke BPL.  ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on December 11, 2009, 07:39:06 AM
^
arsenal juga sebenernya ciri-ciri tim yang kick and rush gitu co.. :sweat:

kalo soal kasar-kasaran, gak ah kayaknya... barton udah gak sebengis dulu.. lagipula wilshere juga orangnya bukan orang selemah itu, bagus juga kalo dia bisa nempa fisiknya disana biar jadi lebih tangguh...

kalo ke nottingham, bukannya apa-apa, tapi timnya masih kurang kompetitif..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: BonArsenal on December 11, 2009, 09:17:33 AM
^
arsenal juga sebenernya ciri-ciri tim yang kick and rush gitu co.. :sweat:

kalo soal kasar-kasaran, gak ah kayaknya... barton udah gak sebengis dulu.. lagipula wilshere juga orangnya bukan orang selemah itu, bagus juga kalo dia bisa nempa fisiknya disana biar jadi lebih tangguh...

kalo ke nottingham, bukannya apa-apa, tapi timnya masih kurang kompetitif..

lagipula ditempa fisik di newcastle bukan buat jadi kasar/bengis, emang orang2nya aja asli  begitu :P
Kalo ada yg butuh dan pasti bisa sediakan tempat di 1st team, layak dicoba apapun timnya
BTW, emang sekarang Nottingham Forest udah maen di Championship Division ??

Wilshere sendiri maunya apa ya  arse flag
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on December 11, 2009, 10:05:22 PM
Wilshere di tawar Reading

Reading manager Brendan Rodgers has confirmed making an enquiry to sign Jack Wilshere, but doubts the Arsenal starlet will join the club on loan.

"The reality is he's a Premier League player and I think he's said that himself.

"But we're positioned great for young players to come here and if there are top talents, there is a big chance they can come here. If a young player is good enough then they will get an opportunity here."

source (http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_5764377,00.html)

nawarnya pesimis, hehe..

klo menurut gw, asalkan dimaenin terus di posisinya sih gpp.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on December 14, 2009, 07:31:49 PM
asal yang nawar tim premier league pasti diterima deh...

gw personally maunya dia ke wigan karena martinez pake formasi 4-3-3 dan wigan gak takut untuk maen terbuka dan menyerang...wilshere bisa banyak belajar di sana...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ival on December 14, 2009, 09:21:14 PM
ya selagi ditwar utk di LOAn tnpa opsi buy sih gpp...
cz gw ga pengen salah 1 aset emas kita lepas bgitu aja...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Randy on December 15, 2009, 03:10:49 PM
Sebelom dia dipinjemin,,ada baeknya neh kalo Jack "dipanasin" lagi,, artinya maenin dia di pos wing kanan (mnggantikan Walcott yg blm nemu feelnya, bwt smntara waktu)...siapa tau dia malah jd bagus,, n g perlu lg di loan... Mubazir bener kayaknya ngeliat pemaen kyk dia di bench terus...
Besok lawan Burnley jadikan Jack starter om AW !!! arse flag
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on December 15, 2009, 07:27:46 PM
Chris Hughton , manager Newcastle mengisyaratkan siap bersaing dan memberikan penawaran terbaek bagi aset Arsenal Jack Wilshere dengan status on loan . Namun mengingat posisi Newcastle yang berjuang merebut promosi musim ini Hughton tidak mau mengambil resiko dengan mengambil pemaen yang tidak berpengalaman .

“I think when it comes to loan signings, one of the problems when you’re taking players is how much football can you give them?
“You’ve got to be confident that if you bring somebody in on loan, that you’ve got to give them the amount of football they need.
“There are always decisions on any thoughts you have on players on loan – it’s something you think through carefully.
“But at any stage we feel we need to bring in quality young players, or experienced players, we’ll make that decision.”
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: BonArsenal on December 17, 2009, 07:14:29 AM
Sebelom dia dipinjemin,,ada baeknya neh kalo Jack "dipanasin" lagi,, artinya maenin dia di pos wing kanan (mnggantikan Walcott yg blm nemu feelnya, bwt smntara waktu)...siapa tau dia malah jd bagus,, n g perlu lg di loan... Mubazir bener kayaknya ngeliat pemaen kyk dia di bench terus...
Besok lawan Burnley jadikan Jack starter om AW !!! arse flag

ini mah yg panas bukan hanya Jack-nya, Walcott juga jadi panas karena merasa terancam  ;D
kalo dimaenin di tim reserve terus emang ga cukup lagi ya buat wilshere ??
klo ttp dipinjemkan pastikan kontrakny bisa langsung dipanggil klo dibutuhkan
misal krn ke depan bnyk gelandang yg cedera (amit2 jangan sampe lah !!!)  :P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on December 17, 2009, 07:49:24 AM
^
bisa aja kalo dimainin di reserve, cuma pengalaman yang dikejar dan dibutuhin sama wilshere itu bakalan beda... atmosfir main di reserve league sama championship misalnya, itu udah beda jauh banget.. pressure nya lebih ada..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on December 22, 2009, 06:23:08 PM
beneran gak yah dia ke Burnley?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on December 22, 2009, 08:10:30 PM
Boss Burnley dalam partai melawan Arsenal kemaren sempat berbincang dengan Arsene Wenger dan menanyakan kemungkinan meminjam pemaen mudanya Jack Wilshere serta memberikannya kesempatan turun lebih banyak di Premiership match .

“I believe Jack Wilshere is going to be a top, top player. He’s a fantastic talent, a young player who has the potential to be an international class star, as well as a top Arsenal player.
“Arsene has mentioned that he may be available on loan. If he is, there’s no doubt he’s a quality player and we are always interested in quality players.
“If Jack Wilshere is one of those, who knows? If anything comes of it, only time will tell."

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on December 23, 2009, 11:01:13 AM
well kalo bener ke burnley, jangan lupa pake kontrak gak boleh diturunin pas lawan arsenal
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on December 25, 2009, 12:25:14 PM
bole lah on loan ke klub EPL. Lmyn buat show off kita punya pemain muda bagus

jgn cm Chelshit (m. stoch & di santo) ma MUnyuk (f. campbell)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on December 25, 2009, 05:54:55 PM
well kalo bener ke burnley, jangan lupa pake kontrak gak boleh diturunin pas lawan arsenal
Itu otomatis koq bro. Klo loan pemain ke sesama tim EPL ga bakal bisa dimaenin klo lagi lawan klub asalnya....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on December 27, 2009, 09:00:27 PM
Jack Wilshere mengisyaratkan bakal dipinjamkan untuk Januari nanti , dirinya berniat menimba pengalaman bersama klub premier league daripada dipinjamkan di liga yang levelnya lebih bawah .
“You’ve got to play for your club first and I’m looking to play regularly for Arsenal before anything else…realistically, no, it’s not going to happen. There’s players ahead of me. I wouldn’t be heartbroken if I didn’t go.”
“I would prefer to go to a Premier League club. You’d rather stay in the league where you are gonna play. I’d love West Ham but I’ll go where the boss thinks best."
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on December 27, 2009, 11:08:19 PM
west ham ya.. bisa sih tuh main bareng sama si noble.. sapa tau jadi jago set pieces juga...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on December 27, 2009, 11:11:04 PM
Gw rasa Burnley merupakan opsi yang cukup bagus. Lagipula kalo membandingkan antara West Ham atau Burnley, menurut gw kans mainnya lebih besar di Burnley...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on December 28, 2009, 07:42:22 AM
dan kayaknya pelatih burnley lebih ngebet daripada zola, west ham menurut gue akan lebih mementingkan pemain akademi mereka sendiri
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on January 02, 2010, 01:12:57 AM
 yup dan kesempatan maen di 1st team di burnley lebih besaaar
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: okita on January 02, 2010, 02:30:56 AM

Andy Cole: Arsenal's Jack Wilshere A 'Superstar In Waiting'
Cole joins queue to praise Arsenal's Liam Brady incarnate.



Former Manchester United striker Andy Cole has described Arsenal's prodigiously talented academy graduate Jack Wilshere as a "superstar in waiting". 

"I've written about Arsenal's Jack Wilshere before," Cole said in The Independent. "The kid is 17 [sic] and his talent is frightening.

"Every time I've seen him he's played well. I'm surprised he hasn't played more often because he's a diamond, a superstar in waiting."

Gunners boss Arsene Wenger has been meticulous in nurturing the development of the teenager who turned 18 today, Friday, and is reportedly looking to secure a loan spell away from Ashburton Grove for the attack-minded midfielder.

The Frenchman has likened Wilshere's potential first-team education to that of former Arsenal pupil Ashley Cole, who enjoyed a temporary spell at Crystal Palace before going on to establish himself as Arsenal's first choice left-back.

Owen Coyle's Burnley are believed to be leading the chase for a six-month loan deal.

Alan Dawson, Goal.com

Andy Cole aja mengakui klo memang Jack Wilshere itu pemain berkualitas. Mari berharap dia semakin berkembang ke depannya:D
 Arsenal logo!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on January 02, 2010, 02:49:26 AM
Mantap!
Aset berharga harus dilindungi sebaik mungkin nih. Jangan sampe ntar malah injury prone karna terlalu dipaksakan.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Fikri Wicaksana on January 02, 2010, 06:28:34 AM
baguslah kalo misal jadi di loan.biar ada pengalaman
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: van_vinno on January 02, 2010, 06:31:50 AM
 Like This  :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: marthin-gooner on January 03, 2010, 12:33:13 AM
ga jadi dipinjemin kayaknya dengan cederanya denilson, walcott dan cesc...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: okita on January 03, 2010, 09:14:25 AM
^atas...

Klo gw rasa sih tetep jadi..
Kita masih ada stok lini tengah yg cukup buat nutupin ke tiganya...
klo gw rasa sih ya...:D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on January 03, 2010, 11:26:15 AM
masih ada merida, ramsey, sama eboue buat itu...
jadi kemungkinan untuk dia di loan tetep besar... lagipula itu memang penting sih, sebagai tahap akhir pembelajaran dia selama ini..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: budum on January 04, 2010, 01:59:04 AM
kasian td liat wilshere dikasarin mlulu.............jd keliatan bgt maennya tertekan

tp overall maennya ga jelek2 amat, biar ga bgtu keliatan perannya.......


kl liat dia bawa bola jd lupa kl dia tuh masih kecil bgt..........., moga trus berkembang  :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: cimot_cool on January 04, 2010, 07:09:31 AM
West Ham U. 1 - 2 Arsenal (FA cup 3rd Round)

Wilshere 5
Nothing special
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on January 04, 2010, 07:16:49 AM
masi butuh banyak jam terbang dan berlatih.
terutama klo ktemu musuh yg ngandelin fisik masi suka keteteran.

tpi no probs, dengan berjalan waktu klo tetep konsisten bisa makin baek
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on January 04, 2010, 10:40:34 AM
well, dia baru main lagi setelah sekian lama nganggur, you can lose your touch if not play regularry you know.....

at least we know AW try to fulfill his promise to Jack
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: van_vinno on January 04, 2010, 10:46:57 AM
not bad  :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: BonArsenal on January 04, 2010, 12:47:28 PM
masih ada merida, ramsey, sama eboue buat itu...
jadi kemungkinan untuk dia di loan tetep besar... lagipula itu memang penting sih, sebagai tahap akhir pembelajaran dia selama ini..

rasanya Merida blum cocok untuk match2 yg penting/krusial
eboue juga kan dipanggil timnas ivory coast bwt piala africa
jd mending Wilshere jangan dipinjemin
lagipula untuk menjaga biar tim piala champion ttp aman, dmna harus ada pemain lnggris yg turun/cadangan  ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on January 04, 2010, 08:15:13 PM
masih ada merida, ramsey, sama eboue buat itu...
jadi kemungkinan untuk dia di loan tetep besar... lagipula itu memang penting sih, sebagai tahap akhir pembelajaran dia selama ini..

rasanya Merida blum cocok untuk match2 yg penting/krusial
eboue juga kan dipanggil timnas ivory coast bwt piala africa
jd mending Wilshere jangan dipinjemin
lagipula untuk menjaga biar tim piala champion ttp aman, dmna harus ada pemain lnggris yg turun/cadangan  ::)

hehe, wilshere juga belum bisa dibilang siap dan cocok.. kalo mau ngebandingin, merida lebih unggul soal pengalaman dan usia IMO..

anyway, pertandingan semalem ini, ngebuktiin kalo gak baik naro beban terlalu banyak ke dia.. dengan pressure sebesar kemarin, wajar sih kalo dia mainnya gak berkembang.. ditambah lawan yang gak ada kompromi sama sekali ke dia..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on January 05, 2010, 12:57:46 PM
senang liat di tipu2 2-3 pemain lawan (dibegoin anak SMA)

tapi gak da efektif2nya

masi maen di liga reserve gak sih?? kalo gak dipinjemin aja
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: BonArsenal on January 14, 2010, 08:48:11 AM
kalo mau nurunin dia baiknya pas match udah hampir kita menangkan
coba bisa maen kayak awal2 musim terus, bikin gol banyak dari awal
jadi 10 menit terakhir diturunin aja pemaen2 muda untuk berkreasi  ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on January 16, 2010, 09:04:49 AM
Pelatih baru Bolton Owen Coyle berniat memboyong Jack Wilshere , pemaen yang pernah diincarnya sewaktu masih melatih di Burnley pada transfer window kali ini . Coyle mengatakan :
“Jack may be one of those topics of conversation. He’s a young player who will go on to be an England international and a first-team player at Arsenal.
“I can give him game-time in the Premier League so it may be something that’s worth chatting about.
”‘We’re here to stay in this league’
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: wisnu pulunggono on January 17, 2010, 02:52:40 AM
kok saya lebih prefer pemaen dengan potensi besar kaya wilshere ini, lebih baek
dikembangin di dalem arsenal aj.ga usah dipinjem2min..
ntar kalo udah dipinjem keluar, malah ogah balik lagi >:(
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on January 17, 2010, 03:59:57 PM
^
haha wilshere gak separah itu juga, dia juga tau diri setidaknya sekarang dia bisa begini juga karena siapa..
kata AW juga kan, wilshere itu udah cukup komplit, yang kurang tinggal waktu mainnya aja..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on January 18, 2010, 02:32:39 PM
masih belon ada kepastian soal loan dia yah ?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on January 18, 2010, 02:50:31 PM
belum ada nih.. apa mungkin gak jadi kali ya, mengingat dia juga lagi cedera ringan..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on January 27, 2010, 01:53:09 PM
Wenger dalam wawancara terbarunya dengan Skysports menyatakan dalam kurun waktu 48 jam gelandang mudanya Jack Wilshere akan segera bergabung dengan Bolton Wanderers.  Owen Coyle yang sudah menggaguminya sejak menangani Burnley akan memberikan satu tempat untuk Wilshere diskuadnya .
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Rocky_79 on January 27, 2010, 01:59:56 PM
dan dalam waktu 48 jam pula, thread ini akan segera di lock............
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Coach on January 27, 2010, 03:05:24 PM
kalo di loan ya gak perlu di lock bro, kan masih terdaftar pemain Arsenal juga, semoga di Bolton tambah kuat fisiknya, ntar thn depan geser tuch si denilson
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Randy on January 27, 2010, 03:12:51 PM
Jack jdnya di loan aja ato gimana neh???,,,baca brita dr goal.com kok seolah2 Arsenal ngelepas dia gitu aja... :(

tlg minta infonya???
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Coach on January 27, 2010, 03:19:08 PM
^ Goal.com dan sejenisnya tuch cuma numpang salin berita aja bro, dah gitu transletenya rada bego, di LOAN bukan di JUAL, kagak mungkin lah Bos AW sebego itu pemain masa depan dijual seenaknya, santai bro bagus di loan biar jam terbang tinggi dan belajar latih fisik di BOLTON
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on January 27, 2010, 11:09:44 PM
kalo di loan ya gak perlu di lock bro, kan masih terdaftar pemain Arsenal juga, semoga di Bolton tambah kuat fisiknya, ntar thn depan geser tuch si denilson

soalnya ada thread onloan players bos. jadi untuk sementara pemain yang di loan bakal di lock threadnya.

AW emang udah ngebet pengen "ngelepas" Wilshere koq. Soalnya dia pengen cepet-cepet ngasi jam terbang ke Wilshere. Keliatan banget AW punya harapan tinggi ke Wilshere. Sampe di loannya pun mesti ke tim sesama EPL biar bisa di pantau langsung terus.

Klo jadi ke Bolton dah main reguler, bisa-bisa match bolton pun gw pantengin terus nih ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Randy on January 30, 2010, 01:05:43 AM
^ Goal.com dan sejenisnya tuch cuma numpang salin berita aja bro, dah gitu transletenya rada bego, di LOAN bukan di JUAL, kagak mungkin lah Bos AW sebego itu pemain masa depan dijual seenaknya, santai bro bagus di loan biar jam terbang tinggi dan belajar latih fisik di BOLTON

Hehehe iya jg ya... Mudah2an ga sia2 deh Wilshere berguru smntara d Bolton... Smoga dia tahu pergi ke mana nanti, pada akhirnya...Yaitu di Arsenal, di tangan si jenius Wenger
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on May 10, 2010, 06:54:25 AM
Wilshere menyelesaikan musim ini di Bolton dengan gemilang , tampil sebanyak 15 kali dan mencetak 1 goal bagi Bolton . Wilshere adalah opsi pertama pemaen yang akan diajukan proporsal on loan atau dibeli oleh Owen Coyle di musim depan.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on May 10, 2010, 11:01:12 AM
yang pasti tidak akan dilepas oleh AW. AW udah bilang Wilshere di loan untuk dapat pengalaman bermain bukan untuk dilepas
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 10, 2010, 04:01:40 PM
wah si coyle ketagihan nih sama si wilshere.. :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on May 10, 2010, 10:02:23 PM
Wilsheredicted... Semoga AW lebih bisa manfaatin wilshere musim depan...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on May 12, 2010, 11:11:45 AM
setengah musim maen 15 kali,,gila ya sebagai pemain umur SMU
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: sandro1ncubus_vanpersie on May 12, 2010, 12:50:33 PM
 :sweat: whhahaha,, bolton masi ngarep... pdahal jelas2 udh taw klo Wilshere g bkal dilepas musim dpan..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 12, 2010, 12:53:42 PM
wilshere diinget-inget, jadi mirip kayak toni kroos nya muenchen.. dipinjemin ke leverkusen, eh si bayer ya malah kesengsem sama dia jadi pingin di beli.. ya gak dikasih sama muenchennya.. :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: sandro1ncubus_vanpersie on May 12, 2010, 12:57:47 PM
wilshere diinget-inget, jadi mirip kayak toni kroos nya muenchen.. dipinjemin ke leverkusen, eh si bayer ya malah kesengsem sama dia jadi pingin di beli.. ya gak dikasih sama muenchennya.. :sweat:
klo kata manajer leverkusen n bolton  ( YAAAA SIAPA TAU... GITUU..)  :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 12, 2010, 12:59:53 PM
kata van gaal sama wenger..

(YAA KALIIII...) :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on May 17, 2010, 10:23:15 AM
Owen Coyle masih menginginkan Wilshere untuk dipinjamkan mulai awal musim depan sehingga dapat bergabung dengan Bolton di pre season ini .
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ngawantu on May 17, 2010, 09:02:04 PM
Owen Coyle masih menginginkan Wilshere untuk dipinjamkan mulai awal musim depan sehingga dapat bergabung dengan Bolton di pre season ini .

kalo mau dipinjamkan lebih baik nanti pas paruh musim.
Sebenarnya Wilshere bisa jadi pengganti Fabregas musim depan seandainya Fabregas jadi pindah ke Barca :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Syabibi on May 17, 2010, 09:21:38 PM
Owen Coyle masih menginginkan Wilshere untuk dipinjamkan mulai awal musim depan sehingga dapat bergabung dengan Bolton di pre season ini .

kalo mau dipinjamkan lebih baik nanti pas paruh musim.
Sebenarnya Wilshere bisa jadi pengganti Fabregas musim depan seandainya Fabregas jadi pindah ke Barca :D

Wilshere jadi pengganti Fabregas??? Walo bagaimanapun posisi dan gaya bermain mereka berdua berbeda, tidak bisa saling menggantikan, namun saling menyokong peran masing2
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: marco_gooners on May 18, 2010, 01:53:25 AM
^

wilshere memang bakalan jadi pengganti fabregas lah.
cuman bedanya wilshere lebih mobile orgnya,jd keliatan kayak seorang rosicky.
gaya umpan2 nya mirip bgt ama cesc..
liat gol kedua bolton - birmingham.  :)

cmiiw
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 18, 2010, 02:08:59 AM
yang cocok jadi pengganti fabregas itu ramsey...
wilshere itu lebih mirip mainnya kayak nasri-rosicky.. cuma dia belum banyak belajar crossing aja..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: sandro1ncubus_vanpersie on May 18, 2010, 10:48:37 AM
persiapan neh menuju musim depan :  Smoga Wishere gak kena cedera panjang di musim depan,,,sehingga karirnya bisa mulus :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on May 19, 2010, 11:38:19 AM
dribble hleb,,as mobile as rosicky,,ayo2 tim utama

kyk barca yg tiap tahun ada 1 pemain muda bersinar(messi-bojan-busquet-pedro-[next jeffren maybe])
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Yuliana on May 24, 2010, 10:21:00 AM
http://www.thegunninghawk.com/2010/05/24/fran-merida-joins-atletico-madrid-as-newcastle-want-jack-wilshere-on-loan/

yaah...Merida cabut  :(

Sekarang wilshere malah pengen dipinjem Newcastle. Tuh klub promosi nih musim depan. Ternyata biarpun masih bocah, tapi banyak yang minat  ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: jokoantonio on May 24, 2010, 10:34:57 AM
gw sih berharap dia ga dipinjemin...
tapi melihat pemain2 yg ada saat ini...
kecuali kalo ada yg dilepas...
wilshere bakal tambah banyak pengalaman kalo dipinjemin...
gw berharap dipinjeminnya setelah setengah musim nanti...
jadi kalo ada yg pergi ato cedera ga jadi dipinjemin
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 24, 2010, 10:38:15 AM
kayaknya sih gak dipinjemin lagi musim ini.. soalnya katanya tawaran bolton udah di tolak buat musim depan, tapi ya liat aja..
kalo pun dia main, it will be the cost of rosicky kemungkinan besar..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on May 24, 2010, 01:40:59 PM
ngeliat lepasnya merida dan cederanya ramsey, menurut gw terlalu mubazir untuk ngelepas wilshere lagi musim depan. apalagi di bolton dia lumayan bagus banget.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Yuliana on May 24, 2010, 02:12:56 PM
makanya Wilshere kudu balik lagi ke Arsenal. Yaah...emang sih gak akan langsung masuk tim utama. Tapi sy yakin kok dy bisa smakin bagus lagi kalau dididik lagi ama Prof. Wenger.

Kalau keseringan dipinjem kesana kemari, kasian dy. Ga ada tujuan yang jelas
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on May 27, 2010, 08:43:31 PM
Owen Coyle , pelatih Bolton mengatakan niatnya untuk kembali meminjam Jack Wilshere bergabung dengan mereka sejak awal musim .

"I have called Arsene Wenger to thank him for letting us have him last season,”
“I think it was a fantastic experience for him, and a very worthwhile one for us too.
“I honestly think he improved as a player, so we have asked the question – if he feels that Jack is not quite ready for first team football next season, and there is no shame in that, then we would love the opportunity to bring him back next season and let him continue his development.

