id-arsenal FORUM

Arsenal Related => Arsenal Players News => Topic started by: alonecrow on September 03, 2013, 07:06:56 AM

Title: 13 - Emiliano Viviano
Post by: alonecrow on September 03, 2013, 07:06:56 AM

(http://www.arsenal.com/assets/_files/scaled/794x500/sep_13/gun__1378216393_Player_viviano.jpg)

Italy international goalkeeper Emiliano Viviano has joined Arsenal from Serie B side Palermo on a season-long loan.

The 27-year-old spent last term on loan at Fiorentina, where he kept 11 clean sheets in 32 league appearances.

Viviano began his career at Brescia, and has also had spells in Serie A with Inter Milan and Bologna.

An Italian international, with six caps for his country, Viviano will be an important member of the Arsenal first-team squad, providing valuable back up and competition for Wojciech Szczesny and Lukasz Fabianski.

Arsène Wenger said of the loan signing: “Viviano is a player that we have rated for some time and we are very pleased to have signed him on loan. He’s experienced and has proved himself at a high level, and provides us with excellent cover to our existing goalkeepers.”

Everyone at Arsenal wishes Emiliano every success at the Club.



Welcome aboard, Viviano :)
Title: Re: Emiliano Viviano
Post by: buluk on September 03, 2013, 07:15:41 AM
ini bakal di plot jadi kiper ke-3 ya ??

smoga OK
Title: Re: Emiliano Viviano
Post by: Kingdanz on September 03, 2013, 02:17:08 PM
 smile jersey Selamat datang Viviano  smile jersey

btw muka ente mirip amat ya ama Almunia ...  arse flag arse flag
Title: Re: Emiliano Viviano
Post by: gon2 on September 03, 2013, 03:05:07 PM
Gw ga ngerti maksud dan tujuannya ngambil viviano. Buat cover, si fabianski kurang gitu?? Buat 3rd GK?? Jarang maen lagi, 3rd GK, kecuali ada badai cedera. Klub2 lain juga cuman punya established GK 2 orang dan sejauh ini jarang ada masalah toh..

Anyway, welcome lah Viviano...
Title: Re: Emiliano Viviano
Post by: gazebo on September 03, 2013, 03:07:29 PM
ini bakal di plot jadi kiper ke-3 ya ??

smoga OK
apa bener dia mau dijadiin kiper ke3??
kayaknya rotasi sama woj
Title: Re: Emiliano Viviano
Post by: David Susilo on September 03, 2013, 03:43:15 PM
Hmmm.. feeling gw juga gitu..
buat rotasi sama scezny kalo lagi jelek.
Kan scezny dulu angin2an.

Kiper national Italy masak buat cadangan. sayang juga kan..

Welcome deh.. semoga bisa bikin defense makin tangguh..
Title: Re: Emiliano Viviano
Post by: gon2 on September 03, 2013, 03:45:22 PM
Kalo sesny jelek dirotasinya sama viviano, terus si fabianski role-nya apa di klub?
Title: Re: Emiliano Viviano
Post by: David Susilo on September 03, 2013, 03:47:19 PM
^
Fabianski paling jadi kiper ke 3..
Mainnya pas scezny jelek n viviano cedera mungkin..  :P
Title: Re: Emiliano Viviano
Post by: gon2 on September 03, 2013, 03:50:36 PM
Kalo gw sih rate fabianski di atas viviano. Tapi ya sudahlah. Kita lihat saja keputusan AW...

Tapi kalo udah begini, at the end of the season fabianski bakal cabut kali yak
Title: Re: Emiliano Viviano
Post by: kaissa on September 03, 2013, 04:58:51 PM
jadi cadangan szczesny kali ya
Title: Re: Emiliano Viviano
Post by: David Susilo on September 03, 2013, 09:22:21 PM
dari wiki :

Quote
International career

He was first choice goalkeeper in the Italy U-20 team at 2005 U-20 World Cup. In 2007 with the Italy U-21 he took part at the U-21 European Championship. He also took part at the 2008 Summer Olympics with the Olympic team.

He made his debut for Italy senior team on 7 September 2010, in a 5-0 victory against the Faroe Islands in Florence. He became the second choice goalkeeper for Italy, only after veteran Gianluigi Buffon and ahead Salvatore Sirigu.

