Author Topic: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)  (Read 160724 times)

Scapegoat

  • Guest
Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1485 on: August 06, 2010, 09:13:25 PM »
Oi guys, Saya buat video nih ttg our beloved club Arsenal. hehe
monggo di streaming dan dicek video di bawah ini kalo lagi pada gak ada kerjaan.
di komen di youtube nya juga dunk, dan disebar2in linknya. Majukan perfilman Arsenal dalam negeri ngalahin keong racun !!!
hahaha
=p

[youtube=425,350]5sXr_XPiIjc[/youtube]

Offline gon2

  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 6674
  • Reputation Power: 201
  • gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!
Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1486 on: August 06, 2010, 09:28:34 PM »
pasca pernyataan resmi fabregas bakal stay di arsenal, cesc fabregas jadi trending topic di twiter ngalahin keong racun...

Offline Randy

  • First team player
  • ****
  • Posts: 942
  • Reputation Power: 18
  • Randy has no influence.
  • King Henry 14
Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1487 on: August 06, 2010, 10:00:59 PM »
dapet videonya di youtube....
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=8WIOW_cDLWs[/youtube]



Dia umurnya masih muda,,tapi penampakannya bener2 udah dewasa bgt ya,,mateng banget....AW nih yg ngebentuk (hehehee),, BUKAN BARCOOTTTT !!!

Offline alonecrow

  • Arsenal's 12th Man
  • Administrator
  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 11340
  • Reputation Power: 145
  • alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!
  • Tec9! Tec9! Tec9!
    • The Twelfth Men's Blog
Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1488 on: August 07, 2010, 12:17:58 AM »
baru baca komennya, save the very best for the last, see you on the field capt!

so long barca..


"IT'S IN!! He's had the winning goal, and who but AARON RAMSEY may have won the cup for the ARSENAL!!"

Offline galau

  • AIS Member
  • First team player
  • *
  • Posts: 1397
  • Reputation Power: 16
  • galau has no influence.
  • Arsenal's Legend, 1995 - 2006
Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1489 on: August 07, 2010, 01:04:38 AM »
Quote
The 23-year-old midfielder, who has been subjected to an unprecedented charm offensive from the Spanish giants, admitted that he was keen on a move to his hometown club - but insisted that he respected Arsenal's decision to turn down two bids for him.

Fabregas said: "Firstly, I would like to apologise to all the Arsenal fans for not speaking sooner about my future but I've not known what I was going to do until this moment.

"I cannot deny that joining a club like Barcelona was not an attractive move for me. This was the club I learned my football, my hometown, where all my friends and family are and a club I have always dreamed of playing.

"There's not many players in the world who would not want to play for Barcelona.
untuk orang2 pro captain ababil yg selalu yakin kalo dia gak pernah punya pikiran utk move musim ini...... sudah jelas kan dari pernyataan tai kucing ini  ;D ;D


yg bold : kata2 tengil !! at least bergkamp, pires, wright, parlour, adam, keown, never thinking of barca

gak beda ama bacotan2 pemaen barca laennya
apa emang tipe orang katalan kek gitu yee  ;D ;D

*we'll see, kita liat aja musim berjalan ini.....apa gw masih bisa respect lagi sama nih bocah  :)*


id-arsenal FORUM

Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1489 on: August 07, 2010, 01:04:38 AM »

Offline sodom

  • AIS Member
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 4547
  • Reputation Power: 26
  • sodom barely matters.sodom barely matters.
Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1490 on: August 07, 2010, 01:38:46 AM »
Quote
The 23-year-old midfielder, who has been subjected to an unprecedented charm offensive from the Spanish giants, admitted that he was keen on a move to his hometown club - but insisted that he respected Arsenal's decision to turn down two bids for him.

Fabregas said: "Firstly, I would like to apologise to all the Arsenal fans for not speaking sooner about my future but I've not known what I was going to do until this moment.

"I cannot deny that joining a club like Barcelona was not an attractive move for me. This was the club I learned my football, my hometown, where all my friends and family are and a club I have always dreamed of playing.