“The fans can see what a great young English talent he is, and I believe that with another full season under his belt, that he can really push on.
“That’s how we left it – so we’ll both go away and take a break, and then see what happens.”
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: sandro1ncubus_vanpersie on May 28, 2010, 10:24:31 AM
^^

mungkin AW akan bersedia minjemin wilshere lagi,,, asal gary cahill diperbolehkan dibeli arsenal :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 28, 2010, 05:15:24 PM
cukup kemarin lah ya setengah musim wilsherenya om coyle..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on May 28, 2010, 08:45:54 PM
Gimana om AW terhadap permintaan Owen Coyle?? Mungkin jangan dikasi dulu kali ya. Paling klo mau tengah tahun depan aja, misal klo carling udah tersingkir
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on June 02, 2010, 04:04:17 PM
Menurut sumber di Emirates , Wenger masih akan terus mengasah kemampuan Wilshere satu musim lagi dengan cara meminjamkannya di klub yang akan memaenkannya secara regular tiap pekan . Wilshere diyakini akan mampu menjadi the next fabregas asal trus bermaen secara reguler dan dirinya sudah mendapat kepercayaan bermaen di England U-21 dan terus dipantau oleh Capello .
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on June 04, 2010, 04:35:22 PM
well, another season with Bolton, then sell Fabregas anyone ?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Sechster_Sinn on June 04, 2010, 04:56:51 PM
well, another season with Bolton, then sell Fabregas anyone ?

waduh, jangan Bolton lagi dong bro, ntar jadi "betah" lama2 di situ, apalagi Coyle udah naksir, hehehe
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on June 07, 2010, 09:27:09 AM
kalo gue lebih milih dia tetep di Bolton loannya, secara dah pasti starter, trus bisa belajar main fisik ama pemain laen.... biar gak kalah keras ntar pas balik ke Arsenal
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on June 13, 2010, 07:37:42 PM
kalo gue lebih milih dia tetep di Bolton loannya, secara dah pasti starter, trus bisa belajar main fisik ama pemain laen.... biar gak kalah keras ntar pas balik ke Arsenal

setuju setengah setuju..harus dicekokin gaya maen arsenal sedari dini
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on June 14, 2010, 01:47:29 PM
kalo gaya bermain Arsenal udah pasti sudah dikuasai di luar kepala, wong dari muda udah di Arsenal trus.....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vandai on June 14, 2010, 02:22:01 PM
penawaran bagus dari Bolton.
bisa main starter terus. dan dapet pengalaman bagus 1 musim.

tapi efek sampingnya, dia bisa jadi betah disitu. dan kadung pelatih, fans, dan rekan2nya di bolton sudah akrab dengan dia.
akibatnya musim selanjutnya dia malah minta dipermanenkan di Bolton.
seperti kebiasan pemain2 pinjaman lainnya..

mungkin kalau dipinjamkan, di klub yang lain lagi aja.
biar sekalian merasakan suasana dan pengalaman yang baru.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on June 14, 2010, 04:14:24 PM
yah itu efek sampingnya kalo udah di loan..... ;D,
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on June 14, 2010, 11:58:42 PM
kalo udah suka bolton tingal diedit pake FMModifier.
gampang
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: sandro1ncubus_vanpersie on June 15, 2010, 12:07:06 PM
penawaran bagus dari Bolton.
bisa main starter terus. dan dapet pengalaman bagus 1 musim.

tapi efek sampingnya, dia bisa jadi betah disitu. dan kadung pelatih, fans, dan rekan2nya di bolton sudah akrab dengan dia.
akibatnya musim selanjutnya dia malah minta dipermanenkan di Bolton.
seperti kebiasan pemain2 pinjaman lainnya..

mungkin kalau dipinjamkan, di klub yang lain lagi aja.
biar sekalian merasakan suasana dan pengalaman yang baru.
hmm.. jgn dipinjemin lg deh,,, udh cukup,,, coz lumayan wilshere buad stok pelapis pmain yg rentan cedera d arsenal
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on July 01, 2010, 05:13:24 PM
Kabarnya sih selaen Bolton yang ingin mempertahankan Wilshere sebagai pemaen on loan musim depan , Newcastle United juga berminat meminjam pemaen muda Inggris ini . Namun AW masih akan melihat kembali prospek gelandang masa depan Inggris ini di preseason dan kelanjutan dari Fabregas dan Ramsey .
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on July 05, 2010, 04:17:12 PM
maunya gue sih gak usah loan lagi, gue yakin kalo loan lagi bakal bisa pindah klub nih anak
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on July 16, 2010, 06:10:17 PM
moga2 masuk PD Brazil 2014.

masuk blue print inggris masa depan (yah kalo capello gak bullshit)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on July 16, 2010, 11:34:23 PM
Harusnya klo Capello waras sih wilshere masuk. Liat aja tengah inggris di pildun kemaren. Lagian udah pada uzur semua kan, udah saatnya diganti...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on July 17, 2010, 07:26:19 PM
liat capello index..gak da pemain yg melebihi nilai 70. Payah.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: sodom on July 17, 2010, 10:11:58 PM
Ne pemaen jangan ampe d loan lagi, jd cadangan gpp asal sering d kasi jam maen yg lebih...Keren bgt maen ny  ;)!!!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Syiar on July 25, 2010, 10:27:59 AM
Nih dia ne pemain Arsenal yang bakal bersinar musim kompetisi 2010/2011 nanti,dan seperti biasa diakhir musim The Prof dipusingkan lagi sama tawaran menggiurkan untuk Jack Wilshire,,
Arsenal mmg gudangnya pemain muda berbakat.
+SELAMAT DATANG KEMBALI WILSHIRE+
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Bergkamp87 on July 27, 2010, 09:32:25 AM
wah pemain ini mantap jaya ne..
seneng bgt gw..
 Arsenal logo!
tp AW hrs bener2 jaga ni pemain..
dan smoga dia g berulah ky cesc, ashit cole, bajor..

teknik bermain, visi, passing bagus ko..
di atas rata2 malah..
jd inget Bentley di musim 2008 pertama kluar lgsg cetak gol tendangan bebas lawan tottenham..
sayang dulu Bentley krg nyetel ma strategi AW..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: jokoantonio on July 27, 2010, 09:59:48 AM
^^sampe  sekarang bentley juga ga nyetel kalee...
cadangan mlulu...

btt
niy orang masiy muda bangets
jangan terlalu dibebani yg ngga2
jgn berlebih...
cukup dikasi porsi latian dan maen yg cukup
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on July 27, 2010, 10:51:03 AM
kalo nanti udah reguler, sebisa mungkin jangan disentuh deh sama timnas, nanti kayak walcott, dibuat main di dua kompetisi hampir barengan..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: sodom on July 28, 2010, 01:52:14 AM
Maen ny makin keren aj neh  bocah ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bona_nasri on August 13, 2010, 09:34:10 AM
‘Gibbs and Wilshere have great futures'

By Nick Teale
 
Theo Walcott says Kieran Gibbs and Jack Wilshere have great futures and a "fantastic manager behind them at Arsenal".
 
The winger played 45 minutes in England's 2-1 friendly victory over Hungary on Wednesday night before Gibbs and Wilshere both made their senior international debuts in the second half.
 
Speaking after the match Walcott said the pair had worked hard to earn their debuts and believes Arsène Wenger's support will only help the duo in the future.
 
"They have worked so hard," he said. "They have such a fantastic manager behind them at Arsenal, and with England as well with Mr Capello who has given them that opportunity to express and show what they can do tonight.
 
"It was nice for Jack to get on at the end and have a little teaser for the next match hopefully to come.
 
"They have worked very hard and they both have very good futures ahead of themselves."

Banyak sekali pemain muda berbakat di Arsenal..Salah satunya yang akan segera bersinar Jack Wilshere ini. Secara dia sudah masuk dalam timnas Inggris..

 arsesmile arsesmile arsesmile
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 13, 2010, 09:44:30 AM
semoga makin sering diturunkan musim ini, gue yakin malah dia bakal jadi starter di pertandingan perdana musim ini vs Liverpool
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bona_nasri on August 13, 2010, 10:13:50 AM
semoga makin sering diturunkan musim ini, gue yakin malah dia bakal jadi starter di pertandingan perdana musim ini vs Liverpool

Gw yakin jg di season ini Jack Wilshere akan sering di mainkan dan gw yakin jg beberapa tahun ke depan The Gunners akan menjadi tim berbahaya dengan pemain2 muda berbakatnya...Go Gunners...

 AFC Merah AFC Merah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 13, 2010, 10:54:08 AM
congrats buat cap international pertamanya..
don't make yourself injured too much boy..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: BonArsenal on August 13, 2010, 07:21:53 PM
segi skill dan permainan jelas masih mungkin untuk berkembang lebih baik lagi
semoga dari sisi postur (tinggi dan otot/massa tubuh) juga bisa bertambah ;)

biar paling tidak, ga gampang kalah pas adu badan ato cidera pasca berbenturan smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 16, 2010, 08:37:35 AM
nice tackle on Gerrard....... one season at Bolton make him a man !
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: pre on August 16, 2010, 08:57:06 AM
jelas blm bisa diandalin jadi first team..
masih mentah, not a good game for him..
sedikit ikut bertanggung jawab thdp gol si ngog
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: jokoantonio on August 16, 2010, 09:01:14 AM
body nya kalah mulu....
apalagi pool di tengah ada masch-gerard....
belum saatnya jadi 1st team....
kalo masuk sebagai subs sih oke2 aja
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on August 16, 2010, 10:10:28 AM
posisi aslinya nih bocah apa sih ya?

perasan dulu jd sayap dah..

srius deh wilshere jauh bgt lebih bagus jd pemaen sayap, jd pemaen tengah agak aneh gitu gara2 bodynya yang terlalu kecil
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vandai on August 16, 2010, 10:22:27 AM
posisi asli dia memang attacking midfielder.
sayap itu karena AW aja yang nempatinnya disana.
karena gak mungkin ngegeser Fabregas.

di pertandingan semalam, karena ada Nasri yang lebih dominan di tengah, makanya Jack lebih ke dalam mainnya. ikut bantu Diaby yang suka bengong.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on August 16, 2010, 10:25:13 AM
^

ane sih lebih seneng dia jd-in pemaen sayap lg aja bwt pelapis walcott..

eboue jd pelapis sagna jd kebagian peranya..

soalnya ini bocah dribling ama gocekanya maut jg.. jd cocok dimaenin di sayap..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vandai on August 16, 2010, 10:31:12 AM
Rosicky asli nya Attacking Midfielder,
Nasri aslinya Attacking Midfielder.
Arshavin aslinya Attacking Midfielder
ketiganya karena ada Cesc, dipasang jadi sayap.

jadi intinya selama ada Cesc, pemain2 tengah akan minggir jadi winger.
begitulah yang terjadi sama Jack juga.
berhubung pemain lain yang sudah ada di sayap itu lebih "senior"
nah akhirnya dia dipasang lebih kedalam.

klo gak ada Eboue semalam, mungkin dia yang dipasang jadi winger kanan.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: hebron on August 16, 2010, 10:36:35 AM
^
^
artinya sebaiknya eboue gak main kemudian Wilshere geser ke kanan, kemudian Persie duet sama Camakh..

mantap kan..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on August 16, 2010, 10:42:20 AM
Klo first team udah pada maen semua kemungkinan tengah : fab, song, diaby/nasri, depan : apin,chamakh,rvp... Wah wilshere, walcott,rosicky harus jadi cadangan ya...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 16, 2010, 03:44:25 PM
kalo gw liat sih, wilshere di taro di sayap gak terlalu keliatan malahan skill-nya dia.
oke mungkin dribble nya bisa idup, tapi jangan lupa sih, dia itu termasuk salah satu pemain arsenal yang long shootnya bagus, kalo ditaro di sayap, jelas yang satu ini gak bakalan keliatan.
kalo nanti dia main bareng sama fabregas sih, cocoknya ada di depan cesc, biar bisa lebih bebas dan gak perlu takut keilangan bola karena ada yang ngawal di belakang.

anyway, pertandingan pertamanya di musim ini lawan pool sih, wajar kalo belom keliatan banyak, karena sekelilingnya pemain world class semua. meskipun dia secara fisik gak terlalu besar, tapi dia udah berani lho main adu badan, and that's a good sign.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 16, 2010, 04:43:48 PM
no, jangan singkirkan dia ke sayap. he belong to control the game.....

vs Liverpool was a big game. Even Arshavin play worse then Jack !

menurut gue, cara terbaik menempa dia yah seperti ini, baptist by fire. Dari pertandingan ini dia akan belajar banyak, dan thanks to bolton dia juga berani adu fisik.

He's will be greater then Cesc, just give him enough time to play !
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: A.P on August 16, 2010, 08:10:03 PM
wah klo gw sih lebih mending wilshere di taruh di sayap dulu..kalo ditaruh ditengah bebannya wilshere bakalan lebih berat dan gw rasa dia belum puya kapasitas untuk itu (kalo potensi sih ada), jd untuk musim ini gw lebih milih wilshere taruh disayap sambil menyesuaikan dengan permainan Arsenal dan mengasah insting+visi..

sebenernya rada bingung juga pas liat formasi tadi malem, kenapa wilshere ditaruh ditengah?gw sempet mikir kalo ditengah pertandingan wilshere bakal rotasi ke sayap kanan tp ternyata eboue yg maen ke sayap dan wilshere tetep di tengah heu..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 16, 2010, 08:32:03 PM
posisi asli wilshere emang di tengah, sejak dari reserve udah begitu, dan kalo ditaruh di sayap trus, bakal kebiasaan ntar disono... ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on August 16, 2010, 11:19:06 PM
wah klo gw sih lebih mending wilshere di taruh di sayap dulu..kalo ditaruh ditengah bebannya wilshere bakalan lebih berat dan gw rasa dia belum puya kapasitas untuk itu (kalo potensi sih ada), jd untuk musim ini gw lebih milih wilshere taruh disayap sambil menyesuaikan dengan permainan Arsenal dan mengasah insting+visi..

sebenernya rada bingung juga pas liat formasi tadi malem, kenapa wilshere ditaruh ditengah?gw sempet mikir kalo ditengah pertandingan wilshere bakal rotasi ke sayap kanan tp ternyata eboue yg maen ke sayap dan wilshere tetep di tengah heu..

akur bro!!..

di tengah udah kebanyakan pemaen arsenal, rosicky,fabregas,ramsey,song,diaby,nasri.. ntar malah tenggelem sendiri si wilshere..

kalo di sayap kanan sbnernya baru ada walcott aja, kalo walcott lg ga on fire bs jd supersub.. ato di rotasi ama walcott
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 17, 2010, 04:09:26 AM
kalo diliat baik-baik, saingan dia di tengah itu cesc, ramsey, nasri, denilson.
diaby itu lebih sering dipasang jadi holding midfielder, entah untuk alasan apa.
rosicky juga jarang jadi starter, lebih sering jadi sub.
ramsey untuk sementara belum akan bisa main, begitu juga sepertinya untuk denilson.

di sayap memang dia gak bakal ada terlalu banyak saingan, namun potensi dia untuk jadi playmaker lama-lama akan ilang, dan gw rasa itu bukan sesuatu yang baik karena toh dia bukan winger murni, dan sekali lagi udah sering banget kita denger keluhan di arsenal kalo seorang pemain yang bukan winger "dipaksain" jadi winger.
kalopun nanti pemain tengah arsenal lainnya udah pada fit, ya wilshere untuk sementara memang harus ngalah, karena toh untuk sekarang janganlah dia jadi pemain utama dulu, terlalu berat bebannya.

diinget juga lho, waktu musim lalu di bolton, dia itu dipasang di tengah and sometimes, di belakang striker, dan keliatan sendiri kan hasilnya gimana.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Syabibi on August 17, 2010, 05:29:42 AM
ni pemaen sangar juga, berani nekel walo badannya kecil, tak sia2 doi diloan ke bolton
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Randy on August 17, 2010, 02:27:57 PM
kalo saya sih g masalah dia ditaro di sayap ato di tengah...dengan harapan klo dsayap dia bs kyk Hleb nantinya,,atau di tengah dia bs memberikan kontribusi kyk Cesc...Cm yg saya mo tanya,,,neh anak masih bs gede ga sih badannya???hehehehe soalnya jujur aja deh saya ngiri bgt ngeliat gelandang2 chelshit yg gede2 bgitu badannya...Kalo Jack udah pny skill tinggi (meskipun msh sering bolanya ilang kontrol) gitu,,coba bayangin klo badannya bs segede lampard ato ballack???
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 21, 2010, 11:33:56 PM
kembali main di tengah sama diaby tadi..
tadi ada satu kejadian aneh (dan lucu mungkin ya) pas dia mau ngedribble ngelewatin lawan, eh malah ketabrak wasit :sweat:

tendangan jarak jauhnya sedikit demi sedikit udah mulai keluar nih..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on August 22, 2010, 12:09:11 AM
si anak sma... Lumayan sih, tapi masih kurang mengigit. Fabregas masuk dia harus keluar nih nampaknya...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Syiar on August 23, 2010, 09:42:30 AM
Wilshire mkn belum sebagai pemain inti untuk musim ini, dia masih butuh penyesuaian dan stamina yang benar2 menuhin standar BPL, saya rasa nama2 spt Denilson, Song n' Diaby masih menjadi prioritas untuk musim ini,,
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 23, 2010, 10:26:15 AM
stamina wilshere udah cukup kok.... buktinya di Bolton sering main 90 menit full....

mungkin dia masih canggung ama senior2 di Arsenal, jadi kemampuannya belum keluar semuanya.....

karena di Arsenal banyak playmaker, jadi tidak terlalu tergantung sama dia.

Apalagi pas Cesc kemarin masuk, otomatis lebih banyak bola yg dioper ke Cesc daripada ke dia.....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 23, 2010, 10:28:50 AM
yang penting sekarang more playing time, biar confidencenya nambah..
dan tentu saja, don't put expectations too high on him.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 24, 2010, 11:20:29 PM
ngulang komentar gw di thread match. gw gak nyangka klo wilshere itu justru di plot jadi ball winner di tengah. ini posisi yang biasa di maenin denilson. bedanya wilshere lebih agresif untuk ngepress pemain lawan. kind of like flamini. ini bisa jadi big thing buat wilshere nih. klo wilshere bisa ngikutin strategi wenger, gw rasa wilshere bisa jadi tandem tetap song di tengah nih
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on August 24, 2010, 11:44:34 PM
yakin bakal bagus?? soale keliatannya lebih potensial klo dia jadi mid yg tugas utamanya buat nyerang...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 25, 2010, 08:58:21 AM
bisa jadi kayak nasri, kalo gak salah nasri juga pernah di plot jadi posisi itu dan cukup memuaskan, bahkan sampe pernah bilang kan kalo memang harus main jadi DM sekalipun, dia akan jadi DM..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 25, 2010, 09:05:32 AM
ini berarti AW mengakui skill wilshere dan ingin menambah skill lainnya, kalo bener dia disuruh untuk press lawan, ini kesempatan baik buat dia, dia bisa merebut tempat denilson dari starter, yang tentunya bagus untuk dia dan fans london...

untuk jangka panjangnya bagus untuk publikasi Arsenal juga....

vs Blackpool kemaren gue seneng juga lihat ada 2 starter muda dari Inggris diturunkan di Premier League.....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Syiar on August 26, 2010, 09:25:00 AM
makin lama maennya makin mirip kyk gayanya si Jukul ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 28, 2010, 09:35:20 PM
wuih, ini bocah bener-bener berani banget mentalnya, kaga takut buat nackling keras..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on August 28, 2010, 11:12:51 PM
masih berasa aneh dia maen di tengah ya..

ayo donk aw maenin wilshere di sayap..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on August 28, 2010, 11:14:13 PM
si anak sma tadi dapet satu peluang bagus ya, sayang ga jadi gol....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 28, 2010, 11:50:06 PM
gw kira tadi eboue yang bakal di masukkin untuk perkuat defense. tapi malah wilshere yang masuk. kayanya wenger pengen nunjukkin ke capello klo capello telah bikin kesalahan besar gak manggil wilshere ke timnas inggris minggu depan.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 28, 2010, 11:51:36 PM
^
and looks like it works, meskipun cuma 10 menitan tadi, setidaknya wilshere bisa nunjukkin kalo dia bisa lugas di lapangan, sama bisa bikin peluang gol juga..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on August 29, 2010, 12:21:32 AM
jadi opsi alternatif sih lumayan juga nih anak sma... untuk first team belum saatnya tapi
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on August 29, 2010, 03:44:05 AM
klo dah diposisi pertndingan kaya tadi (udah yakin menang),bole lah wilshere turun buat nambah jam terbang + bantu song buat rusak serangan lawan.
tapi di carling lawan scum kudu jadi starter, biar bungkam mulut2 besar scummers.
baru menang lawan young boys aja dah koar kemana-mana,kaya dah jd tim terbaik eropa..
hehe
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dAce on August 29, 2010, 08:02:50 AM
gw msh bingung, AW mo posisin dia dmna si sbnrnya?
wktu lawan Blackpool dia jadi holding mieldfielder kaya peran Flamini dl
tp td malem dipasang gntiin Arshavin sbg penyerang sayap

posisi aslinya dia apa si?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 29, 2010, 11:12:51 AM
^
posisi asli itu attacking midfielder, sama kayak nasri, rosicky, dan arshavin..
tapi dia juga versatile, bisa di sayap juga, dan lately sedang dicoba agak bertahan..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on August 29, 2010, 04:43:52 PM
@dAce
waktu masuk gantiin arshavin, sebenernya Wilshere tetep main di tengah, dan Rosicky yang maju main di posisi Arshavin
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 30, 2010, 01:03:08 AM
just got a news kalo dia baru aja ditangkep polisi karena sebuah insiden, dan sepertinya melibatkan "a woman who has been assaulted".. tapi katanya dia udah dibebasin dengan jaminan, dan akan ada statement resmi dari dia soal ini..

really shocking if this were true, dan kalo ini bener, jujur, sepertinya akan ada tindakan yang diambil sama AW
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on August 30, 2010, 01:37:31 AM
udah dibebasin dengan jaminan?? banyak kemungkinan yang bisa disimpulkan dari kalimat itu... kita tunggu saja berita resminya nanti...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 30, 2010, 01:40:04 AM
ada update terbaru lagi, polisi dan agennya wilshere udah konfirmasi kalo wilshere gak terlibat dalam perkelahian ato masalah apapun, dan bener dia udah dibebasin sekarang ini dan cuma diminta keterangan polisi dalam kapasitas sebagai saksi mata aja..

so, he's done nothing wrong, glad with that!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Yuliana on August 30, 2010, 08:40:34 AM
Ini beritanya:

Wilshere Ditangkap Polisi Akibat Berkelahi


Gelandang Arsenal Jack Wilshere ditangkap polisi beberapa jam sebelum laga melawan Blackburn Rovers, akibat terlibat perkelahian.

Wilshere turun sebagai pemain pengganti menit ke-84, saat The Gunners mengalahkan Blackburn 2-1.

Pernyataan Wasserman Media Group, agen Wilshere, menyebutkan kliennya ditangkap tapi dilepaskan dengan jaminan. Tidak disebutkan dengan siapa pemain usia 18 tahun itu bertengkar.

"Polisi mengatakan Wilshere adalah saksi penting sebuah insiden, dan memainkan peran sebagai juru damai," demikian keterangan resmi Wasserman Media Group.

Wilshere, masih menurut agen pemain itu, tidak akan menghadapi tuntutan lain karena sikapnya yang koperatif dalam investigasi.


http://www.goal.com/id-ID/news/1108/sepakbola-inggris/2010/08/30/2094038/wilshere-ditangkap-polisi-akibat-berkelahi


Jadi, dia bukan pemicu perkelahian, justru dia terlibat sebagai juru damai dalam perkelahian tersebut.

Ini versi Goal.com GB-nya:
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2010/08/29/2093932/arsenal-youngster-jack-wilshere-released-on-bail-after
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 30, 2010, 08:53:24 AM
di terjemahin beberapa jam sebelum pertandingan?

di goal katanya sesudah.... ;D
It comes jsut hours after Wilshere was involved in Arsenal's 2-1 win over Blackburn, coming on as a substitute with six minutes left.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Yuliana on August 30, 2010, 08:58:36 AM
di terjemahin beberapa jam sebelum pertandingan?

di goal katanya sesudah.... ;D
It comes jsut hours after Wilshere was involved in Arsenal's 2-1 win over Blackburn, coming on as a substitute with six minutes left.



hahaha...emang terjemahannya salah....  ;D ;D ;D
cuma kan yang penting maknanya sama (Wilshere bukan tersangka dan tidak bersalah).
Lagian aneh juga ya.....masa "ditangkap beberapa jam sebelum pertandingan", tapi boleh main jadi pemain pengganti.  :P :P :P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on August 30, 2010, 09:08:27 AM
;D.... pembela kebenaran rupanya si jack.... wakakakak
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: supermaman on August 30, 2010, 11:15:18 AM
biasa lah ... kata bang oma irama, darah muda.  ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: fikri13 on August 31, 2010, 10:59:05 AM
Ini pemain hebat yang bisa gantiin perannya Rosicky sebagai penusuk serangan sekaligus jangkar serangan balik melalui sliding2nya dan gw pikir dia akan terus berkembang dan berkembang. Dan terkait kasusnya kemareen, udah di konfirmasi bahwa dia hanya merupakan saksi mata aja! :nerd: :nerd:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vandai on September 06, 2010, 03:56:55 PM
(http://i54.tinypic.com/3346uqf.jpg)

Love this!!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 06, 2010, 07:25:07 PM
sebelahnya gibbs siapa yak itu?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on September 07, 2010, 05:10:46 AM
sebelahnya gibbs siapa yak itu?

bukannya jack wilshere itu bro??
 ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 07, 2010, 10:57:56 AM
sebelahnya gibbs siapa yak itu?

bukannya jack wilshere itu bro??
 ;D

yang sebelah kiri bukan sebelah kanannya bro ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Sechster_Sinn on September 07, 2010, 07:53:22 PM
sebelahnya gibbs siapa yak itu?

bukannya jack wilshere itu bro??
 ;D

yang sebelah kiri bukan sebelah kanannya bro ;D

iya jack wilshere... ;D

*kalau kita di posisi Gibbs kan Wilshere di sebelah kiri :P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 07, 2010, 09:30:50 PM
dan pada akhirnya pertanyaannya pun gak terjawab :sweat:

anyway, dia masih di U-21 kan yak? ntar main lah ini lawan lithuania..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on September 07, 2010, 10:46:58 PM
^
John Bostock. Nih linknya

http://www.kickette.com/arsenal-baby-boy-brights/
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 08, 2010, 12:01:49 AM
lagi-lagi wilshere gak starter di U-21...
mendingan sekalian aja langsung dipanggil ke timnas aja deh, daripada turun level lagi tapi gak dimainin..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on September 08, 2010, 12:32:31 AM
turun level aja ga nembus first team, harusnya mikirnya apalagi klo di tim senior, pasti ga maen dong. Koq malah kebalikannya?? wkwkwkwk
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 08, 2010, 02:24:00 PM
wilshere juga sebenernya udah ready banget step up dari U-21, AW aja bilang dia kaget wilshere gak ada di squad inggris kemarin.. gibbs aja dipanggil ke timnas senior, meskipun gak main tapi setidaknya dia bisa latian bareng sama pemain top EPL lainnya, dan itu udah bonus tersendiri..
dan ternyata di U-21 pun gak dimainin, sepertinya sayang aja gitu dia udah turun kasta di timnas tapi gak dimainin juga..

dan banyak yang protes juga soal ini ke stuart pearce nya juga kok, padahal dibandingin pemain U-21 yang lain, jelas banget wilshere gak kalah kelas..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on September 08, 2010, 04:53:19 PM
^
hehe sayangnya itu bukan keputusan wilshere atau wenger lone. mau gak mau mesti nurut sama manajemen inggris
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: mediX on September 08, 2010, 06:02:18 PM
Walaupun ga menjadi starter, tapi dengan masuknya Wilshere di babak ke-2 membuat perubahan yang significant terhadap permainan Inggris U21. Gara2 passing2nya dan pergerakannya Wellbeck bisa ngegolin dan masuk play off. Klo Wilshere ga main, alhasil Inggris U21 langsung menyusul Jerman U21 yang ga lolos.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 09, 2010, 01:24:23 AM
^
hehe sayangnya itu bukan keputusan wilshere atau wenger lone. mau gak mau mesti nurut sama manajemen inggris

yah that's the sad thing actually..
cuma ya agak disayangkan aja sih, tapi ini setidaknya masih jauh lebih baik daripada dulu walcott disuruh main buat timnas dan U-21 dalam waktu yang sangat dekat..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on September 12, 2010, 10:27:39 AM
semalem lumayan si kecil ini mainnya
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on September 12, 2010, 01:29:30 PM
diaby cedera... mungkin si anak sma bisa dapet kesempatan lebih banyak
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on September 12, 2010, 09:55:56 PM
hemm, tapi berhubung nasri sama denilson udah sembuh, mungkin agak berat juga nih. apalagi denilson itu salah satu anak kesayangan wenger.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 12, 2010, 10:42:37 PM
superb pass to fabregas for the first goal... udah banyak belajar dari rosicky sepertinya ini anak..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on September 13, 2010, 02:12:59 PM
gak takut maen vs timnya musim lalu.... ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on September 25, 2010, 07:31:49 AM
Wenger mengatakan hubungan antara Arsenal dengan Jack Wilshere adalah seperti saudara kembar yang saling berhubungan dan membutuhkan satu sama laen .