Jangan2 mau dijadiin kiper utama arsenal.. hihiihi..
Title: Re: Emiliano Viviano
Post by: gon2 on September 03, 2013, 09:45:32 PM
Kalo search di google szczesny error sih lebih banyak yang muncul dibanding kalo cari emiliano viviano error
Title: Re: Emiliano Viviano
Post by: TCP_13 on September 03, 2013, 10:23:19 PM
Benvenuto Emiliano

At least Szczesny dan Fabianski jadi makin terpacu karena ada 2 saingan. Disappointment pasti ada, tapi overall bakal bagus untuk Arsenal secara keseluruhan.
Title: Re: Emiliano Viviano
Post by: gon2 on September 03, 2013, 10:25:36 PM
Dan seinget gw, AW udah ngincer viviano sejak lama. Cuman sekarang aja baru dapet yah... Harusnya bagus sih ya. At least 2nd choise GK lah, bisa2 malah jadi kiper utama...
Title: Re: Emiliano Viviano
Post by: ridholiem on September 04, 2013, 01:38:26 AM
jangan2 ini, akal2an arsene supaya bikin latihan psikis ke si Szczesny spaya maen bagus trus.

masih pada ingat kan musim lalu, dy musim lalu dicadangin karena maen jelek.

be carefull szczesny, Viviano is behind you :D
Title: Re: 13 - Emiliano Viviano
Post by: ridholiem on September 04, 2013, 04:56:50 PM
gilee di PES 2013 datanya si viviano keren bgt : 86 overall. masih menang dari cesny (83)

wahh..di PES kayaknya kiper gacoannya si viviano nih  8)
Title: Re: 13 - Emiliano Viviano
Post by: David Susilo on September 04, 2013, 10:43:53 PM
Bisa jadi 2nd GK nya Italy sih harusnya ok bgt yah..
Cuma dibawah buffon.
Soalnya Italy kan salah satu negara yg bikin kiper2 bagus..

Jadi kayaknya bisa jadi kiper utama nih. hehehe.. ;)
Title: Re: 13 - Emiliano Viviano
Post by: buluk on September 04, 2013, 11:55:33 PM
gilee di PES 2013 datanya si viviano keren bgt : 86 overall. masih menang dari cesny (83)

wahh..di PES kayaknya kiper gacoannya si viviano nih  8)

whee...
bisa pake viviano nih pas maen PES
 smile jersey
Title: Re: 13 - Emiliano Viviano
Post by: vandai on September 06, 2013, 05:38:37 PM
mirip Almunia dan juga De Gea.
tampangnya sama-sama ngeselin!

moga-moga skillnya ga ngeselin juga.. ;D
Title: Re: 13 - Emiliano Viviano
Post by: gon2 on September 06, 2013, 05:40:17 PM
mirip Almunia dan juga De Gea.
tampangnya sama-sama ngeselin!

moga-moga skillnya ga ngeselin juga.. ;D
Boleh lah skillnya ngeselin. Tapi ngeselin lawan karena ga bisa jebol2  smile jersey
Title: Re: 13 - Emiliano Viviano
Post by: alonecrow on September 17, 2013, 12:08:54 AM
Viviano belum dibawa pas lawan Sunderland, gosipnya sih akan debut pas COC nanti lawan WBA. Let's wait...
Title: Re: 13 - Emiliano Viviano
Post by: gon2 on September 17, 2013, 12:12:14 AM
Viviano belum dibawa pas lawan Sunderland, gosipnya sih akan debut pas COC nanti lawan WBA. Let's wait...
COC dia bakalan debut di lapangan atau debut di bench?? Kalo dia yg maen di coc, fabianski ga kebagian maen dong...
Title: Re: 13 - Emiliano Viviano
Post by: ridholiem on September 17, 2013, 12:40:01 AM
eh mukanya mirip ama clint dempsey juga yah :D

(http://i41.tinypic.com/iydhyx.png)
Title: Re: 13 - Emiliano Viviano
Post by: alonecrow on July 12, 2014, 11:44:25 PM
Resmi kembali ke klub lamanya setelah loan nya habis. Sayang tidak mendapatkan jatah bermain, hanya beberapa kali duduk di bangku cadangan sebagai pelapis Fabianski.

Good bye and good luck!