"There's not many players in the world who would not want to play for Barcelona.
untuk orang2 pro captain ababil yg selalu yakin kalo dia gak pernah punya pikiran utk move musim ini...... sudah jelas kan dari pernyataan tai kucing ini  ;D ;D


yg bold : kata2 tengil !! at least bergkamp, pires, wright, parlour, adam, keown, never thinking of barca

gak beda ama bacotan2 pemaen barca laennya
apa emang tipe orang katalan kek gitu yee  ;D ;D

*we'll see, kita liat aja musim berjalan ini.....apa gw masih bisa respect lagi sama nih bocah  :)*



Ayo ngkong selama dia masi pemaen Arsenal ga ada salah ny kita bareng2 support Captain kita "Cesc Fabregas 4" ;) AFC putih arsenal3 AFC Merah ;)
\\\\\\\"Arsenal is my second religion"\\\\\\\

Offline galau

  • AIS Member
  • First team player
  • *
  • Posts: 1397
  • Reputation Power: 16
  • galau has no influence.
  • Arsenal's Legend, 1995 - 2006
Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1491 on: August 07, 2010, 02:13:11 AM »
Quote
The 23-year-old midfielder, who has been subjected to an unprecedented charm offensive from the Spanish giants, admitted that he was keen on a move to his hometown club - but insisted that he respected Arsenal's decision to turn down two bids for him.

Fabregas said: "Firstly, I would like to apologise to all the Arsenal fans for not speaking sooner about my future but I've not known what I was going to do until this moment.

"I cannot deny that joining a club like Barcelona was not an attractive move for me. This was the club I learned my football, my hometown, where all my friends and family are and a club I have always dreamed of playing.

"There's not many players in the world who would not want to play for Barcelona.
untuk orang2 pro captain ababil yg selalu yakin kalo dia gak pernah punya pikiran utk move musim ini...... sudah jelas kan dari pernyataan tai kucing ini  ;D ;D


yg bold : kata2 tengil !! at least bergkamp, pires, wright, parlour, adam, keown, never thinking of barca

gak beda ama bacotan2 pemaen barca laennya
apa emang tipe orang katalan kek gitu yee  ;D ;D

*we'll see, kita liat aja musim berjalan ini.....apa gw masih bisa respect lagi sama nih bocah  :)*



Ayo ngkong selama dia masi pemaen Arsenal ga ada salah ny kita bareng2 support Captain kita "Cesc Fabregas 4" ;) AFC putih arsenal3 AFC Merah ;)
pastinya....i always support arsenal....not the captain.
gak bisa begitu saja dgn cepat mengembalikan respect yg udah ilang  ;D

Offline buluk

  • Star Player
  • ****
  • Posts: 3025
  • Reputation Power: 91
  • buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!buluk has great potential!
Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1492 on: August 07, 2010, 10:33:28 AM »
kita liat commitment cesc musim ini.
apa dia bisa balikin respect fans yg udah terlanjur ga respect (gw salah salah satu-nya) ama dia akhir-akhir ini.
lagian akhir window transfer masi ampe 31 agustus,masi ada bnyak hal yg bisa terjadi :p

Offline strawberry wine

  • Newbie
  • *
  • Posts: 68
  • Reputation Power: 0
  • strawberry wine has no influence.
Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1493 on: August 07, 2010, 12:07:06 PM »
Quote
The 23-year-old midfielder, who has been subjected to an unprecedented charm offensive from the Spanish giants, admitted that he was keen on a move to his hometown club - but insisted that he respected Arsenal's decision to turn down two bids for him.

Fabregas said: "Firstly, I would like to apologise to all the Arsenal fans for not speaking sooner about my future but I've not known what I was going to do until this moment.

"I cannot deny that joining a club like Barcelona was not an attractive move for me. This was the club I learned my football, my hometown, where all my friends and family are and a club I have always dreamed of playing.

"There's not many players in the world who would not want to play for Barcelona.

Kalau gue menyayangkan pernyataan yang gue bold... berarti emang selama ini dia setengah2 antara di barcot atau di Arsenal...
tapi yang penting pada akhirnya dia milih stay di Arsenal... dan siapapun yang berseragam Arsenal, sudah pasti akan mendapatkan support penuh dari gue!