“Certainly chronologically he has a special talent, he met the right club who gave him the right education and the two together work. After you do not know how much we were responsible or not. We did the right job in giving him the right education and we are an organisation who wants to achieve that.
“For the rest you give the player the credit. For a big career, the player must meet the right club and I am of course confident he did that.
“He is strong enough and I’ve never had any doubt about that. I agree that sometimes you think is it not too early for him? Is he too small? But as soon as he touches his first ball all your doubts go out of the way and [what] remains is his football quality.”

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: raven.kasuya on September 27, 2010, 01:46:43 PM
wonderkid banged ni anak..
sangat kerasa pengaruhnya saat jd pengganti di match WBA..
begitu masuk suasana berubah arsenal bisa cetak 2 gol dan kemasukan 1 gol..
keeping bola dan passingnya bener2 nyaman..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Sechster_Sinn on September 28, 2010, 09:49:23 AM
Yup, sekarang perkataan orang2 yang ngomong "Wilshere adalah pemain masa depan Arsenal" itu salah besar. Sekarang aja udah bisa dipake, dan berpengaruh bagi tim :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vandai on September 28, 2010, 03:28:37 PM
the future is now..
sayang duetnya (Frimpong) cedera panjang.
kalo gak, bisa mulai menggoyang posisi Denilson dan Song tuh..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on September 29, 2010, 04:03:22 AM
another superb performance !!
kudu maen lawan chelshit nih, syukur2 bikin gol :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vandai on September 29, 2010, 10:03:37 AM
satu persatu pemain Arsenal memuji Jack.
pertanda kalau Arsenal mulai tidak butuh Fabregas?? ;D ;D

anak muda yang paling bersinar sejauh ini
tampaknya tahun ini menjadi tahun dia.
mudah2an tidak cedera... :sweat:
dan tahun depan bisa menggeser Lampard atau Gerrad di timnas.
AMIIINNN!!!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on September 29, 2010, 10:05:11 AM
^
keliatan banget sih dai klo wilshere di proyeksiin jadi pengganti fabregas selama dia absen. soalnya belom terlalu kebaca musuh cara mainnya. sampe tadi sengaja di maenin di posisi fabregas gitu.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on September 29, 2010, 06:05:35 PM
nggak nyangka kalo dia bisa jadi deep-lying playmaker semodel Fabregas.

Cuma semalem dia maennya agak advanced jadi sering banget dihantam tackle2 sampe pas baca bibirnya dia ngomong &^&%&$ terus soal lawannya, hehehe...

anyway, yang seru tuh kalo ngeliat pemain lawan justru seperti maen di sekelilingnya sama seperti pas Fabregas took centre stage dan mengatur pergerakan teammatesnya...

Asal tetep low profile ama down to earth semoga he IS the next best thing setelah gw...:D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Sechster_Sinn on September 29, 2010, 06:08:28 PM
nggak nyangka kalo dia bisa jadi deep-lying playmaker semodel Fabregas.

Cuma semalem dia maennya agak advanced jadi sering banget dihantam tackle2 sampe pas baca bibirnya dia ngomong &^&%&$ terus soal lawannya, hehehe...

anyway, yang seru tuh kalo ngeliat pemain lawan justru seperti maen di sekelilingnya sama seperti pas Fabregas took centre stage dan mengatur pergerakan teammatesnya...

Asal tetep low profile ama down to earth semoga he IS the next best thing setelah gw...:D

wkwkwkwk, kerasss! ;D

pas Carling kalau gak salah gitu juga kok, kalau gak salah lawan Wigan atau apa gitu, Wilshere ngajak bangun lawannya, lawannya nabok muka dia, dia langsung marah dan ngomong semacam itu (ato dia yg nabok muka lawannya yah? Lupa gw jg...  :sweat:). Dan malah bagus IMO, emang butuh sih pemain tipe2 kompor gini...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on September 29, 2010, 06:13:05 PM
yah...posisi dia emang masih belum pasti. Kalo dia maen ama Fabregas, dia bisa mendampingi Song untuk agak mundur sehingga tekanan nggak begitu gede dan tackling juga pastinya jarang. Tapi kalo sekarang, dengan absennya Cesc, pasti dia yang ambil alih tanggung jawab serangan dan mesti siap dikeroyok ama DM lawan...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on October 05, 2010, 11:17:33 AM
shit this is jack!! pemain ini aku yakin bs jadi sentral permainan arsenal di masa depan.

aku harap dia jd sehebat fabs tp lebih loyal karena klub aslinya yaa cuman arsenal
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Syiar on October 05, 2010, 12:28:35 PM
Setuju :D
Wilshere bakal menjadi andalan Arsenal dan Timnas Inggris dimasa mendatang
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: novicehack on October 05, 2010, 07:29:45 PM
bener2 calon bintang nih anak,
teknik dapet, mental mendukung ... plus dibwh komando AW, the God of young footballers
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on October 06, 2010, 03:00:07 PM
eh eh tapi kalo lawan tim gede belum tentu bisa sebagus lwn celsi kmrn. kmrn gak maen full jg krn keabisan stamina karena salah posisi pas nyerang/bertahan. Selain karena perubahan taktik jg :P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: novicehack on October 07, 2010, 11:14:26 AM
Jack Wilshere is our Player of the Month  :-*

Quote
Jack Wilshere has won his first EA SPORTS Player of the Month award.

The 18-year-old had a sensational September and earned more than 40 per cent of the votes in our official Club poll.

Jack played six games last month and, although he has yet to break his duck for the season, he was hugely influential in a deeper midfield role.

Cute backheels from Jack set up goals for Marouane Chamakh and Andrey Arshavin in Europe but he saved his finest display for the Carling Cup, pulling the strings in a 4-1 win at Tottenham.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on October 07, 2010, 12:17:34 PM
player of the month... Memang layak bulan ini si wilshere jadi potm
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Sechster_Sinn on October 07, 2010, 01:53:25 PM
congratulation, Jackie! Mudah2an performanya tetep bagus! :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: novicehack on October 07, 2010, 03:53:51 PM
harusnya si Jack dikasih bonus bikin gol,
bagusnya nih anak bs maen di blkg striker atau deep utk ambil bola dr bek,
he's hell of a player
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on October 15, 2010, 10:15:25 AM
cuma satu keinginan gue, AW tetep sering turunin nih anak
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on October 15, 2010, 05:59:01 PM
keknya sih pasti bakal tetep sering diturunin si wilshere. Konsekuensinya si denilson dan diaby makin jarang diturunin
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on October 19, 2010, 03:39:35 AM
^
mungkin lebih ke denilson. soalnya klo wilshere main, dijamin physical presence diaby bakalan di butuhin banget.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on October 19, 2010, 11:11:52 AM
suspensi 3 pertandingan...wuffh kok lama yak?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on October 19, 2010, 03:37:52 PM
karena red card langsung.... itu emang hukumnya 3 pertandingan
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on October 20, 2010, 10:56:11 AM
pas lawan brummies, begitu dijadiin gelandang serang, langsung bikin assist. pas lawan donetsk, begitu dijadiin gelandang serang langsung bikin gol cantik. jadi, walaupun permainan dia sekarang di holding midfielder udah impresif banget, there is still a lot more coming from him klo dia di jadiin gelandang serang.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on October 20, 2010, 10:58:00 AM
pas lawan brummies, begitu dijadiin gelandang serang, langsung bikin assist. pas lawan donetsk, begitu dijadiin gelandang serang langsung bikin gol cantik. jadi, walaupun permainan dia sekarang di holding midfielder udah impresif banget, there is still a lot more coming from him klo dia di jadiin gelandang serang.

sepakat ...
yg jadi holding tetep song aja dehh...
sapapun musuhnya
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Syiar on October 20, 2010, 11:07:34 AM
Wilshere punya ketenangan yang jarang dimliki oleh pemain seusianya, bahkan pemain senior sekalipun,,
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dugemer on October 20, 2010, 12:11:37 PM
komentator SkySports sesaat Wilshere bikin gol cantik dini hari tadi...
"what a goal...Classic Arsenal goal..he's so mature and he still 18"

::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: sodom on October 20, 2010, 12:23:01 PM
Gila neh si Wilshere maen ny dari match ke match bikin gw ketagihan pengen liat dia maen terus. Ga percuma neh d loan ke Bolton, maen ny makin menggila :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on October 20, 2010, 12:56:43 PM
@dugemer, hampir komen yg sama ke Cesc waktu umurnya segitu.... ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dugemer on October 20, 2010, 01:23:46 PM
^
om shika: iya ya..jgn2 cuma rekaman tuh komennya wkwkwk ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on October 20, 2010, 07:49:44 PM
Baca dari pejwan deh...gak kerasa dia bisa transformasi begini cuma dalam waktu 67 halaman...hehehe...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on October 20, 2010, 08:48:00 PM
wilshere umur 18 sama cesc umur 18, mana yg lebih kalian suka??
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: rustu adjie on October 20, 2010, 08:56:36 PM
 Arsenal logo!

jack wilshere calon pengganti paul scholes di inggris
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: mediX on October 20, 2010, 10:18:45 PM
Klo aku sih lebih suka, Wilshere.
Klo Cesc umur segitu emang udah bagus, dan orang2 udah tau letak kelebihannya. Beda ama Wilshere. Sampai sekarang aku masih penasaran, nih anak bisa ngapain lagi ya. Klo posisi ini bagus ngga ya, masih bisa dieksplor ngga ya? Kemampuan menyerangnya sampai sebagus apa sih? Defence-nya ok ngga?
Jadi hal2 di atas yang membuat aku lebih suka Wilshere di umur 18. Lagian mereka 2 tipe yang berbeda. Wilshere menurutku lebih komplit karena bisa offence maupun defence.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on October 20, 2010, 11:22:25 PM
well, yang baru pasti keliatan lebih bersinar, hehe.. klo menurut gw sih fabs sama jack itu beda role. Tapi, aside of that, mungkin bisa dibilang klo jack itu lebih hebat karena pas cesc lagi berkembang, di skuad arsenal itu ada henry, pires, vieira, etc. Itu skuad juara. Beda sama Jack yang pas berkembang, justru arsenal lagi puasa gelar dan kena masalah cedera.

Jadi proses perkembangan Cesc lebih gampang dibanding Jack.

setuju banget sama syiar. confidence ini yang gak dipunyain banyak pemain arsenal. termasuk walcott pas lagi berkembang. walcott sama wilshere punya skill yang gak beda jauh untuk role mereka masing-masing. tapi confidence wilshere itu bener-bener jauh di atas walcott
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on October 20, 2010, 11:26:28 PM
wilshere umur 18 sama cesc umur 18, mana yg lebih kalian suka??

wilshere
* produk asli arsenal, SSB nya di inggris
* naik ke tim inti karena prestasi dan kepercayaan pelatih, bukan karena cedera pemain inti yg laen (vieira). Meskipun sama2 membayar kepercayaan dgn form bgs
* bermain di posisi yg lebih lengkap
* mainnya arsenal bgt (passing visi dan mungkin fisik? hehe)
* meskipun gak banyak mencetak rekor tp aku yakin bakal jd backbone arsenal di masa mendatang
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on October 21, 2010, 06:58:01 PM
wilshere, karena dia lebih berani dalam hal menekel dan memberikan tekanan kepada lawan yg megang bola.

dan posisinya lebih versatile
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: valentino.rossy on October 24, 2010, 10:44:42 AM
Sayang harus kena banned 3 match  :(
Gw senang banget neh anak cepat berkembangnya, ngak nyangka 18 thn bisa main kaya orang profesional  ::)
Orang ke 2 inggris yg penampilannya bagus saat ini di Arsenal, tinggal nunggu Gibs bisa tiba2 lebih hebat dari Clichy, itu baru sempurna  :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on October 24, 2010, 12:14:33 PM
jadikan arsenal backbone timnas inggris!

jangan tim laen yg pemainnya pada beli
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ginting on October 25, 2010, 11:43:45 AM
COba lawan Man.shit semalam si jack main, walaupun man.shit full team jg pasti gunners masih bisa menang dengan grit gede...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on October 25, 2010, 04:16:33 PM
kita menang bro, gak perlu berandai-andai.... ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ginting on October 25, 2010, 04:20:02 PM
sekedar pengen liat aja "money Power" di hancurkan sama bocah macem jack...
Apa ga nangis tuh syeh mansyur...hehehheeee
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on October 30, 2010, 01:01:01 AM
besok blm maen yak.

carling diitung hukuman gak to?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on October 30, 2010, 10:01:37 AM
carling diitung. Jadi vs west ham besok udah yang ketiga. Match berikutnya udah bisa maen lagi...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on November 01, 2010, 10:46:43 AM
siip deh
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ginting on November 01, 2010, 02:56:01 PM
jadi starting eleven lg deh lawan sahktar besok...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on November 01, 2010, 06:52:53 PM
jadi starting eleven lg deh lawan sahktar besok...
Yup! Semoga bisa kembali menunjukkan performa yang bagus, dan membawa Arsenal meraih kemenangan... :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: marthin-gooner on November 01, 2010, 07:52:40 PM
wilshere umur 18 sama cesc umur 18, mana yg lebih kalian suka??

wilshere
* produk asli arsenal, SSB nya di inggris
* naik ke tim inti karena prestasi dan kepercayaan pelatih, bukan karena cedera pemain inti yg laen (vieira). Meskipun sama2 membayar kepercayaan dgn form bgs
* bermain di posisi yg lebih lengkap
* mainnya arsenal bgt (passing visi dan mungkin fisik? hehe)
* meskipun gak banyak mencetak rekor tp aku yakin bakal jd backbone arsenal di masa mendatang

* ga ada DNA barca !! LoL

tapi menurut gw visi wilshere masih jauh di bawah cesc..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on November 01, 2010, 11:54:18 PM
Jack Wilshere signs new long-term contract


Arsenal Football Club is delighted to announce that Jack Wilshere has signed a new long-term contract with the Club.

Wilshere, who has been at Arsenal since the age of nine, has made a huge impact with his performances in the first-team this season, already making eight Premier League appearances and featuring in all three UEFA Champions League matches so far this campaign.

The 18 year-old has now made a total of 27 first-team appearances, scoring two goals. On making his debut at Blackburn Rovers in September 2008, he became the youngest-ever player to represent Arsenal in the league, aged just 16 years and 256 days.

Two months later in November 2008, Wilshere, who spent the second half of last season on loan at Owen Coyle's Bolton Wanderers, became the youngest player to represent the Club in European competitions, at 16 years and 329 days, when Arsenal faced Dynamo Kyiv in the UEFA Champions League.

Earlier this season, Jack was rewarded for his rapid development by earning his first full England cap, playing for the Three Lions in the Friendly International match against Hungary at Wembley Stadium in August.

Arsène Wenger said: "It's such great news that Jack has committed his long-term future to the Club. Jack is a fantastic footballer with a huge amount of potential, and we have all seen with his performances so far that he is a very gifted player, who could be an extremely influential player at the top level of the game.

"At still only 18 years of age, there is still so much more to come from him and we're all excited by the fact that Jack Wilshere will be an Arsenal player for years to come."

Jack Wilshere added: "Arsenal Football Club has been like a second home for me and my family since I was nine years old. To be offered a new contract means everything to me.

"At this point in my career, when I'm only 18 years old and still learning so much about the game and myself, this is the perfect club, the perfect team-mates, the perfect fans, the perfect backroom staff and most importantly, the perfect manager to help continue that.

"I've got a long way to go before I can become the player I dream of becoming and I'm sure I'll keep making the odd mistake, but it is a massive help for me having a special manager like Arsène Wenger and so many quality team-mates and the unbelievable Arsenal fans around me. I believe there is a lot more to come from me.

"I've been at the Club for almost ten years already, so I would like to thank everyone that has been part of getting me this far, especially people like Liam Brady, Roy Massey and all his staff at the Hale End Academy. Also Neil Banfield, Steve Bould, Academy Coach Steve Leonard, Academy Scout Bob Arber, Assistant Head of Youth Development David Court, all the backroom staff, Arsène Wenger, all my team-mates and, of course, my family."

Everyone at Arsenal Football Club is looking forward to Jack's continued contribution in the forthcoming years.


http://www.arsenal.com/news/news-archive/jack-wilshere-signs-new-long-term-contract
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on November 02, 2010, 06:20:16 AM
mantab lahh...
ampe taon brp ya kontrak baru-nya ??
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on November 02, 2010, 07:54:24 AM
Salah satu kelebihan AW adalah saat sign new contract term, waktunya tidak dipublish ke media. Cuman dibilang sign a long term contract...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on November 02, 2010, 10:32:26 AM
haha,,diberitain  sih 5 tahun. Tp who knows kan?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on November 02, 2010, 02:28:45 PM
Jack Wilshere mengalami peningkatan signifikan dalam masalah gaji di kontrak barunya . Kenaikan gaji dari 15.000 pounds menjadi 50.000 pounds per week diyakini akan meningkatkan motivasi pemaen termuda dalam sejarah Arsenal ini . Wilshere dalam wawancaranya mengatakan :

"I've got a long way to go before I can become the player I dream of becoming. I'm sure I'll keep making the odd mistake, but it is a massive help for me having a special manager like Arsene Wenger and so many quality team-mates and the unbelievable Arsenal fans around me."
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Sechster_Sinn on November 02, 2010, 04:11:18 PM
congrats buat perpanjangan kontraknya!

*gile, bocah umur 18 taun udah pegang 50000 pounds seminggu :P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ginting on November 02, 2010, 04:37:08 PM
Semoga kontribusi ke tim juga bisa naek 3X lipat kaya gajinya  smile jersey smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on November 04, 2010, 07:26:37 AM
50 000 British pounds = 719.196429 million Indonesian rupiahs

sama dengan # sekitar 700 B chip texas poker
                  # 3 mobil all new honda jazz
                  # 14384MILYAR CP di ROHAN online
                  # 9 Motor Piaggio X Evo Baru on the road

jadi siapa mau jadi jack?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: marthin-gooner on November 04, 2010, 02:49:26 PM
Saya sih mau bro.. tapi lari aja udah capek, blm ngolah bola..LoL!!!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ajinugroho on November 06, 2010, 12:25:19 AM
^
haha same same kalo gitu :wink
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: marthin-gooner on November 07, 2010, 02:11:04 AM
^
 :sweat: :sweat: smile jersey smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: fransfabregas on November 24, 2010, 11:49:36 AM
Nih masih umur 18 tahun tapi udah mengikuti jejak senior2nya di timnas inggris...rooney, terry, lampard dalam hal "CEWEK"..he..he...

http://catatanbola.wordpress.com/2010/11/22/jack-wilshere-kencani-penari-erotis/
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: jokoantonio on November 29, 2010, 08:47:09 AM
vote for wilshere to be our future captain!!
(http://i51.tinypic.com/16ii7vs.jpg)
[mas sodom numpang nge quote yaa..]
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Jogo Bonito on November 29, 2010, 11:56:08 AM
makin oke aja ni bocah,
kalo kemaren maen lawan ayam sayur, udah abis tuh ceker2 ayam dibabat2in ama wilshere smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ginting on November 29, 2010, 03:37:16 PM
beatiful assist from chamack and finishing with wonderful goallll  arsenal3 arsenal3
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on November 29, 2010, 04:45:01 PM
Bener-bener calon kapten masa depan nih.

Wilshere mantap!! ;)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on November 30, 2010, 04:52:05 PM
ah..... english man finally really make it this year....

makin penting aja ini Wilshere di klub kesayangan kita..... ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Sechster_Sinn on December 03, 2010, 04:42:40 PM
pundung karena Inggris gak menang bidding world cup 2018 dan 2022?  ;D ;D ;D

@jack_wilshere Morning! I hear seppblatter is on twitter, i can promise you all he is not getting followed by me!

*dari twitter aslinya jacky
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on December 03, 2010, 08:36:41 PM
pundung karena Inggris gak menang bidding world cup 2018 dan 2022?  ;D ;D ;D

@jack_wilshere Morning! I hear seppblatter is on twitter, i can promise you all he is not getting followed by me!

*dari twitter aslinya jacky
Hahaha! Ayo Wilshere, lampiaskan rasa kesalmu dengan bermain bagus dan membawa Arsenal menang atas Fulham besok. :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: mediX on December 03, 2010, 09:20:08 PM
Klo diperhatiin, nih anak biarpun pendiam tapi rada2 bengal juga...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Sechster_Sinn on December 04, 2010, 12:38:20 AM
pundung karena Inggris gak menang bidding world cup 2018 dan 2022?  ;D ;D ;D

@jack_wilshere Morning! I hear seppblatter is on twitter, i can promise you all he is not getting followed by me!

*dari twitter aslinya jacky
Hahaha! Ayo Wilshere, lampiaskan rasa kesalmu dengan bermain bagus dan membawa Arsenal menang atas Fulham besok. :D

masalahnya ntar dia pas maen lawan Fulham mau ngoper bola ke Apin gak yah? :P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on December 08, 2010, 12:43:18 PM
hahahahahahha, he done it mate...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Ceka_Gunners on December 14, 2010, 01:30:30 PM
Kepleset mulu nih semalam...

Kalah body juga.. yg paling gw suka pas belain chamakh yang di kartu kuning untuk ribut sama Fletcherrr...

Sangarrrrr
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on January 24, 2011, 07:55:35 PM
musim lalu dia 'cuma' pemain muda yang di loan ke Bolton, musim ini dia udah jadi pemain integral di skuadnya Arsenal, good job boy.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: raven.kasuya on February 17, 2011, 08:51:06 AM
prince of arsenal..
workratenya bagus, visi jelas
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: jokoantonio on February 17, 2011, 10:06:15 AM
Skilful, good body fake, bola ga gampang lepas, umpan2 terukur, rajin.... Bener2 pemain inti yg masi sangat muda!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dugemer on February 17, 2011, 10:09:43 AM
amazinggg boy!!...
ngutip kata2 komentator SkySport tadi Pagi:
"Wilshere, the boy who played like a man" :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on February 17, 2011, 10:14:13 AM
amazinggg boy!!...
ngutip kata2 komentator SkySport tadi Pagi:
"Wilshere, the boy who played like a man" :D
Setuju banget bung! Melihat performa Wilshere di partai tadi, rasanya sulit percaya bahwa dia masih berumur 17/18 tahun. Permainannya bener2 dewasa banget! :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: jokoantonio on February 17, 2011, 10:19:38 AM
Punya karakter dan berani menantang pemain lawan baik di dalam maupun di luar lapangan... Duh ga habis2 pujiannya
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on February 17, 2011, 10:28:21 AM
kata AW
"He was outstanding tonight. He was not fazed by the occasion in difficult periods. He took the ball and got out of the pressure."

bner2 fighter sejati !!!
 AFC putih AFC Merah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: vandai on February 17, 2011, 10:54:09 AM
ada kejadian menarik,
di babak kedua ketika Arsenal dapet freekick di sisi kanan pertahanan Barca, kalo gak salah cesc yang dilanggar, dan pemain2 Barca pada protes dan mau adu mulut dengan Cesc (klo ga salah Pique), tapi cesc diem aja dan ngambil bola.
sembari cesc mungut bola dan bersiap freekick, Wilshere berdiri di depan cesc dan persis di hadapan pemain2 barca yang lagi sewot, sambil pasang muka nantangin ke mereka.. :D :D

mungkin maksud Wilshere: "gak usah banyak bacot kalian, sini ribut sama gua aja..!!" smile jersey

belum dapet picture nya nih, sambil nyari2 di highlight.

mantap banget mental bocah ini.
our next Mr. Arsenal?? arse flag
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: tomzzz on February 17, 2011, 11:00:20 AM
He is the best..
Dingin + lugas waktu one-on-one sama xavi, iniesta, bahkan messi..
Kunci buat nutup pergerakan messi diawali dari dia..
Successed pass 10/11..
Title: Re: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: wikan on February 17, 2011, 04:26:58 PM
Beneran wonderkid! Operan jarang salah, gak gampang kecolongan bola, dan maennya tenang banget! Apalagi pas dia dapet kesempatan buat hampir nerobos barisan belakang barca! Wuidih... SALUT!!

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: sodom on February 17, 2011, 04:35:21 PM
Ne orang bener2 SAKIT !!!
Tadi malem si Wilshere bikin gw orgasme, ini baru semangat Englishman. GOOD JOB, Jack !!! AFC Merah

(http://i1178.photobucket.com/albums/x371/SodomN5/wg8hm.jpg)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Sechster_Sinn on February 17, 2011, 04:53:16 PM
pengen liat akte kelahirannya Wilshere, ini orang beneran baru 19 taun? Lawan Barca serasa kagak ada beban begitu
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on February 17, 2011, 05:46:36 PM
please be more brave to shoot Jack, we want to see you score some goals! ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: pre on February 17, 2011, 06:41:45 PM
motm match ini..
gak ada takut-takutnya sm skali neh anak.. haha
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: BonArsenal on February 17, 2011, 06:59:28 PM
ga kebayang Arsenal jadi macam apa sekarang, andai Wilshere sudah sering
dimainkan satu dua tahun lalu saat umurnya lebih muda seperti Fabregas smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on February 17, 2011, 11:01:49 PM
Wilshere! The Future of Arsenal!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: sodom on February 18, 2011, 07:22:15 AM
http://www.youtube.com/watch?v=9W8Ie4MyRX0

Ne bocah bener2 Gila, ga pernah takut pegang bola dan tentu ny memainkan "Play The Arsenal Way" dengan semesti ny  AFC Merah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: raven.kasuya on February 18, 2011, 07:35:41 AM
wahhhh.. keren Wilshere the Arsenal DNA..
hayo sopo seng arep produksi tee nya.. angkat PO nya sekarang... haaaa

sebutan Wilshere:
The Arsenal DNA
Amazing boy
Prince of Arsenal
The future of Arsenal
hayo apa lagi....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ginting on February 18, 2011, 08:22:11 AM
Ini bocah dah bikin kita lupa klo kita jg msh punya Ramsey & Landsbury.....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: jokoantonio on February 18, 2011, 10:36:30 AM
Playmaker dengan kaki kiri. Tipikal permainan amerika latin dengan skill individu yg mumpuni! Inggris bakal menangguk untung dari dia.... Now an englishman can play tango or samba
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Sechster_Sinn on February 18, 2011, 04:30:22 PM
wahhhh.. keren Wilshere the Arsenal DNA..
hayo sopo seng arep produksi tee nya.. angkat PO nya sekarang... haaaa

sebutan Wilshere:
The Arsenal DNA
Amazing boy
Prince of Arsenal
The future of Arsenal
hayo apa lagi....

