Author Topic: 46 - Henri Lansbury  (Read 12161 times)

Offline alonecrow

  • Arsenal's 12th Man
  • Administrator
  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 11340
  • Reputation Power: 145
  • alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!
  • Tec9! Tec9! Tec9!
    • The Twelfth Men's Blog
46 - Henri Lansbury
« on: September 22, 2010, 11:13:37 PM »
cannot believe, this player thread isn't exist in this forum, wew!

oke sedikit biodata:



Name: Henri Lansbury
Age: 18
Nationality: English
International: Yes (Under 19)
Position: Central Midfield/Right Midfield
Height: 183cm
Previous Clubs: Scunthorpe United (Loan)
Contract : Professional


Lansbury ini udah ada di Arsenal sejak 9 tahun yang lalu, ketika dia dibawa sama pelatih Roy Messer dari Norwich yang sekarang ngelatih U-9 sama U-16 di Arsenal juga. Sejak saat itu dan sampe sekarang, Lansbury adalah the longest severing member of the playing staff di Arsenal, dan dia tetap bertahan sampe sekarang.

Pernah di loan di scunthorpe dua musim lalu, dan pernah juga main di Wembley pas final Johnson's Paint Trophy 2009 kemarin lalu ngebawa Scunthorpe promosi ke Championship setelah itu. pas dia balik ke Arsenal, just in time for FA Youth Cup Final dimana dia berhasil ngebawa Arsenal Youth juara. Musim lalu dia juga di loan, kali ini ke Watford, dan cukup impresif selama masa loannya disana.
Lansbury ini bisa dibilang pengalamannya jauh lebih banyak dibandingkan dengan teman seangkatannya, mungkin yang bisa nyaingin dia cuma si Jack Wilshere aja.

sejauh ini dia baru aja main di U-19, belum sampe ke level timnas, his time will come though.
pertandingan lawan spurs kemarin adalah North London Derby pertamanya, dan pertandingan full pertamanya selama di Arsenal, dan juga gol pertamanya selama di Arsenal dalam kompetisi resmi. He must be proud, really proud because of that.

Lansbury ini mainnya memang tipikal seorang Englishman, gak banyak pake kompromi. dulu-dulu, banyak yang bilang penampilannya itu adalah Gerrard-desque, tapi seiring waktu pastinya dia bisa lebih dari itu.

he's the future midfielder of Arsenal, and possibly the future captain/vice-captain along with Jack Wilshere. don't dare too miss him!
« Last Edit: July 13, 2012, 06:26:53 PM by TCP_13 »


"IT'S IN!! He's had the winning goal, and who but AARON RAMSEY may have won the cup for the ARSENAL!!"

Offline sodom

  • AIS Member
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 4547
  • Reputation Power: 26
  • sodom barely matters.sodom barely matters.
Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #1 on: September 22, 2010, 11:35:02 PM »
Wow, ternyata gol pertama ny langsung ke gawang Scum @ SHIT hart lane !!! Mantabbb, lads..!!! Semoga bisa bersabar kayak Wilshere, gw yakin si Lansbury kelak bakal bisa masuk first team Arsenal ! AFC putih arsenal3 AFC Merah
\\\\\\\"Arsenal is my second religion"\\\\\\\

Offline henry4life

  • AIS Member
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 13971
  • Reputation Power: 84
  • henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.henry4life is a force to reckon with.
Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #2 on: September 22, 2010, 11:39:16 PM »
@alone
update lone. musim lalu dia main di watford tuh. nyetak 5 gol dari 39 apps

Offline alonecrow

  • Arsenal's 12th Man
  • Administrator
  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 11340
  • Reputation Power: 145
  • alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!
  • Tec9! Tec9! Tec9!
    • The Twelfth Men's Blog
Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #3 on: September 22, 2010, 11:43:26 PM »
^
sudah diupdate gan, hehe

more from him about his first London Derby:

"It was obviously a big thing for me to start here tonight and to show what I can do. To come in against our rivals and score is a dream," said Lansbury.

"Coming here [and playing] is massive. I've had all my mates on the phone today saying ĎAre you starting? Are you starting?'

"Obviously I'm pushing for a place every week, that's why I want to be in the first team. I've just got to keep working hard in training and hopefully I'll get my chance.

"It was good to get on the score sheet and it was a great performance from our team.

"Coming into a London derby is a great experience. Seeing the tempo of how the first team play - I just want to get involved in that.

"To come here and win is always a great time for the fans. We put on a show tonight for them."

nice one, Arsenal's future leader!


"IT'S IN!! He's had the winning goal, and who but AARON RAMSEY may have won the cup for the ARSENAL!!"