Offline ajinugroho

  • AIS Member
  • First team player
  • *
  • Posts: 594
  • Reputation Power: 0
  • ajinugroho has no influence.
  • item jelek kurus dakian
Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1494 on: August 08, 2010, 03:05:18 AM »
dapet videonya di youtube....
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=8WIOW_cDLWs[/youtube]



look at that smile! is it honest? is it fake? i'm just wondering as much as i support him
« Last Edit: August 08, 2010, 03:06:57 AM by ajinugroho »

id-arsenal FORUM

Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1494 on: August 08, 2010, 03:05:18 AM »

Offline arshavin10

  • Star Player
  • ****
  • Posts: 2853
  • Reputation Power: 6
  • arshavin10 has no influence.
Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1495 on: August 09, 2010, 08:51:37 PM »
Xavi: Januari, Fabregas Ke Barca
Pemain tengah Barcelona ini merasa yakin Fabregas ke Nou Camp, karena Arsenal tak akan juara.

9 Agu 2010 20:00:00

Gelandang Barcelona Xavi tetap menyimpan keyakinan rekannya di timnas Spanyol, Cesc Fabregas bakal bergabung dengan Blaugrana pada bursa transfer musim dingin Januari nanti.

Keyakinan Xavi ini dilandasi atas perkiraannya terhadap kinerja Arsenal pada musim 2010/2011. Menurut Xavi, Fabregas akan hijrah ke Nou Camp, karena The Gunners bakal kesulitan untuk mendapatkan gelar juara.

“Kami memang tidak mungkin mendapatkan dia sekarang. Tapi dia akan datang pada Januari nanti, ketika Arsenal sudah terlempar dari persaingan merebut gelar juara Liga Primer Inggris. Tim mereka tidak kompetitif,” ujar Xavi dilansir Tuttomercato.

Arsenal dikabarkan sudah menolak pinangan £40 juta untuk Fabregas. Di lain sisi, Fabregas menyatakan tetap berkomitmen kepada Arsenal.

Kendati demikian, Xavi merasa yakin Fabregas tidak senang tetap berada di Stadion Emirates.

“Arsenal melakukan kesalahan dengan memaksakan dia tetap di sana. Mereka tidak bisa menahan dia, karena bertentangan dengan keinginannya,” tambah Xavi.



nih orang ga pernah berhenti ngebacotnya.. pengen bgt gw sumpel mulutnya pake bawang!!!

Offline Suri

  • AIS Member
  • Star Player
  • *
  • Posts: 2676
  • Reputation Power: 27
  • Suri barely matters.Suri barely matters.
Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1496 on: August 09, 2010, 09:44:50 PM »
^
gw malah pengen nyumpel mulut dia sama ini...



mahluk kaya gini...cuma bikin polusi ajaa...

Offline strawberry wine

  • Newbie
  • *
  • Posts: 68
  • Reputation Power: 0
  • strawberry wine has no influence.
Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1497 on: August 09, 2010, 10:42:11 PM »
Hey Martin Taylor... gue ada target baru nih buat lu... namanya XAVI ama PUYOL!

Offline Sechster_Sinn

  • Reserve player
  • ***
  • Posts: 319
  • Reputation Power: 5
  • Sechster_Sinn has no influence.
  • 125th anniv
Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1498 on: August 09, 2010, 11:01:27 PM »
kurang ajar banget dah ini xavi... Gw doain ntar Barca udah kesingkir di fase grup UCL sama Januari masuk zona papan tengah Liga Spanyol, beda 20-30 poin sama juaranya saat itu (gw harap Atletico Madrid... :P ).

Tim kita tidak kompetitif, huh? Well, let's see...
Just an ordinary Arsenal fan. Don't call me Gooner

Offline shikamaru

  • AIS Member
  • I'm a legend
  • *
  • Posts: 13553
  • Reputation Power: 60
  • shikamaru is a rising star!shikamaru is a rising star!shikamaru is a rising star!shikamaru is a rising star!shikamaru is a rising star!shikamaru is a rising star!
Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1499 on: August 10, 2010, 08:10:21 AM »
Arsene Wenger udah ada pengalaman ngurus pemain yg kurang happy, titi bertahan 1 musim di arsenal setelah kita kalah di champion, next year pindah....

casenya bakal sama menurut gue ama Cesc, tinggal liat dia beneran fokus seperti statemennya kagak tahun ini....

id-arsenal FORUM

Re: Francesc Fabregas - 4 (Part IV)
« Reply #1499 on: August 10, 2010, 08:10:21 AM »