Prince (Charming) of Arsenal mah Sagna om... :P

ah, future juga salah sih, wong sekarang aja udah bagus dan bisa dimaenin. Moga2 aja dia (dan kelihatannya bakalan) loyal sama Arsenal. Gw tunggu jebolan Arsenal Academy yang selanjutnya! ;)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on February 18, 2011, 05:00:21 PM
yang paling cocok itu Future Captain of Arsenal! ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: raven.kasuya on February 21, 2011, 01:40:37 PM
maksudnya masa depan arsenal. besok2 bakalan ada yang namanya membangun arsenal dengan orang2 di sekeliling wilshere dan tentunya si jack andrew ini yg jadi skippernya...

inget terus berdiri di depan busquet bergaya nantangin.. haaaa
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on February 28, 2011, 01:26:47 AM
sedih banget liat wilshere nangis tadi...  :(

maen-nya bener2 total... bahkan dia yg paling baek dari 3 pemain tengah arsenal.
sayang cesc ga ada, jadi ga ada yg melengkapi permainan arsenal di tengah.

rosicky jauh banget kualitas maennya bila dibandingin ama wilshere, apalagi klo dibandingin ama cesc.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on February 28, 2011, 01:30:13 AM
sedih banget liat wilshere nangis tadi...  :(

maen-nya bener2 total... bahkan dia yg paling baek dari 3 pemain tengah arsenal.
sayang cesc ga ada, jadi ga ada yg melengkapi permainan arsenal di tengah.

rosicky jauh banget kualitas maennya bila dibandingin ama wilshere, apalagi klo dibandingin ama cesc.

mau quote kepencet thanks..

yoi bro.. duh rosicky agak kacau tadi, passing sering salah, peluang bnyk yg kebuang

paling total emang wilshere, makanya kyanya dia yang paling kepukul bgt pas kalah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arsenalisme on February 28, 2011, 01:51:39 AM
gw aja sedih.. Apa lagi dia.. Yah semoga pengalaman pahit nya ga terulanng.. berikutnya pengalaman manis yg bakalan datang..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on February 28, 2011, 09:04:06 AM
sedih banget liat wilshere nangis tadi...  :(

maen-nya bener2 total... bahkan dia yg paling baek dari 3 pemain tengah arsenal.
sayang cesc ga ada, jadi ga ada yg melengkapi permainan arsenal di tengah.

rosicky jauh banget kualitas maennya bila dibandingin ama wilshere, apalagi klo dibandingin ama cesc.

mau quote kepencet thanks..

yoi bro.. duh rosicky agak kacau tadi, passing sering salah, peluang bnyk yg kebuang

paling total emang wilshere, makanya kyanya dia yang paling kepukul bgt pas kalah

udah dibalikin thanks-nya bro  ;)

smga ini bisa jadi tempaan mental buat wilshere
dan bisa dikompensasikan di match-match selanjutnya untuk tetep jadi pemenang
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: rvp10th on March 01, 2011, 05:24:28 PM
misi gan, numpang tanya? emangnya bener ya barca pengen beli wilshere??
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on March 10, 2011, 09:11:05 AM
ini baru komentar next Mr. ARSENAL

"We never give up, that is the spirit of Arsenal. We are still in two competitions and need to get a trophy this year, that will be the aim."

source
 (http://www.arsenal.com/news/news-archive/wilshere-we-must-show-our-spirit-now)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: sodom on March 10, 2011, 11:33:03 AM
ini baru komentar next Mr. ARSENAL

"We never give up, that is the spirit of Arsenal. We are still in two competitions and need to get a trophy this year, that will be the aim."

source

 ([url]http://www.arsenal.com/news/news-archive/wilshere-we-must-show-our-spirit-now[/url])


Si Wilshere udah ngomong gini, lha komentar si kapten gimana y...? Apakah udah ada yg dapet komentar ny si kapten setelah match lawan barca. Yang gw tau d twitter, dia cuma minta maap.

Pemaen yg masi umur 19 tahun dan masi semusim ini jadi first team Arsenal tapi dia yg paling vokal / semangat dan punya passion yg paling gede di tim Arsenal. Gw doain Si Wilshere jadi kapten Arsenal secepat ny !! arsenal3
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ginting on March 10, 2011, 03:17:21 PM
Si Jack ini memang pemain arsenal yang luar biasa tahun ini, coba semua pemain arsenal maupun reserve team bisa niru semangat dan attitude wilshere gw yakin musim invincible bakal terulang lagi...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on March 10, 2011, 07:12:17 PM
ini baru komentar next Mr. ARSENAL

"We never give up, that is the spirit of Arsenal. We are still in two competitions and need to get a trophy this year, that will be the aim."

source

 ([url]http://www.arsenal.com/news/news-archive/wilshere-we-must-show-our-spirit-now[/url])


Si Wilshere udah ngomong gini, lha komentar si kapten gimana y...? Apakah udah ada yg dapet komentar ny si kapten setelah match lawan barca. Yang gw tau d twitter, dia cuma minta maap.

Pemaen yg masi umur 19 tahun dan masi semusim ini jadi first team Arsenal tapi dia yg paling vokal / semangat dan punya passion yg paling gede di tim Arsenal. Gw doain Si Wilshere jadi kapten Arsenal secepat ny !! arsenal3


berarti doain cesc pindah ke barca cepet dunk bro ....  ;)

soal cesc pindah ke barca,klo saat ini sih gw sejujurnya udah ga terlalu nyesel2 amat... emang kita kehilangan pemain ber-skill bagus, tapi yakin pasti bakal ada yg bisa gantiin ...

yg susah dicari itu... pemain dengan skill bagus... loyal ama klub dan punya passion dan spirit "arsenal di dada-ku"

 AFC putih AFC Merah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: David Susilo on March 11, 2011, 09:00:23 AM
Quote
Dikutip dari goal.com :
Cesc Fabregas would not make the Barcelona starting XI and Jack Wilshere is Arsenal's on-field leader

Barcelona used the length and breadth of Camp Nou as their own midfield domain on Tuesday night. Arsenal could not get close to them. The English team were passed to death. In tennis terms, it was akin to watching a qualifier play Rafa Nadal at a Grand Slam. Running, pointlessly running, from corner to corner hoping to get a touch on the ball as the master on the other side grinds him down.

Only Jack Wilshere emerged from the event with his credit intact and reputation enhanced. The 19-year-old is Arsenal's on-field leader now. His tackling, passing, movement and commanding disposition betray his tender years and put Cesc Fabregas to shame.

Arsene Wenger has shown admirable trust in Wilshere, promoting him to first team duties and the midfielder has reacted consummately. He led Arsenal's passing and distance statistics on the night they exited and seemed their most senior player. While Fabregas toiled, gave the ball away and hid, it was Wilshere who attempted to stem the Barca tide. He was not intimidated by the occasion nor the opposition.

Conversely, Fabregas, who was passed fit for the match remember, looked and played like a competition winner. He completed five forward passes all night, Xavi made 93. Quite why Barca seem intent on bringing Fabregas home is a mystery. He would not get near their starting XI. He has neither the poise nor ability to displace Sergio Busquets, Xavi or Andres Iniesta. And his constant flirtation with the club is an embarrassment to himself and Arsenal. Fabregas has been the captain of an unsuccessful Arsenal side for more than two years now. Wenger should cut him loose and hand the armband to Wilshere - a player not with Barca DNA like Fabregas but with that of Arsenal.

C'mon Arsenal.. C'mon Jack Wilshere..
 AFC Merah AFC putih AFC Merah AFC putih AFC Merah AFC putih
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: jokoantonio on March 11, 2011, 09:13:33 AM
yaahh...
jangan pindah dulu lah cesc...
nanti ga ada cadangannya wilshere dungg hehehe
tapi mereka bedua emang cocok main bareng...
pengalaman dan visi cesc + skill dan passion wilshere
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: sodom on March 12, 2011, 12:43:36 AM
Artikel dari Arsenal News

Jack The Giant Is Our True Captain

http://www.arsenalnews.co.uk/jack-the-giant-is-our-true-captain/link/70560/
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Sechster_Sinn on March 12, 2011, 12:34:14 PM
setuju kalau Wilshere  (lebih pantes) jadi kapten, tapi gak setuju soal Cesc out, Ramsey masih belum siap

Soal pemain gahar, sebenernya ada sih selain dia. vP, Nasri, Sagna, Szczesny. Gw lebih setuju vP captain, vice antara Nasri sama Wilshere
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: BonArsenal on March 16, 2011, 03:56:21 PM
Capello hails wonder of Wilshere

"Jack Wilshere is the best young midfielder I have seen for his age," said Capello.

"He will be England captain one day. He needs more caps but he is a real leader."

http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~2316812,00.html

Ada ga kapten Timnas yang bukan kapten di klubnya ?? ;)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Ceka_Gunners on March 16, 2011, 04:39:14 PM
Capello hails wonder of Wilshere

"Jack Wilshere is the best young midfielder I have seen for his age," said Capello.

"He will be England captain one day. He needs more caps but he is a real leader."

[url]http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~2316812,00.html[/url]

Ada ga kapten Timnas yang bukan kapten di klubnya ?? ;)


Arshavin....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Sechster_Sinn on March 18, 2011, 03:44:15 PM
Capello hails wonder of Wilshere

"Jack Wilshere is the best young midfielder I have seen for his age," said Capello.

"He will be England captain one day. He needs more caps but he is a real leader."

[url]http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~2316812,00.html[/url]

Ada ga kapten Timnas yang bukan kapten di klubnya ?? ;)


Arshavin....


Rosicky juga. *dan jangan tanya sebaliknya, pasti malah makin banyak ;D ;D ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on March 24, 2011, 05:02:25 AM
kok ngebandingin cesc sama jack? :sweat:
kan posisinya beda ::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: raven.kasuya on March 24, 2011, 01:53:30 PM
kalo liat dari performs kmaren pas lawan WBA babak 1.. wilshere sama sekali bukan cesc dan blom bisa ambil peran cesc..
slama musim ini liat wilshere seperti komplit, tapi ternyata dia blom bisa dictate the game
kmaren kayanya ada di posisi cesc deh.. tapi passingnya jarang banged yang ke rvp. almost ke sayap, clichy sagna ato mentok di nasri arshavin
pas babak 2 jd idup banged tp si playmakernya ganti jadi nasri..

tapi bukan ga mungkin saat umurnya sama dengan cesc skrg dia jadi punya segalanya termasuk tropi.. aminnn
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on March 25, 2011, 11:30:33 PM
yang interesting, capello kayanya pengen wilshere jadi gelandang serang di inggris. semoga aja gak ngerusak ritme dia di arsenal
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Sechster_Sinn on March 26, 2011, 09:47:49 AM
gw jg bingung sih sebenernya posisi wilshere sebenernya itu dimana... :sweat:. Yah, kalau di liga itali, mungkin sama kayak Fantasista kali yah?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Germaniac on March 26, 2011, 03:32:11 PM
Waduh, kalo jadi gelandang serang, makin mirip aja sama Gotze :sweat:

EDIT: Wow, ternyata bukan cuma aku aja yang mikir Wilshere & Gotze mirip xD Jack Wilshere Vs. Mario Götze (http://www.footylounge.com/forums/index.php?showtopic=19921)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on March 29, 2011, 11:17:40 PM
tergantung formasi timnya juga sih. arsenal pake 2 holding yang dapet license to attack ganti gantian, tapi inggris kemaren, lebih ke traditional 4-3-3. 1 holding dan 2 creative mids.

tapi intinya tetep sama aja, naik turun ganti gantian. hehe.

gw ngeliatnya klo wilshere itu "masih" supporting player. beda sama fabregas, where the team is built around him. yang berarti emang peran fabregas sekarang masih lebih krusial dibanding wilshere.

tapi jujur, di match wales-england kemaren, gw lebih impressed sama scott parker dibanding wilshere. makanya gw agak kurang ngerti kenapa wilshere dibilang seimpresif itu kemaren, hehe.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Aan_Adrian on March 29, 2011, 11:32:12 PM
klo gw malah ngerasa peran wilshere lebih krusial akhir2 ini dari fabregas..entah knp, sejak fabregas dimaenin lebih nyerang n jd AM gw selalu ngerasa dy nurun..emang sih dy jd lebih bahaya..tp g tw knp gw slalu ngerasa posisi seharusnya fabregas tuh ya di posisi wilshere skrg ini,hehe..kyk musin 07/08..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: raven.kasuya on March 30, 2011, 08:02:16 AM
lebih krusial karena ketiadaan pemaen laen yg efektif merubah defend jd attack secepet wilshere di posisi gelandang tengah.
tapi dia blom bisa mendikte permainan, bener kata h4l saat ini dia masih bagian dr team klo cesc dia centralnya...
dan kalo gua liat seh wilshere ini lebih type vieira... hmmm betterlah daripada gua sebut sch*les. (paling benci sebenernya untuk ngakuin ini)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Aan_Adrian on March 30, 2011, 09:49:04 AM
wah klo gw slalu mikir klo yg ngedikte permainan arsenal sepanjang musim ini tuh wilshere,bukan fabregas..klo gw ngeliatnya fabregas tugasnya ngasih umpan terakhir..sedangkan si wilshere tugasnya ngontrol lapangan tengah..

gw aj kali y yg mikirnya gni,haha..

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: raven.kasuya on March 30, 2011, 02:36:07 PM
kalo liat dari match barca ya memang dominan wilshere sebagai awal serangan arsenal.
bahkan di statistiknya pun bilang wilshere sebagai pemaen arsenal yang terbanyak melakukan passing saat kalah lawan barca itu..

tapi kalo liat dr game demi game, semua pemaen selalu memberikan bola ke cesc untuk di tunggu "mau di bawa kemana"
disitu keliat banged wilshere dan song "cuma" sebagai penopang.

tapi yg gua seneng adalah andalan arsenal dalam counter attack jadi kembali tajam, ini bisa terjadi karena walcott dan wilshere yang bener2 berani merobek dengan kecepatan. musim2 lalu hampir semuanya dilakukan sama seorang arshavin.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on March 31, 2011, 02:21:54 AM
@aan
iya valid emang argumennya, karena wilshere, di atas kertas, ngecover more ground daripada cesc. karena di atas kertas, wilshere itu box to box, cesc itu gelandang serang.

tapi kenyataannya, klo diliat keseluruhan game dari awal musim, cesc itu lebih berperan dari semuanya. sering kali cesc drop sampe ke belakang song untuk minta bola dari defender, dan in the blink of time, cesc bisa tiba tiba ada di depan sejajar sama van persie. belom lagi klo dia tiba tiba maen di flank pas arshavin/nasri/walcott masuk ke tengah.

while wilshere, menurut gw rolenya sama kaya denilson di musim pertama denilson jadi starter. bedanya wilshere lebih berani dribble, better passer, younger, englishman dan better attitude.

mungkin yang ngebuat cesc "keliatan" lebih jelek musim ini dibanding jack, ya karena berita off the fieldnya. padahal klo kita put aside semua gosip gosip dan fokus sama apa yang kita liat di lapangan aja, cesc is still more valuable than jack.

dan gw sebenernya adalah big fan of wilshere. hehe.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: shikamaru on April 09, 2011, 09:31:00 PM
agak oot dikit, aw mesti loan pemain laen ke bolton nih, br ada yg maen fisik lagi selain jack
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on April 18, 2011, 12:15:56 PM
Selamat buat Jack Wilshere atas penghargaan pemain muda terbaik di musim ini :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: sodom on April 18, 2011, 01:50:27 PM
Selamat buat Jack Wilshere atas penghargaan pemain muda terbaik di musim ini :)

Congrats, Jack !! Emang layak !!  arsenal3
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: raven.kasuya on April 20, 2011, 05:12:55 PM
lupa posting di tempat yang benar  smile jersey
congrats jack!!!  :-* :-*
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: BonArsenal on April 20, 2011, 06:42:48 PM
''It is my first full season and it is a massive award, especially from my fellow players,'' he said. ''It is amazing.

''I am very proud to be the fifth recipient from Arsenal, it is good to keep this history going.

''Arsenal is a good club for bringing youngsters through and they keep proving it so I would like to thank the manager as well.''

Wilshere became the fifth Arsenal player to win the PFA Young Player award when his peers recognised him on Sunday and Wenger paid his teenage midfielder a glowing tribute.



PFA Young Player award mentoknya kan umur 21
Jadi musim depan kalo bisa ulangi lagi Jack !!! ;)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on April 20, 2011, 06:49:52 PM
wilshere sih emang layak lah. Selamat2...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: awym_arshavien on April 20, 2011, 10:11:13 PM
pantas lah, semoga terus berkembang dan loyal dude  AFC putih
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on April 21, 2011, 08:29:55 AM
sperti-nya udah burn-out nih wilshere,penampilan-nya udah ga sebagus di peak performance-nya.
smga di summer-break ga dipanggil timnas u21 spy dpt cukup libur
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: iwan_gita on April 21, 2011, 08:40:42 AM
iya tuh...
kmrn Willshere gak bagus maennya... mendingan tetep diaby aja, gak usah diganti2.....

Udah abis tuh di musim ini kayaknya....
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: raven.kasuya on April 21, 2011, 08:43:02 AM
lawan liverpool gagal cover lini tengah makanya di mainin dari awal saat lawan spurs. saat jadi pemaen pengganti arsenal malah kalah.
kayanya emang dah selesai musim ini buat doi..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: dugemer on April 21, 2011, 10:30:23 AM
he needs a break...kalo mobil musti ganti oli dulu :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: raven.kasuya on April 21, 2011, 12:17:32 PM
boleh ganti oli asal botolnya tetep bawa pulang ya...  :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on May 05, 2011, 02:44:52 PM
AW: Jangan ikutan Euro U-21 Jack...

Wilshere: Kalo negara memanggil gw siap...

Ramsey: Ayo ikut aja Jack...

Musim 2011/2012: Ramsey kembali mengambil tempatnya di lini tengah Arsenal menemani Cesc (yg tetep di Arsenal) dan Song setelah pre-season yang sempurna menggantikan posisi Wilshere yang ikut turnamen nggak penting dan kembali dengan keletihan yang amat sangat...

What a scenario...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on May 05, 2011, 02:53:34 PM
AW: Jangan ikutan Euro U-21 Jack...

Wilshere: Kalo negara memanggil gw siap...

Ramsey: Ayo ikut aja Jack...

Musim 2011/2012: Ramsey kembali mengambil tempatnya di lini tengah Arsenal menemani Cesc (yg tetep di Arsenal) dan Song setelah pre-season yang sempurna menggantikan posisi Wilshere yang ikut turnamen nggak penting dan kembali dengan keletihan yang amat sangat...

What a scenario...

wilshere uda resmi dipanggil stuart pearce kmrn,,gibbs msh masuk skuad cadangan (blm tentu dipanggil jg)..
kesian wilshere,musim depan ngos2an dia kurang istirahat  >:(
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on May 05, 2011, 02:57:35 PM
Wilshere, Gibbo ama Henners (Lansbury) dipanggil ke skuad sementara Pearce (40 orang). Tapi pearce udah terang2an bilang kalo Wilshere akan jadi pengatur serangan Inggris di lini tengah.

Banyak pengamat bilang kalo ini adalah langkah yang bagus meniru Ozil dan generasi emas muda Jerman yang juara di turnamen sebelumnya. Langkah ini juga diyakini akan berefek positif buat kans Inggris senior di EURO2012.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on May 05, 2011, 03:50:55 PM
Wilshere, Gibbo ama Henners (Lansbury) dipanggil ke skuad sementara Pearce (40 orang). Tapi pearce udah terang2an bilang kalo Wilshere akan jadi pengatur serangan Inggris di lini tengah.

Banyak pengamat bilang kalo ini adalah langkah yang bagus meniru Ozil dan generasi emas muda Jerman yang juara di turnamen sebelumnya. Langkah ini juga diyakini akan berefek positif buat kans Inggris senior di EURO2012.

tapi kesian jg dia ga panjang masa istirahatnya,,kan usia blm masuk usia emas (24-29th),,takutnya kendor musim depan  :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on May 05, 2011, 03:55:32 PM
Makanya ini turnamen useless buat pemain sekaliber Jack...tapi yah, dianya yang kadung semangat, larangan wenger pun diacuhkan...

Kans buat Ramsey nih untuk menyalip kembali...

hahaha, seru untuk diikutin nih kompetisi antara 2 bocah super ini...::)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on May 05, 2011, 04:50:44 PM
Makanya ini turnamen useless buat pemain sekaliber Jack...tapi yah, dianya yang kadung semangat, larangan wenger pun diacuhkan...

Kans buat Ramsey nih untuk menyalip kembali...

hahaha, seru untuk diikutin nih kompetisi antara 2 bocah super ini...::)


iya bener tuh,,bandel jg tu bocah  ;D
ni beritanya si jack

Jack Wilshere: I'll play for England in European Under-21 Championships
Arsenal midfielder Jack Wilshere has vowed to play for England at this summer’s European Under-21 Championships, insisting: 'I will never say no to my country.'

Jack Wilshere is in the provisional England U21 squad for the European Championships
Head coach Stuart Pearce defied opposition from Gunners boss Arsene Wenger by selecting Wilshere in his provisional 40-man squad for June’s finals in Denmark.
Wenger is adamant Wilshere should not play in the tournament having become part of England’s senior set-up, amid fears the 19-year-old may suffer burnout after a season which has already seen him play 52 times for club and country.
But Wilshere has no intention of asking for a rest.
‘This summer, if I’m selected, I’ll play for the under-21s,’ he said. ‘It’s down to Arsene Wenger, Fabio Capello and Stuart Pearce, but I will never say no to my country.’
Wilshere is certain to make Pearce’s final 23, along with Liverpool’s £35million striker Andy Carroll, who was another controversial selection.
However, even with those two on board, Pearce claims his squad will be weaker than the one which reached the final two years ago with the likes of Joe Hart, James Milner, Adam Johnson and Theo Walcott.
‘I personally think the last squad that I took was extremely strong,’ said Pearce. ‘I’m not sure this squad is as strong as that. If we come back with the trophy, I’ll probably turn around and say I was wrong.’
England, though, will be expected to reach the final at the very least in a competition missing virtually every other major nation apart from Spain.


Read more: http://www.metro.co.uk/sport/football/862357-jack-wilshere-ill-never-say-no-to-england#ixzz1LTCZyaI2
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: sodom on May 05, 2011, 05:12:55 PM
Kalo posisi mu kerebut lagi am Ramsey, Ojo nesu lho jack.... ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on May 05, 2011, 07:45:52 PM
Kalo posisi mu kerebut lagi am Ramsey, Ojo nesu lho jack.... ;D

hahahaha,,, smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on May 07, 2011, 10:26:01 AM
Gile memang si Pearce dah..
udah jelas-jelas keliatan seberapa banyak Jack main musim ini, masih pake ditambah juga, ckckck..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on May 07, 2011, 08:12:27 PM
Gile memang si Pearce dah..
udah jelas-jelas keliatan seberapa banyak Jack main musim ini, masih pake ditambah juga, ckckck..



ni prediksi AW
Wenger - Jack Wilshere's summer workload could keep him out of the #Arsenal side until September http://t.co/xeVezU6



Who is Arsenal's Player of the Season?
Goal.com name our top three stand-out performers for The Gunners in 2010-11 and declare our winner. Have your say below

May 10, 2011 10:00:00 AM
Share
Share
 
Related Links
Teams
Arsenal
Players
Jack Wilshere
Wojciech Szczesny
Samir Nasri
Find the best odds and bet on the Premier League.
Many Arsenal fans will bemoan what has been another 'not quite there' season under Arsene Wenger, but amidst the criticism levelled at a side through which consistency fails to run with a regularity befitting a title winning side, Gunners supporters will have plenty of positives to take from the 2010-11 campaign.

Victory over Barcelona at the Emirates will be seen in the eyes of most as the result of Arsenal's season but the 3-1 demolition of Chelsea holds the promise of a side no longer phased by the illustrious names that surround them. In clashes between the Premier League's top four, Wenger's men have fared best this season, a transformation that will provide comfort, albeit a little cold in the club's empty trophy cabinet. Conceding in the dying embers, as was the case against Birmingham in their League Cup final defeat at Wembley, continues to trouble the north Londoners, who have shown flickers of brilliance once again this term.

Honourable mentions go to Robin van Persie, who has once again been relied on to put the ball in the back of the net when those around him have conspired to do so, and Johan Djourou, a central defender who is showing ever increasing promise in an area which needs somewhat of an overhaul in the summer. However, the pair just missed out on our shortlist.

Below are Goal.com's three nominees for Arsenal’s player of the season in alphabetical order. We then name our winner at the bottom before leaving it up to you, the readers, to have your say.

1. Samir Nasri | Midfielder

Age:   23
Appearances:   44
Goals/Assists:   15/4
Cards:

5  0 


If Cesc Fabregas is to leave Arsenal for Barcelona in the near future, the pain will be quelled somewhat by knowing that in Samir Nasri, the Gunners have a replacement who can set the Premier League alight time and again.

Of all the nominees for PFA Player of the Season, few have thrilled like the Frenchman. Waltzing through defence after defence with consummate ease and adding finishes worthy of the build-up, Nasri has stepped up this season and become the player of which he has only shown glimpses in the past. He is, quite simply, a joy to watch.


2. Wojciech Szczesny | Goalkeeper

Age:   21
Appearances:
23
Clean sheets:
9
Cards:

1  0 


The progress made by the young Pole this season has been a superb, if not always a comfortable example of learning on the job. Making the No.1 spot his own, Szczesny has oozed confidence behind a defensive line that too often offers anything but.

Nearly securing a clean sheet every other game in the Premier League, managing six in 13, is a remarkable record for a 21-year old and Arsenal legend Bob Wilson has already stated that he sees the youngster becoming a Gunners great. It would seem that Arsene Wenger's goalkeeper crisis may soon be coming to an end.


3. Jack Wilshere | Midfielder

Age:   19
Appearances:   49
Goals/Assists:   2/9
Cards:

8  1


Arsene Wenger's policy of putting his trust in youth has been rightly questioned for half a decade now. Tentative, nervous and lacking confidence under pressure, the usual prejudices of those in their relative infancy at the Emirates could not provide a more telling contrast to Jack Wilshere.