Offline buluk

  • Star Player
  • ****
  • Posts: 3025
  • Reputation Power: 91
  • buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!
Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #4 on: September 22, 2010, 11:44:06 PM »
semoga sabar dan betah di arsenal.

tapi klo sampe "murtad" dari arsenal, nasibnya ga bakal beda jauh ama bentley yg tersesat ke lembah kenistaan yg paling dalam

 ;D

id-arsenal FORUM

Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #4 on: September 22, 2010, 11:44:06 PM »

Offline gon2

  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 6674
  • Reputation Power: 201
  • gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!
Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #5 on: September 23, 2010, 12:49:55 AM »
Keliatannya berprospek. Lanjutkan!!!

Offline ginting

  • Youth Player
  • **
  • Posts: 231
  • Reputation Power: 0
  • ginting has no influence.
  • IN ARSENE WE TRUST
Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #6 on: September 23, 2010, 04:03:35 PM »

Offline raven.kasuya

  • AIS Member
  • First team player
  • *
  • Posts: 1296
  • Reputation Power: 13
  • raven.kasuya has no influence.
Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #7 on: September 24, 2010, 11:16:00 AM »
iya tipe englishman banged. cuma koq gua langsung inget ke ljungberg ya..
next #8 at arsenal.. nasri ganti nomer.. heee

Offline TCP_13

  • Global Moderator
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 10019
  • Reputation Power: 160
  • TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!
    • TheTwelfthMen
Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #8 on: September 24, 2010, 02:06:12 PM »
dulu ada tapi kalo nggak salah diclosed ama glomod deh...
:(

carry on...
"My beliefs have always been the same. I am happy that the people who love the club are happier, but I've always had faith in what I have been doing."

- Arsene Wenger -

thetwelfthmen

@TCP_13

Offline pre

  • AIS Member
  • Star Player
  • *
  • Posts: 2784
  • Reputation Power: 14
  • pre has no influence.
Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #9 on: September 24, 2010, 04:49:30 PM »
blm keliatan seberapa istimewanya dia..
1 gol gak bs jadi ukuran

id-arsenal FORUM

Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #9 on: September 24, 2010, 04:49:30 PM »

Offline BonArsenal

  • AIS Member
  • First team player
  • *
  • Posts: 699
  • Reputation Power: 1
  • BonArsenal has no influence.
Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #10 on: September 24, 2010, 06:16:13 PM »
Persis seumuran dengan Wilshere ato sedikit lebih tua ya ??

Banyak juga pemain binaan Arsenal berkebangsaan Inggris ;)

Offline ngawantu

  • AIS Member
  • Star Player
  • *
  • Posts: 2000
  • Reputation Power: 6
  • ngawantu has no influence.
Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #11 on: September 25, 2010, 06:13:30 AM »
dulu ada tapi kalo nggak salah diclosed ama glomod deh...
:(

carry on...

Pantesan. Dulu perasaan pernah posting di thread pemain ini.

Moga bisa bersinar kayak king henry 14

Offline nalahutasoit

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Reputation Power: 0
  • nalahutasoit has no influence.
Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #12 on: September 25, 2010, 06:27:01 AM »
mudah-mudahan bisa membawa bendera ini  arsenal3 ke level tertinggi nantinya..kita semua tunggu  smile jersey

Offline TCP_13

  • Global Moderator
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 10019
  • Reputation Power: 160
  • TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!TCP_13 is awe-inspiring!
    • TheTwelfthMen
Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #13 on: October 12, 2010, 06:57:33 PM »


Tinggi banget lompatanya...ckckck

btw, abis ngegolin ternyata dia banyak dapet sms dan juga ngirim sms ke temen2nya yang adalah fans tottenham. Temen2nya dia emang ternyata banyakan fans spurs daripada arsenal.
"My beliefs have always been the same. I am happy that the people who love the club are happier, but I've always had faith in what I have been doing."

- Arsene Wenger -

thetwelfthmen

@TCP_13

Offline mediX

  • Youth Player
  • **
  • Posts: 108
  • Reputation Power: 0
  • mediX has no influence.
Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #14 on: November 17, 2010, 10:22:59 PM »
Prospek cerah jadi kiper pengganti klo semua kiper kita cidera or suspend (mit amit!) nih...  ;D
Kemarin main jadi stand in keeper menggantikan kiper U-21 inggris yang kena red card. 'n dari semua komen yang aku baca, cukup outstanding penampilan doi. Bahkan beberapa kali melakukan penyelamatan penting.
Cukup aneh juga. Setelah kemarin2 kita dikatakan tim top tanpa kiper kelas dunia, sekarang justru bermunculan talent2 luar biasa even dari dari seorang winger  :-*

Mungkin setelah umur 30 tahun, Lansbury bisa beralih posisi ke posisi kiper tuch...hahaha...

id-arsenal FORUM

Re: Henri Lansbury - 46
« Reply #14 on: November 17, 2010, 10:22:59 PM »