Author Topic: 8 - Aaron Ramsey  (Read 237045 times)

Offline ridholiem

  • First team player
  • ****
  • Posts: 576
  • Reputation Power: 57
  • ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.
  • proud to be gooner!
    • think rationally but out of the box
Re: 16 - Aaron Ramsey
« Reply #1350 on: December 04, 2013, 12:40:12 PM »
iya nih..tapi kira2 dy akan dihormati juga ga ya kalo dy jebolin ke gawang swansea? kan sama2 dari Wales tuh :D

kalo ga salah ramsey selalu disorakin fans swansea

lihat selebrasinya, sama kayak waktu jebolin gawang stoke

wah iya ya,ane ngeh juga ama selebrasi ini, tapi ga ngeh kalo itu ternyata musuh beratnya Cardiff yah.
berarti si ramsey nya juga masih menjaga kultur orang cardiff tuk benci sama swansea :)
Architecter, Musiker, Goonerouser. Kita itu mesti KEREN, bukan kere.

Offline Toure_5

  • Youth Player
  • **
  • Posts: 254
  • Reputation Power: 13
  • Toure_5 has no influence.
  • Gaya Main Arsenal Terbaik di Bumi
Re: 16 - Aaron Ramsey
« Reply #1351 on: December 04, 2013, 02:37:56 PM »
Masih terus terkagum-kagum dengan peningkatan performa RAMBO..  ;D

Offline ridholiem

  • First team player
  • ****
  • Posts: 576
  • Reputation Power: 57
  • ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.
  • proud to be gooner!
    • think rationally but out of the box
Re: 16 - Aaron Ramsey
« Reply #1352 on: December 06, 2013, 05:24:13 PM »
Waw..untuk ke4 kalinya jadi Player Of the Month-nya Arsenal
unggul jauh dari Szczesny.
keren..

Spoiler for Hiden:
Player                     % of votes
Aaron Ramsey        48.1
Wojciech Szczesny       26.3
Per Mertesacker       8.8
Other                        16.8

selamat Rambo!
Architecter, Musiker, Goonerouser. Kita itu mesti KEREN, bukan kere.

Offline ridholiem

  • First team player
  • ****
  • Posts: 576
  • Reputation Power: 57
  • ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.
  • proud to be gooner!
    • think rationally but out of the box
Re: 16 - Aaron Ramsey
« Reply #1353 on: January 29, 2014, 08:47:56 AM »
emang si ramsey kenapa sih? cedera tiba2 gmn sih? info dong..
Architecter, Musiker, Goonerouser. Kita itu mesti KEREN, bukan kere.

Offline gon2

  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 6674
  • Reputation Power: 201
  • gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!gon2 is awe-inspiring!
Re: 16 - Aaron Ramsey
« Reply #1354 on: January 29, 2014, 09:16:08 AM »
Ya sesuai prescon dari AW aja. Pas harusnya udah sembuh, dia ikut latihan pra lawan soton kemarin. Tapi pas latihan cedera lagi otot yang sama... Kalau kata goal.com absennya: 4-6 minggu.

id-arsenal FORUM

Re: 16 - Aaron Ramsey
« Reply #1354 on: January 29, 2014, 09:16:08 AM »

Offline ridholiem

  • First team player
  • ****
  • Posts: 576
  • Reputation Power: 57
  • ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.ridholiem is on the verge of being accepted.
  • proud to be gooner!
    • think rationally but out of the box
Re: 16 - Aaron Ramsey
« Reply #1355 on: January 29, 2014, 09:26:39 AM »
Ya sesuai prescon dari AW aja. Pas harusnya udah sembuh, dia ikut latihan pra lawan soton kemarin. Tapi pas latihan cedera lagi otot yang sama... Kalau kata goal.com absennya: 4-6 minggu.


arrrrrrrrrrggghhhhhhhhhh 4 - 6 pekaaan?
sial, kelewat dong parta lawan munchen...wah parah nih.. gawat2.

udahlah beli Draxler aja..
Architecter, Musiker, Goonerouser. Kita itu mesti KEREN, bukan kere.

Offline alonecrow

  • Arsenal's 12th Man
  • Administrator
  • I'm a legend
  • *****
  • Posts: 11340
  • Reputation Power: 145
  • alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!alonecrow is awe-inspiring!
  • Tec9! Tec9! Tec9!
    • The Twelfth Men's Blog
Re: 16 - Aaron Ramsey
« Reply #1356 on: July 12, 2014, 11:43:04 PM »
Arsenal Player of The Year ini nampaknya sudah siap untuk mengarungi musim 2014/15.
Dia juga sangat excited akan kedatangan Sanchez, semoga bisa langsung klop dan rekor golnya semakin menjadi-jadi di musim ini ::)


"IT'S IN!! He's had the winning goal, and who but AARON RAMSEY may have won the cup for the ARSENAL!!"

id-arsenal FORUM

Re: 16 - Aaron Ramsey
« Reply #1356 on: July 12, 2014, 11:43:04 PM »