Stepping into an England midfield that has been battled over for years by Gerrard and Lampard, Wilshere can now rightly call it his own. The same goes for Arsenal, for whom he has dictated this season. The youngster has grown up. You hope for his sake that he is not waiting too long for those around him to follow his lead.

GOAL.COM'S ARSENAL PLAYER OF THE SEASON
- Jack Wilshere -
 In five words:

The Premier League's brightest prospect

Season highlight:

Upstaging not only his own team-mates but the masters of Barcelona's midfield at the Emirates in Arsenal's 2-1 win over the Catalan giants.

uda nebak,pst ni bocah yg menang  ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Davidbbc on May 31, 2011, 08:14:05 AM
Jack Wilshere mulai mempersiapkan mental buat musim depan dengan mengatakan skuad Arsenal harus kompak dalam bermaen dan apabila dicurangi wasit jangan hanya mengandalkan Van Persie seorang untuk berdebat dengan wasit .
“We must show more authority, take control, not be so soft and naive.
“Arsenal must become more aggressive as a team, be nastier.
“We see others teams like Manchester United surrounding the referee and influencing decisions.
“We need to be more aware.”
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on May 31, 2011, 11:18:25 AM
Jack Wilshere: Bencana, Jika Musim Depan Tak Juara
Arsenal tidak bisa lagi bermain lembut, tapi harus lebih agresif.

Gelandang Jack Wilshere mengatakan Arsenal dalam bahaya besar, dan akan menghadapi bencana serius, jika musim depan gagal lagi meraih trofi.

"Arsenal klub besar, dan harus meraih trofi setiap musim agar bisa mempertahankan pemain bintangnya," ujar Wilshere.

Menurut Wilshere, Arsenal tidak bisa lagi hanya sekadar berada di empat besar, dan bermain di Liga Champions secara reguler. The Gunners harus terus bisa berkompetisi untuk menjadi juara Liga Primer, dan meraih trofi turnamen lain.

"Saat ini kami mungkin bisa mempertahankan Cesc Fabregas. Dia adalah panutan pemain muda Arsenal. Jika musim depan gagal lagi, Cesc pasti pergi," lanjut Wilshere.

Wilshere juga memperkirakan kegagalan pada musim depan akan membuat fans tidak percaya Arsenal memiliki semua pemain berbakat, dan pelatih jenius.

Fans, masih menurut Wilshere, menuntut Arsenal bermain sebagai tim dan lebih agresif. Arsenal tidak mungkin lagi membanggakan diri sebagai tim yang memainkan sepakbola indah, dengan ketrampilan set-piece pemain-pemainnya.

"Manchester United adalah contoh tim terbaik saat ini. Semua pemainnya agresif, bahkan tak segan-segan menekan ofisial pertandingan," kata Wilshere.

"Terkadang Arsenal terlalu lembut dan naif. Di lini belakang, semua pemain tidak bermain keras," lanjutnya.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on May 31, 2011, 11:58:56 AM
bener bgt lo jack haha
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ginting on May 31, 2011, 12:43:32 PM
Jack Wilshere: Bencana, Jika Musim Depan Tak Juara
Arsenal tidak bisa lagi bermain lembut, tapi harus lebih agresif.

Gelandang Jack Wilshere mengatakan Arsenal dalam bahaya besar, dan akan menghadapi bencana serius, jika musim depan gagal lagi meraih trofi.

"Arsenal klub besar, dan harus meraih trofi setiap musim agar bisa mempertahankan pemain bintangnya," ujar Wilshere.

Menurut Wilshere, Arsenal tidak bisa lagi hanya sekadar berada di empat besar, dan bermain di Liga Champions secara reguler. The Gunners harus terus bisa berkompetisi untuk menjadi juara Liga Primer, dan meraih trofi turnamen lain.

"Saat ini kami mungkin bisa mempertahankan Cesc Fabregas. Dia adalah panutan pemain muda Arsenal. Jika musim depan gagal lagi, Cesc pasti pergi," lanjut Wilshere.

Wilshere juga memperkirakan kegagalan pada musim depan akan membuat fans tidak percaya Arsenal memiliki semua pemain berbakat, dan pelatih jenius.

Fans, masih menurut Wilshere, menuntut Arsenal bermain sebagai tim dan lebih agresif. Arsenal tidak mungkin lagi membanggakan diri sebagai tim yang memainkan sepakbola indah, dengan ketrampilan set-piece pemain-pemainnya.

"Manchester United adalah contoh tim terbaik saat ini. Semua pemainnya agresif, bahkan tak segan-segan menekan ofisial pertandingan," kata Wilshere.

"Terkadang Arsenal terlalu lembut dan naif. Di lini belakang, semua pemain tidak bermain keras," lanjutnya.

Harusnya yg ngomong kaya gini tuh "skipper"
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: supermaman on May 31, 2011, 01:15:29 PM
makin PeDe si jackie abis jadi Player of The Season 2010/2011 versi arsenal.com. bagus lah asal mainnya juga makin bagus...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on June 04, 2011, 01:43:53 PM
Lawan Swiss, Inggris Berharap Pada Wilshere
Inggris tidak akan diperkuat penyerang Wayne Rooney dan gelandang Steven Gerrard.
SABTU, 4 JUNI 2011, 12:48 WIB Haryanto Tri Wibowo


VIVAnews - Kapten tim nasional Inggris, John Terry, berharap gelandang muda Jack Wilshere bisa memberi kontribusi yang signifikan saat melawan Swiss pada lanjutan kualifikasi Grup G Piala Eropa 2012 malam nanti, Sabtu, 4 Juni 2011.

Wilshere menjadi salah satu pemain yang bersinar musim ini bersama Arsenal. Dan meski kondisinya sempat dinyatakan meragukan, namun manajer timnas Inggris Fabio Capello tetap memanggilnya.

Gelandang 19 tahun itu juga mulai menjadi andalan lini tengah timnas Inggris dalam beberapa pertandingan terakhir. Kapten timnas Inggris, John Terry, berharap Wilshere bisa tampil bagus melawan Swiss di Stadion Wembley nanti.

"Saya melihat dia (Wilshere) mulai memberikan kontribusi besar bagi timnas senior. Dia menunjukkan kelas yang berbeda di beberapa pertandingan terakhir. Tidak banyak yang menyangka dia bisa tampil seperti ini," ujar Terry seperti dilansir Express.

"Jika kami ingin lolos ke Piala Eropa tahun depan, dia harus kami jaga agar tidak cedera. Saya tidak ingin memberi beban kepadanya, tapi kita sudah lihat bagaimana kemampuannya," lanjut Terry.

Menghadapi Swiss, Inggris tidak akan diperkuat penyerang Wayne Rooney dan gelandang Steven Gerrard. Rooney terkena akumulasi kartu kuning, sedangkan Gerrard masih berkutat dengan cedera.

Posisi Rooney kemungkinan besar akan ditempati Darren Bent yang akan diapit Adam Johnson dan Ashley Young dalam pola 4-3-3 terapan Capello. Sedangkan Wilshere akan bahu-membahu dengan Frank Lampard dan Scott Parker di lini tengah.

Inggris sendiri saat ini masih berada di puncak klasemen Grup G kualifikasi Piala Eropa 2012. Namun, posisinya diancam Montenegro yang sama-sama mengoleksi 10 poin.

gila ga tuh bocah hehe
inggris bergantung ama wilshere skrg,,the next captain for england ini  :)
 berharap lini tengah inggris bisa terwujud musim depan (wilshere n scott parker) uhuy banget tuh  smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gestandi on June 06, 2011, 12:08:32 PM
Pas kemaren liat maennya wilshere pas inggris lawan swiss, gw langsung mikir "sumpah ni bocah bener2 berkembang pesat" Wilshere ga cuma mampu beradaptasi dengan pemain2 senior, tapi kepercayaan dirinya itu loh, cara bermainnya yang ngotot dan visinya dia untuk menciptakan peluang2 buat rekan2nya bener2 patut diacungi jempol. Gw yakin, kalau pun cesc harus keluar dari arsenal, wilshere bisa banget buat ngegantiin si cesc itu.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on June 06, 2011, 02:18:34 PM
klo cesc cabut ...
rvp kapten, wilshere wakil kapten

 ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on June 06, 2011, 04:25:07 PM
setuju bgt gw haha

so long cesc,,, smile jersey
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: BonArsenal on June 08, 2011, 03:25:09 PM
klo cesc cabut ...
rvp kapten, wilshere wakil kapten

 ;D

tanggung Bro, langsung Wilshere aja jadi kapten smile jersey

Semoga musim depan dan seterusnya ga ganti nomor punggung
motivasi, ingat dia meraih banyak penghargaan sejak umur 19 :-\
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on June 08, 2011, 03:32:31 PM
klo cesc cabut ...
rvp kapten, wilshere wakil kapten

 ;D

tanggung Bro, langsung Wilshere aja jadi kapten smile jersey

Semoga musim depan dan seterusnya ga ganti nomor punggung
motivasi, ingat dia meraih banyak penghargaan sejak umur 19 :-\

masih muda bgt bro,,liat aja kalo wilshere dilanggar dia cenderung mewek n kalo tmn2 nya dilanggar dia blm bs nego n protes ama wasit,,si cesc aja yg umurnya 24thn ga dewasa dlm mimpin rekan2nya,,gmn lg kalo wilshere,,msh terlalu dini hehe

gallas tempo hari curhat dimedia kalo pas waktu dia jd kapten aja cenderung ga digubris ama rekan2nya,,pdhl dia uda umur brp tuh pas jd kapten diarsenal,,,dia jg ngomong kalo rekan2nya ga mau denger kalo dinasehatin pas diruang ganti hehe

bandel2 ya,,maklum msh darah muda kalo bung rhoma bilang hahahaha

Jack Wilshere Bujuk Gary Cahill Ke Arsenal
Jack Wilshere membujuk Gary Cahill untuk hengkang ke Arsenal saat mereka berdua mengikuti latihan bersama timnas Inggris.

Bintang masa depan tim nasional Inggris Jack Wilshere dikabarkan telah membujuk bek Bolton Wanderers Gary Cahill untuk hengkang ke Arsenal.

Cahill dikaitkan dengan klub-klub besar Eropa termasuk Arsenal dan Wilshere dikabarkan sangat senang apabila mantan rekannya di The Trotters tersebut bergabung dengannya di Emirates Stadium.

The Bolton News mengabarkan bahwa Arsenal adalah salah satu klub yang menjadi favorit untuk mendatangkan Cahill, apalagi Wilshere juga telah melakukan pendekatan khusus kepadanya saat mereka berada di latihan timnas Inggris pekan lalu.

Tetapi Arsenal tidak akan mudah mendapatkan Cahill, mereka akan mendapatkan persaingan berat dari Manchester City. Skuad asuhan Roberto Mancini tersebut bahkan rela melepas empat pemain mereka ke Bolton demi mendapatkan mantan bek Aston Villa tersebut.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: valentino.rossy on June 08, 2011, 04:47:35 PM
Semoga bujukan Wilshere di dengar Cahill, tapi sayang punya manager yang PELIT bisa jadi kaga berani bayar tinggi, kayanya diserobot City duluan  :scyth:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on June 08, 2011, 04:57:52 PM
Semoga bujukan Wilshere di dengar Cahill, tapi sayang punya manager yang PELIT bisa jadi kaga berani bayar tinggi, kayanya diserobot City duluan  :scyth:

hahaha
miris gw liat pemaen yg heboh bisik sana sini,bujuk sana sini tp wenger kalem2 aja,,geram jg gw liat wenger  >:(

itu uda kemungkinan besar bro,,,mancy ngebet bgt tuh,,bisa2 ketinggalan lg si wenger,,masa uda diserobot posisi 3 diakhir musim msh kalah jg soal beli pemaen,,ga ngerti wenger gw,,gagal paham...

mgk krn pressure dia kurang ketat kaya posisi pelatih2 di chelshit hehe
mknya dia anteng2 aja  :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: xrush on June 09, 2011, 08:20:31 AM
 smile jersey nyimak dulu ah ..... "I Love Jack Wilshere" The Real Young Gun Spirit.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on June 23, 2011, 07:45:00 PM
edisi liburan  ;D

No wonder Jack wanted to miss the Euros! Dad-to-be Wilshere soaks up the Sardinian sun with pregnant girlfriend
By SPORTSMAIL REPORTER

If Arsenal star Jack Wilshere is feeling tired after a long, hard season, he has certainly found the perfect way to recover.
The midfielder opted out of the England Under 21 side's ill-fated European Championship campaign in Denmark after playing 54 times for Arsenal last season.
And Wilshere, 19, is making the most of his pre-season break as he frolicked with pregnant girlfriend Lauren Neal in Sardinia.

(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/06/22/article-2006742-0CAC041F00000578-454_634x810.jpg)
Don't get the baby too hot! Jack touches Lauren's exposed stomach as they have a paddle

They snuggled up on their sunloungers on the beach as Wilshere lovingly stroked her burgeoning bump.
And they hugged and kissed at the water's edge as they dipped their feet to cool off from the hot sun.

And pregnancy is suiting Lauren very well and she looked radiant in her shiny coral bikini.
The reunited couple are making the most of their time together before the start of the next football season in August and before their first child is born later this summer.

Wilshere found out in April that Lauren was pregnant, even though they had ended their ended their three-year relationship a few months before.
The midfielder, who is emerging as England's hottest young star, was reported to be 'shocked but delighted' by the news.

He split with Lauren, who works as a hairdresser, at the start of the year but by the looks of things, they have rekindled their relationship.
A friend of the pair told The Sun: 'They're both delighted. It took time to sink in as it wasn't exactly planned.

It wasn't so great for Coronation Street star Brooke Vincent who was dating Wilshere when he found out his ex was pregnant.
The actress broke up with him after he told her by phone, realising there was no future in the relationship.

But it looks as though Wilshere and Lauren's holiday may have been arranged at short notice.
A prolific Tweeter, Jack sent a Tweet to Lauren only three days ago which said: 'Where are you going on holiday? Anywhere nice?'
He then added, 'This weather is killing me, wish I was coming', but her responses are unknown as she protects her Twitter page.

(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/06/22/article-2006677-0CAC039800000578-408_634x616.jpg)
Enough sun for one day: Jack and Lauren cover themselves up and head back to their hotel after a day on the beach

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2006742/Dad-Jack-Wilshere-soaks-Sardinian-sun-Lauren-Neal.html#ixzz1Q6QEePW5

met liburan ya jack,,bocah yg bertanggung jawab banget,,mantan pacar hamil lgs dia tgg jawab n mrk skrg uda balikan,,calon ayah hehe
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on June 24, 2011, 12:24:46 AM
beuh... Baru 19 tahun udah mau punya anak.... Tajir sih ya si wilshere. Asal ada duid ga masalah.  ;D ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on June 24, 2011, 12:47:12 AM
hahaha iya brader,,kalo di kita baru masalah haha
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on June 24, 2011, 07:57:21 PM
Gpp deh jadi ayah muda, yang penting bisa jadi ayah yang bertanggung jawab, dan semoga dengan menjadi ayah di usia muda, pemikirannya bisa jadi lebih dewasa, dan semakin loyal ke Arsenal :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on June 24, 2011, 09:02:15 PM
smoga wilshere mo nyontoh rvp buat jd role-model.
dan bukan nyontoh kebanyakan pemain inggris yg rata2 pada ga bener ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on June 26, 2011, 10:31:53 PM
kabar gembira  smile jersey

Wilshere gets a new deal

Posted on June 26, 2011 by krish

Last season must have definitely been a downer for Jack Wilshere with the title drought continuing , but his individual performances were excellent. He caught the eyes of the entire footballing world during the Champions League clash against Barcelona.

Reports confirm that Arsene Wenger has offered Wilshere a five-year-deal which will fetch him over £50,000 per week. This deal shall keep him at Arsenal till 2016 and his weekly wages have increased by around £10,000 .Last season the 19-year-old appeared 49 times for the Gunners. He scored twice and created nine others. His consistent performances have  made him quite an important player at the Emirates.

keep up ur gud werk boy hehe
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: 4change on July 09, 2011, 09:48:06 PM
up up

salah satu pemain favorit gw, krn passion-nya setiap match dan saat dia nangis saat kalah di carling.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: GoonerMelb on July 09, 2011, 09:57:00 PM
up up

salah satu pemain favorit gw, krn passion-nya setiap match dan saat dia nangis saat kalah di carling.

Semoga dia gak harus nangis lagi ke depannya  ;)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on July 10, 2011, 01:25:54 AM
up up

salah satu pemain favorit gw, krn passion-nya setiap match dan saat dia nangis saat kalah di carling.

Semoga dia gak harus nangis lagi ke depannya  ;)
Nangis karena terharu, mengangkat trophy UCL bersama Arsenal :D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alfaharahap on July 10, 2011, 08:24:08 AM
wilshere, ini anak kalo arsenal masih aja kering prestasi, bisa2 pindah ke klub big four laennya macem ashley cole.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on July 10, 2011, 11:15:41 AM
wilshere, ini anak kalo arsenal masih aja kering prestasi, bisa2 pindah ke klub big four laennya macem ashley cole.

hehe secara usia dia msh muda kecil kemungkinan di bakal pindah semusim dua musim kedapan,,kanbaru panjangin kontrak doi,,,kecuali ya kalo arsenal ga juara2,,3-5 musim kedepan pst pindah doi  :)

kalo loyalitas gw rasa wilshere tinggi loyalitasnya cuma kalo berkenaan dgn juara ya loyalitas bisa goyah kalo pemaen uda pgn juara tp ga dapet2,,so pst dia bakal nyari tantangan yg berbeda di klub yg srg juara,,,
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ginting on July 11, 2011, 11:40:09 AM
up up

salah satu pemain favorit gw, krn passion-nya setiap match dan saat dia nangis saat kalah di carling.

Semoga dia gak harus nangis lagi ke depannya  ;)
Nangis karena terharu, mengangkat trophy UCL bersama Arsenal :D
PLus dapet gelar ballon D'orr  arse flag arse flag
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on July 11, 2011, 03:09:38 PM
PLus dapet gelar ballon D'orr  arse flag arse flag
[/quote]

amin amin semoga  smile jersey

Wilshere - Stay strong and we'll be winners
By Chris Harris

Strength of character and a couple of new faces can turn Arsenal into winners this season, according to Jack Wilshere.

The 19-year-old enjoyed a stunning breakthrough season for club and country in 2010/11, making more starts than any Arsenal team-mate while establishing himself at the heart of the England midfield.

Wilshere's hopes of capping his memorable campaign with silverware were dashed in dramatic circumstances as Birmingham won the Carling Cup Final at Wembley in February. But the teenager, currently on tour in Asia, is ready to take the next step.

"It would mean everything to win a trophy this season," he said. "Last season we just missed out. That last minute against Birmingham ruined everything in a way.

"We are always there or thereabouts at the end of the season. But we need to stay strong and maybe make a few more signings and we will be alright.  

"We have been saying in the last few seasons that we need a bit more toughness but the boss knows what he is doing. Hopefully he will bring what we need in and we will win something at the end of the season."

Wilshere will certainly be ready for the new season after sacrificing the European Under-21 Championships for a much-needed break this summer. He is convinced he made the right choice.

"Before the tournament we spoke about how important it was to get my rest and now I feel really rested," he said. "I will be ready for the start of the season. I went away on a few holidays and put my feet up on a beach and relaxed. I feel refreshed now.

"Of course there was a part of me that wanted to be playing. When you are watching the games you want to play but you have to see the bigger picture. The bigger picture for me was to rest and be ready because we have got a Champions League qualifier and a hard start."

Man up and stick together, Jack Wilshere tells Nasri and Fábregas

The Arsenal midfielder says he is desperate for the club's influential players to stay

(http://static.guim.co.uk/sys-images/Admin/BkFill/Default_image_group/2011/7/12/1310493546800/Jack-Wilshere-007.jpg)

At carefully stage-managed press conferences, particularly those involving global superbrands and far-flung locations, Premier League footballers generally know the drill. Smile warmly and parrot your lines. Nobody told Jack Wilshere.

If there was an intake of PR breath when a Malaysian journalist ventured off limits to ask a question about loyalty, in light of the Cesc Fábregas and Samir Nasri will-they-or-won't-they sagas, it was followed in quick succession by Wilshere's response.

"Loyalty is a big part of football and it shows if you are a real man or not," the midfielder said, from his position on the stage. "There have been a few players who have shown Arsenal great loyalty and, hopefully, we will get a few more like that. Then we will see if we can get a trophy or not."

The answer said everything about Wilshere's rugged individualism and desire, not to mention his burgeoning status in the Arsenal dressing room. This time last year, he was preparing for the pre-season friendly against Barnet at Underhill, having never before started a Premier League fixture. Now, having become a first-choice for Arsenal and England, the 19-year-old finds himself as one of the faces of the club's far eastern tour, and dispensing no-holds-barred comment on the sensitive issues.

Pulled to one side after the press conference, Wilshere reinforced how desperate he was for Arsenal's key players to stay. His rallying call was clear and direct. Man up, stick together and glory will beckon. "If you are loyal, it means you are a real man," he said. "We have got loyalty at Arsenal and players have shown that in the past. Cesc showed that last year and, hopefully, a few more players will show it this year. If you look at Tottenham, they are fighting to keep Modric. It's the same for any team ... you have to keep your best players. We have to keep ours if we want to win things.

"Robin [van Persie] has said he would be devastated if we lose Cesc and it's the same for me. He has been a role model for me and he is the player I want to aspire to. It would be a shame if we lose him but, hopefully, we can keep hold of him."

Wilshere attended the Nike event in Kuala Lumpur's Exhibition Centre with his team-mates Theo Walcott, Alex Song and Wojciech Szczesny and they were greeted by 3,000 screaming fans. Their entrance into a darkened warehouse-style arena for a kickabout with local youngsters befitted a rock band. With music thumping and spotlights racing, the announcer whipped up the crowd before a shutter was raised and the players emerged to a frenzy of camera flashes. Szczesny strutted as he took it in.

Not since 1999 have Arsenal visited the far east, with the manager, Arsène Wenger, happier to hole up in an Alpine outpost for no-frills work. Bad Waltersdorf, this is not. Arsenal's owners have been keen to promote the club as a brand and they hope to reap commercial benefits from their increased visibility here. The players arrived on Monday with glassy eyes from the 13-hour flight yet they are now wide with amazement. Thirty thousand fans watched the team train on Tuesday night.

For Wilshere, who received the biggest ovation, together with Nasri and Van Persie, it has got the juices going again. He admits that he was a frustrated TV spectator during the European Under-21 Championship in June, from which he stood down to rest for the new season, but he is primed to enjoy the benefit. "It was important to see the bigger picture and it was to rest," he said. "I feel refreshed now."

When Wilshere speaks, he does so as something of an Arsenal veteran, having been at the club since the age of nine. It has not all run smoothly – he was arrested twice last season following late-night fracas in London – but he is eager to embrace greater responsibility and opportunity.

"I am happy at Arsenal ... there is no reason for me to think otherwise," he said. "I have had a few problems in the past but we have spoken about it and helped me get over it. Now, I am really focused on helping the club win trophies. It would mean everything to win a trophy this season. We need to stay strong, maybe make a few more signings and we will be all right."
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: GoonerMelb on July 28, 2011, 10:28:46 PM
Wilshere jadi cover FIFA 12 nih

(http://a.yfrog.com/img734/8965/5m5va.jpg)

19 tahun, dan udah jadi super star kayak gini. Future Arsenal Legend!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on July 28, 2011, 10:51:11 PM
haha gw jg td sempet liat twitternya

nice mate  ;)

the next skipper of arsenal n england,,gud luck ahead  ;)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on July 30, 2011, 01:04:00 AM
Wilshere's new comment:

Quote
Speaking as part of the Arsenal ‘125 Project’ , created to share memories about the club in honour of this season’s much feted anniversary, Wilshere revealed:

“Arsenal Football Club has been like a second home for me and my family since I was nine years old.

“This is the perfect club, the perfect team-mates, the perfect fans, the perfect backroom staff and most importantly, the perfect manager for me.”
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on July 31, 2011, 01:04:59 AM
gw suka bgt ama ni bocah..

cm sayang defenseny masih kurang, sm kalo di body dikit udah mental guling2..  :sweat:

makan yang bnyk , sering2 nge-gym wilshere..  ::)

Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on July 31, 2011, 01:25:51 AM
haha dikerjain ama somosa trus dia td,,dipepet,disikut
,,dia dia aja yg dicari somosa dkk  :)

bner tu bro,,byk2 nge gym biar gede dikit tu badan  ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: agunghidayat on July 31, 2011, 01:44:08 AM
The next Mr. Arsenal
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: GoonerMelb on August 01, 2011, 09:22:22 AM
http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-henry-showed-he-s-still-quality- (http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-henry-showed-he-s-still-quality-)

on Jack Wilshere’s injury…
It is not very serious. They say he might be out for the whole of next week because he has an ankle inflammation. But he has not torn anything. He is a quick healer usually and a tough boy so I hope he will be quicker than the medical predictions. The England game is on August 10 and I don’t know [whether he will be available]. They told me he might be out next week. If he is out next week, he will not play against Benfica so he will certainly not play for England.

Mungkin cuma bakal miss game lawan Benfica, dan bakal available buat Newcastle. Good news nya, dia bakal miss England game.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on August 01, 2011, 10:56:45 AM
Arsene Wenger on Jack Wilshere’s ankle injury

http://www.thegunninghawk.com/2011/08/01/arsene-wenger-on-jack-wilsheres-ankle-injury-and-strengthening-the-squad/

Jack Wilshere Mungkin Absen Bela Inggris

http://www.goal.com/id-ID/news/1108/sepakbola-inggris/2011/08/01/2599607/jack-wilshere-mungkin-absen-bela-inggris

Wilshere: Gaya Arsenal Cocok Bagi Juan Mata

Wilshere yakin gaya Arsenal akan sesuai dengan gaya bermain winger muda Valencia itu.

http://bola.vivanews.com/news/read/237215-wilshere--gaya-arsenal-cocok-bagi-juan-mata

Wilshere: Believes a couple of signings could make Arsenal title challengers
Jack Wilshere insists Arsenal can challenge for the Premier League title this season if they sign 'a few more players' before the transfer window closes.

The 19-year-old midfielder was part of the Gunners team that was booed from the pitch in Sunday's pre-season friendly draw with New York Red Bulls.

Arsenal's lack of business in the transfer market no doubt fuelled the frustration of the Emirates crowd, with various deficiencies in Arsene Wenger's squad yet to be addressed.

England international Wilshere knows the heat is on his side to break their six-year silverware drought this season, and he believes a couple of new faces could prove the difference.
He told the Daily Mail: "We are not a spending club but we still managed to stay up there with the top teams. And we have to win things this year.
"Maybe if we had a few more faces we could really push on. If we get a few more players we can really challenge for the title.

"Around March and April we have to stay really strong. We are confident we can be up and around it then so we have to remain strong at that crucial time."

http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_7075399,00.html

"ya mantap boy,,kita perlu tekanan2 dr dlm tim kaya yg dia lakuin,biar wenger ngeh kalo dia kacrut uda handle tim belakangan ini,,"

Wenger awaits news on stricken Wilshere with midfielder set for ankle scan on Tuesday
Jack Wilshere will hope to relieve some of the pressure on his beleaguered manager on Tuesday when the midfielder has a scan on the ankle injury which forced him off during Arsenal's Emirates Cup draw with New York Red Bulls.
The 19-year-old had be substituted just seven minutes into the pre-season friendly at Emirates Stadium and is unlikely to feature again before the start of the season.
Arsene Wenger was positive about Wilshere's chances of being fit for the trip to Newcastle on the opening weekend, but the player revealed today that he will have a scan on the troublesome area.
He said on Twitter: 'Ankle scan tomorrow now!!', adding to a Tweet after the game in which he suggested the scan would take place on Monday.
He wrote: 'Came off today because i felt my ankle...going for a scan tomorrow will let you know.'
Wenger told reporters immediately after the 1-1 draw, at the conclusion of which fans booed the team off: 'It is not very serious. But it’s serious enough that they say he will be out for the whole of next week. It's inflammation but he has not torn anything.
'He is a quick healer usually and a tough boy, so I hope he will heal more quickly than the medical prediction.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2021148/Jack-Wilshere-ankle-scan-Tuesday.html#ixzz1TmlbIs3Z
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: arshavin10 on August 01, 2011, 09:27:43 PM
Jack Wilshere: Arsenal Butuh Pemain Baru
Dengan pemain baru berkualitas, Arsenal diyakini gelandangnya bisa meraih hasil lebih maksimal di musim ini.

Jack Wilshere ikut prihatin dengan minimnya usaha klub mendatangkan pemain baru. Padahal menurutnya dengan tambahan pemain baru berkualitas, Arsenal bisa meraih hasil lebih maksimal di musim depan.

Hal itu ditegaskan Wilshere setelah melihat aktivitas transfer Arsenal sejauh ini yang hanya mendatangkan Gervinho.
Jangan Lewatkan


"Kami bukanlah klub yang suka menghabiskan uang, tapi kami tetap mampu finis di papan atas. Dan kami harus memenangi gelar tahun ini," ujar Wilshere kepada Daily Mail.

"Mungkin jika ada pemain dengan wajah baru kami bisa lebih baik. Jika kami bisa mendapatkan sejumlah pemain baru, kami bisa bersaing untuk gelar juara."

"Sekitar Maret dan April, kami harus bisa tetap kuat. Kami percaya diri kami bisa berada di atas, atau setidaknya mendekati, jadi kami harus tetap kuat di waktu-waktu krusial," paparnya.

Arsenal masih memburu pemain baru, seperti Juan Mata dan Phil Jagielka. Pemain terakhir yang disebut dikhususkan untuk bisa memperbaiki kualitas pertahanan mereka.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on August 01, 2011, 11:00:01 PM
Ada bagusnya dia gak bisa ikut friendly nya Inggris sebelum awal musim, jadi terhindar dari cedera-cedera yang mungkin menghampiri.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: TCP_13 on August 05, 2011, 12:36:44 PM
Wilshere di Q&A session di Member's Day pas ditanyain ama Junior Gunners.

Quote
“I don’t really feel any more pressure now,” he said. “I play in a good team so the players around me make it easier. There is a bit more responsibility though.
 
“At this stage last year I had not played a game for Arsenal. I was just trying to prove myself. I am still trying to prove myself now really. I am just trying to keep my place in the team.
 
“I am still young and I know I have a lot to learn but there is a bit more responsibility on me now.”
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on August 25, 2011, 04:47:18 AM
@JackWilshere Sorry Spu*s fans,,,we will not be joining you this year! Enjoy :D

hahaha bandel jg ni bocah haha,,gw suka banget kata2nya,,jleb banget  ;D ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on August 25, 2011, 07:22:59 AM
@JackWilshere Sorry Spu*s fans,,,we will not be joining you this year! Enjoy :D

hahaha bandel jg ni bocah haha,,gw suka banget kata2nya,,jleb banget  ;D ;D

"bad boy" model2 gini nihh yg makin perlu ada di arsenal
 AFC putih AFC Merah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: raven.kasuya on August 25, 2011, 01:22:14 PM
@JackWilshere Sorry Spu*s fans,,,we will not be joining you this year! Enjoy :D

hahaha bandel jg ni bocah haha,,gw suka banget kata2nya,,jleb banget  ;D ;D

ngakak abis liat dia di twiter.
eh ada yg posting dimari.. nusuknya ga nanggung. avatar u juga mewakili wkkk
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on August 25, 2011, 07:22:53 PM
@JackWilshere Sorry Spu*s fans,,,we will not be joining you this year! Enjoy :D

hahaha bandel jg ni bocah haha,,gw suka banget kata2nya,,jleb banget  ;D ;D

"bad boy" model2 gini nihh yg makin perlu ada di arsenal
 AFC putih AFC Merah

yoi bro,,biar ga dikira lembek ama tim lawan,,bad boy yg keras dan tegas membela yg bener (kaya superhero  :D )
sejak era vieira berakhir ga ada lg bad boy diarsenal,,denilson mah gila protes bkn bad boy haha

@JackWilshere Sorry Spu*s fans,,,we will not be joining you this year! Enjoy :D

hahaha bandel jg ni bocah haha,,gw suka banget kata2nya,,jleb banget  ;D ;D

ngakak abis liat dia di twiter.
eh ada yg posting dimari.. nusuknya ga nanggung. avatar u juga mewakili wkkk

iya ya hehe
suka bgt gw kata2nya,,nendang abis  ;D
menurut gw pemaen yg emg besar di klub bkn dibeli dr luar klub lebih tau kisah permusuhan antara arsenal dan spu*s  ;)

avatar gw krn gw sampe kapan pun benci manchunian bro hehe
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on September 04, 2011, 06:04:23 PM
Bad news nih

Wilshere could be out for three months

Wilshere has not started a competitive game this season and, according to a report in The Mirror, are reluctant to rush the 19-year-old back into action.

The England international is currently wearing a surgical boot to protect the injury but is due to start a light training programme in mid-October.

But if Wilshere breaks down again, then the insertion of a screw into the joint may be needed and that could keep him out until December.

The midfielder came through pre-season with the Gunners despite the niggle but took a heavy challenge during England's 2-2 draw with Switzerland in June that aggravated the injury

Arsenal are now determined that make sure the youngster is fully fit before he returns to first XI.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: jokoantonio on September 04, 2011, 06:43:52 PM
Sial....
Lagi-lagi cedera....
Kalo gini kapan bisa liat full team?!
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on September 04, 2011, 07:59:26 PM
Kena injured kpn tuh?
Ko' dari angkle jadi lutut?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: GoonerMelb on September 04, 2011, 08:46:51 PM
@buluk: Lo lihat di mana ttg injury lutut bruv?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Cungz on September 04, 2011, 09:19:37 PM
Semoga Wilshere cepat pulih!

Kesempatan bagi Ramsey untuk unjuk gigi. Dia harus mampu memanfaatkan momen ini dengan sebaik mungkin.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 05, 2011, 05:34:27 PM
Udah di confirm kan sama pemainnya sendiri? 2-3 bulan katanya.
Get well soon!
Anggep aja ini cuti 'melahirkan' nya si Jack :P
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on September 06, 2011, 12:43:58 AM
Beuh. 2-3 pekan ujung2nya jadi 2-3 bulan. Buruan sembuh deh jek. Jangan kek vermaelen yah yg awalnya absen 2-3 pekan juga ujung2nya jadi cuman bisa maen 2-3 pekan terakhir.  :sweat:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on September 06, 2011, 09:16:46 PM
langsung aja lempar song-arteta-benayoun ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: GoonerMelb on September 06, 2011, 09:23:06 PM
langsung aja lempar song-arteta-benayoun ;D

Kurang balance gak sih bruv? Gw lebih prefer Song - Arteta - Rosicky/Ramsey kayaknya. Dan Benayoun bisa main di LW gantiin Arshavin.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on September 06, 2011, 09:39:10 PM
gw ngeliat ramsey lagi agak off formnya. though, gw rasa sih AW juga bakalan milih Frimpong-Ramsey-Arteta buat lawan Swansea ini.

gw ngerasa ramsey mesti di pelanin dulu. terlalu cepet di lempar ke pertandingan gede dia. nanti malah jadi pressure sendiri dan lama untuk berkembang. kaya walcott dulu.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: GoonerMelb on September 06, 2011, 09:46:14 PM
Setuju, gw juga mikir yg sama kayak lo. Tapi next match kan lawan Swansea, kalau gw jadi Wenger sih gw bakal kasih Ramsey kesempatan satu lg di pertandingan ini. Apa lg kayaknya form nya lagi bagus setelah dia goalin kemarin pas main buat Wales. Nanti malam kan dia bakal main lg nih lawan England, jd kita bisa lihat apa form nya bakal lanjut apa nggak.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on September 11, 2011, 07:13:47 PM
Arsenal are furious at England manager Fabio Capello's criticism of their medical staff following Wilshere's injury problems (Sunday Mirror)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: alonecrow on September 13, 2011, 06:58:15 PM
Judging by this photo, sepertinya mereka berdua udah bisa kembali latihan meskipun ringan? ::)

(http://yfrog.com/o01icij:iphone)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: Fikri Wicaksana on September 14, 2011, 01:34:38 AM
yang di sebelahnya kayak rambutnya rosicky ya
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on September 14, 2011, 12:59:51 PM
Judging by this photo, sepertinya mereka berdua udah bisa kembali latihan meskipun ringan? ::)

([url]http://yfrog.com/o01icij:iphone[/url])


setau gw,kalo dr twitternya si wilshere uda bbrp minggu ini dia uda mulai nge gym kok,,kalo dia nge gym pst dia kabarin lewat akun twitternya  :)
salah 1 pemaen bola yg paling aktif akun twitternya ya dia,,tiap2 apa pasti diposting  :) :) :)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on September 14, 2011, 02:23:29 PM
yang di sebelahnya kayak rambutnya rosicky ya

klo ikutan kuis berpacu dalam melody yg bagian tebak wajah pasti menang nihh....
dari potongan rambut aja bisa nebak siapa dia... ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on September 20, 2011, 03:30:17 PM
Jack Wilshere Mulai Latihan Lagi
Jack Wilshere mulai menunjukkan tanda-tanda bisa pulih dan kembali bermain untuk Arsenal dalam waktu dekat.


Kabar gembira bagi Arsenal. Salah satu gelandang andalan mereka, Jack Wilshere, menunjukkan tanda-tanda akan segera kembali merumput.

Wilshere sudah absen untuk beberapa minggu karena mengalami cedera engkel sejak pra-musim. Karena cedera tersebut, Wilshere diperkirakan bisa kembali bermain akhir bulan depan.

Namun Wilshere sendiri menyatakan sudah mulai menjalani latihan ringan, setidaknya begitu yang diungkapkannya di akun Twitter.

"Hari yang indah di dunia sepakbola hari ini. Saya sudah latihan di gym lagi," tulis Wilshere, Selasa (20/9).

"Engkel saya rasanya sudah lebih baik dan semoga saya bisa kembali bermain dalam waktu dekat," lanjutnya.

http://www.goal.com/id-ID/news/1108/sepakbola-inggris/2011/09/20/2674023/jack-wilshere-mulai-latihan-lagi (http://www.goal.com/id-ID/news/1108/sepakbola-inggris/2011/09/20/2674023/jack-wilshere-mulai-latihan-lagi)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: GoonerMelb on September 20, 2011, 04:45:54 PM
Haha bisa bgt ya. Padahal Jack cuma nulis di twitter doang.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on September 21, 2011, 10:45:37 AM
Haha bisa bgt ya. Padahal Jack cuma nulis di twitter doang.

haha jago mengarang bebas ya orang kita  ;D ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: buluk on September 21, 2011, 11:01:21 AM
yahh...
semoga harapan wartawan goal.id itu terkabul ...
 ;D
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on September 21, 2011, 11:10:52 AM
aminnnnnn  arse flag

Jack Wilshere to undergo ankle surgery
Jack Wilshere will undergo surgery on his right ankle on Monday morning.

Wilshere has recently been wearing a protective boot aimed at allowing a stress fracture of the ankle time to heal naturally and avoid surgery.

However, scans this week have revealed that the fracture has not responded positively during this period.

Throughout Jack's injury, the Club has been guided by the continuous advice of several world-renowned specialists. The information attained this week has led to the conclusion that surgery is now required to gain an optimal response.

Wilshere is now expected to be out for a period of months. Following surgery these timescales will become more specific.

A Club spokesman said:
Quote
"We have given Jack time to heal naturally which is important wherever possible with a young player. The latest scans show surgery is needed. Everyone at the Club wishes Jack a speedy recovery."


http://www.arsenal.com/news/news-archive/jack-wilshere-to-undergo-ankle-surgery (http://www.arsenal.com/news/news-archive/jack-wilshere-to-undergo-ankle-surgery)

damn,,
GWS mate
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: GoonerMelb on October 07, 2011, 07:38:44 AM
Blom ada yg bahas pemain muda kita ini baru jadi ayah ya dr minggu lalu?

Anak nya dinamain Archie lahir pada tgl 30/9 CMIIW. Hopefully little Wilshere ini bakal nerusin jejak ayah nya dan main untuk first team Arsenal :)

Archie Wilshere debut for Arsenal FC in 2030 ;)
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: David Susilo on October 07, 2011, 09:31:27 AM
Blom ada yg bahas pemain muda kita ini baru jadi ayah ya dr minggu lalu?


Masih pada lemes bro..


Archie Wilshere debut for Arsenal FC in 2030 ;)

Plus Hattrick in his debut.. hahaha..
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on October 09, 2011, 12:35:03 PM
Blom ada yg bahas pemain muda kita ini baru jadi ayah ya dr minggu lalu?

Anak nya dinamain Archie lahir pada tgl 30/9 CMIIW. Hopefully little Wilshere ini bakal nerusin jejak ayah nya dan main untuk first team Arsenal :)

Archie Wilshere debut for Arsenal FC in 2030 ;)


gw ada ngucapin di shout it loud kok bro cm ga bahas di trit nya aja hehe

amin amin  smile jersey

I'll be at Arsenal Forever - Jack Wilshere interview from last night. Also he will be back in training in the middle of december.
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R9dGTsA5gTQ[/youtube]

Jack Wilshere: I'm Arsenal for life, and could return for Christmas fixtures
Jack Wilshere has handed Arsenal a double boost by declaring his intent to stay with the club for the rest of his career, then signalling he could return from injury before the end of the year.



Read more: http://www.metro.co.uk/sport/football/881059-jack-wilshere-im-arsenal-for-life-and-could-return-for-christmas-fixtures#ixzz1d7ZTyFn0
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: LegendofDB10 on January 27, 2012, 10:15:45 PM
News dari BBC Sport:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/16761570.stm

Arsenal and England midfielder Jack Wilshere has suffered a setback in his attempt to recover from an ankle injury sustained in pre-season.

The 20-year-old underwent surgery in September and had hoped to make a return to action in February.

But Gunners manager Arsene Wenger revealed that Wilshere "felt pain again in his ankle" while running, and would see a specialist on Friday.

"Wilshere had a little setback. We don't know how bad it is," Wenger said.

"I can't give you any [more] news on Jack because I could be wrong."

Wilshere sustained the injury, which was later diagnosed as a stress fracture to his right ankle, in a pre-season friendly against New York Red Bulls on 31 July.

It was first hoped it would heal with the help of a protective boot, but he was forced to undergo an operation.

In December, Wenger said Wilshere had an "exceptionally good" scan, but the latest news comes as a blow as the Gunners chase a top-four finish in the Premier League and look to progress in the Champions League.

England manager Fabio Capello will also be concerned about Wilshere's fitness as he prepares for the 2012 European Championships, which begin in June.


Nampaknya LANS yang ditunggu2 AW ga jadi datang  >:( >:( >:(

Apakah AW masih tetap pada pendiriannya untuk gak beli pemain? Kalo ga jadi sih menurut gw keterlaluan


Update terbaru dari dailymail:
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2094673/Jack-Wilshere-season.html

Quote
Arsenal midfielder Jack Wilshere looks almost certain to miss the rest of the season after suffering a serious injury setback.
Wilshere has picked up a fresh stress fracture to his right ankle during his bid to make a comeback.
The 20-year-old is now very doubtful for England’s Euro 2012 campaign as he is unlikely to feature at all for his club this season.
On Twitter: 'I can confirm I have a stress fracture but it is not in the same area as my first injury which has healed very which I am happy about.
'I have developed a stress fracture in the Heal now and I don't want to put any time scale on it as I do not know how long it will take.
'I will update you more in a couple of weeks when I know more!'
Wilshere has missed the entire campaign to date with his original fracture, which needed surgery.
He was expected to return this month but broke down in training last week.
Wilshere has since had a series of scans to determine the extent of the injury and the results indicate he has suffered another stress fracture in the same ankle.


heran deh,, itu katanya cedera yang kemaren dah sembuh tapi nongol cedera baru :scyth: :scyth: :scyth: :scyth:
ini physiotherapist makan gaji buta apa gimana?  :scyth: :scyth: :scyth:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: bomchicano on February 07, 2012, 07:51:37 PM
[Image] Jack Wilshere Using Strange Machine To Heal Ankle Injury

Arsenal midfielder Jack Wilshere gave us a little insight into what his recovery programme involves after posting a picture of him using an Exogen Machine on his injured ankle.

Whilshere is currently on the sidelines after having another set back in his recovery from a fractured ankle. The 20-year-old was on the verge of a first team return after missing the last 5 months through injury, only to break down in training two weeks ago with a smaller fracture on his heel.

The midfielder used his personal Twitter account (@jackwilshere) to give his fans an update on his recovery:
(http://football-talk.co.uk/wp-content/uploads/2012/02/Wilshere-tweet-500x155.jpg)

He later  twitted a picture of him using the Exogen machine, saying: “Dear exogen machine…please heal me quicker…love from your number one customer!” - Here is the image Wilshere posted:
(http://football-talk.co.uk/wp-content/uploads/2012/02/Jack-Wilshere-healing-ankle-453x340.jpg)

Arsenal have yet to put an official time-scale on when Wilshere is expected to return, but it’s good to know the player is using the latest technology to aid his recovery!

GWS mate  AFC Merah
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on February 14, 2012, 09:14:45 PM
beuh pengobatan apaan tuh?? Moga2 beneran berefek dan bisa mempercepat dah...
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: LegendofDB10 on February 14, 2012, 11:17:01 PM
kabarnya sih doi bisa merumput sebulan lagi,,, mudah2an ga kenapa2 lagi kali ini,,

http://news.arseblog.com/2012/02/wenger-jack-can-be-back-within-a-month/ (http://news.arseblog.com/2012/02/wenger-jack-can-be-back-within-a-month/)

Quote
Arsene Wenger has revealed that Jack Wilshere could be back in a month’s time if he doesn’t have any further setbacks.

The England international who has been out since pre-season after having ankle surgery had been penciled in for a return in February before a further scan revealed a new stress fracture. Despite news of the injury, Arsenal were quick to make clear that the problem would not rule their midfielder out for the rest of the season; a state of affairs which Wenger has been confident to reassert.

Speaking to the BBC ahead of Wednesday night’s Champions League showdown with AC Milan, Wenger revealed:

“Jack can be back within a month if all goes well. The recovery of his latest problems looks very good. The latest scan was very positive

“We go cautiously step-by-step because we tried to push him back quicker in the first instance and he had a setback. So this time we have to be cautious and not go too quick.

“He can be back before then end of the season, of course.”

While the news appears to be positive about Wilshere, Wenger was less enthusiastic about Per Mertesacker’s short-term chances of recovery. Confirming the German will be out for at least a month after twisting his ankle in Saturday’s win at Sunderland, the boss lamented:

“He had a reconstruction of his ankle in Germany before he joined us and the scan didn’t look to positive yesterday [Monday].

“He went back to Germany to consult the specialist to see where we go from there and he is supposed to contact me this afternoon to tell me exactly what the specialist told him.

“Certainly in the next month he will not be with us.”

Arseblog News hopes both men spend their Valentine’s evening smothered in horse placenta.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: henry4life on February 15, 2012, 06:31:32 AM
ini gali lubang tutup lubang ya. mertesacker cedera, wilshere sembuh ;D tapi dengan stabilnya performa rosicky lately, bakal seru banget sih kompetisi di tengah. song-coquelin, arteta-wilshere-ramsey-rosicky
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: raven.kasuya on February 15, 2012, 07:41:01 AM
kudu buru2 sembuh neh jacky biar dapet tempat di timnas inggris. jangan ampe saint george pake jasa oldcrack model scholes  :scyth:
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ul2 on February 15, 2012, 12:53:11 PM
emang udah sembuh ya?
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: gon2 on February 15, 2012, 01:36:44 PM
Bulan depan baru mau balik latihan lagi keknya. Jadi masih aga lama.
Title: Re: Jack Wilshere - 19
Post by: ul2 on February 15, 2012, 03:46:12 PM
yah kalo kagak pernah maen, sayang kaloo jersey musim ini dinamain wils, gak ada gambar pas eksyen nya
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on March 05, 2012, 01:59:39 PM
Update:

Gunners boss Wenger is now hoping the Wilshere can feature before the end of the current campaign with his side battling for a UEFA Champion League place.

He was quoted by the Daily Mirror as saying: "The last scan was good and he can start to jog again so he is on the way back - but we have to be very cautious with him.

"I hope to have him back before the end of the season, but we go step by step."

T'rus ini bocah ngapan coba?  :scyth:

(http://arsenal-news.com/wp-content/uploads/2012/03/wilshereliverpool-shirt.jpg)

and was that Kos in the background?  :sweat:
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: vandai on March 06, 2012, 05:54:57 PM


T'rus ini bocah ngapan coba?  :scyth:

([url]http://arsenal-news.com/wp-content/uploads/2012/03/wilshereliverpool-shirt.jpg[/url])

and was that Kos in the background?  :sweat:



oh ini foto yang bikin heboh tante-tante AIS di twitter tadi pagi...  smile jersey
tepatnya bukan foto Jack yang bikin heboh, tapi foto Vermaelen yang tampaknya "semi-bugil"  :sweat:

dan ini twit jack setelahnya:
Quote
@jackwilshere: And by the way....Gooners, don't worry I am not a Liverpool fan I am a Pepe Reina fan! #Decent keeper!


kayaknya cuma iseng aja pake jersey Reina. karena dia ngefans reina..  AFC Merah AFC putih
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: dugemer on March 06, 2012, 08:33:53 PM
Lha itu dibelakang Kos atau Verma sih?

Ealahh malah oot
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: alonecrow on March 06, 2012, 10:27:46 PM
Sudah dikonfirmasi sama Vermaelen nya sendiri kalo itu memang dia om, bahkan sudah ngancem Frimpong segala ;D
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: bomchicano on March 15, 2012, 10:56:13 AM
Arsenal Midfielder Could Return For The Last Five Games Of Season

It has been reported that Arsenal midfielder Jack Wilshere who has missed this whole season so far through injury could be back with us soon, the Daily Express reports that so far his progress after a few setbacks to recovery is going well and that he is likely to play for Arsenal this season in their final five games of the season.

This is of course if the young England international midfielder does not get any more setbacks to his recovery, as has happened a few times this season when he was due to return, many of course have wondered why the latest setback wasn’t revealed until the day after the January transfer window had closed – though maybe the club had other reasons for that.

You have to also wonder as well, with the Euro 2012 finals coming up, there were doubts that Jack Wilshere would make it, and it will be curious to see if he is fit, whether or not Arsenal would risk him, with those Euro finals and a England place for their squad up for grabs as well – I think it would be quite likely that he will train with the squad as usual but the club will keep him out of this season due to England’s Euro 2012 campaign, I could be wrong though

mendingan istirahat aja deh drpd dipanggil ketimnas pulang2 bawa cedera,ga maen lg ntar musim depan kalo gitu  :)

Whose Fault Was Jack Wilshere’s Injury?

The Arsenal manager Arsene Wenger spoke about a possible injury caused by too many played games by young hotshot Jack Wilshere that we actually thought at a certain point that Wilshere will grow old on the bench.
Wenger was so convinced that Wilshere needs to be taken easy and not forced to play too much, that he was saying that every two weeks or so, so why did the young Gun get that injury Wenger seemed to be so careful about?
The fact is that Wenger’s injury problems with Fabregas and Diaby forced him to play Wilshere a bit more than he would have liked to, and ultimately his fears became reality when Wilshere got a stress fracture which caused another one and ended up keeping the young midfielder away from the pitch for a whole season.
So it’s basically Wenger’s fault, because even though he got used to having important players injured and sometimes having to figure out a completely different team layout due to the massive injuries, he doesn’t seem to learn from these things. He even accused that Arsenal players are being targeted and injured intentionally, so why doesn’t he simply bring in as many quality players as it takes to have top backups?
Sure, situations when 4 out of 4 full-backs get injured during the same period of time can’t be predicted nor avoided, but we’re talking about situations when one or two midfielders’ injuries cause a complete meltdown. And Wenger’s been lucky enough for Robin not to get injured this season, or else he would have paid a great price for the horrible summer transfer window.
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: henry4life on March 19, 2012, 10:43:06 PM
klo gw bilang, justru wilshere harus di maenin nanti pas udah sembuh. walaupun cuman sebagai pemain cadangan. gak baik kayanya mentally buat pemain semuda ini yang impresif musim lalu dan gak main sama sekali musim ini.
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: bomchicano on March 20, 2012, 11:55:17 AM
yup,10-15menit per pertandingan cukup lah buat jaga kondisi dan mental asal jgn dipaksa full lg,,

Jack Wilshere desperate for Muamba to get better

The emotional Premier League experience regarding Bolton’s Fabrice Muamba continues as Arsenal’s midfielder Jack Wilshere has admitted that the defensive midfielder was like a brother to him when Wilshere went on loan at Bolton.
The Arsenal hotshot ended his statement regarding Muamba with a sentence bound to make everyone’s hairs stand up as Wilshere gave a sign of desperation telling everyone to keep praying.
“When I went to Bolton on loan, I was just a kid moving away from home.
“I knew Fab from the Under-21s and I will never forget my first day.
He showed me around the training ground, introduced me to everyone and basically looked after me.
“If you know him, then you will know what type of man he is – a leader and a genuinely nice guy. Everyone keep praying!”
It’s shocking that things like these happen to young talented fully fit football players, and everybody’s certainly shocked for the events that happened in the game against Tottenham. Another Gunner, Ryo Miyaichi, will surely tell us all about the incident as he saw it up in close from the Bolton dressing room. It must have surely been a traumatizing experience and hopefully Muamba, who was also a gunner at a certain point, will get back on his feet in no time.
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: LegendofDB10 on March 21, 2012, 09:24:18 PM
sedih banget, padahal kalo dia musim ini maen full bisa dapet tempat utama di timnas buat Euro. Shame.
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: henry4life on March 21, 2012, 09:36:12 PM
si muamba itu padahal bagus loh. sayang aja dia munculnya pas arsenal punya pemain kaya vieira, gilberto
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: alifrizkiap on March 21, 2012, 10:57:16 PM
Kapan yah ni anak sembuh, kangen sama main ngototnya. Kalo udah sembuh, siapa ya yang di replace nanti?  :exclam:
Title: 19 - Jack Wilshere
Post by: GoonerMelb on March 22, 2012, 05:20:31 AM
Kapan yah ni anak sembuh, kangen sama main ngototnya. Kalo udah sembuh, siapa ya yang di replace nanti?  :exclam:

Early April. Melihat MF kita saat ini, Wilshere bakal butuh kerja keras untuk claim spot nya balik.
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: LegendofDB10 on March 24, 2012, 10:40:09 AM
Wenger - Wilshere could play this season

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-wilshere-could-play-this-season (http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-wilshere-could-play-this-season)

Quote
Arsène Wenger believes Jack Wilshere could pull on an Arsenal shirt before the end of the season.

The England midfielder has missed the entire campaign after undergoing surgery in September but he has been making steady progress in recent weeks.

Arsenal will conclude their Premier League schedule with nine games in a little over seven weeks and Wenger thinks Wilshere may feature at some point.

"Wilshere is back with the ball and for us that is a huge step," he said. "The work we do with the ball is always quite demanding.

"Today we can say if all goes well now in three weeks he will be back with the squad. Then another two weeks to get fit. I don’t have to hold him back yet because at the moment he suffers a lot for fitness. But after three weeks we’ll have to.

"I think he will play this season if he has no setbacks now. His last scan was positive, so he should be capable to play."

Wilshere is a key player for his country as well as his club but Wenger is not sure whether the 20-year-old will travel with England to the European Championships in June.

"That’s a decision fortunately I don’t have to make," he said. "I will only intervene if I believe medically he is at risk.

"He is an England player and if he has played some games before the end of the season it is a possibility [for him to go to Euro 2012]. If he has not played at all before the end of the season I don’t think it’s realistic.

"The next three weeks will decide how well he progresses. We have gone for a very cautious attitude with him. We will not force him into training with any pain. So we might have to be slower than expected. If all goes well he will be back in full training in three weeks. But that is not sure yet."

Further down the line there is the prospect of Wilshere being called up for the Great Britain team at the London Olympics. That is a concern for Wenger.

"The Olympics destroys the start of season for us," he said. "If Wilshere could play I would rather he went to the Euros than the Olympics. It depends how well he will develop."


GWS Mr. Wilshere, can't wait to see you in action.

Quote
Early April. Melihat MF kita saat ini, Wilshere bakal butuh kerja keras untuk claim spot nya balik.


TR7, Arteta, Song, Ramsey, Diaby, Wilshere belum lagi Coq dan Frimps. Wah rame juga ya
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: bomchicano on April 14, 2012, 04:07:03 PM
Wenger refuses to take risk over Wilshere

Arsenal manager Arsene Wenger has hinted that Jack Wilshere could be losing his race against time to play for England in the European Championships in June.
Wilshere, 20, has spent the entire season on the sidelines after undergoing surgery on his injured ankle last September and Wenger has revealed the midfielder is "down".
Wilshere has yet to train with the first team and is still confined to training by himself in the gym. Arsenal have five games remaining this season but Wenger remains cautious over whether Wilshere will play any part.
Wenger said: "I will not take any risks with him. He is making slow progress so we still have to monitor the situation a little bit at the moment.
"We are now in mid-April, the Euros start in the middle of June.
"Jack has not played for the whole season and anyone who knows what is required at the top level, in terms of intensity, it's getting short now."

http://uk.eurosport.yahoo.com/14042012/63/wenger-refuses-risk-wilshere.html (http://uk.eurosport.yahoo.com/14042012/63/wenger-refuses-risk-wilshere.html)
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: bomchicano on April 14, 2012, 04:31:07 PM
Premier League - Wilshere making 'slow progress'

Arsenal manager Arsene Wenger has admitted that England midfielder Jack Wilshere is "down" and hinted that he is losing his race against time to return for the European Championships in June.

RELATED LINKS
Match facts: Arsenal v Wigan Athletic
Arsenal v Wigan Athletic: LIVE Monday 8pm
Watch Premier League highlights
Premier League photos
Premier League fixtures/results
Premier League table
More news from your team
Bet on Football - Get £25 Free
Wilshere, 20, has spent the entire season on the sidelines after undergoing surgery on his injured ankle last September. The midfielder has yet to train with the first team and is still confined to training by himself in the gym.
Arsenal have five games remaining this season but Wenger remains cautious over whether Wilshere will play any part, and he said: "I will not take any risks with him. He is making slow progress so we still have to monitor the situation a little bit at the moment."
He added: "We are now in mid-April, the Euros start in the middle of June. Jack has not played for the whole season and anyone who knows what is required at the top level, in terms of intensity, it's getting short now."
When asked if Wilshere's spirits were high, Wenger added: "How can you be at 19 years of age when you're only dream is to play football. He's down. Jack is mentally strong. But what is holding him back is that he can't play football, so he can't be happy."
Meanwhile, Wenger wants referees to be allowed to stop the game to consult video technology to make decisions in the Premier League.
Wenger's call comes after a week of high-profile mistakes by match officials which saw two offside goals awarded to Chelsea against Wigan last Saturday and Manchester United deprived of a clear penalty for handball against Wigan on Wednesday.
Wenger said: "Last weekend was a very, very bad weekend. The football authorities on a global scale have to sit together and see how we can improve.
"There are some immediate decisions to make but as well it is time for us to help the referees. To all be united and have a less conservative approach and finally opt for video.
"Video will help the referees. Not question their authority. It will give them more credit, more authority and less mistakes. (We need) instant video replays on the demand of the referee."

http://uk.eurosport.yahoo.com/14042012/58/premier-league-wilshere-making-slow-progress.html (http://uk.eurosport.yahoo.com/14042012/58/premier-league-wilshere-making-slow-progress.html)
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on April 15, 2012, 10:21:07 PM
naga-naganya cuman bakal tampil partai terakhir epl jadi sub doang nih...
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: bomchicano on April 17, 2012, 12:44:13 PM
atau malah ga maen sama sekali  :)
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on April 17, 2012, 01:46:37 PM
Wenger udah bilang kok kalo Wilshere nggak akan tampil sama sekali di sisa musim, Euro, apalagi Olympics.

Wilshere bilang kalo dia merasa devastated gara2 hal ini, walaupun dia bisa menerima keputusan ini.
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: henry4life on April 18, 2012, 04:45:42 AM
yah. udah deh. maen PS Vita aja lah udah :P
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: bomchicano on June 15, 2012, 02:48:35 PM
Arsenal deny Wilshere rumours

Arsenal have issued a short statement in response to rumours circulating on the internet with regards to the reason behind Jack Wilshere's season-long absence.


GettyImages
Jack Wilshere was last seen leaving the field at the Emirates Cup last August
Wilshere, 20, suffered a stress fracture in his ankle in pre-season for the 2011-12 campaign and as the problem persisted and prevented him from featuring for Arsene Wenger's side he underwent surgery in September of last year.

Since then Wilshere has suffered setbacks in his recovery which ruled him out for the entire season, and also deprived him the chance to travel to the European Championship with England.

In the meantime false rumours which spread from a Twitter account last week alleged that the midfielder had not played for the Gunners because he had failed a drugs test.

Arsenal were swift in their response to the bogus claims and a short statement from the club was quoted in the Sun, which also reported that the club had sought legal advice over the matter.

It said: "The rumoured reason on social networks behind Jack's absence this past season is entirely fabricated and false."

http://bleacherreport.com/tb/d7L00?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=arsenal (http://bleacherreport.com/tb/d7L00?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=arsenal)
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: arsenalisme on July 11, 2012, 04:09:18 PM
taruhan si wilshere sama para fans sp*rs yg di kicauannya, gimana kelanjutannya ya? :)
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: bomchicano on July 11, 2012, 11:09:34 PM
dikecam uefa kan  :)
byk yg protes jg ababil kaya wilshere n frimpong nulis semua hal2 geje ditwitter hahaha
bisa jd pelajaran siy buat mereka
lagian akun wilshere belum dibuka lg kan ama dia  :)
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: alonecrow on July 15, 2012, 10:15:40 PM
Yang 'dikecam' UEFA bukan yang itu, tapi yang tentang dia 'taruhan' sama Frimpong pas UCL taun lalu. Ada-ada aja si UEFA ini bikin kasus...
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: bomchicano on July 17, 2012, 01:14:55 PM
oo i c i  :)
uefa keknya ga sreg ama arsenal hehe
ada aja yg salah :scyth:
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on August 07, 2012, 03:47:40 PM
Wilshere dikabarkan berhasil menyelesaikan latihan tanpa ada rasa sakit. Still, yang realistis dia akan kembali bulan Oktober.
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on August 08, 2012, 09:06:46 PM
still long way to go ya buat wilshere
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: ul2 on August 09, 2012, 11:52:06 AM
still long way to go ya buat wilshere

semoga gak mundur lagi
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: buluk on August 17, 2012, 08:52:18 PM
Udah resmi pake no. 10

Dan dia merasa bangga pake 10,krn bnyak pemain hebat yg prnah pake no. 10 khususnya sang legenda Dennis Bergkamp
Title: Re: 19 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on August 17, 2012, 10:34:44 PM
Balik lagi ke forum setelah sekian lama, untung masih ada user id ku.... :D

Masih mesti nunggu bulan Oktober yah, ngeliat no 10 di Wilshere..... semoga proses penyembuhan sesuai rencana, sudah terlalu lama tidak melihat passing2nya
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on September 03, 2012, 05:17:39 PM
Di konferensi abis lawan Liverpool, Wenger mengindikasikan kalo Wilshere akan kembali bermain satu bulan dari sekarang...
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: bomchicano on September 03, 2012, 11:43:49 PM
Arsenal boss,Arsene Wenger told Sky Sports ater the 2-0 win agaist Liverpool about Jack Wilshere:

Quote
"He is looking very good in training," I would still give him a month. But it looks very good. In a month he should be starting to play again."
He also added: "Look at our midfield; you have Arteta, Cazorla, Diaby, Wilshere, Coquelin, Rosicky, Ramsey. There is a fight for places and there is quality." 
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on September 04, 2012, 02:46:08 PM
2 kapten timnas bercokol di midfield.. .;D
Title: 10 - Jack Wilshere
Post by: GoonerMelb on September 06, 2012, 07:59:31 PM
Semoga gak ada set back lagi ya buat Wilshere. Gak sabar lihat dia balik ke midfield kita, apa lagi dengan nomor 10 nya ;D

Pertanyaannya, bila semua pemain fit dan available, siapa yang bakal start pertama di midfield kita?

@shikamaru: 2 kapten timnas itu maksudnya Ramsey dan Rosicky ya?
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on September 08, 2012, 01:01:02 AM
yup, dengan anggapan Rosicky masih di timnas dan tetep dipercaya jadi starter... ;D
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: buluk on September 09, 2012, 08:16:52 AM

Pertanyaannya, bila semua pemain fit dan available, siapa yang bakal start pertama di midfield kita?


Mungkin hal inilah,yg nyebabin AW ga mau beli midfielder baru di window transfer kmrin,meski alex song cabut.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on September 09, 2012, 10:01:55 PM
AW bakal sakit kepala mikirin siapa yg mesti diturunkan kalo Diaby-Arteta-Santi solid seperti di 3 pertandingan awal...

tapi bisa juga AW mengubah 4-3-3 menjadi 4-4-2, dgn memasukkan Wilshere dan mengorbankan Theo di kanan.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: GoonerMelb on September 10, 2012, 12:54:05 PM
Kayaknya nggak sih bruv. Biarpun pas masih di youth team, Wilshere main di sayap kanan, tapi kayaknya dia gak bakal balik ke sana lagi. Dan lagipula skill set nya tuh kurang pas untuk main di sana, dan bakal mubazir banget. Posisi terbaiknya itu di posisi Arteta, posisi pas dia main di season 10-11, di mana dia bisa 'mempermainkan' pemain sekelas Xavi dan Iniesta pas kita lawan Barcelona di ECL.

Solusi terbaik ya rotasi, Wilshere juga gak akan langsung bisa main terus setelah setahun lebih gak main. Dia bakal adaptasi perlahan-lahan untuk kembali masuk team, dan dengan solid nya midfield kita saat ini, ini merupakan cara paling ideal.

Gw lihatnya Wilshere nanti akan replace Arteta perlahan setelah Arteta semakin tua. Sedangkan Ramsey dan Chamberlain akan menggantikan Diaby dan Cazorla respectively. And yes, gw masih yakin Ramsey akan berhasil di Arsenal :)
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on September 10, 2012, 10:09:42 PM
4-4-2 yang dibayangan gua bukan 4-4-2 sejajar tapi 4-4-2 diamond, gaya Ancelotti di Milan dulu, dimana Pirlo jadi deep play maker.

Arteta di depan garis pertahanan - Wilshere dan Diaby di tengah dan Cazorla di belakang striker. Tapi Wilshere juga dikasih kebebasan bergerak. Merebut bola akan jadi tugas utama Diaby dan Arteta.

Sedikit ambisius, tapi gue pengen liat Santi dan Wilshere bermain bersama. Yah seperti yang lo bilang gak akan bisa langsung seperti ini, karena tentu saja Wilshere harus bermain di beberapa pertandingan dulu untuk mendapatkan match fitness dan mengembalikan touch.

Itu bisa dia dapatkan dengan bermain di reserve dulu dan diturunkan di Capital One untuk memberikan kesempatan Santi beristirahat.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: GoonerMelb on September 11, 2012, 10:08:57 PM
That's actually not a bad idea, biarpun serangan kita bakal kurang width banget sih, dan itu gak akan bantu banyak saat ketemu sama team yang "park the bus".

Ya, yang paling penting sih midfield kita sudah ok saat ini, biarpun masih kurang depth dengan gak available nya Rosicky dan Wilshere. Tapi saat mereka ber-2 sudah fit kita bakal bisa melakukan rotasi dan 'ease in' Jack untuk balik ke starting line up.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gudugpunyagulink on September 15, 2012, 05:25:48 PM
@goonermelb we hardly used the width anyway... Pemain kita tampaknya ga mahir stretch defense lawan untuk make space di tengah.. cazorla-giroud mungkin akan menjadi solusi dari problem tersebut.. caz bagus dalam crossing (akhirnya ada 1 pemain baru yang capable dalam hal crossing) dan giroud kuat di udara
Title: 10 - Jack Wilshere
Post by: GoonerMelb on September 16, 2012, 09:06:42 AM
@goonermelb we hardly used the width anyway... Pemain kita tampaknya ga mahir stretch defense lawan untuk make space di tengah.. cazorla-giroud mungkin akan menjadi solusi dari problem tersebut.. caz bagus dalam crossing (akhirnya ada 1 pemain baru yang capable dalam hal crossing) dan giroud kuat di udara

Sorry bruv, hardly used the width? Sorry but I have to disagree. Serangan kita biarpun banyak dimulai dari tengah, sektor kiri dan kanan juga gak kalah penting nya, terutama season ini.

Gibbs dari kiri, dan Jenkinson dari kanan. Juga Walcott, Gervinho, dan Chamberlain yang biasa nge-stretch defense dengan serangan dari wing. Terbukti dengan 2 owned goal vs Soton tadi malam hasil overlap Gibbs, dan movent Gervinho dari kanan untuk goal pertama nya. Jadi gw kurang setuju sama statement lo bruv :)

Dan apa maksud lo kalau Giroud dan Cazorla bakal jadi solusi untuk ini ya? Soalnya kan lo bilang kita gak terlalu makai width dan dua pemain yang lo sebut itu dua2 nya pemain centre.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on September 16, 2012, 08:54:57 PM
That's actually not a bad idea, biarpun serangan kita bakal kurang width banget sih, dan itu gak akan bantu banyak saat ketemu sama team yang "park the bus".

Ya, yang paling penting sih midfield kita sudah ok saat ini, biarpun masih kurang depth dengan gak available nya Rosicky dan Wilshere. Tapi saat mereka ber-2 sudah fit kita bakal bisa melakukan rotasi dan 'ease in' Jack untuk balik ke starting line up.

mau jawab soal bakal kurang width tapi secara gak langsung sudah dijawab sama dirimu sendiri di atas post ini.

tambahan lagi Santi di pertandingan vs Soton kemaren juga banyak membantu wing.

kurang depth sudah jadi masalah kita dari beberapa tahun terakhir, jarang banget kita free injury yah.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gudugpunyagulink on September 17, 2012, 06:58:57 PM
@goonermelb we hardly used the width anyway... Pemain kita tampaknya ga mahir stretch defense lawan untuk make space di tengah.. cazorla-giroud mungkin akan menjadi solusi dari problem tersebut.. caz bagus dalam crossing (akhirnya ada 1 pemain baru yang capable dalam hal crossing) dan giroud kuat di udara

Sorry bruv, hardly used the width? Sorry but I have to disagree. Serangan kita biarpun banyak dimulai dari tengah, sektor kiri dan kanan juga gak kalah penting nya, terutama season ini.

Gibbs dari kiri, dan Jenkinson dari kanan. Juga Walcott, Gervinho, dan Chamberlain yang biasa nge-stretch defense dengan serangan dari wing. Terbukti dengan 2 owned goal vs Soton tadi malam hasil overlap Gibbs, dan movent Gervinho dari kanan untuk goal pertama nya. Jadi gw kurang setuju sama statement lo bruv :)

Dan apa maksud lo kalau Giroud dan Cazorla bakal jadi solusi untuk ini ya? Soalnya kan lo bilang kita gak terlalu makai width dan dua pemain yang lo sebut itu dua2 nya pemain centre.

Mungkin emang agak ambigu kalimat gw, kita memang bermain dengan sektor kiri dan kanan kita.. tapi kita tidak bisa mengutilisasinya dengan baik, faktanya terlihat dari lawan-lawan kita yg tetep stay di box mereka (terutama di musim-mmusim kemarin).. memang komen gw itu lebih menitikberatkan pada musim2 kemarin sih..

Dan mengenai paragraf kedua, memang kita memakai width dalam penciptaan gol-gol tersebut. Namun, semua itu terjadi pada saat counter sih, di mana soton mau keluar dari area mereka.. Kalau melihat pertandingan pertama dan kedua, kita masih kesulitan melawan tim yang memang bener2 tidak mau keluar..  That's why , gw bilang giroud dan cazorla menjadi solusi melawan tim begini. Bukan menambah width, tapi menambah variasi dari udara sehingga mau ga mau lawan itu stretch defense nya karena mereka tau kita  bukan lagi tim yang mengoper bola ke gawang , tapi kita juga bisa memainkan bola udara.. Dalam hal ini giroud bener2 harus perform sih, dan itu yang coba dilakukan wenger imo ketika membeli chamakh.. hal ini terlihat beberapa kali ketika chamakh masuk sebagai sub, namun memang tidak membuahkan hasil yg maksimal.. hal ini menurut gw juga diperparah gara2 tidak adanya good crosser di tim kita..  Pembelian cazorla yang juga sring main sebagai wing menurut gw bisa mengatasi masalah crossing jelek kita, dan imo gibbs is a good crosser, so gw yakin giroud lebih bisa diutilisasi ketimbang era chamakh..

isu width ini memang tampaknya bisa lebih teratasi musim ini, pasalnya gibbs bermain cukup agresif (dia juga absen lama di musim lalu).. juga sudah ada podolski yg bermain cukup efektif, serta gerv yang sudah tidak terpecah konsentrasi oleh piala afrika... ada lagi AOC yang lebih terlibat musim ini.. dibandingkan musim lalu yang sangat mengandalkan pemain yg naturalnya pemain tengah imo seperti rosicky dan arshavin, ato pemain yang tidak cepat seperti benayoun, bahkan bendtner.. dan yg terakhir tentunya Theo yang sring gagal kalau harus take on defender lawan..

Gituu... :)
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on September 18, 2012, 08:00:52 PM
chamakh tidak bisa disalahkan karena crossing kita musim lalu jelek. Chamakh punya heading yg bagus. Salah satu keunggulan Giroud juga, tapi tetep, harus mempunyai pengumpan yg andal di kiri dan kanan, gak perduli dari wing atau defender yg bantu menyerang
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gudugpunyagulink on September 19, 2012, 08:59:19 AM
Yup, IMO chamakh musim lalu ketika masuk sebagai sub memberi variasi yang sangat jelas terlihat.. dia membuat beberapa header yang membahayakan, tp memang tidak membuahkan hasil...

Giroud sekarang jg mengalami fase yang sama dengan chamakh dimana dia tidak bisa mengutilisasi kemampuan dia di udara karena kita mainly play short passes..

gw juga setuju kita kekurangan pengumpan yang andal.. maybe musim ini bisa berubah, gibbs and jenks bagus dalam mengumpan, walaupun kebanyakan dalam bentuk umpan tarik di bawah pinggang... Hopefully Giroud bisa beradaptasi dan tidak krisis kepercayaan diri spt Chamakh..
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: arsenalisme on September 19, 2012, 11:02:59 AM
dikira ngomongin jw10.. :D
jw10 ini mulai diturunin ama aw kira2 kapan ya? kabarny kan udah mulai training bareng tim tuh..
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: GoonerMelb on September 19, 2012, 11:12:20 AM
Iya, Jack udah ikut first team training bersama Frimpong. Semoga dalam beberapa minggu ini bisa diikutsertakan dalam pertanding U-21 atau behind close door friendly supaya cepat balik ke match fitness. Gak sabar lihat dia main pakai nomor punggung 10, kayaknya gw bisa merinding sendiri lihatnya smile jersey
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gudugpunyagulink on September 19, 2012, 04:56:47 PM
@goonermelb dengan catatan dia tampil seperti performa pra-cedera dia.. :D
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on September 19, 2012, 08:53:22 PM
Jack diproyeksikan untuk mulai turun di pertandingan bulan oktober, dan gue yakin AW bakal tetep pada rencana itu, dia tidak akan menurunkan Jack lebih cepat untuk mencegah terjadinya cedera kambuhan.

better be sure then take unnecessary risk
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gudugpunyagulink on September 20, 2012, 08:44:40 PM
apa wilshere akan lgs menggusur diaby ya.. klo diaby terus melanjutkan beberapa great run dia.. gw rasa wilshere akan dicadangkan pasalnya diaby menang dalam segi fisik.. dan imo wilshere blm ckp matang untuk menggeser cazorla-arteta...

cukup menarik sih klo AW mencoba wilshere sebagai amc ala fabregas.. which formasinya akan berbentuk spt saat gerv main di center atau seperti formasi diamond ac milan (iirc pernah dibahas oleh shika-melbgonner) :)
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on September 20, 2012, 10:02:28 PM
AW gak akan menggusur pemain yang mainnya bagus, yang terpenting sih memberi Jack match fitness dulu, baru boleh pusing mikirin bakal gimana naruh Jack di starting eleven...

pic Jack mulai latihan penuh
(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/09/20/article-2206098-151CD104000005DC-854_634x435.jpg)

(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/09/20/article-2206098-151CD2CD000005DC-988_634x437.jpg)

(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/09/20/article-2206098-151CCF08000005DC-418_634x407.jpg)
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gudugpunyagulink on September 21, 2012, 03:25:13 PM
ya, maybe dia akan start di cup matches dlu untuk meng-assess kesiapan dia..
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: alonecrow on September 21, 2012, 07:59:20 PM
AW mastiin kalo Jack akan di introduce perlahan-lahan, starting from U-21 matches katanya.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on September 21, 2012, 10:25:04 PM
still long way to go untuk first team lagi. Keep it up!!
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on September 22, 2012, 12:17:20 AM
selama habis sampe match fitness penampilan semakin baik, no problem!!!
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gudugpunyagulink on September 24, 2012, 10:01:48 AM
melihat penampilan dari ramsey kemarin, wilshere kayaknya bisa dipersiapkan lebih matang dlu sebelum start...
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on September 25, 2012, 08:05:59 PM
AW tetap pada rencana semula, Jack mulai aktif di match oktober akhir. Jangan mengharapkan lebih cepat
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: bomchicano on September 28, 2012, 10:25:35 PM
maen di Arsenal U21 dulu AW bilang
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on September 28, 2012, 11:23:25 PM
Wenger confirmed Jack Wilshere will make his long-awaited comeback after injury in Arsenal's development team at West Bromwich Albion on Monday.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: buluk on September 30, 2012, 11:49:43 AM
Wenger confirmed Jack Wilshere will make his long-awaited comeback after injury in Arsenal's development team at West Bromwich Albion on Monday.

Smga bisa jd awal yg bagus.
Diaby lg cedera,moga2 wilshere cepet balik ke top form dia...
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on September 30, 2012, 08:50:36 PM
Diaby cedera tetep bukan alasan Jack wilshere dipercepat tampilnya, midfield kita lumayan rame kok. Pengganti langsung Diaby bisa Ramsey yang keliatan permainannya mulai membaik.

Mau midfield kita lebih defense minded bisa kasih frimpong disitu, atau kalo mo over offensif bisa coba Apin di belakang striker... it would be exciting.... :D

tapi Diaby ini belon pernah juga ya 1 musim free dari cedera. Jangan2 nasibnya kayak RvP, 1 musim free cedera bisa jadi Player of The Year... :D, jangan dijual tentunya kalo udah bgini
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gudugpunyagulink on October 01, 2012, 01:15:41 PM
tampaknya kemarin ramsey bermain kurang bagus, dia tidak offer kita physical pressence spt diaby baik pertarungan di lini tengah maupun saat defend set piece imo...

gw lebih prefer rosicky yang mengisi posisi dia karena pny gaya yang sama , ato AA untuk menambah opsi kreativitas.. ramsey sering miss pass..
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on October 01, 2012, 08:48:15 PM
Jack back to competitive game today !!!
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: ul2 on October 15, 2012, 07:52:51 PM
kok jadi tua ya mukanya sekarang? :sweat:
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on October 16, 2012, 05:30:57 AM
tua karena penderitaan... ;D

bakal muda lagi kalo udah sering main bro... ;D
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: ukcas on October 17, 2012, 02:46:06 AM
ngakak mode on ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on October 18, 2012, 12:42:55 AM
Wilshere akan bermain melawan Chelsea di secret game behind close doors ::)

Sagna dan Frimpong kemungkinan besar juga akan turut serta.

Babak COC berikutnya mungkin akan menjadi ajang comeback Wilshere di tim utama.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: Toure_5 on October 18, 2012, 03:08:57 PM

walau kalah ..yg penting full 90 menit..namanya juga latiihan..
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on October 19, 2012, 05:31:11 AM
tapi parah juga ya tuh bisa kalah lawan tim junior chelsea. Chelsea nurunin semuanya pemain muda yang belom pernah kedengeran namanya, kecuali si terry doang. Sedangkan arsenal mainin wilshere, sagna, santos, frimpong, coquelein, arshavin dan chamakh yang notabene semuanya termasuk first team dan udah pernah main di EPL maupun UCL. Our fringe player beaten by Chelsea U-21??
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: ukcas on October 20, 2012, 04:39:59 AM
ini sesuatu yang rada aneh juga sih fringe player yang notabene ada expirience dikalahkan chelsea yang gak ada expirience
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on October 20, 2012, 04:52:56 AM
pemain muda chelsea yg udah sering main bareng lawan pemain fringe arsenal+baru sembuh cedera belum match fitness+pemain muda......

wajar kalo kalah, kenapa closed door ? karena hasil bukan inceran....
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: ukcas on October 21, 2012, 05:20:00 AM
bener juga kalo hasil bukan incaran itu setidaknya pendapat shikamaru ada benarnya atau alias masuk akal juga
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on October 21, 2012, 11:44:50 PM
kita liat nanti pas carling cup lawan reading. Harusnya nama2 seperti wilshere, sagna, arshavin, chamakh, frimpong, coquelin juga yang bakal main ato kurang lebih sama seperti yang lawan chelsea junior closed door kemaren.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on October 28, 2012, 01:54:39 AM
Jack Wilshere sudah dapat dipastikan akan tampil sebagai starter di Capital One vs Reading. Roy Hodgson sendiri sudah merencanakan akan nonton langsung untuk melihat permainan Jack
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gudugpunyagulink on October 28, 2012, 05:58:42 AM
great performance, membuat lini tengah kita lebih hidup... Diganti ramsey , lini tengah kita keliatan statis kembali... :(
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: ul2 on October 28, 2012, 06:23:26 AM
Jack Wilshere sudah dapat dipastikan akan tampil sebagai starter di Capital One vs Reading. Roy Hodgson sendiri sudah merencanakan akan nonton langsung untuk melihat permainan Jack

baru maen langsung ditonton, kagak udah dipake di inggris dulu lah roy
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on October 28, 2012, 07:27:33 AM
Very great comeback from wilshere. Dia jadi attacking midfield sepertinya bakalan oke tuh...
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: bomchicano on October 28, 2012, 09:16:49 PM
AW

Quote
You could see technically he is there, and he gave everything, and what he is missing he will get through competition. He still misses a bit of the pace of the game, the rhythm of the game, but overall what he did was class.
I made the decision without telling him because when you have not played for such a long time it is not always easy to deal with that and there is a high level of expectation when he goes on the pitch. I also felt the confidence of the team was a bit jaded and sometimes players with experience and quality give a bit of a lift as well.
I told him he was playing at 10.30am today. Sometimes I think it is better when you don’t have much time to think about it when you have been out for a long time.
I don’t know – we have to see how he responds. After such a long time out, it goes a bit up and down. What is good is that he got kicked today and had no problem. The rest will come with the games. Now, after a game like that, I will certainly not play him on Tuesday [against Reading in the Capital one Cup]. Will I play him next week? I don’t know.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: shikamaru on October 31, 2012, 04:56:54 AM
gak turun vs reading ? too bad, but understandable
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on October 31, 2012, 11:07:14 PM
ga start lawan reading tapi start lawan MU nanti weekend
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: bomchicano on November 01, 2012, 06:20:03 PM
yup
mudah2an menggila wilshere maennya ntar  :)
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on November 05, 2012, 03:42:44 PM
yup
mudah2an menggila wilshere maennya ntar  :)
eaaa... Akhirnya benaran menggila dan kartu merah. Harusnya bisa lebih kontrol diri dia abis udah dikasi final warning. AW bilang sih udha mikir mau ganti dia tapi dia liat udah ga ada offensive mid lagi di bench. Kalo gw sih bakal ganti wilshere sama apin itu kemaren, kan lagi ketinggalan juga posisinya.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: bomchicano on November 07, 2012, 09:27:57 PM
hahaha

iya siy,terlalu semangat doi maennya,walopun gw kesel jg pemaen manyun jg tekel yg sama ga dapat kartu malah  :scyth:
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on January 23, 2013, 09:42:07 PM
Wawancara Wilshere setelah kekalahan di SB:

Quote
French transfer website TopMercato.com interviewed Jack Wilshere last night after Arsenal’s defeat at Stamford Bridge.
[Many thanks to @sardinetrawler for providing the interview and doing the translation work.]

Jack Wilshere, your team loses 2-1 at Stamford Bridge after having completely failed their first half…

We didn’t show anything in the first 45 minutes. We couldn’t find each other on the field and we conceded two logical goals. Our second half was much more interesting but we were missing a little something to at least get a draw. We were on top without really converting the few chances we had to score. We need to focus on the next game.

Your journey this season in the league (currently 6th) is somewhat irregular…

Our season isn’t the best at the moment, that’s true. We aren’t managing to get long runs of form that would allow us to go up a level in the league. We also haven’t really been lucky with injuries of certain key players. There are still a lot of games left and we will give it our all to climb up the table.

The competition will be tough to achieve a Champions League spot. Do you believe Arsenal can manage to be in the mix come the end of the season?

Yes, we can do it. Our team is filled with talent. Even if teams like Tottenham, Everton or Liverpool will also be there, we will not give up. Arsenal have to qualify for that competition, there is no other choice.

After a long time (14 months) on the sidelines because of injuries, you came back last November. Since then, you have started 12 games. How do you feel today?

I’m feeling rather good since I came back a few weeks back. I’m progressively getting stronger; I’m rediscovering very good feelings. After so long off the pitch, you have to be careful. The body has to get used once more to the continuous efforts and the physical contacts. I’m quite happy with my form at the moment and I will feel better and better as the second part of the season continues.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on February 06, 2013, 12:35:57 AM
Perbandingan Wilshere dan Cleverley:

Manchester United’s Tom Cleverley and Arsenal’s Jack Wilshere are both excellent players, so to compare them with the intention of deciding who is better would be a wasteful exercise. Instead, it is more relevant to the interests of the Premier League and the England set-up to examine the respective strengths and weaknesses of the players and offer suggestions as to how they could complement each other in the future.

It’s perhaps surprising to most that Wilshere has played more minutes than Cleverley in the Premier League this season. Since returning from injury Wilshere has accrued 1,277 minutes of playing time, just edging Cleverley who has played 1,216 minutes: enough data to make an informed comparison.

Defensive statistics for Tom Cleverley and Jack Wilshere 2012/13

In this regard, the players are strikingly similar. Cleverley has won 55% of his ground 50-50’s compared to Wilshere’s 54%. This trend is present throughout the players’ defensive statistics. Both have been successfully dribbled past opposition players a similar amount (19 & 18) and both have made only one defensive error this season.

Wilshere’s tackle success rate of 85% outdoes Cleverley’s 79%, yet Cleverley (37 mins) tackles more often than Wilshere (49 mins).

(http://cdn.eplindex.com/wp-content/uploads/2013/02/TCD-261x300.png)

(http://cdn.eplindex.com/wp-content/uploads/2013/02/JWD-261x300.png)

Neither player is physically commanding, so if the two were to feature along-side one another in future England teams, it would make sense for them to be joined by a third, more combative midfielder who would allow Cleverley and Wilshere to play their natural attacking games.

Passing and Possession statistics for Tom Cleverley and Jack Wilshere 2012/13

It is in this category that the pair have offered the most hope to England fans; both are equally capable of receiving and distributing the ball with consummate ease. This season, Cleverley (90%) and Wilshere (88%) have registered particularly high open play pass completion rates.

Contrast this to Steven Gerrard (86%) and Frank Lampard (81%) and it becomes a little clearer why Cleverley and Wilshere are currently seen as two of England’s brightest stars in the Premier League.

(http://cdn.eplindex.com/wp-content/uploads/2013/02/TCP.png)

Possession - Jack Wilshere

Lost of Possession 17
Mins per Loss of Possession 75
Possession won in Def Third 38
Possession won in Mid Third 64
Possession won in Att Third 8
Mins per Possession Won 12
Dispossesed 23

Again, whilst it might surprise a few fans, Cleverley has held on to the ball much better than Wilshere this season. Wilshere has been dispossessed 23 times this season, twice as often as Cleverley with 11.

More specifically, Cleverley has lost the ball less than once a match, every 101 mins, compared to Wilshere who loses possession every 75 mins. These are both very respectable figures for midfielders, particularly in Wilshere’s case as 29% of his passes are in a forward direction (23% for Cleverley).

Creative Statistics for Cleverley and Wilshere 2012/13

It is in this category that Wilshere’s class shines through. Held in high esteem for his passing ability, the fact that he has completed 39 dribbles compared to Cleverley’s 4 is a sign of his versatility.

That could be crucial for Arsenal and England teams in the future.

Cleverley meanwhile, has only crossed the ball 21 times this season, much less often than Wilshere who has attempted 54.
It is in the number of chances created that we see perhaps the greatest difference between the two players. Wilshere (33) has created twice as many chances in total as Cleverley (16) this season. Furthermore, Wilshere is creating a clear-cut chance for his teammates every 425 mins compared to every 608 mins for Cleverley.

However, if there is one criticism of Wilshere it is his lack of contribution in term of goals. He has failed to score in 15 Premier League games this season and whilst Cleverley has scored only 2 himself, he is averaging a shot every 111 mins compared to Wilshere who manages an attempt every 255 mins.

This is perhaps the greatest concern for England, who have been able to rely on goals from Gerrard and Lampard for many years.
It is this one area in which Cleverley and Wilshere could both improve. If the two were able to add goals to their game they could, over time, become great Premier League players.

(http://cdn.eplindex.com/wp-content/uploads/2013/02/TCC.png)

(http://cdn.eplindex.com/wp-content/uploads/2013/02/JWC.png)

Ultimately, Cleverley and Wilshere have matured into top class players. Their respective loan spells at Wigan and Bolton appear to have set them in good stead, and Manchester United and Arsenal are now reaping the rewards.

The way Wilshere is the heartbeat of Arsenal is much more indicative of his class than the team’s struggles, and Cleverley’s emergence as a regular in the United team is an equally impressive feat.

The conundrum then, is if the players are able to complement each other in the England team. Wilshere’s overwhelming class between either box twinned with Cleverley’s neat and intricate play is a mouth-watering prospect for England fans, and as long as the two players stay fit, they are surely set to be two of the Premier League’s best midfielders for years to come.

http://www.eplindex.com/25709/tom-cleverley-jack-wilshere-stats-comparison.html (http://www.eplindex.com/25709/tom-cleverley-jack-wilshere-stats-comparison.html)
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on February 06, 2013, 07:01:50 PM
Gerrard is pleased to have Wilshere back, and says he knows how it feels to miss so much football with injury problems.

Speaking on the Sport Review, he said:

Quote
“If Jack Wilshere stays fit he has the capacity to be a top player for England and for Arsenal. The manager, myself and all the other players in the dressing room are excited to have him back.

“He has had a very disappointing time with injuries, and I felt for him because I have been there myself. Fingers crossed that he can avoid injuries in future, and can get a run of games.”
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on February 08, 2013, 09:08:04 PM
Wilshere terpilih sebagai MoTM ketika Inggris mengandaskan Brasil di friendly kemarin. Pencapaian yang istimewa karena di pertandingan tersebut, Rooney dan Lampardlah yang mencetak gol buat Inggris dan juga karena banyak talenta2 tinggi yang turut bermain seperti Gerrard, Walcott, Hart, Oscar, Ronaldinho, dan juga Neymar.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on February 08, 2013, 11:12:05 PM
Bagus dia mainnya pas lawan brasil kemaren. Mirip kek pas lawan barca.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: bomchicano on February 10, 2013, 10:17:08 PM
Wilshere worry for Gunners

Arsenal are sweating over the fitness of Jack Wilshere who took a whack to his knee during the 1-0 win at Sunderland on Saturday.

Wilshere had to be replaced by Abou Diaby 50 minutes into the game after being on the receiving end of a heavy tackle and that sparked immediate fears he could be set for a spell on the sidelines.
The full extent of the damage has yet to be revealed but Wenger hinted after the game it is not that serious and he could be fit for next weekend's FA Cup clash with Blackburn.
However Wenger was unhappy with the treatment Wilshere received and has called on the referees to give him more protection.
When asked if he was happy with some of the tackles that were going in, Wenger said: "No, I wasn't, especially on Jack. I was a bit frustrated because I thought many times, Jack didn't get the free-kick he deserved.
"The referee let two or three things go that I thought were fouls on Jack. I want just the referee to give a foul when it's a foul. I don't want any special protection.
"The referee is not a bodyguard, he is just a referee and you want him just to give a foul when it's a foul."
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on February 11, 2013, 06:23:30 PM
Kata Wenger cederanya cuma 4-5 hari sih...
*crossingfingers*
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on February 11, 2013, 08:35:58 PM
cederanya masih belom jelas berapa hari. Moga2 aja bentar. Dan untungnya minggu ini "cuma" match FA Cup lawan blackburn di emirates.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: TCP_13 on February 22, 2013, 01:35:21 AM
Wilshere tentang kekecewaannya terhadap hasil melawan Munich dan bagaimana kelanjutan nasib Arsenal di UCL musim ini:

Quote
"We’re disappointed," he told Arsenal Player. "We started the second half really well and it’s a shame that we couldn’t do that in the first half. We started the second half well, had a chance to make it 2-2, and then they went down the other end and made it 3-1 so it makes it difficult for us.

"We questioned ourselves in the first half and the first 10 minutes but we showed that when we step up and really play, we can. We just have to have a bit more self-belief. We’ve started games poorly over the last couple of months and we’ve been punished. If you start poorly against a team like that, you’re going to get punished."

Bayern will be firm favourites to finish the job in the Allianz Arena in two weeks' time but Wilshere is adamant that Arsenal have a chance of reaching the quarter-finals.

"It’s never over," he said. "We play for Arsenal, we can’t give things up at a big club like this. We’ve got a couple of weeks until the next game [against Bayern]. We need to recover, get a couple of wins in the Premier League and you never know what can happen.

"If we score an early goal and get another one, they’re up against it. We’re not 100 per cent out of it. It’s going to be difficult but we’re not out of it yet.

"We know that if we can take the game to them, we can score a couple of goals. You saw last year that AC Milan started to get worried [when Arsenal came back from 4-0 down to trail 4-3 on aggregate]. Bayern are a good team though. It will be difficult but we’ve got to believe."
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on March 19, 2013, 04:55:41 AM
Bad news for jacky

Jack Wilshere has been ruled out for six more weeks in a savage blow to Arsenal's top-four hopes, Goal.com can reveal.

The midfielder is facing an uphill battle to play again this season after his ankle injury was assessed by a specialist in Dubai last week and, then, again when he returned to the club.
Goal.com understands that Wilshere has been told he needs an enforced spell of rest that will keep him on the sidelines for a minimum of six more weeks, until at least the start of May.

Although there is a slim possibility that he could return for the last three Premier League fixtures and the end-of-season internationals, privately Arsenal do not expect their most influential player to feature again for club or country this season.

Arsene Wenger gave mixed messages on Wilshere’s condition last week, initially claiming that the 21-year-old had an inflamed left ankle, before admitting in a second media bulletin that he had problems with both his ankles.

Despite Wenger publicly playing down the problem, it is understood that the principal damage is to Wilshere’s right ankle, and that he is suffering a re-occurrence of the same injury that contributed to him missing 16 months of competitive football.

There are no plans at this stage for the midfielder to undergo a repeat of the surgery he had in September 2011 to repair a fracture to his right ankle, which had first been sustained in a pre-season friendly two months earlier. He later suffered heel and knee injuries and did not play competitive football again until October 27 of last year.

Wilshere sustained the latest injury to his right ankle against Tottenham in the north London derby 15 days ago and was sent to the warmth of Dubai for a week to rest.

The manager said England and Arsenal’s talisman had been withdrawn from action on the orders of a specialist amid fears he could suffer a stress fracture if he carried on playing.

Speaking as he ruled Wilshere out for up to four weeks ahead of the Champions League clash at Bayern Munich last week, Wenger said: “Maybe I overplayed him, but only in the last two games. It's difficult to rest him because he's a winner and when I ask how he feels, he says ‘perfect’. We do a regular scan and it showed bone bruising on the heel of his right foot.

 
 ARSENAL LATEST
10/1   Jack Wilshere is 10/1 to sign for Barcelona before 1 September 2013 with BetVictor
“He had some inflammation where he had the surgery and he has been compensating to protect his left ankle. Every month he has scans on both ankles, but he feels no pain.

“The last time we let him carry on and it turned into a stress fracture, which is why the specialist said we cannot take this gamble.”

Arsenal’s fears that Wilshere had suffered serious damage have been realised following the latest medical assessment and the player is not expected to feature in the forthcoming league fixtures against Reading, West Brom, Norwich, Everton, Fulham and Manchester United. 

The club's top-four hopes remain on a knife-edge, despite a weekend in which their win at Swansea City and Tottenham's defeat to Fulham helped them narrow the gap on their north London rivals to four points with a game in hand.     

Wilshere could be rushed back for the final matches of the campaign against QPR, Wigan Athletic and Newcastle United but that is believed to be unlikely at this stage.

Furthermore, there is little prospect of Wilshere being made available for England’s end-of-season friendlies. Roy Hodgson’s team play the Republic of Ireland at Wembley on May 29 before a glamour friendly in Brazil on June 2.

Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: alonecrow on March 20, 2013, 05:23:42 PM
Berita dari Goal.com itu ternyata hoax, langsung dibantah sama Arsenal:

“Nothing has changed in Jacks’ recovery, there’s no setback or further damage to his ankle and no concern about any long-term problems,” said an Arsenal spokesperson.

“Jack was told to rest and we are still on course for him to resume training and be available for selection for the home game against Reading.”

Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on March 20, 2013, 05:49:16 PM
let's hope for the best aja deh...
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gazebo on March 20, 2013, 08:18:24 PM
Berita dari Goal.com itu ternyata hoax, langsung dibantah sama Arsenal:

“Nothing has changed in Jacks’ recovery, there’s no setback or further damage to his ankle and no concern about any long-term problems,” said an Arsenal spokesperson.

“Jack was told to rest and we are still on course for him to resume training and be available for selection for the home game against Reading.”

klo masalah cedera, om AW selalu bilang baik2 aja
nyatanya yg udah2 jd lama sembuhnya
ini karena abis cedera diporsis terus maennya
ya walau bagus juga sih

mudah2an cepet sembuh aja
dan kali ini bener apa yg diomongin om AW
akhir bulan dah maen
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on March 20, 2013, 11:44:46 PM
Berita dari Goal.com itu ternyata hoax, langsung dibantah sama Arsenal:

“Nothing has changed in Jacks’ recovery, there’s no setback or further damage to his ankle and no concern about any long-term problems,” said an Arsenal spokesperson.

“Jack was told to rest and we are still on course for him to resume training and be available for selection for the home game against Reading.”

klo masalah cedera, om AW selalu bilang baik2 aja
nyatanya yg udah2 jd lama sembuhnya
ini karena abis cedera diporsis terus maennya
ya walau bagus juga sih

mudah2an cepet sembuh aja
dan kali ini bener apa yg diomongin om AW
akhir bulan dah maen
Yah setuju sih. Berita resmi atau AW emang sering play down kalo soal injury. Ga tau sih itu on purpose ato emang salah diagnosa.

Tapi berita dari goal.com juga ga bisa dipercaya begitu aja sih. Makanya ane sih cuman bisa pasrah semoga si jack bisa tampil sesuai jadwal yang diberitakan arsenal.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: alonecrow on March 21, 2013, 12:23:45 AM
Soal bantahan itu, yang bilang bukan AW lho, tapi juru bicaranya Arsenal hehe
Tapi memang gak dirilis di website resmi sih, pernyataannya...
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: kaissa on March 22, 2013, 09:29:32 PM
saya juga curiga akan lebih lama dari yang diprediksikan, biasanya begitu

soal goal.com saya udah lama ga percaya sama website satu ini
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: Iqbalhalilintar on June 13, 2013, 09:06:47 PM
bagaimana kabar sang jenderal pemain tengah ini? kemarin dikabarkan bahwa dia masuk ke meja operasi...apakah sudah siap untuk merumput kembali? apakah akan di boyong ke Indonesia?...kami menunggumu di SUGBK  smile jersey
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: ridholiem on October 04, 2013, 04:26:13 PM
(http://i42.tinypic.com/1zdwx8j.jpg)

huaaa si jacky nyari gara2 nih.
jangan sampai wenger tau

*tepok jidat
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: Achapin on October 05, 2013, 02:50:01 PM
 :scyth:
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: buluk on October 05, 2013, 04:59:11 PM
Udah mau diomelin ama AW gara2 nyemok....  ;D

Padahal itu rokok putih yaaa,..gimana klp nyemok rokok kretek buatan indonesia...
Bisa kena skors kali....   ;D
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on October 06, 2013, 11:34:33 AM
katanya sih dia ngebantah kalo dia ngerokok. Itu cuman joke doang sama temennya, katanya...
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: buluk on October 06, 2013, 05:04:43 PM
katanya sih dia ngebantah kalo dia ngerokok. Itu cuman joke doang sama temennya, katanya...

klo dari foto sih rokok yg lagi di isep itu rokok yg lagi nyala ...
 ;D
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on October 07, 2013, 08:23:35 AM
katanya sih dia ngebantah kalo dia ngerokok. Itu cuman joke doang sama temennya, katanya...

klo dari foto sih rokok yg lagi di isep itu rokok yg lagi nyala ...
 ;D
Ngeliat AW-nya udah ngejewer di prescon, wajar kalo dia ngeles. Tapi apakah dia benaran ngerokok atau tidak, gw rasa dia udah sadar & tidak akan mengulanginya (at least di publik  :P) dan AW percaya 100% sama dia so no problemo lah...

Ditebus pula dengan 1 gol lawan wba  ;D
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on March 06, 2014, 10:50:26 PM
Kabarnya wilshere harus cedera selama 6 pekan saat pertandingan persahabatn inggris vs denmark kemarin malam. Yang bikin cedera adalah si Daniel Agger  :(

Udah tipis makin tipis aja dah... Mungkin Kallstrom bakalan dapet jatah main nih...
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: ridholiem on March 07, 2014, 03:53:47 AM
Kabarnya wilshere harus cedera selama 6 pekan saat pertandingan persahabatn inggris vs denmark kemarin malam. Yang bikin cedera adalah si Daniel Agger  :(

Udah tipis makin tipis aja dah... Mungkin Kallstrom bakalan dapet jatah main nih...

asem lah, setiap menjelang partai2 krusial pasti ada aja penyakitnya Arsenal sama kondisi pemain hadehh  :'(
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: Randy on March 07, 2014, 11:29:03 AM
Ngarepin Kallstrom kayaknya riskan. Hadehh cuma berharap Ramsey bisa balik ke top performnya abis cedera, dan Chambo juga bisa back up di posisi CM. Terakhir tentunya Wilshere bisa balik segera!

Mudah2an Agger kena balesannya. Amin.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: buluk on March 07, 2014, 03:31:23 PM
kamprett tuh agger...
ada niat kaya nya tuh ...  :scyth:

semoga wilshere cepet baikan dah
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: ridholiem on October 01, 2014, 10:00:40 AM
kacau nih orang, hampir tiap pertandingan dy kartu kuning -____-"
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on October 01, 2014, 11:46:06 PM
belakangan banyak yg ga penting kartu kuningnya... Tapi ga terlalu masalah sih asal ga merah. Kumpulin 5 kartu kuning, ban 1 match sih...
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: alonecrow on September 02, 2016, 03:11:44 AM
Secara cukup mengejutkan dipinjamkan selama satu musim ke Bournemouth. Mungkin faktor harus bermain secara reguler menjadi salah satu penyebabnya.

Good luck, and come back stronger, Jack!
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on September 04, 2016, 10:38:46 PM
Semoga musim depan beneran balik dengan performa yang meningkat.
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: buluk on June 20, 2018, 05:21:18 PM
setelah 17 tahun....akhir nya...
........
dulu berharap dia lah yg bakal jadi kapten masa depan arsenal...
hikss...hikss...

sepertinya pergantian manager mungkin ada pengaruhnya juga...

good luck jack !!!
 AFC putih AFC Merah
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on June 26, 2018, 09:37:52 AM
sayang sih dia dilepas... Unai lebih milih perpanjang kontraknya xhaka dibanding janjiin wilshere main lebih banyak, bahkan walaupun wilsherenya katanya sudah bersedia turun gaji asal dijanjiin main secara konsisten... sedih sekali...
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: VanFun on July 10, 2018, 05:57:54 PM
thank you jack, semoga sukses did west ham..kira2 klausul nya ada opsi buy back nya ga yah..
Title: Re: 10 - Jack Wilshere
Post by: gon2 on July 10, 2018, 07:44:27 PM
thank you jack, semoga sukses did west ham..kira2 klausul nya ada opsi buy back nya ga yah..
Kan abis kontrak gan... ga ada klausul karena pada dasarnya jack udah free agent...